Okudum tüm bölümleri ama şimdi benim bisürü sorum olacak eğer önceden sorulduysa kusura bakmayın yorumlara bakamadım site çok yavaş olduğu için bakamıyorum

şimdi gelelim sorularıma
1)Sirius hemen nasıl inandı bellaya anlamadım ben hala

2)Sonra bu Arabella Figg kitaptaki kofti olan kadın mı

3)Bütün bunlar olurken Dumbledore nerde

4)Hogwartstan hiç bahsedicek misin ?
5)Droca eğer varsa Harry Hermione Ron nerde?
Arıca şu lily-james-sevarus üçlüsünün gelecekteki durumunu merak ettim şimdi

Acaba james bellaya mı aşık olucak (eee bu düşük bi ihtimal sanırım

)
Sanırım baya bi soru sordum ben yaa

bu soruları kaç kez soruldu bilmiyosun tabi olsun cevaplamaktan sıkılmam ben başlıyorum canım hemen
1:Özel bölümü okudun mu? okudun diye kabul ediyorum ve öyle cevaplıyorum; Sirius; çocuklarından beri Rab'ın gözlerine bakıp gerçeği görüyordu (arada bize de olur hani kardeşimizin veya arkadasımızın gözlerinde yalanı doğruyu az buçuk görür hissederiz ancak Sirius'un olayı farklı

) Sirius; Rab'ın gözlerinde Bella'nın Karanlık Lord'a karşı geldiğini görüyor yani aynen o geceyi Tv gibi seyredıyor (ben bunu niye yazmamışım hıkayeye acep

) ilerki bölümlerde bunun ayrıntısına değinirim
2:Arabella kofti değil, seherbaz safkan olmasa da yarım kan onu daha düşünmedim ancak kofti değil kesinlikle.
3:Dumledor nerde wala onu bende bilmiyorum ancak yaşıyor sanırsam çünkü şu an aklımda herkes yaşıyor
4:Hogvarst'tan bahsetmişdim zaten ancak daha da ayrıntılı elbette görücez orası önemli bir yer
5:Harry kesin kez kesin yok o hiç doğmadı varolmadı (zaten James gibi bir adamdan Lily çocuk doğurucak kadar tırlatmadı

) Ron ve Hermione hakkında birşey diyemem çünkü karar vermedim ancak olmiycak gibime geliyor.
James ve Bella'yı vesayri diğer bölümlerde görücez

okuduğun ve yorum yaptığın için saol