|
Marissa
|
 |
« : Mayıs 23, 2007, 21:29:42 » |
|
Amerikalı aktris ve model. Final Destination ve Final Destination 2 filmlerinde adını duyurdu. Daha sonra Heroes dizisnde canlandırdığı Niki Sanders rolü ile daha geniş kitlelerce tanındı. 13 yaşında model olarak başladığı kariyerine 17 yaşında bir müddet Japonya'da kalarak ara verdi. Daha sonra taşındığı Los Angeles'da oyunculuk eğitimine başladı. Profesyonel olarak kamera karşısına ilk kez 1997 yılında Chicago Sons dizisinde çıktı. 1999 yılında sinema kariyerine Varsity Blues ve House on Haunted Hill filmleri ile başladı. 2002 yılında Stuff dergisi tarafından "102 sexiest women in the world" (Dünyadaki 102 seksi kadın) değerlendirmesinde 40. sırayı aldı. Sanatçı halen New York'da yaşamaktadır. Doğum adı Alison Elisabeth Larter Doğum tarihi 28 Şubat, 1976 Doğum yeri Cherry Hill, New Jersey, ABD Boyu 1.73 cm Önemli rolleri Heroes dizisinde Niki Sanders Final Destination filminde Clear Rivers Legally Blonde filminde Brooke Taylor Windham  
|
|
|
|
|
|
 **** Harley Quinn'e -Işın'ıma çokkk teşekkürler muahh*** Ne dilediğine dikkat et derler.Şey dualarına daha çok dikkat et.Ne istediğinden emin ol,çok emin ol.Bir tanrının tam olarak istediğiniz şeyi size ne zaman vereceğini asla bilemezsiniz. *Ahh Bill ahhhh...
|
|
|
|
|
|
|
|
DarkPrince
|
 |
« Yanıtla #2 : Mayıs 23, 2007, 23:24:50 » |
|
Çok güzel bir kadın yaa  Çokda iyi rol yapıyor  Jessicaya dönüştüğünde pek sevmiyorum ama niki haline hastayım dizide 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Apus
|
 |
« Yanıtla #3 : Mayıs 23, 2007, 23:38:57 » |
|
ben bu kadını son duraktan da tanıyorum  hatta bu bölümde yine içi beyaz yumuşak şeylerle kaplı odayı görünce''hah! bu kadın kurtulamıyor bu odalardan''dedim  niki polisin jobunu kırdığı anda ben bittim. ne şık haraketti ooff of  not:bu kadının rolü çok büyük çünkü birbirinden kopuk iki farklı karakteri oynuyor ve o kişlik geçişlerini gerçekten çok iyi yakalıyor 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Haziran 02, 2007, 02:01:55 Gönderen: Apus »
|
|
The grass was greener The light was brighter The taste was sweeter The nights of wonder With friends surrounded The dawn mist glowing The water flowing The endless river
Forever and ever!!
|
|
|
Paul McCartney
Bedshaped
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

|
 |
« Yanıtla #4 : Mayıs 24, 2007, 13:35:15 » |
|
en şanssız hero  bi kontrol edemiyo jessica'yı
|
|
|
|
|
|
27 July 2008 Ali Sami Yen Stadium
|
|
|
|
Ganesha
|
 |
« Yanıtla #5 : Mayıs 24, 2007, 13:40:33 » |
|
Ben jessica'lı halinide seviyorum  Hapisanedeki polisleri nasılda korkutuyordu  Ama bu özelliği ona ne kazandıracak tam anlayamadım (eğer adamları ikiye ayırması ise bunu kast etmedim  )
|
|
|
|
|
|
kelime:süpürge -hani harry potter üstüne binip uçuyordu -nimbus 2000 -?    ??
|
|
|
|
geberesice
|
 |
« Yanıtla #6 : Mayıs 30, 2007, 17:15:33 » |
|
gerçekten çok iyi rol yapıyor her yiğidin harcı değil bir anda başka bir karaktere geçiş yapmak mimikleri falan anında değişiyor canı gönülden kutluyorum ve nikiyide jessicayıda seviyorum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
OcToBeR
|
 |
« Yanıtla #7 : Mayıs 31, 2007, 20:41:44 » |
|
gerçekten ii rol yapıor ama bnde anlamadım bu özelliği ne kazandırıcak?
|
|
|
|
|
|
" One book to charm them all and in gladness bind them... "
Slow down and I sail on the river Slow down and I walk to the hill 
|
|
|
|
Synthetica
|
 |
« Yanıtla #8 : Haziran 12, 2007, 11:10:50 » |
|
~ Bazı olaylarda çift kişiliğini kullanarak iki yerde birden olabilir. Çünkü geçen bölümde görmüştüm ikisi de dışarıdaydı yani biri çoğunlukla aynada görünüyordu. Onun dışında cazibesini kullanarak insanları kendi yanına çekip, birşeyler yapabilir. Hoş bir gücü var.. (=
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marissa
|
 |
« Yanıtla #10 : Eylül 19, 2007, 21:24:06 » |
|
|
|
|
|
|
|
 **** Harley Quinn'e -Işın'ıma çokkk teşekkürler muahh*** Ne dilediğine dikkat et derler.Şey dualarına daha çok dikkat et.Ne istediğinden emin ol,çok emin ol.Bir tanrının tam olarak istediğiniz şeyi size ne zaman vereceğini asla bilemezsiniz. *Ahh Bill ahhhh...
|
|
|
|
sehzaden27
|
 |
« Yanıtla #11 : Eylül 19, 2007, 22:08:26 » |
|
evet gerçekten çok iyi rol yapıyor. Valla güzel de bi abla  severiz kendisini  abla olarak  fesatlık karıştırmayın işe 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marissa
|
 |
« Yanıtla #12 : Eylül 19, 2007, 22:09:58 » |
|
tabi tabiii öledir sadece dünya ahret abla ha.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sehzaden27
|
 |
« Yanıtla #13 : Eylül 19, 2007, 22:11:02 » |
|
ya niye öyle diyosun marissa abla sen beni tanımıyomusun  (bu arada burda marissa abla demeye devam  inat ettim  )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marissa
|
 |
« Yanıtla #14 : Eylül 19, 2007, 22:15:15 » |
|
ehü ehüü.yok Furkancım şaka.Neslin var senin.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|