|
Fantasticc
|
 |
« : Şubat 10, 2007, 20:59:44 » |
|
daha önce açılan başlığı kullanmadığım için affedin. ama orda genel olarak tahminler, yorumlar vs vardı. burda ise bölüm yayınlandıktan sonraki görüşler yazılacaktır. ufak bi not düşeyim, ilerde unbroken universe hikayeleri farklı bir tasarımla sunulacak. aslında bu bölüme yetiştirmeye çalıştım fakat olmadı. ben de yarım yamalak yayınlamaktansa eski görünüşle başlayalım dedim. zaten sizin bi şikayetiniz olduğunu sanmıyorum  neyse... çeviri için yasemin'in (sinek) ellerine sağlık. hakikaten çeviriye hayran kaldım. resmen soluksuz okudum. aslında bölüm o kadar uzun ki bazen gözlerim ağrıdığı için bi kaç saniye ara vermek durumunda kaldım  yine ve yine tekrar etmek istiyorum. ellerine sağlık yasemin.  ve editlemeler için de senin de eline sağlık Luthien  bölümü daha az önce yeni okuyan biri olarak tek söyleyebileceğim şey: şahane  neyse, lafı çok uzattım. buyrunuz link TIK !
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Eylül 27, 2007, 23:18:23 Gönderen: Fantasticc »
|
|
|
|
|
|
|
Marissa
Merry Gentry
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''
|
 |
« Yanıtla #1 : Şubat 10, 2007, 21:12:19 » |
|
emegi olan herkesin ellerine saglık.hepinize teşekkürler.inanın soluksuz okudum.arkıler süpersiniz 
|
|
|
|
|
|
 Ne dilediğine dikkat et derler.Şey dualarına daha çok dikkat et.Ne istediğinden emin ol,çok emin ol.Bir tanrının tam olarak istediğiniz şeyi size ne zaman vereceğini asla bilemezsiniz.
|
|
|
|
fawkes13
|
 |
« Yanıtla #2 : Şubat 10, 2007, 21:46:10 » |
|
Bende soluksuz okudum. Tek kelimeyle süper.... Ama açarsak biraz çok acılı olmuş ya  Dilerim yeni bölümlerde bizimkiler durumu dengeleyebilir. Yazık Dumbledore a her yerde ölüyo zavallım.... Emeği geçen herkese teşekkürler  yenı bolumlerı beklıyoruzzzzzz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cisi
Süt
|
 |
« Yanıtla #3 : Şubat 10, 2007, 22:26:47 » |
|
süperdi tek kelimeyle söylencek başka söz yok her dakikası ayrı bir heyecan ama dumbledore için üzüldüm çok erken öldü emeği geçen herkesin ellerine sağlık çok güzel bi bölümde.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pena
|
 |
« Yanıtla #4 : Şubat 10, 2007, 22:30:02 » |
|
|
|
|
|
|
|
** ~ o4 o4 2oo8. Eger A yasalarla kendi ahlaki degerlerini B'ye zorla uygulatmaya kalkiyorsa, A buyuk ihtimal serefsizin tekidir.- Henry Mencken.
|
|
|
|
MaRaUdEr
|
 |
« Yanıtla #5 : Şubat 10, 2007, 22:49:10 » |
|
gözlüklerim yok  doğru düzgün okuyamıorum ama güzel bi bölüme benzio ellerinize sağlık 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
elcin
|
 |
« Yanıtla #6 : Şubat 10, 2007, 22:57:59 » |
|
vaaa çok gzldi ama bana yetmedi buuu  kesmedi bni  gittii gitti dag gibi adammm dumbilimmm  helva yapip dagitalim konu komsuya  sinek ingilizcene klavyene saglik  çk gzl çevirmissin 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SuMMeR
|
 |
« Yanıtla #7 : Şubat 10, 2007, 23:12:22 » |
|
O kadar zaman beklediğimiz şey bir solukta bitti!Olucak iş mi bu?! Neyse ben şımarıklık yapmyıyım.  Sinek ellerine sağlık.  walla dayanamadm sarıldım  Bu bölüm harikaydı.Özellikle Peter'in patronusu yapabilmesine ve patranusun çatalak olmasına şaşırdım. Ama çok güzeldi.Peter olgun olgun kurtardı James'i  Sevdim ben bu adamı yahu.  Umarım James'in önemli bir sorunu yoktur bacaklarla..  Onlar hala bilmiyorlar dumb'nin öldüğünü..Hoş daha kne kadar oldu ki?Çok bekleyince insana bi tuhf geliyor 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Şubat 10, 2007, 23:14:56 Gönderen: SuMMeR »
|
|
“‘And so the lion fell in love with the lamb…,’ he murmured. I looked away, hiding my eyes as I thrilled to the word. ‘What a stupid lamb,’ I sighed. ‘What a sick, masochistic lion.’” – Edward and Bella
~ sensin snack.. :|
|
|
|
|
Fantasticc
|
 |
« Yanıtla #8 : Şubat 10, 2007, 23:16:03 » |
|
bu bölümde ben de çok sevdim peter'ı  james ile aralarındaki diyaloglar süperdi. peter'ın aklından geçirdikleri fln da çok güzel olmuştu. özellikle şu kısımda bittim  "Düşünüyorum da, ikiniz de yapmalısınız ki—"
"Eğer o düşünceyi bitirirsen çatalak, seni şu anda lanetlerim," diye sözünü kesti Peter sinirle. Arkadaşının ne söyleyeceğini tam olarak biliyordu. "Seni bırakmıyorum. Bu yüzden bunu söyleme bile. Bunu düşünme bile."
