Heyyy noluyor bu sayfada canım

Birazcık bakmadık diye böyle aaa...ayıp diye bişi var canım

Neville ı öldürün demişsiniz.Cık cık cık olur mu hiç öyle şey

Tamam biraz gıcık falan ama öyle ölsün falan

Ama bi arkadaş(sanırım Umut arkadaşımız demiş) Dharma ölsün demiş.Katılıyorum bencede Dharma ölsün

Sevmiyorum ben o kızı.Harry le yaşadıkları da beni duygulandırmaktan çok sinir etti.Harry&Dharma ya hayır!!

Harry&Liona evet

Neville&Liona da arkadaşlar bence.Neyse Zelihamı bu gün sitede gördük iyi olur.Umarım yurtdışından döndüğünde uzuuun bölümlerini göreceğiz

Neyse abartmayayım ben

çok konuştum(daha doğrusu yazdım)sanırım.

susuyoruuuuuum ve sustum TIP!!

Burasi kime emanetti canim aaaaa

Ara ara siteye girmeye calisiyorum ama iste bu kadar oluyor yapacak bir sey yok Umut Tugce arasinda bir birlik olmus Yasasin Neville Olsun Dharma Neyse ki simdiye kadar bir sorunum olmadi burada Artik alismaya calisiyorum

ben yeni basladim foruma ondan göremiyorsun bir solukta okudum ve son hikaye gönderiş zamanına baktım yaklaşık 2 ay olmuş bu yüzden bir sorayım dedim
Tamam o zaman bundan sonra beklerim

Arkadaşlar öncelikle herbirinize benimle ilgili temennilerinizden dolayı teşekkürler. zeliha arkadaşım ne sakıncası olacak. arkadaşız sonuçta öyle değil mi

bu arada şöyle bir öneri sunayım size arkadaşlar. şöyle güzel bir hayran kulübü oluştursak bu hikaye hakkında. tabi hikaye yorumlamalarını buraya yapmaya devam etsek ama hayran kulübünde de daha genel konulardan konuşsak, yine hikayenin gidişatı hakkında bol bol yorumlar yapsak, ''Dharma ölmesin Neville ölsün'' gibi konuları orada tartışsak nasıl olur diyorum.
Onemli degil Umut arkadasim

Bu kouda ben bir sey soyleyemem Sonuc olarak ben hikayeyi yaziyorum onu okuyanlar sizlersiniz Isterseniz yapabilirsiniz
İyiolur aslında ama önce Zelihaya ve Ayşe ablaya(bkz.Mariss)danışmamız gerek.

Ben Ayşe ablaya sorayım o onay verirse açarız kulübü

edit:Ayşe ablaya msaj attım ben yanıt bekliyorum

Ok o zaman bu kadar istiyorsaniz feda olsun size