|
nkatinaburtona
|
 |
« Yanıtla #30 : Ağustos 05, 2008, 21:10:41 » |
|
Nedenki bence Hayden gayet güzel bir kız  bilmiyorum ben tipini lerzan mutlu'ya benzetiyorum  ayrıca güzel olsa bile emma ondan kat be kat daha güzel bence...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
snowcake
Yıllar hepimizi eskitti...Tıpkı Robert'ı eskittiği gibi...
Kakao

Doggett'ım unutmadık seni.......
|
 |
« Yanıtla #31 : Ağustos 08, 2008, 12:27:46 » |
|
Hayden iyi kız bence.Japonya'da kendini tehlikeye atarak öldürülen balıkları kurtarmaya çalışması beni çok etkiledi.Ki Japonya'da tutuklanmak isteniyor zaten.
|
|
|
|
|
|
 "I'm Back!!!!"
|
|
|
|
Marissa
|
 |
« Yanıtla #32 : Ağustos 12, 2008, 22:18:44 » |
|
Güzel yıldızın acı günü
Heroes dizisinin ölmek nedir bilmeyen ponpon kızı Claire Bennet'i canlandıran Hayden Panettiere'nin babası, eşine şiddet uyguladığı gerekçesiyle tutuklandı. Hayden Panettiere'nin 49 yaşındaki babası Alan Panettiere, önceki gece tutuklanmasının ardından 25 bin Pound'luk kefalet ücretiyle serbest bırakılmadan önce, 10 saatini nezarette geçirdi.
Alan Panettiere, sabaha karşı 03.15'te ailesinin Hollywood'un batısındaki evinden alınarak tutuklandı. Olayın, aktris Eva Longoria'nın Los Angeles'taki Beso restoranında kamu yararına düzenlediği yemeğe katılmalarından sonra gerçekleştiği iddia edilirken, bir polisin yaptığı açıklamaya göre, Alan Panettiere bir tartışma sırasında Lesley Panettiere'nin yanağına bir ya da iki kez iz oluşturacak şiddette vurdu. Bir başka polis müdürü de olayın yaşanmasına baba Panettiere'in alkollü olmasının sebep olduğunu belirtti.
People dergisin açıklamada bulunan bir polis memuru da Alan Panettiere'nin eşine vurmasına sebep olarak kendisine saygısızca davranmasını sebep gösterdiğini belirtti. Yaşanan olayın ardından Lesley Panettiere'in sabaha karşı 3'e doğru polisi aradığı belirtilirken, 18 yaşındaki Hayden Panettiere'nin ve 13 yaşındaki erkek kardeşi Jansen'in evde olup olmadığı bilinmiyor. Ünlü oyuncunun anne ve babasının olaydan bir gün önce katıldıkları bir organizasyonda oldukça uyumlu göründükleri ifade edildi.
|
|
|
|
|
|
 **** Harley Quinn'e -Işın'ıma çokkk teşekkürler muahh*** Ne dilediğine dikkat et derler.Şey dualarına daha çok dikkat et.Ne istediğinden emin ol,çok emin ol.Bir tanrının tam olarak istediğiniz şeyi size ne zaman vereceğini asla bilemezsiniz. *Bill ..Senden korkulsa da sen yine de sevilirsin.
|
|
|
|
Pesimisticc
|
 |
« Yanıtla #33 : Ağustos 12, 2008, 22:28:09 » |
|
Üzüldüm ya adam mutlaka alkollüdür  yazık olmuş 
|
|
|
|
|
|
...Love... Have you ever stared into the rain Thought the clouds would never disappear? Have you ever screamed out into the dark Thinking no one else could hear?

|
|
|
|
Mls hp
|
 |
« Yanıtla #34 : Ağustos 12, 2008, 23:04:50 » |
|
ohanes 89 mu  uf ya bi ben ünlü olamadım zaten he  bu kızın tipi çok sempatik geliyor bana  saysesinde duydum heroes'u..oturup izlemeye başlıycam inş. bigün 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nkatinaburtona
|
 |
« Yanıtla #35 : Ağustos 13, 2008, 19:21:03 » |
|
hayden e üzüldüm  yalnız amerika da kadına şiddete karşı kanunlar ne güsel işliyor.adam iki tokat attığı için tutuklanmış,bizde de adam karısını tanınmaz hale getirse,sakat bıraksa hiç bişey olmuyor... aksine dayak yiyen kadınlar haksız bulunuyor 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Camellia
|
 |
« Yanıtla #36 : Ağustos 16, 2008, 11:35:34 » |
|
hayden forever çok seviyorum bu kadını ya 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sevgim
|
 |
« Yanıtla #37 : Ağustos 16, 2008, 11:42:21 » |
|
Baya küçük ama bu yaşına rağmen alkol kullanması..Nese tatlı kız 
|
|
|
|
|
|
~ Hayatımda iki küme var Birisi hayal kümesi.Zihnimdeki tüm plotanik düşüncelerim bu kümede. Diğer bir küme ise gerçek kümesi.bu kümedede yaşadıklarım var.. Ne yazıkki iki kümenin kesişimi boş küme.platonik hayallerim gerçeğe dönüşmüyor.. İki farklı dünya.uyumak ve rüya görmek.ve uyanık kalmak gibi..
|
|
|
|
Camellia
|
 |
« Yanıtla #38 : Ağustos 16, 2008, 17:26:32 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arminas
|
 |
« Yanıtla #39 : Ağustos 16, 2008, 17:47:14 » |
|
Ne küçüğü ya...  Nerdeyse 20 yaşında. Hem... nese.. 
|
|
|
|
|
|
This town deserves a better class of criminal I believe whatever doesn't kill you simply makes you stranger If you're good at something, never do it for free. What would I do without you? How about a magic trick? I hated my father. Look at me!
|
|
|
|