|
JuliaSirius
|
 |
« : Mart 15, 2008, 16:27:55 » |
|
çeviriyi yapan luthien abla  çook teşekkürler  sanırım cumartesi günü yayınlanacak yine  tonks sayesinde kurtuldular Riddle evinden ama bakalım onları bu sefer ne bekliyor..heyecan ve sabırsızlıkla bekliyoruz edit: http://www.harrypottercafe.com/unbroken_universe_2_41.php
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mart 22, 2008, 12:25:00 Gönderen: Luthien »
|
|
|
|
|
|
|
|
holy_solemn
|
 |
« Yanıtla #1 : Mart 16, 2008, 14:50:36 » |
|
Bukettt yine hızlısın son bölümden sonra cumartesiyi nasıl bekleyeceğiz inanamıyorum  Luthien bu kitap bittikten sonra dönseydik eski düzene keşke  Neyse şimdiden eline sağlık Şu son bölümler için  Sabırsızlıkla bekliyoruz İpucu alsak  en azından uzun mu değil mi onu bilelim  Not: aralarında bir hain daha var ama bakalım kim ....
|
|
|
|
|
|
  When You Can Live Forever What Do You Live For? Twilight Imagine Imagine there's no Heaven It's easy if you try No hell below us Above us only sky * Imagine all the people Living for today Imagine there's no countries It isn't hard to do Nothing to kill or die for And no religion too * Imagine all the people Living life in peace You may say that I'm a dreamer But I'm not the only one I hope someday you'll join us And the world will be as one
|
|
|
|
Luthien
|
 |
« Yanıtla #2 : Mart 16, 2008, 15:43:45 » |
|
İpucu olarak en iyisi tadımlık yayınlayayım ben  İşte bölümün başlangıcı  : DÜŞEN KAHRAMAN:
SİRİUS BLACK, ÖLÜMÜN KIYISINDA YATIYOR
6 Ekim 1992
Özel Muhabir, Charles Li tarafından
Seherbazlar’ın gizemli adası Avalon’da Büyücü
Dünyası’nın son kahramanı ölüyor. St. Mungo’nun
şifacıları adaya koştuğundan çoktan yedi Seherbaz’ın
öldüğü söylendi ve görünen o ki İngiltere Büyücülerinin
eski koruyucularının işi bitti. En az sekiz Seherbaz,
kritik olarak yaralı ve Black, onların arasında en kötü
yaralananı. Seherbazların kalp kıran yenilgisi St. Mungo’ya
ulaştığında ilk çağrılan şifacı Augustus Pye oldu.
“Korkunç durumdalar,” dedi genç büyücü, hastaneye
malzeme almak için döndüğünde. “Neredeyse hepsi
yaralı ama Black en kötüsü… Ayaktayken bile ölü
gibi görünüyor ve bize önce diğer Seherbazları tedavi
etmemizi emretti. Sanki öleceğini biliyormuş gibi.”
Avalon’dan çıkan söylentilere göre Black, tekrar
Kim-Olduğunu-Bilirsin-Sen ile yüzleşti ve bu
deneyiminden kıl payı kurtuldu. Hestia Jones
ve Jason Clearwater dışında (onlar Başkan
Pettigrew’a ülke ziyaretlerinde eşlik ediyorlardı)
tüm aktif Seherbazlar, onun yanındaydı. Bu büyük
kuvvet Adı-Anılmaması-Gereken-Kişi’nin en
eski kalelerinden birine: Little Hangleton’daki
Riddle Evi’ne saldırdı.
Saldırıldı ve yenildi. Yedi ölü. Dokuz ciddi
yaralı ve bunların arasında Büyücü Dünyası’nın
en iyi ve en son şansı olan adam da var. İşler
nereye gidecek? Kim ölecek? Eğer Black düşerse
onun yolundan kim devam edecek?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
FearLessCriticaL
|
 |
« Yanıtla #3 : Mart 16, 2008, 15:45:27 » |
|
Bu sadece başlangıç mı ?
|
|
|
|
|
|
İmo değil Emo derLer oNa 
|
|
|
Marissa
Son Yok Edilecek Düşman,Ölümdür.
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''
|
 |
« Yanıtla #4 : Mart 16, 2008, 15:48:53 » |
|
hüüü tadımlığın tadı ağzımda kaldı :çatlayanmarissasmileyi:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
holy_solemn
|
 |
« Yanıtla #5 : Mart 16, 2008, 15:50:03 » |
|
Luthien  Tüylerim diken diken oldu  hatta gözlerim sulandı bile diyebilirm yani Eğer Robin ona bir şey yapmışsaaaa. Neyse Diken üstünde beklmeye devam  Eminim Voldemort bu haberi ouyunca çok sevinmiştir. En güvendikleri adamı ne hale getirdim diye  Aslında muhabir de ekmeklerine bal sürüyor  Umarım ona inanmaya devam ederler ve onun fedakarlıklarının kıymetini bilirler Tadımlık için çok saol Nasıl sevindim tadımlık yayınlayayım ben dediğinde bilemzsin  Sen hepsini okudun önceden sanslı olarak  Bu arada bölümümüzün adı da içler acısı hani
|
|
|
|
|
|
  When You Can Live Forever What Do You Live For? Twilight Imagine Imagine there's no Heaven It's easy if you try No hell below us Above us only sky * Imagine all the people Living for today Imagine there's no countries It isn't hard to do Nothing to kill or die for And no religion too * Imagine all the people Living life in peace You may say that I'm a dreamer But I'm not the only one I hope someday you'll join us And the world will be as one
|
|
|
|
FearLessCriticaL
|
 |
« Yanıtla #6 : Mart 16, 2008, 15:51:54 » |
|
O deilde bizi çatlatmayıp hepsini yayınlasa ?!?? Sevindirik olma açımızdan yani
|
|
|
|
|
|
İmo değil Emo derLer oNa 
|
|
|
|
Luthien
|
 |
« Yanıtla #7 : Mart 16, 2008, 15:55:42 » |
|
Evet bölüm böyle başlıyor  Gazete yazısıyla yani... Ben de öyle olmuştum ilk okurken Hele "DÜŞEN KAHRAMAN"ı gördüm ve şok geçirdim  Hiç önemli değil  Bu arada bu bölümle beraber son 3 bölüm kaldı bu kitabn bitişine. 3. Kitaba geçişte ara vermemeye karar verdik. Habriniz olsun  edit: Aslında hemen yayınlamak isterdim ama şimdi yayınlarsak diğerlerinde çok uzun ara vermek gerekli diye yapamıyoruz  Her hafta düzenli gitmeyi tercih ettik bu yüzden 22 mart cumartesi günü sabahtan yayınlarım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marissa
Son Yok Edilecek Düşman,Ölümdür.
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''
|
 |
« Yanıtla #8 : Mart 16, 2008, 16:14:20 » |
|
3. Kitaba geçişte ara vermemeye karar verdik. oooo işte bu süper bir haberrr saol canım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
holy_solemn
|
 |
« Yanıtla #9 : Mart 16, 2008, 16:17:24 » |
|
3.kitaba geçişte ara vermemeye karar verdik.Hiiiii , Oley diyelim o zaman  Zaten biz şimdi bnir hafta bekleyemezken o zaman nasıl beklerdik bilemiyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
derhavril
|
 |
« Yanıtla #10 : Mart 16, 2008, 16:36:59 » |
|
|
|
|
|
|
|
Susmalısın ! İçinde korkunç kötü şeyler olurken yüzün her zamanki gibi doğal olmalı! Gülümsemelisin hatta...
|
|
|
|
JuliaSirius
|
 |
« Yanıtla #11 : Mart 16, 2008, 18:06:31 » |
|
4 saat yokum sitede neler olmuş.. tadımlık da tadımlık hani,tadı damağımda kaldı  Sirius,ah ahh..aslında Sirius var yaa  neyse susuyorum.azıcık sabredin luthien abla ellerine sağlık  çok güzel ya  cumartesiyi bekliyorum zaten yine sınavlar var..çabuk geçer bu hafta 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AnİMaGuS_bLaCK
|
 |
« Yanıtla #12 : Mart 17, 2008, 18:15:53 » |
|
ufff tuh beee olum warr o robın adamım sırıus a bır sey yaparsaa artık gerısını sız dusunun yaww hemen yayınlarsanız süper olcak sımdı kım bekleyecek 22 marta kadar..ama cevırıyı yapan herkesın ellerıne sagılık 
|
|
|
|
|
|
ÖLÜM ŞİİRİ
Kanımı alın, Kefenimi, Ve Ne varsa benden kalanı. Mezar başı yalnızlığında cesedimin, Fotoğrafını çekin.
Dünya görsün, Görsün yargıçlarınız, Vicdanlı insanlarınız, Görsün, Ben ilkeliyim, Hak yemem diyenler.
Dünyanın, tarihin önünde, Çocuklarımın karşısında, Taşısınlar Bu masum canın yükünü. Sözde barışı kollayanların elinde, Bu günahsız canın, Çaresiz acılara mahkumiyetini görsünler.
Cuma ed-Dussari
Guantanamo'dan Şiirler : Mahkumlar Konuşuyor
|
|
|
|
Elentari
|
 |
« Yanıtla #13 : Mart 18, 2008, 20:47:39 » |
|
Aman-Tanrım!(Aklıma Jim Carrey geldi nedense  ) Başka söz diyemiyorum! Başka hiç bir şey diyemiyorum! Şok olmuş durumdayım! Gözlerim yanıyor! 40. bölümü okuyamamıştım. direk tadımlığı okudum 41'in ve deprem olsa bu kadar şaşırabilirim  Dayanamiciim, okuyaciim 41'i bugün  40 ı okumak lazım önce tabi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aktas
|
 |
« Yanıtla #14 : Mart 18, 2008, 22:12:44 » |
|
offfffff!!tadımlığa bak yaa!  bende "baaaakk robiinnn" demicem çünkü adama da yazık yaa herkes kızmış zaten ben arkasındayım(sanki çok umrundaydı  ) ya siriusa bişi olmaz ya o zaman voldi yi kim öldürcek sümüklü harry mi? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|