Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ağustos 29, 2008, 12:42:56  

Sayfa: 1 ... 11 12 13 [14] 15 16 17 ... 21   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Karanlığı Beklerken (11.Bölüm Geçmişin Gelecek Acıları )  (Okunma Sayısı 8571 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Raziel Neith
....вαηα вιя мєℓєк уαяαт....
Telve

..gözleri lâl tragedyası..

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #195 : Aralık 27, 2007, 18:51:00 »

nill nasıl yaa..zaten şu seherbazlar ne zaman iyi anlaşıyorlarki..hep bir anlaşmazlık oluyo mutlaka Gözlerini Deviren 

draco nasıl geliyo Dil Çıkaran ooooff bak bi spoiler veriyorsun meraktan çatlıyoruz yeni bölüme kadar..ama sakın vermemezlik yapma da  Kahkaha bu arada regalusu da çok özledik,bi abi kardeş atışması(şakalaşma) hoş olur yani Sırıtan

ben sizi spoilersiz bırakmam endişelenme sen  Dil Çıkaran, abi kardeş sürtüşmesini bende çok istiyorum yazmayı gerçekten ama yukarıda belirttiğim gibi yazamıyorum kahretsin nasıl bir yazarım ben ya Utanmış  Kızgın kendine lanet eden ve senin yazıcağın yazıya diyen smıley:

neyse bırazdan bu bölümün dewamı olan eksik kısmı yollıcam, Karanlık Lord var bu kısımda.

iyi okumalar

…. - Şu hayatın ölümle beslendiği klişesi yine...
- Diğerleri gibi bir klişe sadece; kendini kanıtlamak için, fırsat kollayan bir klişe.
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Karanlığı Beklerken (11.Bölüm Geçmişin Gelecek Acıları )
« Eklendi: Ağustos 29, 2008, 12:42:56 »

holy_solemn
Twilight
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #196 : Aralık 27, 2007, 19:14:19 »

birazdan mı oleyyy nil Aww Sarılan

When You Can Live Forever
What Do You Live For?   

Twilight
Âşık 

Imagine 

Imagine there's no Heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky
*
Imagine all the people
Living for today
Imagine there's no countries
It isn't hard to do
Nothing to kill or die for
And no religion too
*
Imagine all the people
Living life in peace
You may say that I'm a dreamer
But I'm not the only one
I hope someday you'll join us
And the world will be as one
JameSirius
Gossip Girl
Sıcak Çikolata

Bursa & Didim. Eylül'e kadar yokum.

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #197 : Aralık 27, 2007, 19:16:33 »

Ya Nilcim henüz okudum , çok güzel olmuş Alkış Alkış (pek değişik birşey yok bu konuda çünkü hep çok güzel Dil Çıkaran) Ellerine sağlık Sarılan .. Sev'in Âşık Sirius'a Patiayak demesi benimde çok hoşuma gitti , sonra aralarındaki espriler falan .. Severus un aklından geçen son düşünce , Lily'le ilgili .. Âşık Âşık

Yalnız takıldığım noktalar var .. Ehm Terleyen başlıyorum ..
 - Şimcik bu bölümde James ve Lily'e rastlayamadım , hadi bırak Lily'i James yok (Jam'i sevdiğimden değil ama merak ettim.Remus,Sirius falan oradayken onun olmaması ..)
 - Remus Âşık ve Tonks evlendiler mi bu arada ? Yoksa onlara şöyle güzel bir düğün yapacak mısın Dil Çıkaran

Edit : Birazdan mı ?? Yehu .. Yehuu

maybe i'm crazy
maybe you're crazy
maybe we're crazy
probably.
Raziel Neith
Telve

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #198 : Aralık 27, 2007, 19:21:49 »

DİPNOT LÜTFEN OKUYUN!: Arkadaşlar bu bölümde HP kitaplarında duymadığınız büyüler var, dikkatinizi çekmiştir hikayenin içinde de belirtmiştim hatta Bella bu büyüyü daha önce hiç duymamıştı diye bir yer vardı neyse sadede geliyorum, işte bu büyüleri ben uydurdum ilerde açıklıycam bunun sebebini  Terleyen  
       iyi okumalar.Yorumlarınız çok önemli benim için biliyorsunuz hele de şu zamanlarda, benzetmeleri iyi bir şekilde kullanmaya çalıştım burda umarım becermişimdir  Aww  Sarılan                    

8. Bölümün Devamı

Voldemort’un soluk yüzü her zamankinden daha da solmuştu. Kedimsi çizgi gözleri volkan gibi patlamayı bekliyordu. Başarız ölüm yiyenleri geldiğinden beri susuyordu. Neyi bekliyordu? Narcissa; Lordu’nun ne yapmaya çalıştığını anlayamıyordu? Karanlık Lord’a kimse akıl erdiremezdi ki zaten. Bir zamanlar Bella dışında “ah evet. Bella Karanlık Lord gibi düşünmeyi iyi kıvırıyordu.”  Narcissa, Lordu’nun önünde diz çökmüş bunları düşünüyordu. Kafasını kaldırmaya cesaret edemiyordu, aynı şekilde Avery’de.
   Voldemort; uzun, renksiz eliyle Narcissa’yı işaret etti, parmaklarıyla “kalk” dedi. Narcissa ayağa kalktı fakat kafası öne eğikti.
  _Konuş…Nasıl haberdar oldular?
  _Efendim, hiç hesapta yoktu. Severus; Bella’nın cisimlenmesini engelledi ve ve…..
 _Hiç hesapta yoktu demek. Hesaplanmamış davetsiz misafirlere biz napıyorduk Narcissa?

Voldemort’un yüzünde alaycı bir gülüş oluştu. Ama bu gülüş her zamanki gibi değildi, bu gülüşte gizli bir ciddiyet saklıydı.
   _Öl…. Öldürüyorduk. Narcissa şaşkınlıkla kekeledi. Bunu beklemiyordu, kafasını yavaşça daha da aşağı indirdi. Avery; paçasını kurtarmak için hemen atıldı.
  _Efendim affedin. Fark edemedik, bir daha olmayacak lütfen Lordum.
   Avery; yalvarıyor ve Lord’unun cüppesinin eteklerini öpüyordu. Ölüm korkusu böyle bir şeydi işte. İnsanın gururunu ayaklar altına alınmasını önemsemezdi bile. Ama Narcissa; Avery gibi değildi. Korkuyordu ama o; gururu düşerse ölenlerdendi. Hiçbir şey onun gururu kadar önemli olmazdı.
    Voldemort; uzun, yılana benzer asasına bağırdı.
 _CRUCİO!!!
    Avery ve Narcissa aynı anda çığlığı bastı. Porselen duvarlarda ses acı bir şekilde yankılandı. Voldemort asasını üzerlerinden çekti, çok az bir süre bekledi ve yeniden bağırdı.
   _VAVERHO!
     Karanlık bir ışık girdabı Narcissa’yı içine hapsetti. Kadının etrafında kapkara parmaklıklar oluştu ama ilginç olan parmalıkların iç içe ve arada boşluk olmiycak şekilde dizilmiş olmasıydı. Voldemort asasını aşkla fısıldadı ve gürültülü bir siren sesi kafesi doldurdu. Narcissa bunu biliyordu ve her gördüğünde buna mağruz kalmamak için dua ediyordu. Ancak işte buradaydı, en korktuğu yerdeydi. Elleriyle kulaklarını kapattı Narcissa, bastırıyor bastırıyor ama bir fayda etmiyordu. Voldermort; Avery’e döndü yılanımsı asası yine görünürdeydi.
  _TOFORKU!!

Avery yerde ayaklarını göğsüne kadar çekmiş kıvranıyoru. Karnı ağrıyor gibi bir görünümü vardı ama ne kadar acı çektiğini Tanrı bilirdi.
   Slyterin Malikânesinin ahşap ve ağır kapıları yavaşça açıldı. İçeri gelen; uzun boylu, zayıf, omuzlarına kadar inen uzun sarı saçları ve siyah ölüm yiyen cüppesiyle yerleri sürerek Lordu’nun önünde eğildi.
   _Lucius, sende kötü haberler getirmedin umarım.
   _Hayır Lord’um benim haberlerimi gayet güzel. Bir dahaki saldırı mekanının zayıflığını buldum ve tarih ayarlandı efendim.

Voldemort’un yüzü keyifle gülüyordu. Yüzündeki intikam odadaki porselen duvarlara yansıyordu.  Bu görkemli eve, bu kötülük boynuna takılmış kara inci gibi duruyordu. Tüm şehvetiyle karanlığı gururla taşıyordu.
   _Aferin Lucius. Başarın ödüllendirilecek.
      Lucius kafasını yukarıda asılı olan karısına doğrulttu. Kadın iki büklüm olmuş, haykırıyordu. Gözlerinden acı yaşlar akıyordu. Bu Narcissa’da bir daha asla görülmeyecek bir tabloydu.
   _Efendim sizden karımı bağışlamanızı istiyorum. Bu planladığımız saldırıda o da görevli olur, bu sefer başarısızlık yok Lordum.
   _Hıımmm….  Peki. Voldemort asasına; Narcissa’yı serbest bırakıcak büyüyü fısıldadı. Narcissa hızla aşağı düşüyordu, Lucius kafasını kaldırmadan asasını çıkardı ve Narcissa’nın kendisine doğru gelmesini sağladı.
   Narcissa, yere ayak bastığında derin bir nefes aldı. Lordunun önüne yeniden diz çöktü.
  _Teşekkür ederim Lordum. İzninizle. Dedi çift ve az önce Lucius’un içeri girdiği kapının aksi yönündeki çıkışa yöneldiler. Avery‘i Lord’larıyla baş başa bıraktılar.
   Kapının önüne çıktıklarında; Narcissa kocasının dudaklarına aşkla bir öpücük kondurdu.
   _Ah seni seviyorum. Zamanlaman harika. diyerek yüzünde bir gülüş oluştu. Aynı şey Lucius’a da oldu.
  _Senin için hayatım.
« Son Düzenleme: Aralık 27, 2007, 19:41:56 Gönderen: razieL » Logged

- Diğerleri gibi bir klişe sadece; kendini kanıtlamak için, fırsat kollayan bir klişe.
Raziel Neith
Telve

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #199 : Aralık 27, 2007, 19:25:02 »

ah Dilşat ben gönderirken sen yorumunu yollamışsın kalp kalbe karşıdır işte  Sarılan  Dil Çıkaran cevaplıyım hemen; öhö öhö efenim Remusla Tonks ewli yakında bir çoçuk olmasını daha düşünme aşamasındayım  Gözlerini Deviren bu bölümde Lily ve James olucak merak etme pc'ye bir bölümüni yazdım 9.bölümün daha 4 sayfa kaldı(defter sayfası tabi  Ağlayan

JameSirius
Gossip Girl
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #200 : Aralık 27, 2007, 19:44:32 »

ah Dilşat ben gönderirken sen yorumunu yollamışsın kalp kalbe karşıdır işte  Sarılan  Dil Çıkaran cevaplıyım hemen; öhö öhö efenim Remusla Tonks ewli yakında bir çoçuk olmasını daha düşünme aşamasındayım  Gözlerini Deviren bu bölümde Lily ve James olucak merak etme pc'ye bir bölümüni yazdım 9.bölümün daha 4 sayfa kaldı(defter sayfası tabi  Ağlayan
Her ne kadar burada heyecanla bekleşsekte , sen kendini yorma Nilcim , bekleriz biz Aww .. Baksana kaç sayfa var .. Haa diyorsan ki yaparım , bi işim yok Dil Çıkaran onada itiraz etmeyiz hani Dil Çıkaran - ne yüzsüzüm ben <.< Sırıtan -
Demek evlendiler ha ? Mmmm Gözlerini Deviren ..

Edit : Az önce yanlışlıkla yolladım , yazdıklarım bitmedi Terleyen Lily & James mi <.< <.< Ne yani Sev ve Lily Değil mi ?? Ağlayan Ağlayan
« Son Düzenleme: Aralık 27, 2007, 20:14:28 Gönderen: JameSirius » Logged

maybe i'm crazy
maybe you're crazy
maybe we're crazy
probably.
JuliaSirius
UU Seherbazları
Sert Espresso

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #201 : Aralık 27, 2007, 19:50:09 »

yaşasınnnnn Yehuu Yehuu lily ve james Âşık

valla lucius tam zamanında geldi fakat kötü bi haberle..ama üzülmüyorum artık,ne kadar kötü olay o kadar uzun öykü  Şeytani zavallı avery..öldü mü kaldı mı acaba Kararsız

ve ne saldırısı bu merak ettim XD

ve bu arada dilşata katılıyorum Aww

edit: benzetmelerin güzel Kahkaha merak etme Kahkaha
« Son Düzenleme: Aralık 27, 2007, 19:52:12 Gönderen: JuliaSirius » Logged
holy_solemn
Twilight
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #202 : Aralık 27, 2007, 20:02:15 »

eline sağlık canım  büyüler güzel olmuş [crico'dan güçlü  mü bunlar Şaşırmış ]9. bölüm bitmek üzere mi o zaman Aww oh be !!![bakınız avea Sırıtan ]

What Do You Live For?   

Twilight
Âşık 

Imagine 

It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky
*
Imagine all the people
Living for today
It isn't hard to do
And no religion too
*
Imagine all the people
Living life in peace
But I'm not the only one
Raziel Neith
Telve

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #203 : Aralık 27, 2007, 20:05:15 »

merakınızı bir nebze yatıştırıyım o zman bölümün ismi
İNKAR, YALAN VE SAYGIDEĞER AŞK ; beğenilmesse değiştirebilirim arkadaslar sorun olmaz benim için bir tane daha başlık war (yedek  Sırıtan )

ah Buket beni nasıl sevindirdin bilemessin benzetmeler için çok saol  Sarılan

He büyük bir edit dipnot arkadaslar bundan sonra bırkaç saldır daha olucak ama sakın bunları Lucıus yapıyor diye düşünmeyin, Lucius'un büyük saldırısı biraz sessizliğini koruycak Şeytani  Sırıtan

ve Dilşat ewet ewlendilerdi hatta Sirius, Remus'un dönüşümü bittiği zaman şöyle birşey demişti "hadi git artık kuzenimi yeterince beklettin bu gece" diyordu ve hatta sen sormuştum burdada güzel bir bebekleri olcak mı diye.

Raziel Neith
Telve

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #204 : Aralık 27, 2007, 20:11:49 »

eline sağlık canım  büyüler güzel olmuş [crico'dan güçlü  mü bunlar Şaşırmış ]9. bölüm bitmek üzere mi o zaman Aww oh be !!![bakınız avea Sırıtan ]

Alkış  Sırıtan Sırıtan Sırıtan arkadaşınıda kap gel sende awealı ol (reklamlar bitti şimdik haberler  Hede Hödö  Sırıtan )
 bugun yayınlanan hikayede razieL yine vicdansızlığını gösterdi ve masum insanlara Voldemort'u saldırdı. işte videosu .... ( Hede Hödö Dil Çıkaran Sırıtan )
neyse hemen eskiye dönüyorum XD bunlar cruciodan güçlü mü? şey orda bahsetmişdim büyülerin nasıl olduğunu değerlendirmek size kalmış yani ben ne diyim şimdik  Şaşırmış  Aww Narcissa'nın mağruz kaldığı büyü psikolojik baskı tarzı bir büyü, Avery'nin ki ise daha başka nasıl desem. bilinmez bir ağrı veriyor ama o bunu karın ağrısı sanıyor (anlatabildim dimi Terleyen ) böyle işte... Sırıtan başka başka sorun sorun  Dil Çıkaran
« Son Düzenleme: Aralık 27, 2007, 20:12:53 Gönderen: razieL » Logged

holy_solemn
Twilight
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #205 : Aralık 27, 2007, 20:13:07 »

nil bece sen bize öbür şıkkı da söyle [ hoş bu pek bir havalı duruyor ve önemli şeyler olacak gibi gösteriyor ama ]

Lucius da amma kötü çıktı yav en azından eskiden bir nebze de olsa iyi idi Üzgün

What Do You Live For?   

Twilight
Âşık 

Imagine 

It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky
*
Imagine all the people
Living for today
It isn't hard to do
And no religion too
*
Imagine all the people
Living life in peace
But I'm not the only one
Sürgün Melek
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Telve

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #206 : Aralık 27, 2007, 20:24:45 »

Yeni okumaya başladım bende güzel olmuş her ne kadar enteresan olsada bellanın voldiye karşı gelmesi filan ama güzel olmuş Gülümseyen .İlk 3 bölümü okudum daha. Aslında niyetim 1. bölümü okuyup bırakmaktı şimdilik ama bırakamadım  Dil Çıkaran Ellerine sağlık Alkış  diğerlerini de işim olmasa hemen okurum da işim var  Kararsız

Hayatta kalabilmek için bir ömür veriyoruz.
Bir ömür karşılığı, bir ömür yani.
Ne saçma...
Bahar mıdır bizi bu hale getiren?
Galiba.

~Can Yücel
JameSirius
Gossip Girl
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #207 : Aralık 27, 2007, 20:30:17 »

Aaaa Acayip Ay kafam döndü gene , evlenmişler miydi orada ? Allah allaah bak hiç hatırlamıyorum ya , neyse .. Bence başlık gayet güzel , de bir sorum olacak Saygıdeğer Aşk kısmı hangi çiftimizle ilgili(anladın sen onu .. Âşık) ? Ya da söyle sorayım çiftlerimizin hepsini mi ilgilendiriyor ( biraz spoya girecek ama Aww biraz bi kıyak yaparsın dimi Dil Çıkaran)

Diğer başlığı da yazar mısın ? Ona göre bir kıyaslamamız olur en azından .. Bide şey .. ehm .. Terleyen Lily ve Sev ne zaman karşılaşacaklar Aww ?

maybe i'm crazy
maybe you're crazy
maybe we're crazy
probably.
holy_solemn
Twilight
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #208 : Aralık 27, 2007, 20:37:16 »

heyyy hatice gelmiş Sırıtan   hatice ilk başta garip geliyor da zamanla alışıyor insan yav Kahkaha ve devam et sondan bir önceki bölümü çoook güzel çok [ ee nil yanlış anlama bu bölümü de güzel de Terleyen ]

What Do You Live For?   

Twilight
Âşık 

Imagine 

It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky
*
Imagine all the people
Living for today
It isn't hard to do
And no religion too
*
Imagine all the people
Living life in peace
But I'm not the only one
Raziel Neith
Telve

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #209 : Aralık 27, 2007, 20:43:54 »

Yeni okumaya başladım bende güzel olmuş her ne kadar enteresan olsada bellanın voldiye karşı gelmesi filan ama güzel olmuş Gülümseyen .İlk 3 bölümü okudum daha. Aslında niyetim 1. bölümü okuyup bırakmaktı şimdilik ama bırakamadım  Dil Çıkaran Ellerine sağlık Alkış  diğerlerini de işim olmasa hemen okurum da işim var  Kararsız

bir kısmını okuyup yorum yapmaya değer bulman bile benim için önemlidir. Çok saol, devamını da okuyabilmeni dilerim  Terleyen sürgün melek (isminde hoşmuş Gülümseyen ) beni çok bahtiyar ettin Hede Hödö  Sırıtan

zeynepcim diğer seçeneği de söyliyim tabi
... Geri Döndüm Haberi ve Hoşnutsuzluk öteki şıkta söylediğim gibi
İNKAR, YALAN VE SAYGIDEĞER AŞK 

bunlardan biri veya bunları da beğenmezseniz yenisini buluruz canım sizi mi kırcam aaa Hede Hödö  Sırıtan 

ya bu yorumu kaç kez gönderdim gitmemiş inanamıyorum off. Dilşat o başlık aynen senin anladıgın ve herkesın istediği çiftimizi ima ediyor ve bu bölümde karşılaşıyorlar.

Zeynepcim yok canım niye yanlış anlıyım, ben de kendi yazdıklarım arasında ayrımcılık yapmıyo değilim, hikayemi beğeninde hangi bölümü beğenirseniz beğenin zevk meselesi Gülümseyen

Sayfa: 1 ... 11 12 13 [14] 15 16 17 ... 21   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: