Dung öldü ve geriye sadece mektup bıraktı.Belki bekleseydi Lily'yi böyle olmaya bilirdi ama o da demiş zaten en iyisi bu diye

Ölümü kötü oldu.Üzüldüm
Percy.Her şeyi mahvedecekti az kalsın

Sinir oldum

Sirius'un anıları yine herzamanki gibi acıyla dolu. Billy'nin onu yalnız bırakmamasına seviniyorum ama o da gidecek gibi bir his var içimde. Herkes neden onu bırakıyor !!! James bana hiç içten gelmedi. Neler olduğunu, arkadaşının neler yaptığını, neler yaşadığını ve yaşayacağını biliyor ama sadece bumu yani, bu kadar mı? Snape bile daha çok endişeli gibi. Sirius'un voldemortr'un olduğu şey olmasına mani olabilr onlar ama hala bir şey yapmayıp onu yalnız bırakıyorlar....
Bence James elinden geleni yapmaya çalışıyor ama sen hiç kimseyi zorlayamazsın.Sirius anlatmaya hazır değil.O da korkuyor bence.Anlatırsa olacaklardan korkuyor olabilir.Sadece zamanı daha gelmedi.Gerçekten uygun bir zaman olunca her şey daha farklı olacak.Ve sadece James değil çapulcular bir arada öğrenirse çok çok daha iyi olabilir.neyse sustum

Sirius'a ben de güvenmek istiyorum

Ama korkuyorum ya yanlış bir adım atarsa diye.Belki de yanlış yapabileceğini bildiği ama yapmayacağına inandığı için ona güveniyor olabilirim.
Ellerine sağlık Luthien abla

Yine çok güzel bir çeviri olmuş