|
|
|
|
|
aktas
|
 |
« Yanıtla #1 : Nisan 20, 2007, 19:00:59 » |
|
içimden bi ses james iyileşcek diyor hadi hayırlısı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
öykü
Süt
|
 |
« Yanıtla #2 : Nisan 20, 2007, 20:11:35 » |
|
inşallah iileşir...bn bu bölümde remus'un da olmasını istiyorum
sahi 23.45'te mi?
|
|
|
|
|
|
  Birgün ölüp gideceğim... Ve sonsuzluğun sonundaki tünelde... Kendimi bile unuttuğum o karanlıkta... Hatırladığım tek şey sen olacaksın... Çünkü sen... Herşeyin ölümlü olduğu bu dünyada... Sonsuza dek... Kalbimde yaşayacak.... Tek şeysin... Evanescence...
|
|
|
|
Luthien
|
 |
« Yanıtla #3 : Nisan 21, 2007, 21:59:27 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marissa
Son Yok Edilecek Düşman,Ölümdür.
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''
|
 |
« Yanıtla #4 : Nisan 21, 2007, 22:23:33 » |
|
yaa bu bölüm çok kısa geldi bana.  ( gözü doymayan smiley ayrıca) ellerine saglık Luthien . Lunatic ablaaa süpersin.ellerin dert görmesin.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Nisan 22, 2007, 19:43:37 Gönderen: Marissa »
|
|
|
|
|
öykü
Süt
|
 |
« Yanıtla #5 : Nisan 21, 2007, 23:35:39 » |
|
bana da çok kısa geldi ama süperdi....çevirenlere sonsuz kere teşekkür ediyorum 
|
|
|
|
|
|
  Birgün ölüp gideceğim... Ve sonsuzluğun sonundaki tünelde... Kendimi bile unuttuğum o karanlıkta... Hatırladığım tek şey sen olacaksın... Çünkü sen... Herşeyin ölümlü olduğu bu dünyada... Sonsuza dek... Kalbimde yaşayacak.... Tek şeysin... Evanescence...
|
|
|
|
MaRaUdEr
|
 |
« Yanıtla #6 : Nisan 22, 2007, 08:37:55 » |
|
Mükemmel bi bölümdü tek solukta okudum özellikle sonunu ellerinize sağlık çeviri çok güzel olmuş  bide birşeyi merak ettim Evanescorpus bunun ne işe yaradığını bilen varmı?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fantasticc
|
 |
« Yanıtla #7 : Nisan 22, 2007, 13:57:28 » |
|
çeviriyi lunatic yaptı  resmen soluksuz okudum ben, hem bölüm güzeldi hem de luna öyle bi yazmış ki şahane akıcı bi anlatım olmuş.  bu arada lily'nin harry'ye yaptığı büyüyü çok sevdiiiim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AnİMaGuS_bLaCK
|
 |
« Yanıtla #8 : Nisan 22, 2007, 17:51:33 » |
|
gercekten cok gusel sevdım....  helal olsun özellıkle sırıus gene costurmus 
|
|
|
|
|
|
ÖLÜM ŞİİRİ
Kanımı alın, Kefenimi, Ve Ne varsa benden kalanı. Mezar başı yalnızlığında cesedimin, Fotoğrafını çekin.
Dünya görsün, Görsün yargıçlarınız, Vicdanlı insanlarınız, Görsün, Ben ilkeliyim, Hak yemem diyenler.
Dünyanın, tarihin önünde, Çocuklarımın karşısında, Taşısınlar Bu masum canın yükünü. Sözde barışı kollayanların elinde, Bu günahsız canın, Çaresiz acılara mahkumiyetini görsünler.
Cuma ed-Dussari
Guantanamo'dan Şiirler : Mahkumlar Konuşuyor
|
|
|
|
|
|
Sydney
|
 |
« Yanıtla #10 : Nisan 23, 2007, 20:18:41 » |
|
her bölümde harika yazıyor bu adam ya süperdi yine herzamanki gibi  teşekkürler çeviri için 
|
|
|
|
|
|
-Kişisel algılama, ben kimseyi sevmem! (Dr. Gregory House) adamım yaa  You can't always get what you want...
|
|
|
|
berat
|
 |
« Yanıtla #11 : Nisan 24, 2007, 08:28:22 » |
|
vildan ablam benim ellerine sağlık..  bölümün yorumunu da kahvaltıdan sonra yazıcam... açımm.. evet okudum ve nefes nefese kaldım.. harikaydı! 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Nisan 25, 2007, 12:35:57 Gönderen: berat »
|
|
|
|
|
|
|