Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ekim 13, 2008, 06:35:25  

Sayfa: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 ... 21   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Karanlığı Beklerken (11.Bölüm Geçmişin Gelecek Acıları )  (Okunma Sayısı 8741 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Raziel Neith
Chuck???
Telve

rüzGar ^^^^

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #60 : Kasım 29, 2007, 22:22:22 »

fasla meraklanma yaws fazla bır zaman yok yenı bolume inşallah yakında yayınlıcam. Sırıtan bnde cok heycanlanıorum Gözlerini Deviren destegınız için saolun arkadaslar Utanmış  Gülümseyen

…. - Şu hayatın ölümle beslendiği klişesi yine...
- Diğerleri gibi bir klişe sadece; kendini kanıtlamak için, fırsat kollayan bir klişe.
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Karanlığı Beklerken (11.Bölüm Geçmişin Gelecek Acıları )
« Eklendi: Ekim 13, 2008, 06:35:25 »

JameSirius
Ice Queen
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #61 : Kasım 29, 2007, 22:41:30 »

harry su anda hıc dunyaya gelemedi gelmicekde o yuzden lily'nin jamesden bır ccugu olmadı zten olamazda Şeytani nedenini anlayın artık ayrıntıya sokmayın bni Gözlerini Deviren  Sırıtan haklısın harry gercekden tencere tava konusu oldu XD şuanda özel bölümü yazıorum Bella ve regalius'un kabulu Gülümseyen yakın zamanda onuda yayınlıcam  Hede Hödö
Heyyoo Yehuu .. Bu süper .. Aslan razieL ..!! Sarılan Yaa çok sıkıştırmak istemiyorum seni ama , o zaman Lily ve Severus'un birleşme ihtimalinin olduğunu çıkarabilir miyiz buradan ?? Âşık Allahım yarabbim ne güzel ..  Âşık Âşık
Raziel Neith
Chuck???
Telve

rüzGar ^^^^

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #62 : Kasım 29, 2007, 22:48:23 »

aslında bn onları bırlestırmemeyı dusunuyordum ama kesın degıl hemen soylıyım XD ama ilişkilerini hiç beklenmedık bır sekılde yasıycaklar Dil Çıkaran ups öff ne buyuk bır pot kırdım  Dudaklarını Mühürlemiş Gözlerini Deviren çaktırma  Terleyen

- Diğerleri gibi bir klişe sadece; kendini kanıtlamak için, fırsat kollayan bir klişe.
JameSirius
Ice Queen
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #63 : Kasım 29, 2007, 22:52:16 »

Allah yaa  Yehuu .. Tamam ben yine cevabımı aldım Âşık ama madem Harry'i işe sokmıcaksın , o zaman  ilk bölümü editlersen tam süper olacak .. Terleyen
Raziel Neith
Chuck???
Telve

rüzGar ^^^^

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #64 : Kasım 29, 2007, 22:55:50 »

ilk bölümü editlersem tüm hıkayeyı yenıden yazmam gerekır .çünkü bn bıraz tuhafım yazarken bır kelıme degısırse bnm ıcın tum hıkaye yenı bır anlam kazanır onun ıcın dusundugum tum fıkırler ucar gider Sırıtan harry'nın olmadıgını yorumlardan okunup ogrenılebılınır.ayrıca ılerkı bolumlerde bundan bahsederım ama edıt olamaz malesef Göz Kırpan
çoookk buyuk bır yanlısımın farkına wardım kusra bakmayın arkadaslr ilk bolumde harry'nın adı gecmıs ve onu oylece unutmusum hemen düzeltiorum.çok dıkkatsızım Kızgın
« Son Düzenleme: Kasım 29, 2007, 23:06:31 Gönderen: razieL » Logged

Fides
Larien
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Give peace a chance

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #65 : Kasım 30, 2007, 17:28:37 »

Bu yağmur ve senin gözlerin benim sana ebedi sözümdür,hayatım boyunca kimseye böyle bakmiycam….hayatım boyunca senden başkasına dokunmiycam….ve hayatım boyunca kimsenin bana böyle bakmasına izin vermiycem.Bu yağmurda senin gözlerinle kalbime hükmedicem…Bu yağmurda ve her yağmurda…..Sen olmasan bile dudaklarınla kalbimde öpüşücem….dedi
 Lily ellerini uzattı... Anısına öyle kapılmışdı ki dokunmak istiyordu..gözleri sımsıcak yaşlarla doluydu….adamın yüzüne dokuncaktı ki karanlık gölge kayboldu….Hala camın önündeydi….Yüzünü sildi….Sabahlığının önünü sırılsıklam olmusdu….
.....
Severus camdaki gözlerin hayal oldugunu anlaması birkaç dakikasını aldı.O kadar gerçekçiydi ki.

razieLLLLLL Alkış Alkış Alkış çok çok çok güzel olmuş ya ancak okuyabildim eline sağlık : harikaydı özellikle burası ... Âşık Âşık Âşık gerçekten aklımdakileri hemen jamesirius sormuş cevaplarımı almış oldum Aww harika bir bölümdü, ama jamesin hogwartsı böyle düşünmesini görünce neden lily ile evelndi o zaman demedim değil ve de siriusun aşkını merak etmedim değil... Kahkaha onu da katacakmısın yada anlatacak mısın Ne?? harikaydı ya Sarılan kolay gelsin devamı da uzun olur umarım Kahkaha kabule edilişi yazdığın içinde saol Aww

Imagine 

Imagine there's no Heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky
*
Imagine all the people
Living for today
Imagine there's no countries
It isn't hard to do
Nothing to kill or die for
And no religion too
*
Imagine all the people
Living life in peace
You may say that I'm a dreamer
But I'm not the only one
I hope someday you'll join us
And the world will be as one

Twilight
Âşık
Raziel Neith
Chuck???
Telve

rüzGar ^^^^

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #66 : Kasım 30, 2007, 17:35:50 »

çok sevındım begenmene gercekden Aww Lily'le neden ewlendı onu acıklıcam yazıda.ama bu yazıda olucagını sanmıorum bır dahakı bolumde belkı ama kesın bsey dıyemem..sirius'un askını sokucam tabı kı  Gülümseyen kabul edilişe gelınce o sanırım 2 bölüm olcak gıbıme gelıo uzun olcak sanırım bır bolumde yayınlarsam bayar  Gözlerini Deviren  Sırıtan tekrar teskur

Fides
Larien
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Give peace a chance

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #67 : Kasım 30, 2007, 17:54:03 »

oley oley oley Sırıtan Sırıtan Sırıtan  asıl sana teşekkürler:-w çok güzel bir bölümdü Kahkaha ben p.tesi gireceğim tekrar o zaman okurum yeni bölümü Kahkaha yani o zaman yayınlamış olur musun? yoksa çok mu erkenden ümitlere kapıldım raziel ;P

Imagine 

Imagine there's no Heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky
*
Imagine all the people
Living for today
Imagine there's no countries
It isn't hard to do
Nothing to kill or die for
And no religion too
*
Imagine all the people
Living life in peace
You may say that I'm a dreamer
But I'm not the only one
I hope someday you'll join us
And the world will be as one

Twilight
Âşık
Raziel Neith
Chuck???
Telve

rüzGar ^^^^

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #68 : Kasım 30, 2007, 18:03:57 »

ee sey ozmamana yayınlarım sanırım Göz Kırpan daha bitmedi tam olarak biraz heycan eksıklıgı war bu bölümün onu ayarlamaya çalısıorum  Sırıtan

JameSirius
Ice Queen
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #69 : Kasım 30, 2007, 18:32:01 »

Mmmm .. Olsun yahu .. Bak sen kafana göre .. Ne zaman düzenlersen,işlerin varsa eğer işlerin ne zaman biterse .. Ama burada bizleri de fazla merakta bırakma ha?? .. Dün gece inanırmısın uyuyamadım Kahkaha Hele o Lily'nin hatırladığı sözler .. Daha öncede alıntılamıştım .. Gözlerini Deviren Gözlerini Deviren
JuliaSirius
UU Seherbazları
Sert Espresso

HPC'deki 1. yılım :P XD

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #70 : Kasım 30, 2007, 18:44:08 »

aynen..rüyalarıma giriyo Kahkaha binbir çeşit soru ve senaryo oluştu kafamda XD
Raziel Neith
Chuck???
Telve

rüzGar ^^^^

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #71 : Kasım 30, 2007, 18:49:45 »

iş mi ne işi yahu bnm ne işim olabılır?lise bitti öss zırvalığıyla ugrasıorum.dersane fln kıtap dıyınce kendıme gayet gsel zaman yaratbılırım.test kıtaplarından kafa kaldırmak lazım bazen Sırıtan hem siz bana acayip moral oluosunuz Sarılan bnm tek sorunum olabılır o da ilham perim uzaklara kaçar ve onun geri gelmesini beklemek olur  XD

Dün gece inanırmısın uyuyamadım Kahkaha Hele o Lily'nin hatırladığı sözler .. Daha öncede alıntılamıştım .. Gözlerini Deviren Gözlerini Deviren

gel bide bana sor jamesirius o bölümü yazdıktan sonra yayınlamak için ne haycanlandım bn Sırıtan bu arada jamesirius demek zor oluo ya ismini bagıslar mısın bana Sırıtan [/b][/color]

Raziel Neith
Chuck???
Telve

rüzGar ^^^^

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #72 : Kasım 30, 2007, 18:51:26 »

bnde öyleyim su anda bır suru senaryo war kafamda hangısını yazsam dıe dusunuorum Sırıtan bu arada sndede isim degısıklıgı war buket Gülümseyen hayırlı olsun  Dil Çıkaran
« Son Düzenleme: Kasım 30, 2007, 18:52:36 Gönderen: razieL » Logged

JuliaSirius
UU Seherbazları
Sert Espresso

HPC'deki 1. yılım :P XD

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #73 : Kasım 30, 2007, 19:14:22 »

bnde öyleyim su anda bır suru senaryo war kafamda hangısını yazsam dıe dusunuorum Sırıtan bu arada sndede isim degısıklıgı war buket Gülümseyen hayırlı olsun  Dil Çıkaran
ayy evet,farketmene sevindim,üzülüodum unuturlar beni die Hede Hödö
Raziel Neith
Chuck???
Telve

rüzGar ^^^^

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #74 : Aralık 01, 2007, 18:26:41 »

bn okuyucularımı unutmam cnım Sırıtan bu arada size yeni ve gsel bir haberim war.özel bölüm kabul ediliş yrn öglen veya aksam üstü okuyucularıma sunucam bılgısayara gecirmesi kaldı sadece ama eger erken bıterse bugunde yayınlayabılırım Göz Kırpan bu arada bir şey sorucam siz sevgılı okuyucularım Sırıtan ilk 2 bölümde gözünüze çarpan bir olay oldu mu?yanı karakterlerin davranısları mesela.  Gözlerini Deviren  Ne?

Sayfa: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 ... 21   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: