Ana Sayfa
Yardım
Takvim
Üyeler
Giriş Yap
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
üye olun
.
Ağustos 30, 2008, 10:16:45
Duyurular
:
Harry Potter Cafe ve
Facebook
birleşirse ne olur?
Harry Potter Cafe | Forum
/
Diğer Konular
/
Not Defteri
/
Harry Potter Hikayeleri
(Moderatör:
Marissa
) / Konu:
Hayallerde Bir Umut-15.Bölüm: "Intikam Kurbanlari"
Sayfa:
1
...
15
16
17
[
18
]
19
20
21
...
23
Aşağı git
« önceki
sonraki »
Yazdır
Gönderen
Konu: Hayallerde Bir Umut-15.Bölüm: "Intikam Kurbanlari" (Okunma Sayısı 9075 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Pesimisticc
I <3 Hayden
Köpüklü Kapuçino
--Lonca Editörü--
Ynt: HayaLLerde bir Umut 12.BöLüm "Dügün"
«
Yanıtla #255 :
Haziran 23, 2008, 18:49:55 »
Alıntı sahibi: _SePeT_ üzerinde Haziran 23, 2008, 18:22:33
Evet gençlik yine güzel iş çıkarmışsınız
Bu bölüm ile ilgili sadece birşey soracağım:
Hikaye Her/Dr mi,H/Hr mi yoksa R/Hr mi olacak çok merak ediyorum açıkçası
e.) Hiçbiri
Bilmiyorum bakıcaz artık
Where did I go wrong, I lost a friend
Somewhere along in the bitterness
And I would have stayed up with you all night
Had I known how to save a life...
Sponsor Bağlantılar
Reklam
Re: Hayallerde Bir Umut-15.Bölüm: "Intikam Kurbanlari"
«
Eklendi:
Ağustos 30, 2008, 10:16:45 »
mahmut16
Şeker
Slytherin
«
Yanıtla #256 :
Haziran 23, 2008, 18:55:09 »
e)hiçbiriyse bir şıkta benden
f)h/r (Rarry)
yeni çiftler bulmak benim işim
Yalan Aşk'lar Hikeyem İçin Tıkla
holy_solemn
Twilight
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi
«
Yanıtla #257 :
Haziran 23, 2008, 19:33:03 »
Son bir kaç bölümü kaçırmışım tabi yorumlayamamışım da doğal olarak o yüzden toplu bir yorum olacak
Öncelikle şok üstüne şok yaşadım
Hermione Harry'e eskiden umutsuzca aşık derken meğer olay eskide felan kalmamış
Ayrıca umutsuz da değilmiş, arada başkaları olmasa
Ginny'e ve Ron'a inanamıyorum
Özellikle de Ron'a bile bile ikisine de bunu nasıl yapabilir.
At acını içine bırak değil mi
Harry varken Ron'a kızmaya gerek yok aslında
Palnı duymuş kılını kıpırdatmamış, ikisinin de acı çekmesine tamam demiş. Şimdi ne olacak dört hayır kate ile birlikte beş mutsuz
Artık Hermione de her şeyi biliyor
Ginny nasıl onun yüzüne bakıyor merak ettim
Neyse
Kate de yakında anlamaya başlar her şeyi
Bakalım o ne tepki verecek bunlara
Malfoy'unda kızımızı sevdiğini öğrendikten sonra yorum yapamıyorum
O da bir şekilde dahil olacak yeniden sanırım. Aslında Hermione'nin ikisini de kaybetmek istemesi normal. Neler yaşamışlar yıllar boyunca, kaç yaşından beri birlikte
Şimdi düşündüğü gibi onlar gidecek yanndan. Ginny bu kadar kurnaz düşünürken ve Kate normalde de sinirken bilemiyorum
Neyse devamını sabırsızlıkla bekliyorum
Eline sağlık, bir solukta okudum
When You Can Live Forever
What Do You Live For?
Twilight
Imagine
Imagine there's no Heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky
*
Imagine all the people
Living for today
Imagine there's no countries
It isn't hard to do
Nothing to kill or die for
And no religion too
*
Imagine all the people
Living life in peace
You may say that I'm a dreamer
But I'm not the only one
I hope someday you'll join us
And the world will be as one
Pesimisticc
I <3 Hayden
Köpüklü Kapuçino
--Lonca Editörü--
«
Yanıtla #258 :
Haziran 23, 2008, 20:51:39 »
Alıntı sahibi: holy_solemn üzerinde Haziran 23, 2008, 19:33:03
Son bir kaç bölümü kaçırmışım tabi yorumlayamamışım da doğal olarak o yüzden toplu bir yorum olacak
Öncelikle şok üstüne şok yaşadım
Hermione Harry'e eskiden umutsuzca aşık derken meğer olay eskide felan kalmamış
Ayrıca umutsuz da değilmiş, arada başkaları olmasa
Ginny'e ve Ron'a inanamıyorum
Özellikle de Ron'a bile bile ikisine de bunu nasıl yapabilir.
At acını içine bırak değil mi
Harry varken Ron'a kızmaya gerek yok aslında
Palnı duymuş kılını kıpırdatmamış, ikisinin de acı çekmesine tamam demiş. Şimdi ne olacak dört hayır kate ile birlikte beş mutsuz
Artık Hermione de her şeyi biliyor
Ginny nasıl onun yüzüne bakıyor merak ettim
Neyse
Kate de yakında anlamaya başlar her şeyi
Bakalım o ne tepki verecek bunlara
Malfoy'unda kızımızı sevdiğini öğrendikten sonra yorum yapamıyorum
O da bir şekilde dahil olacak yeniden sanırım. Aslında Hermione'nin ikisini de kaybetmek istemesi normal. Neler yaşamışlar yıllar boyunca, kaç yaşından beri birlikte
Şimdi düşündüğü gibi onlar gidecek yanndan. Ginny bu kadar kurnaz düşünürken ve Kate normalde de sinirken bilemiyorum
Neyse devamını sabırsızlıkla bekliyorum
Eline sağlık, bir solukta okudum
Yorumladığın için teşekkür ederim
Ron,Ginny'ye uyduğu Harry de sessiz kaldığı için suçlular. Harry, Herm'i Ron'a bıraktı o da Harry'ye
Sonuçta ikisi de alamadılar işte olan Hermione'ye oldu
Malfoy öcünü alıcak ama ne zaman bakalım
Hermione, daha fazla dayanamazdı artık yani gitmek istemesi normal. Ginny ve Katie'ye bir insan ne kadar katlanabilir ki ?
Kiraz
Şeker
HP SEVMEYEN KARŞISINDA BENİ BULUR
Ynt: Hayallerde Bir Umut-12.Bölüm-Düğün
«
Yanıtla #259 :
Haziran 26, 2008, 17:00:23 »
ah ah ben yokken neler olmuş yine döktürmüşsün yaw
okudumm okudumm okudukça dudağım uçukladı ya
harry ve hermione mi ? ? ? ?!!!!!!!!!! inanamıyorum ron ve ginny ' ye tmm ron kazma ama ginny e yuhh yani
hiç beklemediğim olaylar gerçekleşiyo artık ilerisi için tahminde bulunamıyorum...
bu arada üstede geçmiş; çiftler kim anlayamadım diye bencede artık bi kesinlik getirelim kim kimimle?? bana kalırsa dramione olsun
yani ron artık evli
harryde nişanlı açıkçası hiçbir zaman h/hr yanlısı olmadım en iyisi dramione
çok güzel gidiyo aynen devam merakla bekliyorum yeni bölümü
PSİKOLOJİMİ BOZUYONUZ !!!!
Pesimisticc
I <3 Hayden
Köpüklü Kapuçino
--Lonca Editörü--
«
Yanıtla #260 :
Haziran 26, 2008, 17:03:47 »
Alıntı sahibi: harry_LOVE üzerinde Haziran 26, 2008, 17:00:23
ah ah ben yokken neler olmuş yine döktürmüşsün yaw
okudumm okudumm okudukça dudağım uçukladı ya
harry ve hermione mi ? ? ? ?!!!!!!!!!! inanamıyorum ron ve ginny ' ye tmm ron kazma ama ginny e yuhh yani
hiç beklemediğim olaylar gerçekleşiyo artık ilerisi için tahminde bulunamıyorum...
bu arada üstede geçmiş; çiftler kim anlayamadım diye bencede artık bi kesinlik getirelim kim kimimle?? bana kalırsa dramione olsun
yani ron artık evli
harryde nişanlı açıkçası hiçbir zaman h/hr yanlısı olmadım en iyisi dramione
çok güzel gidiyo aynen devam merakla bekliyorum yeni bölümü
Çiftleri harry-herm-ron üçgeni olarak açıklasam yeterli olur sanırım
Dramione imkansız üzgünümm
mioNe
Süt
«
Yanıtla #261 :
Haziran 26, 2008, 18:32:20 »
süper yazıyorsun ama olaylar çok karışık
kim kimi seviyor, kimle evlenmek istiyor...
ama karışık hikayeleri okumak daha bir zevkli
devamını merakla bekliyoruz
ayrıca bence dramione olsun
«
Son Düzenleme: Haziran 26, 2008, 18:33:53 Gönderen: mioNe
»
ginevra
Demleme Çay
~ölünce hayat bitiyor mu?
Ynt: Hayallerde Bir Umut- 13.Bölüm: "Bazı şeyler hiç değişmez"
«
Yanıtla #262 :
Haziran 28, 2008, 21:42:53 »
Yeni bölümm
13.Bölüm: “Bazı şeyler hiç değişmez”
“Victor?”
“Selam Hermione, nasılsın?” diye sordu Victor sevimli bir şekilde. Hermione gülümseyerek cevap verdi. Harry ise oldukça rahatsız görünüyor, Ginny’ye sinirli bakışlar atıyordu.
“Victor, iyi ki geldin…” dedi Ginny ancak Harry’nin bakışlarını görünce sustu.
“Ee, hadi oturalım şu masaya.” dedi Hermione. Ne kadar ortamı yumuşatmaya çalışsa da işe yaramayacağını biliyordu. Dördü; Harry ve Hermione, Victor ve Ginny yan yana olmak üzere masaya oturdular. Hermione’nin gözü bir an Ron’a takıldı. Davranışlarına bakılırsa Victor’ın geldiğinin farkındaydı.
“Ee Victor… Görüşmeyeli nasılsın? Quittich nasıl gidiyor?” dedi Hermione. Dünyada Quittich’ten son bahsedecek insanın Quittich muhabbeti açması, onun çaresizliğini anlatmaya yeterdi herhalde.
“Güzel... Biliyorsunuz bu sene dünya kupası var. Yeni bir takım kurmaya karar verdik. Hatta sizin şu sarı çocuk ta katıldı seçmelere...”
Üçü birden bu söz üzerine birbirlerine baktılar.
“Sarı çocuk mu ? Hangi çocuk?” dedi Ginny.
“Sizin okuldan… Malfoy’du sanırım ismi.” dedi Victor sakince.
Hermione bu ismi duyunca irkildi. Malfoy’la son görüşmeleri pek te iyi geçmemişti.
“Malfoy mu? Ne işi var ki onun Bulgaristan’da?” diye sordu Ginny merakla.
“Bilmiyorum. Ailesi öldükten sonra İngiltere’den ayrılmış. Neden Bulgaristan’a geldiğini söylemedi. Uzun zamandır bir Bulgar takımında oynuyormuş. Bir de bir sözü tutmaktan falan bahsetti…”
“Hım… O zaman Bulgaristan kesin şampiyon olur bu sene. Değişiklik olur size de…” dedi Harry ancak Hermione ve Ginny’nin aynı anda ayağına vurmasıyla sustu. Victor, cevap vermedi. Harry’yle uğraşmak istemiyordu.
O sırada, Victor ve Ginny’nin arkasında; Katie, Ron’u kolundan tutup çekiyor, büyük ihtimalle Victor’a selam vermesi için zorluyordu. Onların bu hallerini gören Harry ve Hermione kendilerini tutamayıp güldüler. Ginny ve Victor arkalarına dönüp baktıklarında Ron’un başka seçeneği yoktu.
“Hoşgeldin Krum” dedi soğukça ve Katie’nin çaktırmadan kolunu dürtmesiyle elini uzattı. Victor, aynı soğuklukla onun elini sıktı. Sonra, Katie’yle de el sıkıştılar.
“Ehm, biz gidelim artık Katie, birazdan dans edeceğiz” dedi Hermione’ye bakarak. Hermione sadece gülümsedi. Hiç Ron’un egosunu tatmin edecek hali yoktu. Onun bu tepkisine canı sıkılan Ron “İzninizle” dedi ve Katie’yi çekiştirerek götürdü.
Az sonra yavaş bir müzik duyuldu. Ron ve Katie dans etmeye başladılar. Daha sonra Bay ve Bayan Weasley, Bill ve Fleur ve birkaç davetli daha onlara eşlik etti. Victor da kalkıp Hermione’yi dansa kaldırdı. Bunu yaparken Harry ve Ron’un öldürücü bakışlarından kurtulamadı tabi. Harry isteksizce kalkıp Ginny’yi kaldırdı.
Yavaş müzik bitti ve hareketli müzik çalmaya başladı. Hermione, Victor ve Harry tekrar masaya döndü. Ginny ise Fleur ve Bill’le birlikte dans ediyordu. Az sonra Hermione, aklına yeni gelmiş gibi:
“Harry, bence gidip Weasley ailesine bir merhaba demeliyiz. Şimdiye kadar niye yapmadık ki…” dedi suçlulukla. Harry, bu isteğe oldukça sevinmişti. “İzninle Victor.” dedi iğneleyici bir şekilde. Hermione Harry’nin kolunu çimcirirken “Biz hemen döneriz Victor.” dedi durumu toparlamak için. Victor sadece başını sallamakla yetindi.
Harry ve Hermione dans eden insanların arasından sıyrılarak Weasleylerin masasına vardı. Masada, üç boş sandalyeyle birlikte Percy, Bay ve Bayan Weasley vardı.
“Merhaba!” dedi Hermione gülümseyerek. Bayan Weasley onları görünce aniden ayaklandı. “Ah Hermione, Harry!” dedi ikisine de sarılırken.
“Merhaba Harry” dedi Bay Weasley. “Merhaba Bay Weasley” diye cevap verdi Harry. Harry ve Hermione boş olan iki sandalyeye oturdular. “Eee Harry nasılsın? Uzun zamandır görünmüyorsun bakanlıkta, özlettin kendini…” dedi Bay Weasley.
“Herkesin tatile ihtiyacı vardır Arthur!” diye Harry’yi savundu Bayan Weasley. Harry ikisine de gülümsedi. Daha sonra Percy’ye baktı. Onları fark ettiğine dair bir tepki vermemişti daha.
“Sen nasılsın Percy?” diye sordu Hermione.”Keyifsiz gibisin.” Percy ona dönerek “Düğünlerden pek hoşlanmam.” demekle yetindi.
Birkaç saniye kimse konuşmadı. Daha sonra dans etmekten oldukça yorulmuş olan Ginny göründü. Yavaşça gelerek Harry’nin yanındaki boş sandalyeye oturdu. Önündeki bir bardak suyu tek dikişte içti ve anne-babasına dönerek:
“Anneciğim, babacığım. Keyifler nasıl bakalım?” dedi gülümseyerek. Bay ve Bayan Weasley de gülümseyerek kızlarına baktılar. “Bunu güzel olarak kabul ediyorum” diye devam etti Ginny. Sonra Harry’ye dönerek “Harry ve benim size güzel haberlerimiz var” dedi. Bay ve Bayan Weasley merakla bir Harry’ye bir kızlarına baktılar. Percy de meraklı gözlerle onlara bakıyordu. Hermione durumu anlamıştı. Birazdan yaşanan mutluluğu ve Harry’nin güzel oyunculuğunu izlemek istemiyordu. “İzninizle, Victor yalnız kaldı.” diyerek masadan kalktı ve Victor’ın yanına gitti.
“Sıkılmıyorsun değil mi Victor?” diye sordu Hermione öylesine.
“Biraz… Dans edelim mi?” diye önerdi Victor. O sırada ilerdeki masada oluşan komedyayı izleyen Hermione, Victor’ın söylediğini biraz geç algıladı. Bugün hiçbir şeyin moralini bozmasına izin vermeyecekti.
“Şey… Tabi, neden olmasın…” dedi gülümseyerek. Bugün mutlu olmasını sağlayabilecek tek insan Victor Krum’dı. O da Hermione’nin bu tepkisine şaşırmıştı ama şikayeti de yoktu.
Ron, Katie ve onun için hazırlanan özel masaya çakılmıştı sanki. Az sonra George’la dans etmeyi bırakan Katie, yanına oturdu. Ron bunu fark etmemişti çünkü o sırada dansa kalkan Hermione ve Victor’ı sinirle izlemekle meşguldü. Harry de öyle... Katie dayanamadı:
“Beraber dans etmeyecek miyiz artık Ron?” diye sordu kırgınlıkla. Ron açıkça “Hayır.” diyebilmeyi çok isterdi ama Katie’yi kırmak istemiyordu. “Birazdan Kate…” dedi onu geçiştirmek için. Katie tekrar konuştu:
“Sen ve Harry’nin onunla ne alıp veremediği var?” dedi Hermione’yle dans eden Victor’ı göstererek.
“Hiç… Eski bir dava. Sevmiyorum işte, aslında bir nedeni yok…” dedi gözünü Victor ve Hermione’den ayırmayarak.
“Karar ver… Nedeni yok mu? Eski bir dava mı?”
“Of Kate. Düğünümüzü ondan söz ederek geçirmek istemiyorum.” dedi Ron ve Katie’nin ellerini tuttu. Katie, pek tatmin olmasa da eşine gülümsedi.
Hermione, Victor’la oldukça eğleniyordu. Tarih kendini tekrar ediyordu sanki. Dans eden Victor ve Hermione ve onları kıskanç gözlerle izleyen iki çift göz…
Bazı şeyler hiç değişmiyor demek ki…
14 yıl önce, Hogwarts, Büyük salon…
“Ron, neden böyle yaptığını anlamıyorum. Victor gerçekten iyi biri…”
Ron ve Harry sinirli bakışlarla Hermione’yi süzüyordu. Harry’nin bakışını gören Hermione:
“Lanet olsun Harry! Sen de mi?”
Harry bir şey demeden Ron araya girdi.
“O herifi ikimiz de sevmiyoruz Hermione. Hogwarts’ta başka çocuk mu yok! Bizim okuldan bile değil!”
“Ron! Ne alakası var şimdi okuluyla ?”
“Bize neden söylemedin Hermione? Bana…” diye araya girdi Harry. Hermione bir an duraksadı. Sonra yavaşça cevap verdi:
“Sormadın ki Harry…”
“Of, ne düğündü ama…” dedi Ginny kendini salondaki rahat koltuklardan birine atarken. Katie:
“Ron, ben üst kattayım. Gelirim birazdan…” diyerek yukarı çıktı. Ron hafifçe başını salladı.
“Vcitor, ben de sana odanı göstereyim.” dedi Hermione. O da çok yorgundu. Victor bir şey demeden, Hermione’yi takip etti. “Bir Victor’ımız eksikti” diye geçirdi içinden Ron.
“Şu anda başka odamız olmadığı için bunu kullanmak zorundasın.” dedi Hermione dalgınca koridorun sonundaki odanın kapısını açarken. Bir an, burada duydukları aklına geldi ama hemen toparladı kendini. Duvar dibindeki eski bir koltuğu güzel bir yatağa çevirdi asasıyla.
“Teşekkür ederim Herm…” dedi Victor Hermione’ye bakarak. Hermione de ona baktı. Belki de Victor’ı son görüşüydü. Elinde olmadan genç adama sıkıca sarıldı. “Sen çok iyi bir dostsun Victor.” dedi gözyaşlarını engellemeye çalışırken. Victor, buna bir anlam verememişti ama soru sormadı. Birbirlerine iyi geceler diledikten sonra Victor, odaya girip yavaşça kapıyı kapattı.
Hermione için artık gitme vaktiydi. Aslında herkes uyuduktan sonra, son bir kez dostlarına bakmak istiyordu ama bunu yaparsa başaramayacağını düşündü. Yavaş adımlarla odasına yürüdü. İçeri girdi ve ağır ağır elbisesini çıkarıp sabah hazırladığı günlük kıyafetleri giydi. Yatağın altındaki bavulu hafifçe çıkardı. Sapını sıkıca tuttu. Her şey hazırdı, şimdi cisimleneceği yere yoğunlaşması gerekiyordu. Eskiden ailesiyle yaşadığı ev… Tam o sırada kapı açıldı ve Ginny göründü:
“Hadi Herm kola-“ Elinde bavuluyla odanın ortasında duran Hermione’yi görünce cümlesini yarıda kesti. Kapıyı yavaşça kapayıp Hermione’ye doğru yürüdü.
“Herm, neler oluyor? Sen nere-“
“Hadi Herm. En yakın dostundan bunu saklayamazsın. En azından nedenini bilmeye hakkım var” dedi Harry yalvarırcasına. Suçun kimde olduğunu öğrenmesi gerekiyordu. Hermione ve Ron’un neden ayrıldığını öğrenmek, gerekirse barıştırmak istiyordu. Yıllar önce yaptığı fedakârlığın boşa gitmesine izin veremezdi.
Hermione, anlatması gerektiğinin farkındaydı. Bunun Ron’un suçu olduğunu söyleyecek, herkesin ortasında oynadıkları oyunu ona anlatması gerekecekti. Hermione, vicdanıyla kalbinin arasında kalmıştı. Harry’yi sevdiğinden emin bile değilken…
“Neyse, sana iyi geceler Mione. Umarım kendine daha güvenilir dostlar bulursun.” diyerek ayağa kalktı Harry. Hermione, onu kolundan tuttu. “Tamam. Anlatıyorum…” dedi çaresizlikle.”
“Soru sorma Gin! Kalbini kırmak istemiyorum. Şimdi buradan çık ve hiçbir şey olmamış gibi onların yanına dön.”dedi Hermione sinirle. Bugün gitmesini hiç kimse engelleyemeyecekti. Hele Ginny hiç…
“Bu da ne demek oluyor şimdi?” diye sordu Ginny korkarak. “Ron’un ev-”
“Ron’la alakası yok lanet olası! Soru sorma.” diye bağırdı Hermione. Sesini kontrol etmesi gerekiyordu ama Ginny böyle konuştukça kendini tutamıyordu. “Ginny, lütfen odamdan çık, lütfen…” dedi Hermione yalvararak. Artık gözyaşlarını engelleyemiyordu. Ginny, Hermione’nin kolunu tutmaya yeltenince Hermione kendini geri çekti.
“Sorun nedir?” diye sordu Ginny çekinerek.
“Seni ilgilendirmez.” diye cevap verdi Hermione çabucak. “Sanki çok umrunda” diye düşündü. Cisimlenmeye çalışıyordu ama bir türlü dikkatini toplayamıyordu.
“Hermione…” diye yalvardı Ginny. Hermione, cisimlenmeye çalışmaktan vazgeçti.
“Neden bu kadar zorluyorsun ki Gin? Bırak gideyim, Katie de sen de rahat edin. Hepiniz mutlu olun…” dedi.
“Bunu da nerden çıkardın? Herm, seni kıracak bir şey mi yaptık?” diye sordu Ginny başına gelecekleri bilmeden. Hermione’nin artık tüm çabası boşaydı. Ginny, sormaması gerekeni sormuştu…
“Beni kırmadınız Gin, benim hayatımı değiştirdiniz. O gece, Ron’la yaptığınız o plan… Sen sırf kendini düşünen bencilin tekisin Ginny. Hiç ikisinin arasında kalacağımı, acı çekeceğimi düşünmedin mi? Nasıl bu kadar vefasız olabilirsin! Hayatımı mahvettin Gin, hayatımı!” Son iki cümlede dayanamayan Hermione’nin sesi olması gerekenden fazla çıkmıştı. Ancak bunu onlardan ve koridorun ucundaki odada kitap okuyan Victor Krum’dan başka kimse duymamıştı. “Hatanı telafi etmek istiyorsan Gin, bir kez daha hayatımı mahvetme, gitmeme izin ver…” dedi kısık sesle Hermione.
X X X X X X X X X X X X X
Harry ve Ron salonda, olanlardan habersiz ikinci kolalarını içiyorlardı. Ancak yukarı çıkan kimseden ses gelmiyordu.
“Yukarı çıkan dönmüyor.” dedi Ron, merdivenlere bakarak. Harry başını salladı ve ayağa kalktı:
“Ben bir çıkıp Her… Ginny’ye bakayım” dedi ve aceleyle yukarı çıktı. Ron’un aklı da Katie’deydi. “Hemen dönerim demişti ama…”
Harry merdivenleri ikişer ikişer çıkarak Hermione’nin kapısının önüne geldi. Yavaşça kapıyı çaldı, içerden ses gelmesini beklemeden içeri girdi. Birkaç saniye durup karşısındaki manzarayı anlamaya çalıştı: Elinde bavuluyla odanın ortasında dikelen-aynı zamanda hüngür hüngür ağlayan- Hermione ve az ilersindeki yatağa oturmuş, yüzünü elleriyle kapatmış, sessizce ağlayan Ginny… “Herm? Gin?”
Harry’nin geldiğini gören Ginny, bir an ona bakıp sonra tekrar yüzünü elleriyle kapadı. Harry hemen açık olan kapıyı kapattı.
“Neler oluyor burada? Hermione, bir yere mi gidiyorsun?”
Ancak ikisinden de ses çıkmadı. Sadece Ginny, “Özür dilerim.”diye fısıldadı. Harry, onu duymamıştı. Ama neler olduğunu anlamış gibiydi. “Herm, Ginny’ye patladıysa…” Harry, Hermione’nin elindeki bavulu yavaşça çekip aldı. Hermione’nin karşı koyacak hali kalmamıştı. Harry, genç kızın koluna girerek az ilerdeki sandalyeye oturttu. Hermione ona boş gözlerle bakıyordu. Sadece “Kendimi tutamadım. Özür dilerim” dedi kesik kesik. Tam o sırada odanın kapısı hızla açıldı ve içeriye, elinde bir zarfla Ron daldı. “Katie… Gitmiş…” dedi elindeki zarfı göstererek. Karşısındaki manzarayı biraz geç algıladı.
“Neler oluyor bu lanet evde!” diye bağırdı.
Hermione Harry’ye tutunarak yavaşça kalktı ve küçük adımlarla Ron’un karşısına kadar geldi. Gözlerinin içine bakarak:
“Gidiyordum Ronald… Hayatımı kurtarmaya çalışıyordum. Ta ki sevgili kardeşin ikinci kez hayatımı mahvedene kadar... Bazı şeyler hiç değişmiyor değil mi?” dedi iğneli iğneli. Ron, Hermione’nin söylediklerinden öğrendiğini anlamıştı. Sinirle yüzünü Harry’ye çevirdi. Tam bir şey diyecekken:
“O söylemedi.” diye araya girdi Hermione. “Siz tartışırken duydum. Geçen gün…” O sırada Ginny’den bir inleme duyuldu. Demek Harry de biliyordu…
Bir kaç saniye daha kimse konuşmadı. Harry yavaşça Hermione’nin yanına geldi. Ron’un elindeki zarfı işaret ederek “O ne?” dedi. Ron bu soru üzerine buraya neden geldiğini hatırladı.
“Katie… Hiçbir yerde yok. Aynanın önünde bu zarfı buldum.” dedi endişeyle.
“Ne yani, okumadın mı?” diye sordu Hermione. Ron, başını iki yana salladı. “Alır almaz buraya geldim.”
Aceleyle zarfı gözlerine yaklaştırdı. Harry ve Hermione titreyen elleriyle zarfı açmaya çalışan Ron’un iki yanına geçtiler. O sırada kapı tekrar açıldı ve içeri Victor Krum girdi. Ancak zarfa yoğunlaşmış üçlü ve ağlayan Ginny onu fark etmediler. Ron, sonunda mektubu açtı ve odadakilerin duyabileceği şekilde okumaya başladı.
“Merhaba Weasley
Görüşmeyeli uzun zaman oldu değil mi? Aslında tam 11 yıl... Son görüşmemiz pek te keyifli değildi. Madem siz gelmiyorsunuz ben de emrivaki yapayım dedim. Buraya gelmeniz için tam 24 saatiniz var. Siz, yani Potter ve sen, kıymetlinizi de getirin tabi. Yıllarca paylaşamadığınız kıymetlinizi. Kendisine ufak bir sözüm vardı ve bir Malfoy verdiği sözü her zaman tutar.
Not: Bulgar şekeri nerede olduğumu size söyleyecektir. Onu veya başka birini bu işe karıştırırsanız, çiçeği burnunda gelinin cenaze törenini yapmak zorunda kalırsınız. Geç kalmayın, süreniz başladı…
Draco Malfoy”
Hayatımda yazdığım en uzun bölümdü sanırım. Mümkün olduğunca hatalarımı düzeltmeye çalıştım. Umarım keyif alarak okumuşsunuzdur. Meryem...
Daima Safkan
kimsenin hakkımızda bisey bilmesine qereq yhoq...
herqes haddini bilsin yeter..!
holy_solemn
Twilight
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi
«
Yanıtla #263 :
Haziran 29, 2008, 01:00:19 »
Eline sağlık, gayet keyif alarak okudum
Baştaki resimden neler olacağını anlamıştım zaten
Ve resim eklemen çok güzel olmuş, ayrıca geri dönüşler tam olmaları gereken yerlerde olmuş.
Artık sanırım her şeyi Viktor da öğrendi
Ginny'nin zorlaması epey kötü oldu, şimdi olaylar her zamankinden de kötü bir hale geldi
Artık nasıl yüzyüze bakacaklar merak ediyorum
Draco'nun yaptığını da aklım almıyor
Neyse onu da ilerki bölümlerde anlayacağız
Eline sağlık yeniden
When You Can Live Forever
What Do You Live For?
Twilight
Imagine
Imagine there's no Heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky
*
Imagine all the people
Living for today
Imagine there's no countries
It isn't hard to do
Nothing to kill or die for
And no religion too
*
Imagine all the people
Living life in peace
You may say that I'm a dreamer
But I'm not the only one
I hope someday you'll join us
And the world will be as one
yaz yagmuru
Şeker
<<JOSH HUTCHERSON>>
«
Yanıtla #264 :
Haziran 29, 2008, 12:44:40 »
çok güzel bir bölüm olmuş tebrikler yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyorum
<<<JOSH HUTCHERSON>>>
Karamela Sepeti
~Süpürgesiz Cadı...
Sert Espresso
~Everything is something happened...
«
Yanıtla #265 :
Haziran 29, 2008, 13:30:34 »
Abooo süpey bir bölüm daha
Draco Draco,yine bir yerden çıkıverdi
Gerilim artıyor ve gerçektende bazı şeyler hiç değişmiyor.
Heyecanla diğer bölümü beklemekteyim
Olimpiyat Ateşinden Masallar
Yaşasın ek$i sözlük Manyaklığı!
sailormoon
Şeker
«
Yanıtla #266 :
Haziran 29, 2008, 20:18:48 »
hakkatten gerilim artmakta son kısım süper olmuş yen bölümü sabırsızlıkla beklemekteyim umarım fazla beklemeyiz ellerine sağlık
Muziplik Tamamlandı
Pesimisticc
I <3 Hayden
Köpüklü Kapuçino
--Lonca Editörü--
«
Yanıtla #267 :
Haziran 30, 2008, 11:22:37 »
Alıntı sahibi: holy_solemn üzerinde Haziran 29, 2008, 01:00:19
Eline sağlık, gayet keyif alarak okudum
Baştaki resimden neler olacağını anlamıştım zaten
Ve resim eklemen çok güzel olmuş, ayrıca geri dönüşler tam olmaları gereken yerlerde olmuş.
Artık sanırım her şeyi Viktor da öğrendi
Ginny'nin zorlaması epey kötü oldu, şimdi olaylar her zamankinden de kötü bir hale geldi
Artık nasıl yüzyüze bakacaklar merak ediyorum
Draco'nun yaptığını da aklım almıyor
Neyse onu da ilerki bölümlerde anlayacağız
Eline sağlık yeniden
Yorumun için çok teşekkür ederim
Zaten bir-iki bölümü kaldı hikayenin
Her şeyi karıştırdım nasıl çözeceğimi görüceksiniz ama
Alıntı sahibi: yaz yagmuru üzerinde Haziran 29, 2008, 12:44:40
çok güzel bir bölüm olmuş tebrikler yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyorum
Okuyup yorumladığın için sağol
Alıntı sahibi: _SePeT_ üzerinde Haziran 29, 2008, 13:30:34
Abooo süpey bir bölüm daha
Draco Draco,yine bir yerden çıkıverdi
Gerilim artıyor ve gerçektende bazı şeyler hiç değişmiyor.
Heyecanla diğer bölümü beklemekteyim
Hastayım senin şu ünlemlerine İlkay
Diğer bölüm de seni heyecanla beklemekte
Alıntı sahibi: sailormoon üzerinde Haziran 29, 2008, 20:18:48
hakkatten gerilim artmakta son kısım süper olmuş yen bölümü sabırsızlıkla beklemekteyim umarım fazla beklemeyiz ellerine sağlık
Beğenmene sevindim yeni bölümün ne zaman olacağını ben bile bilmiyorum ilham ne zaman gelirse artık
ayriz
Hikaye Perisi
Kakao
«
Yanıtla #268 :
Haziran 30, 2008, 13:12:34 »
Vaoavvv vaovv!! yani ne güzel bir bölüm olmuş böyle Meryem'cim cidden hem uzunluk olarak hem içinde barındırdığı heyecan olarak tek kelimeyle harika bir bölüm olmuş canım. :)Düğün Viktor'un gelmesi sonra Hem'in Ginyy'ye patlaması ama Ginny de hak etti kıza bak ya hem suçlu hem güçlü
Ron ve Harry'nin viktor'a davranışlarıda çok komikti hadi Harry neysede Ron'a ne oluyor anlayamadım evli barklı adamsın üstelik kendi düğününde
yani ve son bölümde şoklar içerisinde kaldım resmen ya ben tam dedim katei vazgeçti Ron'u bıraktı ama nerde Draco Malfoy çıktı sahneye özellikle mektup çok güzel olmuş kıymetli ha
çok hoş ama acayip şaşırdığımı söylemeliyim hikaye gittikçe ilginçleşiyor.Malfoy'un herm'e verdiği söz ne? Katei nerde?
bir sürü soru neyse canım yeni bölümde sorularımın yanıtları gelir herhalde.Çok güzel bir bölüm olmuş elerine sağlık.Tebrikler.
Bu sevimli köpekçikte mi kim? Hogwarts Gençliği Okuyun ve Şanon ile Maceraya ortak olun
derhavril
UU Seherbazları
Sıcak Çikolata
Lonca Editörü
«
Yanıtla #269 :
Haziran 30, 2008, 14:39:29 »
Pesi
harikaydı!
çok akıcı, iyi kurgu
daha?
. Malfoy!
en iyi bölüm
Bazı şeyler değişmiyor gerçekten. Katie Ron'u bıraktı
sandım
Malfoy götürmüş
Tebrikler!
Susmalısın ! İçinde korkunç kötü şeyler olurken yüzün her zamanki gibi doğal olmalı! Gülümsemelisin hatta...
Sayfa:
1
...
15
16
17
[
18
]
19
20
21