Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ağustos 29, 2008, 12:52:48  

Sayfa: 1 ... 5 6 7 [8] 9 10 11 ... 38   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Lily&Severus (Snape Ailesi) 7.Kitap / Çok yakında 2. Bölüm  (Okunma Sayısı 23634 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
snape
ALWAYS...
Has Türk Kahvesi

Snip-snap-snüp-snapeee!!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #105 : Kasım 29, 2007, 13:16:01 »

ayyy snape ya bak bu hiç aklıma gelmemişti ! gerçekten Harry 'e kardeş olsa çok güzel olur... bir kız kardeş... ya hayali bile güzelll Kahkaha olsun savaşda olsun Kahkaha  çocuk illa barış içinde mi yaşayacak hep Sırıtan
puhahaha Kahkaha tmm dicem ama neyse bakalım bi Gülümseyen

Yorumlar için tesekkurler Sarılan

Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Lily&Severus (Snape Ailesi) 7.Kitap / Çok yakında 2. Bölüm
« Eklendi: Ağustos 29, 2008, 12:52:48 »

holy_solemn
Twilight
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #106 : Kasım 29, 2007, 13:36:29 »

bir şy dill cnm Sarılan bendesenin msj attığını görünce bölüm yolladın sanıp heveslenmiştim ama olsun Dil Çıkaran  beklerim . elbet bir gün Dil Çıkaran 
« Son Düzenleme: Kasım 29, 2007, 13:37:22 Gönderen: holy_solemn » Logged

When You Can Live Forever
What Do You Live For?   

Twilight
Âşık 

Imagine 

Imagine there's no Heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky
*
Imagine all the people
Living for today
Imagine there's no countries
It isn't hard to do
Nothing to kill or die for
And no religion too
*
Imagine all the people
Living life in peace
You may say that I'm a dreamer
But I'm not the only one
I hope someday you'll join us
And the world will be as one
Raziel Neith
....вαηα вιя мєℓєк уαяαт....
Telve

..gözleri lâl tragedyası..

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #107 : Kasım 29, 2007, 15:22:59 »

bnde yeni bölüm sandım ya Hede Hödö ne zaman yayınlıcan yenı bolumü çok beklettin bizi Sırıtan

…. - Şu hayatın ölümle beslendiği klişesi yine...
- Diğerleri gibi bir klişe sadece; kendini kanıtlamak için, fırsat kollayan bir klişe.
JameSirius
Gossip Girl
Sıcak Çikolata

Bursa & Didim. Eylül'e kadar yokum.

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #108 : Kasım 29, 2007, 17:42:39 »

bnde yeni bölüm sandım ya Hede Hödö ne zaman yayınlıcan yenı bolumü çok beklettin bizi Sırıtan
Evet snapecim yaa .. Bende dedim tamam,snape yeni bölümü yüklemiş .. Eee gerisini anladın -rutin soru- .. Sırıtan (Tabii işlerin varsa öncelik işlerine .. Ama bi açıklama yaparsan içimiz rahatlayacak canım)

maybe i'm crazy
maybe you're crazy
maybe we're crazy
probably.
Raziel Neith
Telve

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #109 : Kasım 29, 2007, 22:24:33 »

tüm kalbimle katılıorum sana jamesirius bır bildiri yayınlarsan su garıban okuyucularını acayıp mutlu edıceksın snape  Gözlerini Deviren XD  XD

- Diğerleri gibi bir klişe sadece; kendini kanıtlamak için, fırsat kollayan bir klişe.
snape
ALWAYS...
Has Türk Kahvesi

Snip-snap-snüp-snapeee!!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #110 : Kasım 30, 2007, 13:05:59 »

Evet snapecim yaa .. Bende dedim tamam,snape yeni bölümü yüklemiş .. Eee gerisini anladın -rutin soru- .. Sırıtan (Tabii işlerin varsa öncelik işlerine .. Ama bi açıklama yaparsan içimiz rahatlayacak canım)
hepınızı heyecnlandırmısım demek Kahkaha ya sınavlar bıttı sayılır bu haftasonu rahat rahat yazıp yayınlıycam fazla beklemenıze gerek kalmadı artık Gülümseyen

lord_voldemort_gfb
.... forever ....
Telve

ℓσя∂ νσℓ∂ємσят

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #111 : Kasım 30, 2007, 14:52:40 »

oohhoooo bn ykken dktrmssn dewamını da beklemekteym sık sık olmasa ble bole arada int. cafe koselernde yrm yazarm  Alkış Sırıtan

ℓσя∂ νσℓ∂ємσят   ℓσя∂ νσℓ∂ємσят  ℓσя∂ νσℓ∂ємσят

[image] http://www.hp-lexicon.org/images/covers/7-dh-covers/dhus-detail-voldie-450px.jpg [/image]
JameSirius
Gossip Girl
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #112 : Kasım 30, 2007, 17:17:45 »

hepınızı heyecnlandırmısım demek Kahkaha ya sınavlar bıttı sayılır bu haftasonu rahat rahat yazıp yayınlıycam fazla beklemenıze gerek kalmadı artık Gülümseyen
Oley açıklama sonunda geldi .. !! Alkış Alkış Allahım Allahım .. Gözlerini Deviren Snape ailesini okumayı pek bir özledim yahu ..  Âşık Âşık

maybe i'm crazy
maybe you're crazy
maybe we're crazy
probably.
Raziel Neith
Telve

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #113 : Kasım 30, 2007, 17:40:40 »

ewet yetkılı agızdan bildiri geldı saol snape  Gülümseyen meraktan kurtardın bzi

holy_solemn
Twilight
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #114 : Kasım 30, 2007, 17:51:20 »

valla saol ya Sırıtan sonunda meraktan gidecektik :d neyse en azından artık sükunet içinde bekleyebiliriz Sırıtan 

ne sükunti yaaaa hadi hadi hadi hadiiiiiiiiii Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan

şaka tabi cnm sen rahatken yolla ama uzun olabilirmi acaba Ne?

When You Can Live Forever
What Do You Live For?   

Twilight
Âşık 

Imagine 

Imagine there's no Heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky
*
Imagine all the people
Living for today
Imagine there's no countries
It isn't hard to do
Nothing to kill or die for
And no religion too
*
Imagine all the people
Living life in peace
You may say that I'm a dreamer
But I'm not the only one
I hope someday you'll join us
And the world will be as one
yasemin+daniel07
Kakao

__My h€@Rt wilL gO oN__

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #115 : Kasım 30, 2007, 19:06:34 »

yaw snape bence süper yazıyon ama ne bilem keşke lily james filan olsaydı ben halen alışamadım snape in ii olmasına Kızgın Acayip
JameSirius
Gossip Girl
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #116 : Kasım 30, 2007, 20:48:31 »

Valla canım sende haklısın  Aww .. Lily & James'te ayrı yakışıyorlar .. Ama 2 fictir Lily ve Severus'un arasında birşeydir oldu,oluyor,olacak 1.si snape'nin yazdığı bu fic,2.si de razieL'in yazdığı ficte .. Ben kendi adıma halimden son derece memnunum , hafiften bi romantizm Âşık Âşık , bide Harry'e şirin,tombiş bi kardeş olsa hani .. Ne güzel ..  Gözlerini Deviren Gözlerini Deviren

maybe i'm crazy
maybe you're crazy
maybe we're crazy
probably.
JameSirius
Gossip Girl
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #117 : Aralık 02, 2007, 11:21:52 »

Snapecim ya hani bizim yeni bölümümüz ?? Ağlayan Ağlayan Ne umutlanmıştım Ağlayan .. İşin varsa sabrederiz artık naapalım .. Gülümseyen Ama fakat lakin(puahaha türkçeyi katlettim Dil Çıkaran) en azından yine ne zaman yayınlayacağın hakkında bize bi haber bırak yahu ..

maybe i'm crazy
maybe you're crazy
maybe we're crazy
probably.
snape
ALWAYS...
Has Türk Kahvesi

Snip-snap-snüp-snapeee!!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #118 : Aralık 02, 2007, 11:58:34 »

Bölüm 15
   Bu sefer hermıone Grancer geç kalkmıştı ama yınede hepbırlıkte bır seyler atıstırıyorlardı buyuk salonda. Hermı  esneyerek ‘’hava buz gıbı,soguk’’dedi bunu söylerken hafıfçe tıtremıstı kız. Harry’nın Dumbledore ile dün geceki buluşması ansızın iptal olmustu. Minerva  hızlı adımlarla yanına gelıp ona söylemıstı    <<Harry,üzgünüm. Prof. Dumbledore’un acil bir işi çıktı.Senden özür diliyor.Bunu telafı edecekmıssınız,öyle dedi.>>   <<önemli deil prof. Ben yıne beklerım>> ama biçim deiştirme hocasının suratındakı ıfade pek tekın deıldı. Gıtmeden harry’nın omzunu kavradı. <<Harry,onunla ne konusacaksınız?Bana hıc  anlatmıyor.GErci ögretmen ve ögrencı arasına gırılmez ama bu bana hıç normal bısıymıs gıbı gelmıyor.>> Kadın endişeli görünüyordu. Harry ise bır yanıt verememenın acızlıgı ıle <<Bende sizinle aynı durumdayım prof. , İnanın>> demişti.
   Onlar sessizce kahvelerını  yudumlarken  hagrid ögretmenler masasına oturmustu. Onlara her zamankı gıbı neşeyle  el sallamadı ve bır kere bıle bakmadı. Bunun sebebı açıktı. Onu zıyaret etmemıslerdi. HAgrıd dısında hemn hemen ögretmenler yoktu. 1o dk. Sonra hagrıd sessizce yıne bakmadan yanlarından geçip cıkıs kapısına dogru yürüdü. Harry ayaga kalktı. <<hadi gidelim,daha fazla üzülmese iyi olur>> Onlar sıcacık okuldan ayrılmak ıstemedıler  ama hagrıd dostlarıydı. Kulübeye gırmeden evvel onu yakaladılar. ‘’Hagrid!’’ Soluk soluga yanına geldıklerınde Dev cüsseli adam  ‘’şimdi olmaz,işim var’’ dedi. ‘’İşin falan yok!’’ dedi Harry ‘’Bak,O Potter denen herif gelmeseydi senınle olan buluşmamız arada kaynayıp gıtmeyecektı.ÜStelık bırde kehanet başıma bela oldu!’’ Hagrıd olayları harry’nın azgından dınlemek ıstıyor olsa gerek, sakalını çekiştirip ‘’Tamam!tamam hadı gırın içerı sızı üç kagıtcılar , donacaksınız’’ dedi. Üçüde onu ikna etmekten memnun eşikten içeri adımlarını attılar. ‘’Ee nerelerdeydın hagrıd?’’ dedi Ron. Böcek karası gözleri ve saçı sakalı çalı gıbı olan yarıdev,ısınmıs olan çayı fıncanlara  doldurmaktaydı. ‘’Devlerın yanındaydık…’’ diye fısıldadı ‘’Yine mi?’’  ‘’Evet, ve gördüklerimiz  yine hiç hosumuza gıtmedi.Çogu ölmüştü,coguda ölüm yıyenler tarafından kandırılmıs görünüyor.Çünkü yarısından fazlası esrarengız bır sekılde yoktu’’ hagrıd endıselenmıstı şimdi.Konusmak istemıyor gıbı bır hali vardı. ‘’Yarıdan fazlasımı? Gördükleriniz mi?’’dedi harry  ‘’Ha,evet. Şey, Madam Olympe de benimleydi.Ve evet,yarıdan fazlası Harry,gittiğimizde manzara korkunçtu.Korkarım devlerden umudumuz kesıldı. Ama son bırsey var!’’ dedi hagrıd. Sonra, son umut kırıntısını söyledi. ‘’Tabii ki ARAGOG!’’ üçü de dehsete düştü. Ron la Harry ormanda ki o dehsetı cok iyi hatırlıyorlardı. Hele ron, o resmen yerınde tepınıyordu. Hayatta onlarla olmazdı.İnildeyıp kıvrandı. <<Olamaz…>>  ‘’Ehemm neyse. Harry?’’ Yeşil gözler babasının gözleri gıbı siyah olan hagrıd’in gözlerine dikti. Severus snape’inki daha karanlıktı o gözlerden  ---böyle birsey mümkünse tabii---  ‘’Şey, o? Niye gelmiş?’’ Harry yudumladıgı çayı tükürdü. Bu soruyu beklemıyordu. Mumkunse onun hakkında konusmayı hiç mi hiç istemıyordu. Sıkıntıyla ‘’Bilmiyorum hagrıd’’ dedi ‘’Ama bıldıgım bir tek sey var. Anneme o şekilde bakması hiç hoşuma gıtmedı’’ Suratı kızarmıstı Ronla hermi ise onlaradan başka heryere bakıyorlardı.Bırden kulübeyle ilgilenmişlerdi. Hagrıd ellerını dızlerıne koyup aceleyle ovaladı. ‘’Biliyorum Harry,Ee, Bende farkettım.Boswer,takma kafana. Baban izin vermez buna . Hakkından gelır.’’ Harry zorla sırıttı. ‘’Hadi anlatın bana, hem kehanette ne oldu ki?’’Konunun deişmesine sevınen cocuklar yavasca herseyı anlattılar. Yaklasık yarım saat sonra hagrıd neşyle  karısık bır şaşkınlıkla ‘’Yine gelin!’’ diye koca elini salladı. Üç genç memnun bir şekilde şatonun gıriş kapısının oraya,ayaklarının altındakı çatırdayan karları ezerek  yürüdüler. Tam o sırada Draco Malfoy,Merdivenlerden yukarı agır agır cıkmaktaydı. Kız, ‘’Nereye gıdıyor acaba?’’ diye merak etti. Saçları fena halde kabarıktı ama buklelerı ve pembelesmiş yanagı ve süper zekasıyla iyi bir kızdı Hermıone. Ron’un burnu soguktan kıpkırmızı kesılmıstı. ‘’Boşwerin,gidelim hadi.’’ Harry sertçe ron’u durdurup keskin bir sekılde ‘’Hayır’’ cevabını verdı. Sonra anıden yumuşayıp özür dilercesine ‘’Unuttun mu? Onu takıp etmeyı isteyen sendın ron’’ dedi. Weasly suratını büzüştürüp ‘’Öyleyse fikrimi deiştirdim’’ dedi. ‘’Üzgünüm,artık geç bile.’’ Bunun üzerine Harry, iç cebinden yanından asla hıç eksık etmedıgı,ikizlerın ona verdıgı bır parşömeni cıkardı. ÇApulcU harıtası. Ona,Cebinden cıkardıgı asasıyla hafıfce dokundu. ‘’Bütün ciddiyetimle yemın ederım ki hayırlı bır sey düşünmüyorum.’’ Birazdan parşömenın üstünde hogvars’ın sınırları ve insanların ayak ızlerı koyu bır kahverengı murekkeple cizilir gibi ortaya cıktı. Sonra Malfoy’un az önce geçtiği yerleri taradı ve simsiyah gözleri bir noktada sabıtlendi. Ron ve hermi  ‘’NE?’’ dedi. Harry başını kaldırıp hogwarst’ın yükselen pencerelerine kaldırıp, ‘’Kullanılmayan kızlar tuvaletınde’’ diye fısıldadı. Orada ne işi olabılırdıkı?

İşteee bu hafta sonu kı bölüm buydu umarım begendınıs  biliorm kısa oldu ama bırazdan Gelecek bölümü yayınlarım inş! : BİR MALFOY AĞLIYOR (kullanılmayan kızlar tuvaleti) olacak!
« Son Düzenleme: Ocak 21, 2008, 22:47:28 Gönderen: snape » Logged

Raziel Neith
Telve

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #119 : Aralık 02, 2007, 13:14:15 »

ilk yorum bnm  Sırıtan çok gseldi Harry'den bu kdar çok bahsettgıne gore ılerde onmlı bır rolü olcak galba Ne?  Sırıtan ve bır kac soru XD Madam Olympe bu kim?madam maxsimin yerıne mı gecti? ve su cümle çok hosuma gitti Severus snape’inki daha karanlıktı o gözlerden  ---böyle birsey mümkünse tabii---  Sırıtan  Sırıtan

Sayfa: 1 ... 5 6 7 [8] 9 10 11 ... 38   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: