Marissa
Son Yok Edilecek Düşman,Ölümdür.
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''
|
 |
« : Mayıs 23, 2007, 22:55:20 » |
|
evet en yakışıklısı ve en güzelini arıyoruz. En yakışıklısı bana göre Nathan  en güzeli ise Niki. sizce?ve neden?
|
|
|
|
|
|
 Ne dilediğine dikkat et derler.Şey dualarına daha çok dikkat et.Ne istediğinden emin ol,çok emin ol.Bir tanrının tam olarak istediğiniz şeyi size ne zaman vereceğini asla bilemezsiniz.
|
|
|
|
|
|
chadra
|
 |
« Yanıtla #1 : Mayıs 23, 2007, 22:57:15 » |
|
bence en yakışıklısı peter çünkü çok tatlı bir tipi var en güzeli clear çünkü çok güzel 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Apus
|
 |
« Yanıtla #2 : Mayıs 23, 2007, 22:59:55 » |
|
en yakışıklısı kesinlikle isaac  o nu açıklayamam,bende saklı  ne bileyim hoş adam işte. en güzeli de claire çok şeker çekici kız  (amcalar gibi konuştum  )
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Haziran 02, 2007, 02:06:28 Gönderen: Apus »
|
|
|
|
|
|
DarkPrince
|
 |
« Yanıtla #3 : Mayıs 23, 2007, 23:09:53 » |
|
En yakışıklısını bilemiyorum ama En güzeli Claire ile Niki ikisi arasında kaldım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
geberesice
|
 |
« Yanıtla #4 : Mayıs 24, 2007, 07:15:36 » |
|
en yakışıklı tabii ki de isaac  favorim benim çok karizmatik saçlarını sallayışı o boyaları ustaca kullanışı  en güzelide off bende nikiyle claire arasında kaldım pöff 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 24, 2007, 07:17:07 Gönderen: A.P.W.B.D. »
|
|
|
|
|
Paul McCartney
Bedshaped
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

|
 |
« Yanıtla #5 : Mayıs 24, 2007, 13:05:32 » |
|
en yakışıklısı bence Nathan  Isaac (isaak  )'te yakışıklı adam ama nathan tercihim  en güzelide Niki tabi, ama Jessica olduğunda daha iyi
|
|
|
|
|
|
27 July 2008 Ali Sami Yen Stadium
|
|
|
|
Ganesha
|
 |
« Yanıtla #6 : Mayıs 24, 2007, 13:10:28 » |
|
erkeklerde isaac olabilir  kızlardan ise niki 
|
|
|
|
|
|
kelime:süpürge -hani harry potter üstüne binip uçuyordu -nimbus 2000 -?    ??
|
|
|
|
|
|
Patronus
|
 |
« Yanıtla #8 : Mayıs 24, 2007, 17:01:33 » |
|
bence de peter ile claire onlar ayrı tatlılar yaa
|
|
|
|
|
|
SEV! Düşünmeden, umursamadan, sadece hayatın bir parçası olduğunu bilerek
Unutma!
Belki o, diğerlerinden farklıdır...
bazen sevmek yetmezmiş; bazen hayat yetersiz gelirmiş insana. bazen insan için sadece bazenmiş hiç önemi yokmuş gibi geldiğinde hayat yine hayatlığını gösterirmiş...
Bazen insan yok olmak istermiş; izin verilmeyeceğini bile bile...
|
|
|
|
*Skywalker*
|
 |
« Yanıtla #9 : Mayıs 24, 2007, 17:08:43 » |
|
piğdırrrrrrr  en yakışıklısı  niki de en güzeli 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arna Belorn
|
 |
« Yanıtla #10 : Mayıs 24, 2007, 21:00:11 » |
|
en yakışıklı zach !!! en güzeli clarie !!! tabii ki bu iki şık üzerinde tartışmayı red ediyorum diğerlerini beğenenlere zevksiz diyorum :hıh: ama niki de fıstık bi hatun o ayrı 
|
|
|
|
|
|
Born illegitimately To a whore, most likely He became an orphan Oh what a lovely orphan he was Sent to the reformatory Ten years old, was his first glory Got caught stealing from a nun Now his love story had begun
Thirty years he spent wandering A devil's child with dove wings He went to prison In every country he set foot in Oh how he loved prison How awfully lovely was prison
All those beautiful boys Pimps and queens and criminal queers All those beautiful boys Tattoos of ships and tattoos of tears
His greatest love was executed The pure romance was undisputed Angelic hoodlums and holy ones
All those beautiful boys Pimps and queens and criminal queers All those beautiful boys Tattoos of tears
|
|
|
|
Fantasticc
|
 |
« Yanıtla #11 : Mayıs 26, 2007, 22:56:15 » |
|
bence heroes'ta öyle çok yakışıklı bi adam yok  claire fazla barbie gibi ve tam amigo kız tipi var :S hiç sevmem öyle yapma bebek gibi kızları  ama niki'de acaip fettan bi hal tavır var. kişiliği de enteresan olunca haliyle sivriliyor 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Felonious
Lacrimarum.
Cafe Cini
Sıcak Çikolata

|
 |
« Yanıtla #13 : Mayıs 27, 2007, 12:03:40 » |
|
en yakışıklı isaac  claire çok tatlı sevimli bir tip,ayrıca jessica nikiden daha güzel bence çünkü bu kadına şehvet yakışıyor saflık değil niki ölsün  birde şu simone ya gıcığım ben  hem petere hem isaaca kayıyor hatun  sinir oluyorum!tamam petere kaysın yani de isaac bize kalsın ya 
|
|
|
|
|
|
 i get on the train and i just stand about now that i don't think of you i keep falling over i keep passing out when i see a face like you what am i coming to? i'm gonna melt down blame it on the black star blame it on the falling sky blame it on the satellite that beams me home this is killing me this is killing me
|
|
|
MuseFul
Kakao

#_You ArE sO My HeRO_#
|
 |
« Yanıtla #14 : Mayıs 28, 2007, 23:00:16 » |
|
Bence en yakışıklısı peter çünkü adamın masumane bir tatlılığı var... En güzeli ise Claire bence yüzü çok güzel fiziğide çok güzel çekici bir kız...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|