James suratını astı. "Şunu duydun mu?" diye sordu ve Peter dinledi. Bir kat üstlerinden ayak sesleri ve bağırtılar geliyordu ve ikisi de bunun ne demek olduğunu biliyordu.
"Evet," diye karşılık verdi, kendi sakinliğine şaşırmıştı. Kalbi hızla atıyordu; ancak hayatında ilk defa ölmekten korkmuyordu. Belki de bunun nedeni arkadaşlarından birinin ona ihtiyaç duymasıydı ve Peter onları şimdiye kadar birçok kere hayal kırıklığına uğratmıştı. "Ancak seni burada bırakma şansım sıfır ila hiç arasında değişiyor, dolayısıyla canını sıkma."
"Peter, hiç şüphesiz sen şu ana kadar tanıdığım en aptal insanlardan birisin," diye homurdandı James sevgiyle ve Peter kendisine rağmen sırıttı.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Luthien
|
 |
« Yanıtla #9 : Şubat 10, 2007, 23:30:10 » |
|
 Ben de bayıldım bu bölüme  Ellerine sağlık Yaseminciğim  Süper olmuş çeviri  En son Sirius'un o canavarla göz göze gelip gitmesi hoşuma gitti  Lily'yi bir ara aptallığından kurtarmakla zaman kaybetti ama  neyse... Mugglelara ve ölen herkese üzüldüm :S Azkaban'ın bedeli ağır olacak demiştim bir yerlerde... İşte bundan bahsediyordum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sangre
|
 |
« Yanıtla #10 : Şubat 11, 2007, 00:37:45 » |
|
Ben bu bölümde en çok Peter'ın tawrını sewdim yaa  James'e nasıl fırça attı böle pauhauhaa  Bu arada çewiriyi beğenenlere tşk ederim  iltifat ediosunuz çünkü ben bu defa pek beenmedim  Nese ileriki bölümlerde daha ii çewirilerle buluşmak üsere inş  Luth bu arada çok güsel editlemişsin ama belirtmeden geçemicem  senin de ellerine sağlık 
|
|
|
|
|
|
The Seven Deadly SinsSuperbia Luxuria Gula Avaritia Acedia Ira Invidia
|
|
|
samurai
Süt
|
 |
« Yanıtla #11 : Şubat 11, 2007, 11:32:05 » |
|
bence herkesin kaçması kötü olmuş ya  woldilerin tamamı saldırıo  dumbilerin tamamı kaçıyor nerde ise  dumbide kendini boş yere feda etti bence  sihir bakanlıgını organize edip daha ii bir karşılama hazırlayabilirlerdi 
|
|
|
|
|
|
Doğruluk sonsuzluğun güneşidir. Nasıl olsa doğar. WendellPhillips
Bir insanın akıllı olmasına birşey dediğimiz yok. Yeter ki; aklını başkalarına kabul ettirmeye çalışmasın. Eflatun
Bir insanın gerçek zenginliği, onun bu dünyada yaptığı iyiliklerdir
Zor is, zamaninda yapmamiz gereken fakat yapmadigimiz kolay islerin birikmesiyle meydana gelir. (J.J.Rousseou
Karanlığı lanetlemektense, bir mum yakın. (Konfüçyus)
herkesin haksız olması senin haklı oldugunu göstermez
aptallarla tartışma çünkü digerleri aranızdaki farkı anlamayabilir
arkanızdan konuşmak gibi olmasın ama çekilinde geçelim
|
|
|
|
MaRaUdEr
|
 |
« Yanıtla #12 : Şubat 11, 2007, 11:40:10 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aktas
|
 |
« Yanıtla #13 : Şubat 11, 2007, 11:54:07 » |
|
ellrinize sağlık valla süper olmuş aynı zamanda acıklı  neyse bnce toparlar herkes  tekrar teşekkürler süper çeviri
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zigu
|
 |
« Yanıtla #14 : Şubat 11, 2007, 12:00:44 » |
|
peter'i sevioruuuuuuuuuuum ii konuştu evet ya işler nasıl yoluna gircek içinden çıkılmaz bi durum var hazırlayanların ellerine sağlık çok güzeldi
|
|
|
|
|
|
"Beni ihanetle itham edenlere soruyorum: R/HR shippers Ben ne zaman, hangi tarihte ve mevzide esasen müdafaa ettigim cepheden bir adim dönmüsümdür, bir tek kardes kani dökmüsümdür?" Çerkez Ethem
|
|
|
|