Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Kasım 18, 2008, 12:04:36  

Sayfa: 1 [2] 3 4 5   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Zamanın Sözü (YENİİİİİ)  (Okunma Sayısı 2802 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
perdita
Süt
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #15 : Aralık 27, 2007, 00:33:22 »

Perdita; birincisi kalemin çok sağlam. ikincisi bu hikayede büyücülük falan yok dimi ? (emin olmak için) Göz Kırpan aynı fbı fılmleri gibi olmuş ya Lucius uyusturucu satıcılarının başı falan  Hede Hödö (iğrenç oldu bunun üstünde çalışmalıyım Terleyen 
Hikayede Harry mı Hermıyle bırlıkte olucak acep Ne? sonra bırde bni kalbimden vurdun resmen Perdita Sirius'u öldürmekle  Ağlayan Ah cnım Sirius'um bu kadere mahkum bırakıldı Jkr'nin öldürdüğü yetmedi birde sen vurdun  Ağlayan Severus'u da öldürmessin dimi (ordan kurtaralım bari  Sırıtan ) neyse canım eline sağlık diğer bölümleri de bekleriz efenim  Sarılan  Alkış

yorum için çook teşekürler Gülümseyen eet hikayede büyücülük yok en azından şu an anlattığım evrende, sonraki birkaç bölümde büyü gibi bir şeyler var ama hp deki gibi değil.lucius uyuşturucu satıcısı falan değil ama mafya tipli yer altı kardeşliğinden (bu ara çok mu komplo teorisi duyuyorum nedir?) ufak bir spoiler :harry herm birlikteliği var ama malfoya dikkat lütfen, siriusu o kadar okudum ki bu hikayeye yerleştirsem başrole falan çıkardı olmazdı ama seniniçin bir bölümde konuk oyuncu katayım Gülümseyen severus kesinlikle ölmeyecek, önemli görevleri var daha. ben hikayenin tüm özetini vermeden bırakıyım en iyisi Gülümseyen

bu arada ismim gül. gerçi nasıl hitap etmek isterseniz
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Zamanın Sözü (YENİİİİİ)
« Eklendi: Kasım 18, 2008, 12:04:36 »

Raziel Neith
Chuck???
Telve

rüzGar ^^^^

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #16 : Aralık 27, 2007, 15:22:04 »

Gülcüm verdiğin spoiler için saol, merakımı bir nebze azalttın Kahkaha Draco burda hp'dekinden daha karanlık geldi gözüme ya Sırıtan Severus'u öldürmediğin için kesnlikle boynuna atlayabılırım senin Hede Hödö  Dil Çıkaran bu yapıcagın büyü tarzı seyler ne acaba onuda ayrı merak ettım ama sakın soyleme heycanım kacmasın  Terleyen nese yeni bölüm kolay geldin sana  Alkış

…. - Şu hayatın ölümle beslendiği klişesi yine...
- Diğerleri gibi bir klişe sadece; kendini kanıtlamak için, fırsat kollayan bir klişe.
Fides
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Mors Ante Infamia Onursuzluktan Önce Ölüm

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #17 : Aralık 27, 2007, 21:35:59 »

gül Kahkaha ben bunu yeni gördüm ilk başta tabinormal billindik bir hp hikayesi bekliyorum ya dedim ne olyor yav Terleyen ama sonradan anladım tabi [ e yani Sırıtan ] çok değişik olmuş merak ettim devamınıçok ilk girişteki o anı çook etkileyiciydi ki ben malfoydan zaten şuan yeterince şüpheleniyorum ki şöyle
(göstermek/gizlemek için tıkla)
doğru mu :oLLucius'un konuştuğu kişi bizim bildiğimiz gibi voldemort mu Ne? bu kez "baba" rolünde galiba Sırıtan

çok güzel ve akıcı yazıyorsun Aww  beşe kadar da hazırmış daha ne isterim Aww kolay gelsin sana Kahkaha ben de zeynep bu arada Terleyen bazen holy  bazen zeynep oluyorum sen nasıl istersen Kahkaha

Sirius ona serin bir gülüş attı ve devam etti.

