Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ağustos 21, 2008, 08:49:22  

Sayfa: 1 ... 12 13 14 [15] 16 17 18 ... 21   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Karanlığı Beklerken (11.Bölüm Geçmişin Gelecek Acıları )  (Okunma Sayısı 8537 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
holy_solemn
Twilight
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #210 : Aralık 27, 2007, 20:55:37 »

hımm ilk dediğini yap bence [ biz de sana iyice karışır olduk yav Sırıtan ] ilki dah bir hoş duruyor yani İnkar,yalan ve saygıdeğer aşk Âşık ...

iple çekiyorum Sırıtan 

When You Can Live Forever
What Do You Live For?   

Twilight
Âşık 
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Karanlığı Beklerken (11.Bölüm Geçmişin Gelecek Acıları )
« Eklendi: Ağustos 21, 2008, 08:49:22 »

JameSirius
Gossip Girl
Sıcak Çikolata

Bursa & Didim. Eylül'e kadar yokum.

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #211 : Aralık 27, 2007, 20:59:42 »

Oleyy Yehuu .. Allahım yarabbim , çok büyüksün Gözlerini Deviren Gözlerini Deviren .. Yani demek oluyor ki benim gibi fazla romantizm sevmeyen bir insan , romantizm komasına girecek ha ? Lily & Sev Âşık Âşık canlarım .. :timsahdansıyapanifade: .. Bence de ilk başlık güzel ama yinede sen bilirsin Nil ..

maybe i'm crazy
maybe you're crazy
maybe we're crazy
probably.
Sürgün Melek
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Telve

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #212 : Aralık 27, 2007, 21:01:19 »

Aaa sinir oldum iki saattir cevap yazıcam yazamadım site çok yavaştı  Kararsız Hmm ben hemen okuyorum o zaman tüm bölümleri zeynep abla  Kahkaha
İsmin sanırım Nil  Gülümseyen çok güzelmiş.Çok severim bu ismi Kahkaha Teşekkürler bu arada  Aww
Eee ben devamına bakayım merak ettim şimdi  Sırıtan

Hayatta kalabilmek için bir ömür veriyoruz.
Bir ömür karşılığı, bir ömür yani.
Ne saçma...
Bahar mıdır bizi bu hale getiren?
Galiba.

~Can Yücel
Raziel Neith
....вαηα вιя мєℓєк уαяαт....
Telve

..gözleri lâl tragedyası..

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #213 : Aralık 27, 2007, 21:06:46 »

bu yorum yollamaya bende acayip uyuz olmaya başladım hatta birazdan komaya giricem aaaa... :S Hatice ewet canım Nil ismim ve tesekkur edrım. =)

Dilşat karnıma ağrı girdi şuanda gülmekten Sırıtan (timsahdansıyapansmıley bitirdin beni Sırıtan )

Ve resmi olarak açıklıyorum 9.Bölümün İsmi ~ İNKAR, YALAN VE SAYGIDEĞER AŞK

bende çok beğenedim bu ismi (ben nemişim be abi aaa Dil Çıkaran ) tamam çok şımardım kesiyorum.
    Yeni yorumlarda beraber olmak dileğiyle. (Hatice ihmal etme beni yani hikayeyi Sırıtan Dil Çıkaran )

…. - Şu hayatın ölümle beslendiği klişesi yine...
- Diğerleri gibi bir klişe sadece; kendini kanıtlamak için, fırsat kollayan bir klişe.
Sürgün Melek
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Telve

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #214 : Aralık 27, 2007, 22:32:19 »

Okudum tüm bölümleri ama şimdi benim bisürü sorum olacak eğer önceden sorulduysa kusura bakmayın yorumlara bakamadım site çok yavaş olduğu için bakamıyorum Dil Çıkaran
şimdi gelelim sorularıma
1)Sirius hemen nasıl inandı bellaya anlamadım ben hala  Acayip
2)Sonra bu Arabella Figg kitaptaki kofti olan kadın mı  Acayip
3)Bütün bunlar olurken Dumbledore nerde  Acayip
4)Hogwartstan hiç bahsedicek misin ?
5)Droca eğer varsa Harry Hermione Ron nerde?
Arıca şu lily-james-sevarus üçlüsünün gelecekteki durumunu merak ettim şimdi  Kahkaha
Acaba james bellaya mı aşık olucak (eee bu düşük bi ihtimal sanırım Hede Hödö )
Sanırım baya bi soru sordum ben yaa  Hede Hödö
« Son Düzenleme: Aralık 27, 2007, 22:33:13 Gönderen: Sürgün Melek » Logged

Ne saçma...
Galiba.

