MuseFul
Kakao

#_You ArE sO My HeRO_#
|
 |
« : Ocak 02, 2008, 18:44:58 » |
|
Milo Ventimiglia heroesun parlayan yıldızı Hayden Panettiere ile çıktılarını Doğruladı.Çift en başlarda birlikte olduklarını yalanlarken En Son yıl başı partisinde el ele tutuşurken görüldü ve Aralarındakı ilişkiyi açıklamak zorunda kaldılar. (Habersel bır değeri yok ama yinede koyayım dedim ) Allahım olamazzzzzzzzzzzzzzzz Ah Peter ah yaktın beni.....Şu anda şoka girmiş durumdayım yani  ....Aptal şey gözümden düştü  ...Hani bari biriyle çıkacaksın neden sabi sübyancılık yapıyosun ki Kirsten Bell var Ali Larter var bula bula Hayden gibi parisvari kızı mı buldu be  Yazıklar olsun senin için verdiğim emeklere....  Allah'ın hödüğü ben sadece Peter'ı hödük sanırdım meğerse Milo da karakteriyle bütünleşmiş!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
geberesice
|
 |
« Yanıtla #1 : Ocak 02, 2008, 18:46:38 » |
|
|
|
|
|
|
|
Seyvin' pipıl hantin' tings! Femilıi biznıs
|
|
|
|
QuEeN
|
 |
« Yanıtla #2 : Ocak 02, 2008, 18:46:47 » |
|
zönnkk die kaldım onlar amca yeğen ne biçim iş bu  nese ne dielim Allah tamamına erdirsin 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Poledra
|
 |
« Yanıtla #3 : Ocak 02, 2008, 18:50:00 » |
|
İnanmıyorum ya imkansız bu.Hayır hayır olamaz ya.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dame
|
 |
« Yanıtla #4 : Ocak 02, 2008, 19:27:35 » |
|
Höh yani maşallah ne diyeyim. Allah bizlere sabır onlara da ne veriyorsa veriversin işte
|
|
|
|
|
|
yazan bir yazar! Under your spell again. I can't say no to you. Crave my heart and it's bleeding in your hand. I can't say no to you.
Shouldn't let you torture me so sweetly. Now I can't let go of this dream. I can't breathe but I feel...
Good enough, I feel good enough for you.
Drink up sweet decadence. I can't say no to you, And I've completely lost myself, and I don't mind. I can't say no to you.
Shouldn't let you conquer me completely. Now I can't let go of this dream. Can't believe that I feel...
Good enough, I feel good enough. It's been such a long time coming, but I feel good.
|
|
|
|
Poledra
|
 |
« Yanıtla #5 : Ocak 03, 2008, 18:05:06 » |
|
Ya aslında dün ilk okuduğum da çok şaşırmıştım ve sinirlenmiştim.Ama şimdi düşünüce çokta kötü değil.Hatta hoş bile geliyor.İkisi de Heroes'te en ssevdiğim kişiler olduğu için alışmak zor olmadı.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aslı_snape
Süt
QUEEN FOREVER
|
 |
« Yanıtla #8 : Ocak 07, 2008, 18:50:58 » |
|
12 yaş bu başka birşey değil.Olamaz böyle şey...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
_starlight_
|
 |
« Yanıtla #9 : Ocak 08, 2008, 01:33:28 » |
|
aaiiiii claire falan dinlemem yolarım onu  Ali Larter fıstık gibi ya hepsini ezer geçer bence bunlar arasında çok seksi bi kadın valla  Hayden de kimmişşş  aaiiii iyi de bunun konuyla ne alakası var  niiiisee mutluluklar dilerim Milo'cuğuma  ama yine de yakıştıramadım yahu 
|
|
|
|
|
|
Son 3 Gün !Tonight I'm nothing It doesn't matter where I've been Delay of reaction is The unseen movie of this life
What is worth being here? I pray so often for a change.If only you could stay and keep me in...
|
|
|
|
OcToBeR
|
 |
« Yanıtla #10 : Ocak 09, 2008, 17:04:57 » |
|
Öhh şok oldum ben 
|
|
|
|
|
|
Desmond: I love you, Penny. I’ve always loved you. I’m so sorry. I love you! Penny: I love you too. Desmond: I don’t know where I am, but– Penny: I’ll find you, Des– Desmond: –I promise– Penny: –no matter what– Desmond: –I’ll come back to you– Penny: –I won’t give up– P&D: I promise. I love you. 
|
|
|
Mizmiz_Myrtle
Şeker

!LOST! !LOST! !LOST!
|
 |
« Yanıtla #11 : Ocak 17, 2008, 20:33:31 » |
|
Resimlerindende biraz belli oluyodu zaten. Yaş farkı olsa da yakışıyolar bence.
|
|
|
|
|
|
DUDE!
|
|
|
|
|
|
RiotGirl.
|
 |
« Yanıtla #13 : Ocak 24, 2008, 12:27:59 » |
|
amaç; ponpon kızı kurtar,dünyayı kurtardı;ponpon kızla çık,dünyayı kurtar değil.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MuseFul
Kakao

#_You ArE sO My HeRO_#
|
 |
« Yanıtla #14 : Ocak 24, 2008, 20:46:46 » |
|
amaç; ponpon kızı kurtar,dünyayı kurtardı;ponpon kızla çık,dünyayı kurtar değil . Tüm duygularımı şu smiley ifade edecek: 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|