"Ben seçimlerini yaptım ve onlardan pişman değilim. Ben, benim için aynısını yapacak arkadaşlarıma - kardeşlerime sadık kalmayı seçtim."

*

Gerçek dostluk, asla gerçekten ölmez,
Ve aileyi kan bağı belirlemez
Kopmayan bağlarla sağlamlaşır
Dertlerle ve acıyla güçlenip, sınanır
Bizi kardeş yapan budur ve böyle kalacağız
Sonuna kadar birbirimize sadığız
Ne olursa olsun bu andan sonra
Hep şükredeceğim, sahip olduğum için böyle dostlara

*

Saving people, haunting things, family business

*
Twilight Âşık
perdita
Süt
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #18 : Aralık 27, 2007, 23:12:03 »

gül Kahkaha ben bunu yeni gördüm ilk başta tabinormal billindik bir hp hikayesi bekliyorum ya dedim ne olyor yav Terleyen ama sonradan anladım tabi [ e yani Sırıtan ] çok değişik olmuş merak ettim devamınıçok ilk girişteki o anı çook etkileyiciydi ki ben malfoydan zaten şuan yeterince şüpheleniyorum ki şöyle
doğru mu :oLLucius'un konuştuğu kişi bizim bildiğimiz gibi voldemort mu Ne? bu kez "baba" rolünde galiba Sırıtan

çok güzel ve akıcı yazıyorsun Aww  beşe kadar da hazırmış daha ne isterim Aww kolay gelsin sana Kahkaha ben de zeynep bu arada Terleyen bazen holy  bazen zeynep oluyorum sen nasıl istersen Kahkaha

yorum için teşşekkürler canım memnun oldum. evet biraz değişik bir fic oldu.alternatif bir evren de yaşansın bazı olaylar istedim. ve hr/h yazmam  çok istendi onun için yazıyorum aslında.
ama daha fazla yazıp heyecanını kaçırmak istemem. voldi ewet bizim bildiğimiz  voldi ama tabi dışarıdan büyük bir iş adamı içeriden ise gizli bir örgüt lideri. böyle güzel yorumlar okudukça daha da yazacağım herhalde Gülümseyen
amortentia_87
Kakao

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #19 : Aralık 28, 2007, 23:30:15 »

yaaaaa süper olmuşşşşşşş
ne zaman yeni bölüüüümmm

perdita
Süt
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #20 : Aralık 28, 2007, 23:52:32 »

yeni bölüm bir yorum bekliyorum o geldikten sonra. hatta üçüncü bölüm çok kısa olduğu için iki bölüm üstüste Kahkaha hatta bölüm isimleri olmamasına rağmen dördüncü bölümde ne olduğunun az çok anlaşılması için bir spoiler vereyim bölümde harry hermione ve draconun rüyalarından (?) parçalar içeriyor. onları ne olduğunu neyin bukadar etkilediği anlaşılacak.  Şeytani neyse yeni bölümler sanırım cumartesi akşama
« Son Düzenleme: Aralık 28, 2007, 23:56:30 Gönderen: perdita » Logged
Raziel Neith
Chuck???
Telve

rüzGar ^^^^

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #21 : Aralık 29, 2007, 00:21:05 »

kimden yorum bekliyosun sole yazıdralım olmıycak böyle biz beklıoruz ama aaa Sırıtan saka yapıorum canım içinden ne zmaan gelirse o zaman yayınla (fazla uzun olmasın ama =) ) cumartesi günü ii ii beklıorum bak ona göre Dil Çıkaran

- Diğerleri gibi bir klişe sadece; kendini kanıtlamak için, fırsat kollayan bir klişe.
Fides
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #22 : Aralık 29, 2007, 00:39:27 »

ben de merak ettim kimin yorumunu bekliyorsun Şaşırmış herm'in kabuslarını görebilecek miyiz yoksa böyle sadece çok kötü şeyler gördü diye mi bileceğiz ?

"Ben seçimlerini yaptım ve onlardan pişman değilim. Ben, benim için aynısını yapacak arkadaşlarıma - kardeşlerime sadık kalmayı seçtim."