~Can Yücel
Raziel Neith
Telve

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #215 : Aralık 28, 2007, 16:25:23 »

Okudum tüm bölümleri ama şimdi benim bisürü sorum olacak eğer önceden sorulduysa kusura bakmayın yorumlara bakamadım site çok yavaş olduğu için bakamıyorum Dil Çıkaran
şimdi gelelim sorularıma
1)Sirius hemen nasıl inandı bellaya anlamadım ben hala  Acayip
2)Sonra bu Arabella Figg kitaptaki kofti olan kadın mı  Acayip
3)Bütün bunlar olurken Dumbledore nerde  Acayip
4)Hogwartstan hiç bahsedicek misin ?
5)Droca eğer varsa Harry Hermione Ron nerde?
Arıca şu lily-james-sevarus üçlüsünün gelecekteki durumunu merak ettim şimdi  Kahkaha
Acaba james bellaya mı aşık olucak (eee bu düşük bi ihtimal sanırım Hede Hödö )
Sanırım baya bi soru sordum ben yaa  Hede Hödö

bu soruları kaç kez soruldu bilmiyosun tabi olsun cevaplamaktan sıkılmam ben başlıyorum canım hemen  Sırıtan

1:Özel bölümü okudun mu? okudun diye kabul ediyorum ve öyle cevaplıyorum; Sirius; çocuklarından beri Rab'ın gözlerine bakıp gerçeği görüyordu (arada bize de olur hani kardeşimizin veya arkadasımızın gözlerinde yalanı doğruyu az buçuk görür hissederiz ancak Sirius'un olayı farklı   Aww ) Sirius; Rab'ın gözlerinde Bella'nın Karanlık Lord'a karşı geldiğini görüyor yani aynen o geceyi Tv gibi seyredıyor (ben bunu niye yazmamışım hıkayeye acep Şaşırmış ) ilerki bölümlerde bunun ayrıntısına değinirim

2:Arabella kofti değil, seherbaz safkan olmasa da yarım kan onu daha düşünmedim ancak kofti değil kesinlikle.

3:Dumledor nerde wala onu bende bilmiyorum ancak yaşıyor sanırsam çünkü şu an aklımda herkes yaşıyor Terleyen
4:Hogvarst'tan bahsetmişdim zaten ancak daha da ayrıntılı elbette görücez  orası önemli bir yer
5:Harry kesin kez kesin yok o hiç doğmadı varolmadı (zaten James gibi bir adamdan Lily çocuk doğurucak kadar tırlatmadı  Sırıtan ) Ron ve Hermione hakkında birşey diyemem çünkü karar vermedim ancak olmiycak gibime geliyor. Göz Kırpan

James ve Bella'yı vesayri diğer bölümlerde görücez Aww okuduğun ve yorum yaptığın için saol Sarılan

- Diğerleri gibi bir klişe sadece; kendini kanıtlamak için, fırsat kollayan bir klişe.
Sürgün Melek
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Telve

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #216 : Aralık 28, 2007, 18:40:33 »

Cevapladığın için teşekkürler  Sarılan

Ne saçma...
Galiba.

~Can Yücel
perdita
Süt
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #217 : Aralık 28, 2007, 23:34:35 »

ay zamansızlıktan son yollanan bölümü ve notları okuyamamıştım. kusura bakma yorumlar şimdi:

voldemortun cissy'i cezalandıracağını biliyorduk zaten. ama kocası tarafından çabucak kurtarıldı. avery'ye ne oldu öldü mü kaldı mı?

voldemortun yeni bir saldırı planı var ne olacak hmmmm (komplo teorileri kurmaktayım şimdilik) lucius ve narcissayı hep soğuk buz gibi evlilikleri olan bir çift olarak düşünmüştüm burada o imaj biraz yıkıldı aslında. neyse tadı damağımızda kalarak bitti. yeni bölümü hele ismini de öğrenmişken (bu arada söylemeliyim ki o bölümü büyük merak ve umutla bekliyorum) dört gözle bekliyorum
Raziel Neith
Telve

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #218 : Aralık 29, 2007, 00:11:58 »

Cevapladığın için teşekkürler  Sarılan

ne demek canım aa Sırıtan

ay zamansızlıktan son yollanan bölümü ve notları okuyamamıştım. kusura bakma yorumlar şimdi:

voldemortun cissy'i cezalandıracağını biliyorduk zaten. ama kocası tarafından çabucak kurtarıldı. avery'ye ne oldu öldü mü kaldı mı?

voldemortun yeni bir saldırı planı var ne olacak hmmmm (komplo teorileri kurmaktayım şimdilik) lucius ve narcissayı hep soğuk buz gibi evlilikleri olan bir çift olarak düşünmüştüm burada o imaj biraz yıkıldı aslında. neyse tadı damağımızda kalarak bitti. yeni bölümü hele ismini de öğrenmişken (bu arada söylemeliyim ki o bölümü büyük merak ve umutla bekliyorum) dört gözle bekliyorum

avery merak etmeyin yaşıyor. O saldırı çok büyük bir saldırı ve hemen olmıycak. Lucius ve Cissy gerçek bir aşk ewliliği yaptılar (safkan aşkı tabi  XD )
bir sonraki bölüm ne zman daha karar veremedim wala yazmayı bıtıremedım Terleyen bitirir bitirmez yollıycam biliyorsunuz zaten.
çok tessekkur ederım Gülcüm yorumun için  Sarılan

holy_solemn
Twilight
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #219 : Aralık 29, 2007, 00:36:50 »

hermione ve ronu da mı katmayacaksın nilcim ? herm ve draco Âşık hoş olabilirdi ama haklısın harry yoksa onlar neden olsun Kahkaha neyse canım dört gözle :görtgözlebakanyüz: bekliyoruuummm

When You Can Live Forever
What Do You Live For?   

Twilight
Âşık 
Raziel Neith
Telve

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #220 : Aralık 29, 2007, 00:40:25 »

onları katıcağımı düşünüyorum belki seherbaz olarak olabilir ancak weasley'lerin tüm ailesini seherbaz yaptım nerdeyse Sırıtan nasıl katcağımı nereye sıkıştırcğımı bilmıorum canım yeni bölümü en en kısa zamanda yayınlıcam sabırsızlanıyorum bende =)

snape
ALWAYS...
Has Türk Kahvesi

Snip-snap-snüp-snapeee!!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #221 : Aralık 30, 2007, 00:53:45 »

ya pek vaktım olmadıgı için okuyamadım kusura bakma tek söyleyebilecegım MUHteşem! oldu. Betımlemeler,benzetmeler,espiriler gayet güzel bezenmiş teprikk Alkış

Raziel Neith
Telve

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #222 : Aralık 30, 2007, 20:54:05 »

ya pek vaktım olmadıgı için okuyamadım kusura bakma tek söyleyebilecegım MUHteşem! oldu. Betımlemeler,benzetmeler,espiriler gayet güzel bezenmiş teprikk Alkış

çok tesekkur ederım canım yorumunu dört gözle bekliyordum =)

Sürgün Melek
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Telve

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #223 : Aralık 31, 2007, 18:10:49 »

Nil yeni bölümü ne zaman yayınlıcaksın  Dil Çıkaran  Kahkaha

Ne saçma...
Galiba.

~Can Yücel
Raziel Neith
Telve

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #224 : Aralık 31, 2007, 18:58:51 »

eee şey gün veremicem verirsem o gün yayınlayamayabilirim yalan olur şu sıralar feci yoğunum ve pcde1 saaten fazla kalamıyorum =( malesef ama şöyle birşet var sevindirici bir haber yeni bölümün pcye geçirmem gereken sadece 1 sayfası kaldı onu da yazdığım an yollıycam merak etmeyin ve kusura bakmayın lutfen dersler off off =(

Edit: herkese iyi seneler ve bol notlu yıllar Dil Çıkaran Sarılan

Sayfa: 1 ... 12 13 14 [15] 16 17 18 ... 21   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: