|
|
|
|
|
JameSirius
|
 |
« Yanıtla #16 : Eylül 25, 2007, 22:20:13 » |
|
... Sığlığımdan dolayı editlenmiştir ...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Haziran 07, 2008, 23:13:53 Gönderen: JameSirius »
|
|
|
|
|
Marissa
Son Yok Edilecek Düşman,Ölümdür.
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''
|
 |
« Yanıtla #17 : Eylül 25, 2007, 22:22:57 » |
|
Adrian onun babasıya diziye ondandır yahu.ayrıca Claire de 18 yaşında ne olcak ki yani.bu kız herkes le sarmaş dolaş bi onla değilki.
|
|
|
|
|
|
 Ne dilediğine dikkat et derler.Şey dualarına daha çok dikkat et.Ne istediğinden emin ol,çok emin ol.Bir tanrının tam olarak istediğiniz şeyi size ne zaman vereceğini asla bilemezsiniz.
|
|
|
|
|
|
|
|
geberesice
|
 |
« Yanıtla #20 : Eylül 26, 2007, 21:54:45 » |
|
yok daha neler  o dizide ki sevgilisiyle gerçek hayatta da bir elektriklenme yaşıyormuş  Milo'nun aşkı ona ekstra larç (xlarge işte  )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Isabelle Bristow Vaughn
|
 |
« Yanıtla #21 : Eylül 27, 2007, 21:12:50 » |
|
yok daha neler  o dizide ki sevgilisiyle gerçek hayatta da bir elektriklenme yaşıyormuş  Milo'nun aşkı ona ekstra larç (xlarge işte  ) Ben bilmem anam işte  O adamdan ayrılmış diye duymuştum. Livejournal, ohnotheydidn't! öneriyorum
|
|
|
|
|
|
I'm an animal, better set me free Clifford Lee Burton: He’s not dead..He promoted..to GODsickofme@lastfm Thefrayedend@deviantart Okulum çok yoğun değil(o yoğun aslında, ben değilim), sadece bazen gülmekten karnıma ağrılar girdiği için eskisi kadar sık gir(e)meyeceğim sanırım. Karın ve kaba kaslarımın biraz rahatlaması gerekiyormuş.
|
|
|
|
Poledra
|
 |
« Yanıtla #22 : Aralık 28, 2007, 15:54:03 » |
|
Ben de ilk Buz Presnses'inde izlemiştim.Şimdi de Heroes'da en sevdiğim bayan oyuncu.Emma'dan sonra gelen isim.
|
|
|
|
|
|
Katy Perry!
|
|
|
harrypotter.mania
Şeker

1.Beyazıd - Yıldırım Beyazıd (adımda)
|
 |
« Yanıtla #23 : Şubat 06, 2008, 19:15:46 » |
|
bu kız çok güzel hastayım be
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slyffindor
|
 |
« Yanıtla #24 : Şubat 07, 2008, 17:59:35 » |
|
boyuna kopuyorum: 155 cm westle deve cüce gibi duruyolar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marissa
Son Yok Edilecek Düşman,Ölümdür.
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''
|
 |
« Yanıtla #25 : Şubat 14, 2008, 21:56:14 » |
|
Galada talihsiz dakikalar..Hollywood’un genç ve seksi oyuncularından Hayden Panettiere geçtiğimiz gece yeni filmi “Fireflies in The Garden”‘ın Berlin Film Festivalinde ki galasına katıldı. Fakat genç yıldız arabasından inerken şanssızlık yakasını bırakmadı. Objektiflere poz verirken rujunu düşüren Panettiere, kendisini çeken paparazilere aldırmadan eğilerek rujunu aldı. Tabi fotoğrafçılar da güzel oyuncunun verdiği frikikleri çekmeyi ihmal etmedi
|
|
|
|
|
|
 Ne dilediğine dikkat et derler.Şey dualarına daha çok dikkat et.Ne istediğinden emin ol,çok emin ol.Bir tanrının tam olarak istediğiniz şeyi size ne zaman vereceğini asla bilemezsiniz.
|
|
|
|
|
|
|
|
nkatinaburtona
|
 |
« Yanıtla #28 : Ağustos 05, 2008, 20:13:59 » |
|
Independet'in yaptığı bir ankete göre Hayden Panettiere dünyanın en güzel yüzlü 14.kadınıymış  Aynı listede Emaa Watson'da 30. seçilmiş  oha! hay ben o seçenlerin gözlerine... neyse,terbiyesizliğimi h.p.cafe'ye bulaştırmak istemiyorum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|