|
|
|
|
|
JameSirius
|
 |
« Yanıtla #16 : Aralık 15, 2007, 15:42:45 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Raziel Neith
|
 |
« Yanıtla #17 : Aralık 15, 2007, 18:29:37 » |
|
Geldik Snape e .. - Snape, Voldemort’un önünde dizlerinin üzerindeydi – Voldemort Severus'un ona ihanet ettiğini öğrenmiş olabilir , ya da her zamanki çağrılarından biridir .. Dilşat katılıorum sana aman ölmesinde ne olursa olsun  bn bu bölümü daha yenı gordum nasıl gözümden kaçmış acep  neyse cok heycanlı ve coook gseldı.ellerinize saglık
|
|
|
|
|
|
…. - Şu hayatın ölümle beslendiği klişesi yine... - Diğerleri gibi bir klişe sadece; kendini kanıtlamak için, fırsat kollayan bir klişe.
|
|
|
|
Stupefy
|
 |
« Yanıtla #18 : Aralık 16, 2007, 12:55:27 » |
|
Gerçekten müthiş bi bölümdü! 33. bölümü bekliyorum sabırsızlıkla !!  Luth abla döktürmüşsün yine eline sağlık 
|
|
|
|
|
|
Nobody can tell ya: There's only one song worth singin'! They may try and sell ya 'cause it hangs them up to see someone like you..! But you've gotta make your own kind of music! Sing your own special song! Make your own kind of music Even if nobody sings along!
|
|
|
|
MaRaUdEr
|
 |
« Yanıtla #19 : Aralık 17, 2007, 14:25:13 » |
|
sirius ne karıştırıo? süperdi acaba hermione asasını kime doğrulttu? saolun 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fides
|
 |
« Yanıtla #20 : Aralık 17, 2007, 15:49:46 » |
|
“Eğer Voldemort’u yeneceksem öyle olmalıyım,” diye cevapladı Sirius sessizce. Şaka havasında değildi.
“Gerçekten yapabileceğini düşünüyor musun?” diye sordu Adam. “Karanlık Lord’u yenmeyi?”
“Mecbur olduğumu biliyorum.” ... Seherbaz, kapının tokmağını tutunca omzunun arkasından bakmak için duraksadı. “Sadece bana bir şey söyle Sirius. Neden burada Karanlık Büyü kullanıyormuşsun gibi geliyor?” canım sirius'um ya  Sirius acaba o düşündüğü şeyi mi yapıyor  yani voldemort'u yenmek için onun gibi olmayı onun gibi oynamayı mı düşünüyor  eğer öyle yaparsa skeeter'a inananlar onu suçlamayacak mı Dünya etrafında döndü ve Snape’in küfrettiğini fark etti ama her şey kararmadan önce adamın ne dediğini duymadı. Son düşündüğü şey, saldırıyla ilgili bir şeyin yanlış olmasıydı – Voldemort’un saldırı için gücüne rağmen bir şeyler eksikti. Bir şeyler farklıydı. eline sağlık Luth  çok güzeldi bir de o gördükleri lupinin şimdi gerçekleşmeyecek mi saldırı püskürttüldüğü için yoksa saldırı püskürtülmedi mi ( bir şeyler eksikti diyor ya )  bayram da yeni bölüm yok herhalde 
|
|
|
|
|
|
 Imagine Imagine there's no Heaven It's easy if you try No hell below us Above us only sky * Imagine all the people Living for today Imagine there's no countries It isn't hard to do Nothing to kill or die for And no religion too * Imagine all the people Living life in peace You may say that I'm a dreamer But I'm not the only one I hope someday you'll join us And the world will be as one  Twilight 
|
|
|
|
JuliaSirius
|
 |
« Yanıtla #21 : Aralık 17, 2007, 20:08:28 » |
|
dombledor sirius'a günce vermemiş miydi  belki onun üstünde çalışıyodur 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MaRaUdEr
|
 |
« Yanıtla #22 : Aralık 17, 2007, 21:12:28 » |
|
dombledor sirius'a günce vermemiş miydi  belki onun üstünde çalışıyodur  bak bu çok mantıklı ama sirius çok karanlık oldu yhaaa 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aktas
|
 |
« Yanıtla #23 : Aralık 21, 2007, 20:46:33 » |
|
çok güzeldi ellerinize sağlık...remusun gördüğü şeyler neydi acep??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ante mortem
|
 |
« Yanıtla #24 : Aralık 21, 2007, 20:50:56 » |
|
Ana sayfa değiştiğinden beri ben nerden okunacağını çözemedim  Unbroken'ı nerden okuyabilirim acaba?? : 
|
|
|
|
|
|
" Bir adam öldürülemiyorsa eğer, yaşıyor olabilir mi? Tam olarak anlamıyorum... ama mesele şu ki; bir bedeni var ve yürüyor,konuşuyor,öldürüyor ve bu yüzden de, evet yaşıyor diyebiliriz!" Yaklaşıyor!
|
|
|
|
|
|
ante mortem
|
 |
« Yanıtla #26 : Aralık 22, 2007, 01:21:45 » |
|
teşekkür ederim  üye olmadan önce de takip ediyordum da siteyi önceki bölümleri okudum  işte ben senin adresini verdiğin o sayfaya nerden geçebilirim onu bulamadım  önceden anasayfadaydı da 
|
|
|
|
|
|
" Bir adam öldürülemiyorsa eğer, yaşıyor olabilir mi? Tam olarak anlamıyorum... ama mesele şu ki; bir bedeni var ve yürüyor,konuşuyor,öldürüyor ve bu yüzden de, evet yaşıyor diyebiliriz!" Yaklaşıyor!
|
|
|
|
JuliaSirius
|
 |
« Yanıtla #27 : Aralık 22, 2007, 01:35:38 » |
|
evet ama tema ile o da değişti..ben pek kullanmadığım için anasyfayı yeni haberm oldu gerçi  kataaaa...yeni bölüm ne zamana  bayramda yollayamazsın belki ama çarşambaya kadar yollayabilir misin 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ante mortem
|
 |
« Yanıtla #28 : Aralık 22, 2007, 01:58:15 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
JuliaSirius
|
 |
« Yanıtla #29 : Aralık 22, 2007, 02:03:54 » |
|
ben genellikle yorumların yapıldığı (bakınız bu sf  ) sayfadan okuyorum..ilk önce teori yazmak hoş oluyo  ama sen yeni üyelerdensin sanırım..burdan okumadını ve takip etmeni tavsiye ederim  (ayrıca önemli değil,yardım ettiysem ne mutlu bana)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|