Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Temmuz 06, 2008, 08:38:25  

Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: 43. Bölüm: Ve Kırılmamak  (Okunma Sayısı 908 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Marissa
Son Yok Edilecek Düşman,Ölümdür.
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #15 : Nisan 02, 2008, 19:26:39 »

Peki Dil Çıkaran bu bölümü yarın atarım o zaman siteye (akşama doğru) Bugün "Onurlandırılan Sözler"den bir bölüm yayınladık (UU anasayfasında) , yarın da  bunu yayınlarız Kahkaha

vayyy süper ve tatlı insan .uçarakkk gider yazıyı okumaya..

Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: 43. Bölüm: Ve Kırılmamak
« Eklendi: Temmuz 06, 2008, 08:38:25 »

Luthien
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #16 : Nisan 03, 2008, 10:06:59 »

http://www.harrypottercafe.com/unbroken_universe_2_43.php

iyi okumalar Kahkaha
Marissa
Son Yok Edilecek Düşman,Ölümdür.
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #17 : Nisan 03, 2008, 10:43:20 »

eheee öncelikle saolll Luth. Sarılan

Snape ahh Snape belki haklısın belki değilsin ama çok sertsin taviz vermiyor umursamıyorsun.Sirius belki doğru belki yanlış yaptı ama sonuçta çabalıyor.Acı çekiyor ikisi de ikisininde derin pişmanlıkları var.ikisi de çaresiz.Sirius beni korkutuyor gelecekte ne olacak acaba.merak ediyorum.O üzüntünün arasında Kaçakların serüveni çok hoştu ağırlaşan havayı hafiflettiler.Percyyyyy ah bu gıcık şey nefret ediyorum yahu bu züppeden belki de Voldemorttan fazla.

Alıntı
Aile sohbetiymiş tüylü kulağım

oyy oyyy tüylü kulakkk.çok şeker yerim ben yahu.

Mundungus A. Fletcher çok cesurdu bence.başkaları için kendini feda etti.Ama kendini öldürmek?? düşünmek lazım.

*Eline sağlıkkkk....

AnİMaGuS_bLaCK
\\ LoRD BLaCK //
UU Seherbazları
Telve

Beneficium accipere libertatem est vendere.

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #18 : Nisan 03, 2008, 13:36:40 »

off  bir bölümdü ellerine saglık...dung öldu yaa adamım off cok uzuldum....acaba harry e bır sey olacak mı ılerkı bölumlerde ... cevırıyı yapan herkesın ellerıne saglık :

holy_solemn
Twilight
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #19 : Nisan 03, 2008, 15:31:03 »

Bu bölüm gerçekten çok güzeldi ve hüzünlü.... Dung'ın bunu yaptığına inanamıyorum. Aslında yaptığı çok ama çok cesurca bir şeydi ama eğer Snape'in dedikleri doğruysa bu zaten bir tuzaksa Dung büyünün etkisi altında olmayabilirdi değil mi? Yani gerçekten Voldemort Sirius sayesinde bazı şeyleri görüyor olamaz mı? 

Sirius'un anıları yine herzamanki gibi acıyla dolu. Billy'nin onu yalnız bırakmamasına seviniyorum ama o da gidecek gibi bir his var içimde. Herkes neden onu bırakıyor !!! James bana hiç içten gelmedi. Neler olduğunu, arkadaşının neler yaptığını, neler yaşadığını ve yaşayacağını biliyor ama sadece bumu yani, bu kadar mı? Snape bile daha çok endişeli gibi. Sirius'un voldemortr'un olduğu şey olmasına mani olabilr onlar ama hala bir şey yapmayıp onu yalnız bırakıyorlar....

Kehanet sanırım Voldemort'un hedef değiştirmesine yol açtı ? Şimdi Harry'nin peşinde değil mi ? Ama neden Sirius'u bırakıyor ki ? Ve Eğer Hary ondan kurulursa daha çok üstüne gidecek bu kesin... acaba yeniden saklanırlar mı ki? Snape orada HArry'i kurtarmaya çalıştı birde ama...

Eline sağlık Luthien Aww Çok güzeldi Kahkaha Ve şimdiden yeni kitabımız hayırlı uğurlu olsuuun Kahkaha Dil Çıkaran

Luthien
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #20 : Nisan 03, 2008, 17:09:27 »

Dung'ın ölümü beni de çok üzmüştü... Ama en azından sonunda gerçekten çok cesur öldü.

Snape'in ikide bir kışkırtmalarına daha önceden yorumumu yapmıştım :S Evet belki gerçeken Sirius daha önce hiç başarlamamış (o iksirleri içip de normal kalabilmiş) bir amacı izliyor ama ben onu güveniyorum Dil Çıkaran Gözlerinde kırmızılık belirmeye başladı yavaş yavaş... Ama ben hala güveniyorum.

James, elinden geleni yapmaya çalışıyor garibim ama daha Sirius, arkadaşlarının yardımını almaya hazır görünmüyor.

Böyle bitti ikinci kitap Dil Çıkaran 3. kitabın giriş bölümü önümüzdeki salı yayınlanacaktı ama artık bu cumartesi yapabiliriz Dil Çıkaran Giriş bölümü, 1. bölüm değil. Kısa bir giriş Kahkaha Çok çok anlamlı bir giriş ama Dil Çıkaran 2 gün sonra yayınlarız.
JuliaSirius
UU Seherbazları
Sert Espresso

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #21 : Nisan 03, 2008, 17:20:24 »

Dung öldü ve geriye sadece mektup bıraktı.Belki bekleseydi Lily'yi böyle olmaya bilirdi ama o da demiş zaten en iyisi bu diye Üzgün Ölümü kötü oldu.Üzüldüm Üzgün

Percy.Her şeyi mahvedecekti az kalsın Dil Çıkaran Sinir oldum Gözlerini Deviren

Alıntı
Sirius'un anıları yine herzamanki gibi acıyla dolu. Billy'nin onu yalnız bırakmamasına seviniyorum ama o da gidecek gibi bir his var içimde. Herkes neden onu bırakıyor !!! James bana hiç içten gelmedi. Neler olduğunu, arkadaşının neler yaptığını, neler yaşadığını ve yaşayacağını biliyor ama sadece bumu yani, bu kadar mı? Snape bile daha çok endişeli gibi. Sirius'un voldemortr'un olduğu şey olmasına mani olabilr onlar ama hala bir şey yapmayıp onu yalnız bırakıyorlar....

Bence James elinden geleni yapmaya çalışıyor ama sen hiç kimseyi zorlayamazsın.Sirius anlatmaya hazır değil.O da korkuyor bence.Anlatırsa olacaklardan  korkuyor olabilir.Sadece zamanı daha gelmedi.Gerçekten uygun bir zaman olunca her şey daha farklı olacak.Ve sadece James değil çapulcular bir arada öğrenirse çok çok daha iyi olabilir.neyse sustum Dudaklarını Mühürlemiş

Sirius'a ben de güvenmek istiyorum Gözlerini Deviren Ama korkuyorum ya yanlış bir adım atarsa diye.Belki de yanlış yapabileceğini bildiği ama yapmayacağına inandığı için ona güveniyor olabilirim.

Ellerine sağlık Luthien abla Alkış Yine çok güzel bir çeviri olmuş Alkış
holy_solemn
Twilight
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #22 : Nisan 03, 2008, 17:34:20 »

Buket Kahkaha Senden bu cevabı beklemeliydim Kahkaha  Biliyorum aslında epey endişeliler ama Sirisu için çok korkuyorum , eğer Voldemort gibi yalnız kalırsa ona dönüşür diye. sonuçta voldemort'un arkadaşı felan yoktu ondan korkanlar vardı çevresinde ve Sirius'un da öyle oluyor. Ama çapulcular neler atlattı bunu da zor da olsa atlatacaklar Kahkaha  O Ben de Sirius'a güveniyorum Luthien dediğin gibi ama bir de o parıltılar olmasa  Gözlerini Deviren

fawkes13
UU Seherbazları
Süt

Does Tomorrow Comes, If It's Enough Late?

fawkes@hortkulukavcisi.com
Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #23 : Nisan 03, 2008, 22:58:29 »

heheh ısrarlar sonuç verdiği için çok mutlu oldum... Yine harikulade bir çeviri alkış diyorum..
derhavril
Ruhsal!!
UU Seherbazları
Köpüklü Kapuçino

Lonca Editörü :P

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #24 : Nisan 04, 2008, 19:02:49 »

Dung senin için üzldüm de üzüldüm  Üzgün cesur  öldü be  Cool

Sirius arkadaşlarının çağrılarına uyyy lütfen   Hede Hödö 

ama ben sana yine de güveniyorum  Dil Çıkaran

saol Luthien abla çeviri mükemmel Sarılan

aktas
Kakao

MİLLİ TAKIM DEMEK 70 MİLYON DEMEK!!

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #25 : Nisan 05, 2008, 22:25:12 »

dung öldü mü şimdi yani...of ya.baya cesurcaydı..süper bi bölümdü..harry de arada kaynadı,artık onuda azkabanda görürüz  Ne?

ALLAH,TÜRKİYE ile alıp veremediği olan herkesi bildiği gibi yapsın..artık bağırmak,çağırmak,kırıp dökmek de işe yaramıyor...sözün değil birçok şeyin bittiği yerdeyiz...teşekkürler volkan,rüştü,tolga,sabri,gökhan,emre a.,emre g.,hakan,uğur,servet,m. aurelio,mehmet,emre b.,tümer,hamit,ayhan,arda,tuncay,kazım,gökdeniz,nihat,semih,mevlüt...
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: