Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ekim 12, 2008, 19:06:41  

Sayfa: 1 ... 16 17 18 [19] 20 21 22 ... 26   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Quidditch Günceleri | Ekstra (01.09.08)  (Okunma Sayısı 7147 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
eessrraa
~kontes~
Demleme Çay

%20 normal insan :P

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #270 : Temmuz 22, 2008, 17:26:44 »

(göstermek/gizlemek için tıkla)
Şeytani yazık kıza demek istiyorum ama diyemiyorum hoşuma gitti Sırıtan Şeytani
neyse efem kısacası süper olmuş bu bölüm de Alkış Alkış
« Son Düzenleme: Temmuz 22, 2008, 17:30:11 Gönderen: Marissa » Logged

yokum,yoksun,yok Dil Çıkaran
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Quidditch Günceleri | Ekstra (01.09.08)
« Eklendi: Ekim 12, 2008, 19:06:41 »

Fraktal
Love Supreme
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Paranoyak Megaloman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #271 : Temmuz 22, 2008, 17:33:07 »

Sağolun efendim Kahkaha Beğeniniz beni pek mesut etti, müteşekkir oldum

One little Sailor boy left all alone;
He went out and hanged himself and then there were none.
Madeleine
Köpüklü Kapuçino

Lonca Editörü...

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #272 : Temmuz 23, 2008, 12:42:37 »

Edit: Hemen de kızın üzerine çizgiyi çekmişsin! Ayıp, ayıp!!!
« Son Düzenleme: Temmuz 23, 2008, 12:43:42 Gönderen: Madeleine » Logged

Fraktal'a sonsuz teşekkürler Sarılan

Stupefy
Asphyxiated.
UU Seherbazları
Telve

I'm not worried. I'm with you.

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #273 : Temmuz 23, 2008, 13:44:33 »

Bölüm dediğin gibi kısa, ama içi dolu olmuş! Alkış Eline sağlık. Gülümseyen

Nobody can tell ya:
There's only one song worth singin'!
They may try and sell ya
'cause it hangs them up to see someone like you..!
But you've gotta make your own kind of music!
Sing your own special song!
Make your own kind of music
Even if nobody sings along!

hjglas_potter_begum
Kakao

Acceptus

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #274 : Temmuz 25, 2008, 10:56:28 »

Arda Âşık

Fraktal
Love Supreme
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Paranoyak Megaloman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #275 : Temmuz 25, 2008, 16:46:58 »

Fleur Isabella Delacour
Şeker
**

Susan Pevensie-Narnia Günlükleri-Kraliçe Susan

fleurdelacour@windowslive.com
Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #276 : Temmuz 25, 2008, 16:48:03 »

çok güzel olmuş sonunda qudditch ile ilgili bir hikaye yazılmış Sırıtan

hjglas_potter_begum
Kakao

Acceptus

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #277 : Temmuz 25, 2008, 16:49:15 »

Ha, pardon Aww ben hayatta bulamazdım Kahkaha Yeni bölüm ne zaman ?

Arda Âşık

Fraktal
Love Supreme
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Paranoyak Megaloman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #278 : Temmuz 27, 2008, 17:20:49 »

Yeni bölümü yarın ya da sonraki gün yayınlayacağım sanırım Terleyen Bölümü kurdum; ama bilgisayara geçirme fırsatı elime geçmiş değil henüz  Terleyen

ayriz
Hikaye Perisi
Krema

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #279 : Temmuz 27, 2008, 17:35:56 »

Bu sevimli köpekçikte mi kim? Hogwarts Gençliği Okuyun ve Şanon ile Maceraya ortak olun Kahkaha
Pesimisticc
---Hunter---
Sıcak Çikolata

Mary Winchester <3

meryembulbul94@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #280 : Temmuz 28, 2008, 11:58:47 »

3 bölüm içinde neler olmuş neler  Acayip Her cümlede neden daha önce okumadım diye yedim bitirdim kendimi Kahkaha
Öncelikle fazlaca araştırma yapmışsın özellikle vampirler konusunda Kahkaha Bunun için bi tebrik edeyim önce Kahkaha ( Violet olmasaydı salak Harry bulamıcaktı hiç bişeyi  Hede Hödö XD)
Kendimi Supernatural izler gibi hissettim diyebilirim muhteşemdi gerçekten. Biraz değişiklik iyi geldi  Alkış Gecikmiş yorumum için özür diler, tebrik ederim  Alkış Sarılan
« Son Düzenleme: Temmuz 28, 2008, 12:00:46 Gönderen: pesimist_RG » Logged

...Love...

Fraktal
Love Supreme
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Paranoyak Megaloman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #281 : Temmuz 28, 2008, 21:43:46 »

11. Bölüm | Aile Bağları

Charles dalgın bir şekilde önündeki parşömene, elindeki kartal tüyüyle bir şeyler çiziktirdi. Aklı yarınki maçta değildi, Maia’yı düşünüyordu o. O güzel, sarı saçları…

Ligin ikinci yarısı kolay olmayacaktı. Daha on iki maç vardı –aslında on bir- ; ama o yoktu. Maia… Neden? Charles o an bir şeyi daha fark etti. Değişecek olan sadece lig değildi, hayatının geri kalanı da aynı kalamazdı. Son iki haftada yüz yıl yaşlanmıştı ve bundan sonra tekrar gençleşeceğini söylemek için hiçbir sebebi yoktu.

“Bayanlar, baylar… ve diğerleri! 2008 – 2009 Sezonu, İngiltere Quidditch Ligi, İkinci Yarı Açılış Maçına hoş geldiniz. Montrose Saksağanları vee Chudley’in Gülleleri.”

Güneş ışınları oyuncuların süpürgelerinin saplarının üzerinde parlıyordu. Hakem bir elinde süpürgesi elinde sandıkla sahanın ortasının üzerinde dikiliyordu. Herkesin geldiğinden emin olduktan sonra sandığı yere koydu, cebinden asasını çıkardı ve sandığı açtı. Bir saniye içinde Quaffle’ı, Bludger’ları ve Snitch’i serbest bırakmış, ağzında tuttuğu gümüş düdüğü üflemişti bile.

“Evet, Quaffle’ı VanDoy aldı. Kendisi, geçtiğimiz günlerde hunharca katledilen Maia Bumble’ın yerine Chudley’in Gülleleri’ne transfer oldu. Kaleye doğru ilerliyor- sanırım gol atacak- Ayrıca geçen seneki takımı da Montrose Saksağanları’ydı; ama yaşanan- VE VANDOY GOL ATIYOR. Durum 10-0.

Charles her ne kadar maça çıkmak istemese de, takımın geri kalanı için bunu yapmıştı. Bencillik etmek istemiyordu, üstelik Euros Quidditch oynamanın ona iyi geleceği konusunda ısrar etmiş, o da kabul etmek zorunda kalmıştı. Eh Euros’la VanDoy birlikte iyi iş çıkarıyorlardı doğrusu, durum şimdiden 30-0’dı.

On dakika sonra, Gülleler 170’e 50 öndeydiler. Charles, hâlâ isteksiz havada süzülüyordu ki neredeyse bu yüzden bir Bludger yiyecekti. Birden birkaç metre önünde Violet’ın kendinden geçtiğini gördü. Marceau kızı yakalamak için atılırken, o da mola istedi.

“Bir şey yok dedim. Midem bulanıyor sadece, maçı tamamlayabilirim.”

Takımın yoğun ısrarına rağmen, kız maça devam etti, üstelik bir de gol atıp durumu 180’e 50 yaptı. Taraftarlar, kazanacaklarından emin, coşkuyla tezahürat yaparken-

“NOTT SNITCH’İ YAKALIYOR. MAÇ SAKSAĞANLARIN.” Lee Jordan, asasıyla kendi sesini kıstıktan sonra yanındaki George Weasley’e dönüp eklemeyi ihmal etmedi.  “Zavallı Leamey, onun için üzülüyorum. Bu maçta gerçekten bir paçavra gibiydi.”