*

*

*
Twilight Âşık
perdita
Süt
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #23 : Aralık 29, 2007, 18:13:21 »

arkadaşlar üçüncü bölüm huzurlarınızda akşama da dördüncü bölümü yollayacağım tüm sorularınız cevap bulur orada umarım Gülümseyen üçüncü bölüm geçiş bölümü olduğu için kısa oldu fazla anlatmak istemedim kusura bakmayın

ÜÇÜNCÜ BÖLÜM:

(BECAUSE OF YOU-KELLY CLARKSON)

kış bahara dönmüş doğa yeniden insanlara huzuru sunarken, öğrencilerde havanın tadını çıkarmak üzere  okulun bahçesine yayılmış, zevkle sohbet ediyorlardı. Ancak bir hafta sonra başlayacak olan zor sınavlar hepsinin havalardan zevk almasını oldukça güçleştiriyordu.

Okulun bahçesinde her zamanki gibi hermione çocuklara ders anlatıyordu. Ancak bu sefer farklı olarak harry ve ron sınav telaşı içinde hermionenin her söylediğini canla başla dinliyorlardı. Ginny yanlarına oturarak gözlerini kapatmış güneşin tadını çıkarıyor, arkadaşlarının dersten çıkmasını bekliyordu.

Harry anlamadığı bir noktaya bakmak için hermionenin yanındaki kitaba uzandı. Bu sırada kızda aynı şeyi yapınca elleri birbirine değdi. Ve aynı anda gözlerini kaldırdılar. Oturdukları yerin sanki ayağının altından kaydığını hissetti hermione ve zamanın bir anlığa donduğunu... Hala kıpırdayamamakla birlikte çevrenin flulaştığını hissetti. Zihninin gerisinde konuşmalar duyuyordu. Bir an sonra duyduğunu bir çığlıkla yere düştü. Ondan saniyeler önce kendini kaybederek yere düşen harrynin yanına. bir anda etrafında bir şeylerin değiştiğini hisseden ginny hızla  gözlerini açmış şaşkınlıkla bayılmış görünen harry ve hermioneye, onlara en az kendisi kadar şaşkınlıkla bakan ron’a ve etraflarına toplanmaya başlayan kalabalığa dikti bakışlarını. Her şey saniyeler içinde olmuştu. Etraftakilerden yardım isteyerek olabildiğince hızla revire koşturdular.

Revire girdiklerinde orada yatan üçüncü ve beklenmedik biri daha vardı. Malfoy!

Draco malfoy da derste aniden harry ve hermione gibi kendinden geçmiş ve bunu basit bir bayılma olarak nitelendiren hemşirenin çabalarına rağmen ayılamamıştı. Onun gibi iki kişinin daha geldiğini görünce artık durumu üstüne bildirmeye gitti.

Bir süre sonra gelen doktorda her şeyi yapmış ancak üçünü uyandıramamışken danışmak için birkaç arkadaşını daha çağırmıştı. Bu üçünün başında yapılan hummalı çalışmalara rağmen hiçbir ilerleme kaydedemiyorlardı.ginny hermionenin yanına çökerek şu an kapalı olan gözlerinin ardında ağlamakta olan kıza baktı.

-ne görüyorsun da böyle ağlıyorsun herm? diye cevap vermeyeceğini bilerek kıza sordu. Sonra arkasını dönerek onun gibi harrynin başında bekleyen rona ve bağırarak neler olduğunu anlatmalarını isteyen pansye baktı.

Tüm hemşire ve doktorlar paniğe kapılmış artık ne yapacaklarını tartışırlarken, tam teşhizatlı bir hastaneye dönmüş olan revire profesör dumbledore girdi. Her zaman etrafındakilere sakin bir hava yayan okul müdür, ateşler saçan mavi gözlerle baygın yatan üç öğrencisine baktı.sonra tereddüt etmeden hermionenin yanına geldi. Kızın halsizce yanında duran ellerinden birini alarak elinde tuttuğu bir yüzüğü kızın parmağına geçiriverdi. Aynı anda herm, harry ve draco derin bir nefes alarak kendilerine geldiler. Önce proseföre sonra birbirlerine baktılar.şaşkınca bekledikleri bir andan sonra, doktorların bütün itirazlarına rağmen ayağa kalktılar.dumbledore hepsini toplayıp odasına götürürken arkalarında şaşkına dönmüş neler olduğnu çözememiş bir doktorlar sürüsü bırakmışlardı.

Onları koridora kadar takip eden ron ve ginny’nin de durumu en az doktorlarınki kadar şaşkındı.

-neler oldu öyle?? Olanları ginny gibi görmemiş olan Ron’un sorusu havada asılı duruyordu.

Aynı anda aynı şehrin başka bir yerlerinde onlar gibi derin bir baygınlıktan uyanan voldemort akları kıpkırmızı olmuş gözlerini paniklemiş yardımcısına çevirdi.

-zamanı geldi...

YORUM BEKLİYORUMMMM
JuliaSirius
UU Seherbazları
Sert Espresso

HPC'deki 1. yılım :P XD

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #24 : Aralık 29, 2007, 18:25:48 »

çok güzel olmuş Alkış ellerine sağlık..

dumbledore'un herm.e taktığı yüzük neydi acaba??? sihir mi yaptı  Acayip ne işe yarıyo o yüzük  Şeytani sonra voldemort da bayılmış..ve neden bayıldılar..harry ile herm.in ellerinin birbirine değmesi ile bayılmaları tesadüf eseri mi yokssa ilgisi var mı olaylarla Ne?

Bir an sonra duyduğunu bir çığlıkla yere düştü.ne çığlığı duydu :S
son soru daha neden ağlıyordu,neler görüyordu??? hepsi aynı şeyi mi görüyodu

harika yazıyorsun..akşamı bekliorum sabırsızlıkla Sarılan Alkış
« Son Düzenleme: Aralık 29, 2007, 18:28:06 Gönderen: JuliaSirius » Logged
Raziel Neith
Chuck???
Telve

rüzGar ^^^^

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #25 : Aralık 29, 2007, 21:45:37 »

Gülcüm şu an okuyamıyorum ama mutlaka okuyup yorumumu yapıcam ve emınım ki çok güzel olmuştur =)

amortentia_87
Kakao

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #26 : Aralık 29, 2007, 22:10:32 »

amanın daha neler olcak acaba yaaa
şahane olmuş yine
ama annamadım hadi herm'le harry elleri birbirine değdi de bayıldılar draco'cuuummaa nolduuuuu

perdita
Süt
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #27 : Aralık 30, 2007, 01:26:36 »

yorumlar için hepinize çooookkk teşekkürler Kahkaha arkadaşlar kusura bakmayın bilgisayarımdaki bir sorundan dolayı yollayacağım bölüm güme gitti. yarın sabah yollayabilirim ancak.
Fides
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #28 : Aralık 30, 2007, 18:18:47 »

çook güzeldi gül Kahkaha eline sağlık ama çok meraklandım şimdi yüzük ne işe yarıyordu ki hepsini kendine getirebildi ? hepsi o geçmişi mi görüyordu?  voldemort neden onlarla birlikte bayıldı ? zamanı geldi de ne Ne? bekliyorummmmm   güme gideni boşver sen napalım Aww

*

*

*
Twilight Âşık
Raziel Neith
Chuck???
Telve

rüzGar ^^^^

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #29 : Aralık 30, 2007, 20:49:32 »

way be ne el değmesiymiş bir değişte bayılıverdıler ıkısıde heycan işte Dil Çıkaran

neyin zamanı geldi acep  Şaşırmış şimdik sen bir ara dedın ya büyücülük olucak ama farklı bı şekilde şimdik bu yüzük olayı falan farklı olan büyücülüğün hafif bir başlangıcı mı acep Ne? amanın delireceğim ufacık bir yazıdan bir sürü soru çıktı  Sırıtan

Gülcüm çok güzeldi bulmaca gibi bir bölüm olmus  Sarılan yeni bölümü napalım bekleriz canım artık bu arada Because of you sarkısını ben cok sewerım  Gözlerini Deviren

Sayfa: 1 [2] 3 4 5   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: