|
snape
|
 |
« Yanıtla #285 : Şubat 06, 2008, 00:23:15 » |
|
puhhhahah  ayy 7. bölümü ancak okudum marvolo o resim ne öyle ya  karnım yarıldı valla  gaz kaçağı olayı da bi alem  ayy diğer bölümleri okumaya vaktim olmuyo kusura bakma bi sürü fan fic var yetişemiyorum  neyse ya umarım bir gün vaktim olurda okurum  teşekkürler valla çok fazla argolu bu arada  hehehe bakkaldan veresiye defter (günlük)   hatırlıormda bikaç ay önce oku demştm  yok okudm çok argo bişe diemiorm demiştin  valla başkası dese inanmazdım birde tutup yorm yaptıına  saol teş.ler  dierlerinide oku  sondan başlamışya  kız alemsn  inanamazsın tabii Jessicaynan-niki gibi kişilik bölünmesi geçirdimde ondan  kendimi zor tuttum son cümlelerine kadarr yoksa y*rrk falan  hayatta tahammül edemem bana terrss 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marvolo
|
 |
« Yanıtla #286 : Şubat 06, 2008, 00:35:40 » |
|
puhhhahah  ayy 7. bölümü ancak okudum marvolo o resim ne öyle ya  karnım yarıldı valla  gaz kaçağı olayı da bi alem  ayy diğer bölümleri okumaya vaktim olmuyo kusura bakma bi sürü fan fic var yetişemiyorum  neyse ya umarım bir gün vaktim olurda okurum  teşekkürler valla çok fazla argolu bu arada  hehehe bakkaldan veresiye defter (günlük)   hatırlıormda bikaç ay önce oku demştm  yok okudm çok argo bişe diemiorm demiştin  valla başkası dese inanmazdım birde tutup yorm yaptıına  saol teş.ler  dierlerinide oku  sondan başlamışya  kız alemsn  inanamazsın tabii Jessicaynan-niki gibi kişilik bölünmesi geçirdimde ondan  kendimi zor tuttum son cümlelerine kadarr yoksa y*rrk falan  hayatta tahammül edemem bana terrss  ehem  başta uyardık  ama argonun tatlı komik bir havası var  ya onu herşeye gerksz yere kullanan angutlar bi yana bunu gülmk içn kullanmya karar verdm olay bu  yoksa günlk hayatta bende öle kelmlr demiorm cık cık y*rrkmı? nekdr ayıp  milletin elne alamadıını ağzıma mı alcm  nese geçlm küfr olayını  8.bölümn yarısı bitti ardkşlar yarın okrsunz 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
_starlight_
|
 |
« Yanıtla #287 : Şubat 06, 2008, 03:27:46 » |
|
milletin elne alamadıını ağzıma mı alcm  oufffff hasan şu sinir küpü halimde beni güldürdün yaaa  manyaksın ne diyeyim sana yaauuvvv 
|
|
|
|
|
|
And July 27, 2008... Destroy the spineless.! Show me it's real Wasting our last chance to come away Just break the silence.! 'Cause I'm drifting away, away from you
|
|
|
|
Marvolo
|
 |
« Yanıtla #288 : Şubat 06, 2008, 09:17:58 » |
|
milletin elne alamadıını ağzıma mı alcm  oufffff hasan şu sinir küpü halimde beni güldürdün yaaa  manyaksın ne diyeyim sana yaauuvvv   ehuhe biliorm ya sinrli falndn  2 oldu dimi  birde arkana bak demiştim çıkmdn önce  anldın sen  gül ya nolcek  yeni bölüm bugün bu arada arkadşlar 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dewil
Süt
hepimiz kan kitabıyız, neremizden açsak kırmızıyız
|
 |
« Yanıtla #289 : Şubat 06, 2008, 14:14:07 » |
|
neyse ya güzel bir bölüm gelecek işte ..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marvolo
|
 |
« Yanıtla #290 : Şubat 06, 2008, 20:49:33 » |
|
neyse ya güzel bir bölüm gelecek işte ..
evet çko güzel olck  valla ben tuttum bu bölümü 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dewil
Süt
hepimiz kan kitabıyız, neremizden açsak kırmızıyız
|
 |
« Yanıtla #291 : Şubat 06, 2008, 23:17:02 » |
|
aman bırakma bekliozzzz...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marvolo
|
 |
« Yanıtla #293 : Şubat 07, 2008, 00:39:28 » |
|
aman bırakma bekliozzzz...
valla bugnde gelmedi  kızcaksnz ama naplm  Güzel olmuş son iki bölüm de  7. bölümdeki resim iğrenç olmuş.   yok bee çok picasso işi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
esn
|
 |
« Yanıtla #294 : Şubat 07, 2008, 02:52:02 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marvolo
|
 |
« Yanıtla #295 : Şubat 07, 2008, 09:35:08 » |
|
ah kıyamam gecenin köründe girmiş okumak için  yazarız elbet  ya dediğim gibi kısa yazmayı başaramadım  uzuyor n'payım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
esn
|
 |
« Yanıtla #296 : Şubat 07, 2008, 12:40:24 » |
|
iyi sırf uzun olduğu için bu seferlik bir şey demeyeceğim değilse üstüne büyük bir lanet almıştın hasan  neyse sustum bekliyorum tatil bitmeden yayınlarsın inşallah  ya bir de arkadaşlar az önce konuyu taradım ve şunu farkettim yeni bölüm yayınlanır yayınlanmaz diğer bölüm ne zaman diye soranlar olmuş biraz şükredin ya  tamam anlıyorum da bu insanı resmen sıkıntıya sokar 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marvolo
|
 |
« Yanıtla #297 : Şubat 07, 2008, 12:50:37 » |
|
iyi sırf uzun olduğu için bu seferlik bir şey demeyeceğim değilse üstüne büyük bir lanet almıştın hasan  neyse sustum bekliyorum tatil bitmeden yayınlarsın inşallah  ya bir de arkadaşlar az önce konuyu taradım ve şunu farkettim yeni bölüm yayınlanır yayınlanmaz diğer bölüm ne zaman diye soranlar olmuş biraz şükredin ya  tamam anlıyorum da bu insanı resmen sıkıntıya sokar   tamm ya  bu akşam 8 e doğru koycam yeni bölümü  söz bukez  bu arada bişey olmz soksnlar sıkıntıya o da birnevi milli olma şeysi  neyse 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
esn
|