“Kimbilir” diye mırıldandı George. “Belki artık gerçekten de bir paçavradır.”

Takımın erkekleri, Marceau hariç, Ejder Ağzı’nda toplanmışlardı. Robert ürkek gözlerle içki içen Charles’ı süzüyordu. Anthony ve Euros ise onu teselli etmeye uğraşıyorlardı.

“Bugün tam bir kepazeydim.” diye inledi Charles. Ateş viskisinden kalanları kafasına dikti ve ekledi. “Artık hiçbir işe yaramam ben. Belki de takım kaptanı olmayı hak etmiyorum.”

“Saçmalama” diye karşı çıktı Anthony, bir yandan Charles’ın dirseğini okşuyordu, karşısındakinin ağlamanın eşiğinde olduğunu fark etmişti çünkü.
Yeni bir şişe Ateş Viskisi istedikten sonra iç geçirerek “Ah, elbette öyleyim.” dedi ve zehir gibi bir sesle ekledi. “Şuna baksana.”

Euros Charles’ın uzattığı gazeteye göz attı. Akşam Postası’ydı bu. Charles’ın kastettiği yazı, ikinci sayfanın altında, o günkü maçı Montrose Saksağanları’nın kazandığına dair iki satırlık bir yazıydı.

“Ne var ki bunda?”

“Hiçbir şey yok. Sorun da o zaten. Eğer eskiden yenilsek, beni yerden yere vururlardı. Üstelik benim şapşallığım yüzümden, attığınız o muhteşem gollerin hiçbirini yazmamışlar.”

Barmen yeni şişeyi getirince Charles şişeyi hemen açtı ve vakit kaybetmeden kaldığı yerden içmeye devam etti.

“Buna mı üzülüyorsun yani?” Euros iyi bir şey yaptığını sanarak güldü. Charles “Evet, buna üzülüyorum. Seven bir budala olduğum ve bu yüzden sizi de mahvettiğim için içim yanıyor.”

“Beni suçlamaktan vazgeç Ronald, bu sefer ben de üzülüyorum.” Ginny alev saçan gözlerle kardeşine baktıktan sonra soğan çorbasına döndü. Ron cevap vermek için ağzını açtı; ama Hermione ayağına basınca sustu.

“Ben biraz daha çorba alabilir miyim, Mrs.Weasley?” dedi Harry, konuyu kapatmak için çabucak. Kadın gülümsedi. Son on yılda hızla beyazlayan saçlarına, ya da yüzündeki yeni kırışıklara rağmen içten gülümsemesi değişmemişti, gözlerinin içi parlıyordu. “Artık bana anne demeyi öğrenmelisin hayatım.” Harry zoraki gülümsedi. Kadın tabağı almak için uzandı, tam eline almıştı ki tamam patlayarak parçalara ayrıldı, Mrs.Weasley korkuyla bir çığlık attı.

“FRED WEASLEY!” diye bağırdı, kapıdan kızıl saçlarla dolu başını uzatmış, muzipçe sırıtan çocuğu görünce. “Sana bir milyon kere dedenin asasını alma dedim. Tanrı aşkına! Aynı anda 12 çocuk, çıldırmadığıma şükretmeliyim.” Kadın tam bunları söylerken odanın içine çocuklar doluştu. Sarışın kadın “Vicky” dedi buyurgan bir ses tonuyla. “Sen büyüksün. Tek bi’ sorun daha çıka’sa, bozuşu’uz.”

Kızıl saçlı kız başını sallayarak onayladı ve çıkmamak için direnen Fred’i sürüklemeye başladı. “Dominique ve James! Bana yardım edin çabuk.” Üç çocuk, dördüncüyü zorla odadan çıkardılar. Molly’nin tam huzurla koltuğuna oturacaktı ki odaya Chudley Gülleleri formasıyla bir kız girdi.

“Rose? N’oldu?”

“Aa saklambaç oynuyoruz da, Lily ve Molly’i bulamadım.” Odanın içinde tiz bir kikirdeme duyuldu. Rose yüzünde zafer edasıyla masanın altından Lily’i çıkardı. O sırada dışarıda bir çocuk kahkası duyuldu. “Albus” dedi Harry gülerek. “Sanırım Louis’le oynuyorlar.”  Sonra dev bir dolabın devrildiğini anlatan bir gümbürtü… Harry “James” dedi; ama sonra sustu; çünkü Angelina’nın kucağında uyuyan bebek, Roxanne, uyanmıştı ve en yüksek perdeden ağlıyordu.

Marceau kendini kaptırmış keman sesini dinliyordu. Sevgilisi yüksek sesle boğazını temizleyince gülümseyerek ona döndü. “Özür dilerim”

“Önemli değil” Violet elindeki bıçakla zarifçe bifteğini kesti. Küçük bir dilimi ağzına götürdü.  “Mükemmel. Aslına bakarsan sana bir haberim var.” Cebinden çıkarttığı bir şeyi Marceau’ya uzatırken. “Pozitif” dedi. “Hamileyim.”

Bir Ay Önce

Violet gözlerini açtı. Yatak sıcacıktı; ancak dışarının bunun tam tersine buz gibi soğuk olduğunu biliyordu, dün gece kar yağdığını hatırlıyordu çünkü. O tatsız soğuğa çıkacağı anı geciktirmek istiyordu. Pencereden dışarı bakınca, kar yağışının devam ettiğini gördü, saat de en fazla yedi olmalıydı. Çarşafı üzerine çekti, bu sırada gözüne iki kadeh ve boş şarap şişesi ilişti. Dün gece olanları hatırlayınca sırıtmaktan kendini alamadı.

Solunda Marceau, hâlâ uyuyordu. Violet başını huzurla onun çıplak göğsüne dayadı. Sarılıp tekrar uyudu.

“Bugün bunu giysene.” Violet yüzünde o karakteristik gülümsemesiyle geçen Noel’de aldığı kazağı uzatıyordu. “Sana çok yakışıyor.”

Marceau güldü. “Madem öyle diyorsun, şimdiye dek yanıldığını görmedim hiç.” Violet kazaktan önce ona bir öpücük verdi. “Seni seviyorum Koca Oğlan.”
« Son Düzenleme: Temmuz 29, 2008, 12:03:36 Gönderen: Fraktal » Logged

JameSirius
Ice Queen
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #282 : Temmuz 28, 2008, 22:45:34 »

Çok şeker bir bölümdü. Âşık Kısa ama şeker bir bölüm Âşık

Alıntı
“Evet, Quaffle’ı VanDoy aldı. Kendisi, geçtiğimiz günlerde hunharca katledilen Maia Bumble’ın yerine Chudley’in Gülleleri’ne transfer oldu. Kaleye doğru ilerliyor- sanırım gol atacak- Ayrıca geçen seneki takımı da Montrose Saksağanları’ydı; ama yaşanan- VE VANDOY GOL ATIYOR. Durum 10-0.

Charles her ne kadar maça çıkmak istemese de, takımın geri kalanı için bunu yapmıştı. Bencillik etmek istemiyordu, üstelik Euros Quidditch oynamanın ona iyi geleceği konusunda ısrar etmiş, o da kabul etmek zorunda kalmıştı. Eh Euros’la VanDoy birlikte iyi iş çıkarıyorlardı doğrusu, durum şimdiden 30-0’dı.

En hızlı jetten daha hızlı Acayip  Acayip  Acayip Maşallah Acayip

Alıntı
Bugün tam bir kepazeydim.” diye inledi Charles. Ateş viskisinden kalanları kafasına dikti ve ekledi. “Artık hiçbir işe yaramam ben. Belki de takım kaptanı olmayı hak etmiyorum.”

“Saçmalama” diye karşı çıktı Anthony, bir yandan Charles’ın dirseğini okşuyordu, karşısındakinin ağlamanın eşiğinde olduğunu fark etmişti çünkü.
Yeni bir şişe Ateş Viskisi istedikten sonra iç geçirerek “Ah, elbette öyleyim.” dedi ve zehir gibi bir sesle ekledi. “Şuna baksana.”

Harika. Birde şu herifin kaprislerini çekecek çocuklar. Çok güzel Hede Hödö

Alıntı
Ben biraz daha çorba alabilir miyim, Mrs.Weasley?” dedi Harry, konuyu kapatmak için çabucak. Kadın gülümsedi. Son on yılda hızla beyazlayan saçlarına, ya da yüzündeki yeni kırışıklara rağmen içten gülümsemesi değişmemişti, gözlerinin içi parlıyordu. “Artık bana anne demeyi öğrenmelisin hayatım.” Harry zoraki gülümsedi. Kadın tabağı almak için uzandı, tam eline almıştı ki tamam patlayarak parçalara ayrıldı, Mrs.Weasley korkuyla bir çığlık attı.

Alış artık Harry Hede Hödö O senin annen Hede Hödö Hatta annen değil , biyolojik dayın Hede Hödö XD Dil Çıkaran Sırıtan (iğrenç Hede Hödö)

Alıntı
Bir Ay Önce

Violet gözlerini açtı. Yatak sıcacıktı; ancak dışarının bunun tam tersine buz gibi soğuk olduğunu biliyordu, dün gece kar yağdığını hatırlıyordu çünkü. O tatsız soğuğa çıkacağı anı geciktirmek istiyordu. Pencereden dışarı bakınca, kar yağışının devam ettiğini gördü, saat de en fazla yedi olmalıydı. Çarşafı üzerine çekti, bu sırada gözüne iki kadeh ve boş şarap şişesi ilişti. Dün gece olanları hatırlayınca sırıtmaktan kendini alamadı.

Solunda Marceau, hâlâ uyuyordu. Violet başını huzurla onun çıplak göğsüne dayadı. Sarılıp tekrar uyudu.

“Bugün bunu giysene.” Violet yüzünde o karakteristik gülümsemesiyle geçen Noel’de aldığı kazağı uzatıyordu. “Sana çok yakışıyor.”

Marceau güldü. “Madem öyle diyorsun, şimdiye dek yanıldığını görmedim hiç.” Violet kazaktan önce ona bir öpücük verdi. “Seni seviyorum Koca Oğlan.”

Ehehe Âşık Gözlerini Deviren Koca Oğlan Sırıtan Sırıtan Marceau Âşık Bebeeek! Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sarılan

**

Ellerine & emeğine & fikrine sağlık. Sarılan Betimlemelerin ilkine kıyasla daha iyi , farkındasın değil mi ? Gözlerini Deviren
Fraktal
Love Supreme
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Paranoyak Megaloman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #283 : Temmuz 28, 2008, 22:48:30 »

Ellerine & emeğine & fikrine sağlık. Sarılan Betimlemelerin ilkine kıyasla daha iyi , farkındasın değil mi ? Gözlerini Deviren

Yeah babe Hede Hödö Farkındayım, farkındayım (Sezeeen Âşık ) Sağol Sarılan

Nymphe
_LİLY_
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sert Espresso

-EvANesCeNCe-

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #284 : Temmuz 28, 2008, 23:01:58 »

Heheyy ben çok sevdim bu bölümü XD Tam istediğim/hayal ettiğim/umduğum gibi bir bölümdü. Çok hoş olmuş canım eline sağlık Sarılan

Sayfa: 1 ... 16 17 18 [19] 20 21 22 ... 26   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: