josephine
Şeker

DaRk MaRk'S hİgH...
|
 |
« Yanıtla #45 : Mart 01, 2008, 20:26:42 » |
|
perdita çok güzeldi tek kelimeyle dewamını bekliorm bizi daha fazla merakta bırakma lütfen çok ii gidiosunn
|
|
|
|
|
|
Loopy:Anne!Ben ne zaman güzel ve göz alıcı olacağım? Larry:Senden daha çirkin biri yeryüzüne geldiği zaman tabi sivrizeka!
|
|
|
|
|
|
|
|
FearLessCriticaL
|
 |
« Yanıtla #47 : Mart 04, 2008, 19:53:52 » |
|
Hoş ve Boş
|
|
|
|
|
|
İmo değil Emo derLer oNa 
|
|
|
|
|
chaos
Süt
Est Solarus oth Mithas:D
|
 |
« Yanıtla #49 : Mart 15, 2008, 12:52:37 » |
|
Valla Gül senin bu bilgisayarı ne yaparım bilemiorm:S yeni bölüm bekle bekle bir hal oldum... ne ara gelir bölümümüz..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
perdita
Süt
|
 |
« Yanıtla #50 : Mart 23, 2008, 22:11:17 » |
|
Draco yol boyunca kapalı gözlerinin ardında düşüncelerini düzene sokmaya çalışıyordu. Evden hızla çıkmıştı, herhangi bir şey olmadan Hermione’yi evden çıkartabilirdi herhalde. Taksinin camından tekrar dışarı baktı. Adama hızlı gitmesi için vadettiği para azımsanmayacak ölçüdeydi.Bu yüzden taksinin şoförü gazı köklemiş,kestirmelerden olabildiğince hızlı ilerlemeye çalışıyordu. Beş dakika sonra gelmek için bu kadar acele ettiği evin önüne gelince Draco’nun kalbi durdu sanki. Geç kalmıştı. Kapı aralık öylece duruyordu. Taksi şoförüne bakmadan cüzdanı fırlatarak yıldırım hızıyla arabadan indi.
Şoför ellerine bırakılan cüzdanı açtığında gördügü paranın miktarı dudaklarını uçuklatacak cinstendi.
“Hey bayım” diye seslendi hızla kaybolan genç adamın ardından.Kimbilir ne acelesi var? diye düşünerek elini genç adamın kimliğine uzattı. Draco Malfoy. Taksi şoförünün gözleri büyüdü.işte bu beklenmeyecek cinsten bir şeydi. Malfoy’ları bu şehirde herkes tanırdı.
Draco her ihtimale karşı sessizce aralık kapıyı itti. İçeriye yöneldiğinde bir takım konuşmalar kulağına çalındı. Draco yavaşça sesleri takip ederek holü geçti. Salona yöneldiğinde gözüne çarpan Weasley kızının yere yığılmış bedeni oldu. Etrafında yavaş yavaş bir kan gölü oluşmaya başlamıştı. Biraz daha ilerleyerek etrafına bakındığında telefonun yanında histeri krizinin eşiğindeymişçesine çaresizce ağlayan Hermione vardı ve onun yanında silahını ölümcül bir sakinlikle onun kafasına doğrultmuş olan bir adam. Draco garip bir önseziyle evden çıkmadan aldığı silaha götürdü elini. Umursamazca Ginny’nin yanından geçip Hermione’nin yanına yöneldi. Sakin bir ses tonuyla
“Silahını indir” dedi.
Wilson silahını kıpırdatmadan gözlerini kaldırarak oldukça profesyonelce silahını kendisine doğrultmuş genç adama baktı. Elini uzatarak yanında diz çökmüş genç kadını dirseğinden tutarak sertçe kaldırdı. Böyle bir durumun ortaya çıkabileceğni söylemişlerdi. Ve nasıl ortadan kaldıracağını da...
Elindeki ağır silahı yanındaki genç kadının kahverengi buklelerinin arasına sokarak, titreyen genç kadını da kendisine siper etti. Karşısındaki adamın gözlerinden geçen anlık tereddütü yakalayarak konuştu.
“Bu genç bayana zarar gelsin istemeyiz değil mi? Şimdi silahını bırak ve çekil”
Draco karşısındaki adamın daha deminki tereddütünü yakaladığını ve bunu ona karşı kullanmaya çalıştığını biliyordu. Zihninde babasının sesini duyarak silahı daha da kavradı. Tereddütünü gösterme. Durumdaki ironiye hafifçe gülümseyerek adama bakmayı sürdürdü.
“Ona zarar veremeyeceğini ikimiz de biliyoruz, kılına bile zarar gelse başına gelecekleri de.”
Hermione kör bir umutsuzluğun içinde Draco’nun nasıl birden bire ortaya çıktığını düşünemeyecek kadar panik halinde genç adama baktı. Nasıl zarar veremezdi. Karşısındaki adama bir katildi, gözünü kırpmadan Ginny’i vurmuştu. Gözleri ilerde yatan ve git gide beyazladığı belli olan bedene takıldı. Biraz daha yardım alamazsa dönüşü olmayacaktı.
“Draco” diyebildi Hermione hıçkırıklar arasında “Ginny...”
Genç adam kıpırdamadan hala silahı Hermione’nin başında olan adama bakıyordu.
Wilson genç adamın artık yavaş yavaş bulmacanın parçalarını çözdüğünü görünce silahını ona doğrulttu.
“Madem genç bayarna zarar vermeyeceğimi düşünüyorsun, silahın diğer tarafında neden sen olmayasın?” diyerek ilerlemeye ve Hermione’yi de beraberinde sürüklemeye başladı.
“Draco telefon et, polisi ara” diye feryat etti Hermione ağlamaktan boğuklaşmış birsesle.
Wilson kalın sesine tezat oluşturacak kadar kısık bir kahkaha attı. Gözlerinde neşe parıltılarıyla karşısındaki adama baktı. Başını Hermione’nin başına dayadı ve dudaklarını onun kulaklarına yaklaştırdı yavaşça, ancak azaltmaya gerek görmediği bir sesle konuştu.
“Peki kimi ihbar edecek? Kendi babasını mı?” Genç kadının kaskatı kesildiğini hisseden Wilson devam etti.
“Aaa masum küçük kız, yoksa şövalyenin bunu nereden anladığını düşünmüştün?”
Draco Hermione’nin kenhdisine attı tedirgin bakışın oldukçza farkında ve bunu ödetmeye kararlı olarak Wilson’a doğru yürüdü.
Hermione titrek bir sesle “Doğru mu?” diye sordu sadece.
Genç adam elindeki seçenekleri düşündü. Bu durumda yalan söylerse ve gerçek sonradan ortaya çıkarsa Hermione anlatacaklarına inanmazdı, ve ondan nefret etmeye devam ederdi. Ama şimdi doğruyu söylerse en azından affedilme olasılığı vardı.gözlerini bir anlığına genç kızın ela gözlerine indirerek hafif bir baş hareketiyle onayladı.
“Şimdi yoldan çekilin Bay Malfoy. Unutmayın vurmama emri sadece Bayan Granger için geçerli” diyerek silahıyla işaret etti.
Genç adamın blöfünü görmemesi için umut etmekten başka çaresi yoktu. Elbette patronun tek oğluna ateş edemezdi. Silahlar kaldırılmış, kartlar olabildiğince gösterilmişti. Gerilim akan saniyeler boyunca daha da atarken, odanın ortasına yoktan var olmuşçasına başka bir genç adam dalarak gerilen dikkatleri dağıttı.Hermione kendisini tutan kıskacın gevşediğini hissedip ani bir hareket ettiyse de başının kenarından Draco’ya doğrultulmuş silah ani hareketi nedeniyle ateş aldı. Saniyeler sonra ikinci bir silah sesi duyulurken dünya karardı.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mart 24, 2008, 20:29:24 Gönderen: perdita »
|
|
|
|
|
Marissa
Son Yok Edilecek Düşman,Ölümdür.
Mod
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''
|
 |
« Yanıtla #51 : Mart 24, 2008, 07:10:01 » |
|
öfff ne bölümdü öyle yani öyle bir yerde kesmişsinki haydi gelde meraktan çatır çatır çatlama.eline sağlık yeni bölümü 18 gözle bekliyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
miss-potter
|
 |
« Yanıtla #52 : Mart 24, 2008, 07:39:30 » |
|
süper bi bölüm olmuş yaaa bayıldım resmen Gerilim akan saniyeler boyunca daha da atarken, odanın ortasına yoktan var olmuşçasına başka bir genç adam dalarak gerilen dikkatleri dağıttı.Hermione kendisini tutan kıskacın gevşediğini hissedip ani bir hareket ettiyse de başının kenarından Draco’ya doğrultulmuş silah ani hareketi nedeniyle ateş aldı. Saniyeler sonra ikinci bir silah sesi duyulurken dünya karardı umarım burada bizimkilerden biri ölmez
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiraz
Şeker

HP SEVMEYEN KARŞISINDA BENİ BULUR
|
 |
« Yanıtla #53 : Mart 24, 2008, 09:12:02 » |
|
|
|
|
|
|
|
PSİKOLOJİMİ BOZUYONUZ !!!!
|
|
|
chaos
Süt
Est Solarus oth Mithas:D
|
 |
« Yanıtla #54 : Mart 24, 2008, 09:31:46 » |
|
ama ama SB de vermemişsin bunu *ağlar* ben orda ebkledim dün boyunca neyse dönüşünde veririsin inş:d çok güzel olmuş canım uzun yorumum Sb e
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
holy_solemn
|
 |
« Yanıtla #56 : Mart 25, 2008, 19:44:56 » |
|
Ahhhh Gül soluksuz okdum diyebilirm  Hatta bitirdiğimde neredyse ekrandan çekilip derin kocaman bir nefes aldım.  şaşkınlıkla bakıp yoruma geçtim Buna çok uzun süedir yorum yazamamıştım ama yoruma toptan başlasam da toparlaymayacağım için kaldığı yerden devam etmek istiyorum. Şimdi en son anladığım kadarıyla Harry geldi değil mi ve Draco vuruldu. Peki o ikinci ses kimeydi  Yüzük neden bu kadar önemli Malfoy için  Yeni bölüme çabuk kavuşuruz umarım sabırsızlıkla bekliyorum  Ellerine sağlık Burada ölümlerin olması ve yeniden dirilip aynı şeylerin olması gibi birt ihtimal var mı
|
|
|
|
|
|
  When You Can Live Forever What Do You Live For? Twilight Imagine Imagine there's no Heaven It's easy if you try No hell below us Above us only sky * Imagine all the people Living for today Imagine there's no countries It isn't hard to do Nothing to kill or die for And no religion too * Imagine all the people Living life in peace You may say that I'm a dreamer But I'm not the only one I hope someday you'll join us And the world will be as one
|
|
|
Feyza_Emmy
Süt
|
 |
« Yanıtla #57 : Haziran 04, 2008, 22:43:50 » |
|
Çookk güzel bir hikaye olmuşş...Lütfen devam et..Devamını 4 Gözle bekliyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Feyza_Emmy
Süt
|
 |
« Yanıtla #58 : Haziran 05, 2008, 14:13:33 » |
|
Devamı Ne Zaman Gelecek ??
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Haziran 06, 2008, 14:18:56 Gönderen: Feyza_Emmy »
|
|
|
|
|
josephine
Şeker

DaRk MaRk'S hİgH...
|
 |
« Yanıtla #59 : Haziran 08, 2008, 23:12:14 » |
|
aaahh buldum sonunda seni perdita hikayenin adını unutmuştum ama buldum sonunda da sanırım sen bırakmışsın hikayeyi
|
|
|
|
|
|
Loopy:Anne!Ben ne zaman güzel ve göz alıcı olacağım? Larry:Senden daha çirkin biri yeryüzüne geldiği zaman tabi sivrizeka!
|
|
|
|