Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
  Mart 19, 2010, 21:39:37  

Anket
Soru: Arkadaşlar kaç zamandır düşünüyordum... Şuan da da  ufak bi tatil içinde olduğum için hikayemin genel taslaıını çıkarmaya karar verdim ama bi konuda size danışmak istiorum sizin genel kararınıza göre düzenlicem hikayeyi... Hikaye kaç bölümde final olsun ?
35 Bölüm... - 0 (0%)
40 Bölüm... - 0 (0%)
45 Bölüm... - 0 (0%)
50 Bölüm... - 0 (0%)
55 Bölüm... ( küsürat...) - 9 (100%)
Toplam oy: 9

Sayfa: 1 ... 21 22 23 [24] 25 26 27 ... 30   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Ynt: Harry Potter ve Helen Efsanesi l Önemli Sorular...  (Okunma Sayısı 20998 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
By_BlacK
Krema

Karanlıkta kaldığında, Işığı yakmayı sakın unutma

« Yanıtla #575 : Şubat 04, 2010, 09:14:26 »

Yeni bölümde bir nevi bizim bebeğimiz sayılır =D

bnde seni keserim valla asıl sana şiiihhht  =P =P ;D ;D

taam taam şiiihhht'tim =D

...farkImız TarzImıZ,, SiriuS BlacK bAş tacıMız..
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Ynt: Harry Potter ve Helen Efsanesi l Önemli Sorular...
« Eklendi: Mart 19, 2010, 21:39:37 »

_EleniA_
Krema

Bazen özgürlük gitmeyi değil kalmayı seçmektir...

« Yanıtla #576 : Şubat 04, 2010, 19:20:21 »

meraba arkadaşlar bu bölüm bu hikayeyi yayınlamadan önce tek bölümlerde yayınladım o bölümün sonunda sırası geldi... umarım beğenirsiniz... okuyan arkadaşlar için başına ek sahneler ekledim... okumayanlar için tamamı yeni bir bölüm olacak... iyi okumalar... ;D ;D ;D

BELKİ DE HERKES DEĞİŞMEMİŞTİR...

Sirius’un yere yığılması üzerine Helen de, Alice de hemen yanına koşmuşlardı. Alice, Sirius’un gözlerini ve nabzını kontrol ederken, Helen ne yapacağını bilemez bir halde kala kalmıştı. Elinden gelen tek şey yumruklarını sıkarak Alice’in izlemek olmuştu. Bu sırada yanlarına Harry ile Remus da koşarak geldi. Remus Alice neler olduğunu sorarken. Harry de Sirius ile Helen’i izliyordu. Sonunda Alice herkesin duyabileceği bir sesle;
_ sinirleri boşaldığı için kendinden geçmiş… Birkaç gündür hiç uyumamış ve yemek yememiş olsa gerek, vücudu bunu kaldıramamış… Birkaç saat içinde uyanır merak etmeyin, dedi. Helen yinede tatmin olmamış bir şekilde Sirius’a bakmaya devam ederken, Alice biraz önce elinden düşürdüğü mektuplara bakıp, Helen’e döndü. Gülümseyerek Helen’in yumruk yaptığı elini tutup, Sirius’un göğsüne götürerek yumuşak bir sesle;
_ artık savaşmak için bir nedenin var bence, dedi. Helen kafasını kaldırarak kendisine bakınca devam etti;
_ yarına kadar bekle…. Beni bekle… Kurallar sadece yazılı kâğıtlardan ibarettir. Sen yalnızca Sirius’un yanında kal! Diyerek ayağa kalktı. Remus, Jinex ve Harry’nin de yardımıyla Sirius’u koltuğa yatırırken, Alice çıkışa doğru birkaç adım atmıştı ki geriye dönüp Helen’e baktı ve
_ kim olduğunu unutma… Kimsenin de unutturmasına izin verme, dedi. Ardından hemen salondan çıkarak hızlıca uzaklaştı. Helen bir yandan kendini toparlamaya çalışırken bir yandan da Alice’in söylediklerini düşünüyordu. Birden uyanmadan önce, tüm o uyku sırasında ki dünyaya dair hatta ilk uyandığı sırada ki yaşananlara dair hiçbir şey hatırlamadığını ama bir şekilde Alice’in bu son sözü sanki bu anı bir kez daha yaşamıştım hissi uyandırmıştı. Ama nerede ve ne zaman olduğunu bir türlü bulamıyordu. Helen bu soruya iyice dalmışken. Remus’un yanına gelip koluna dokunmasıyla birden irkildi. Remus gülümseyerek;
_ sende çok yoruldun, ( Sirius’a göz ucuyla bir kez bakarak) sende duydun o iyi, birkaç saate uyanacak… Odana git ve uyu, dedi. Helen hemen;
_ hayır, ben iyiyim… Gerçekten, diyerek ayağa kalkmak isteyince bir an için sendeledi. Remus bu sefer iki kolundan da tutarak onu Sirius’un yattı koltuğa oturmasını sağladı. Gözlerinin içine bakarak;
_ o zaman lütfen burada biraz dinlen, dedi. Helen kendi kollarına baktı. Dövmeleri yanıyordu. Kafasını kaldırarak;
_ tamam, dedi.

Sirius yavaşça gözlerini açarken kafasının zonkladığını hissediyordu. Bir eliyle kafasını tutarken diğer eliyle koltuğun baş kısmını tutarak kendini kalkmak için zorladı. Olduğu yerde doğrulduğunda bir anda, Helen’in kafasını koltuğa dayamış hemen yanında uyuyor olduğunu fark etti. Bir süre olduğu yerde Helen’i yani öz ve öz kızını izlerken, tüm bu olanlar için kafasının içinde bir açıklama arıyordu. Mutlaka bir açıklaması olmalıydı. Sirius bunları düşünürken yanlarında bulunan Remus yumuşak bir sesle;
_ İnanılmaz, değil mi? Dedi. Sirius gözlerini Helen den 1 saniye bile ayırmadan yaklaşık 1 haftadır ilk kez canlı Sirius gibi, güçlü bir sesle cevap verdi.
_ inanılmaz… Hayal gibi, her an kaybolacakmış gibi
_ ama kaybolmayacak!
_ Azkabanda ki… İkinci yılımda hayallerle, gerçeklerin birbirine karıştığı o zamanlarda, bir adam gelmişti… Neler söylediğini hatırlayamıyorum… Sadece o mektubu hatırlıyorum. Mektup Dumbledore’dan gelmişti… Anna ve kızımın öldüğünü yazmıştı… O anda aklımdan tüm o anılarımız geçmişti ve… Onlar( ruh emiciler)… O şeyler benden bunları almak istemişlerdi… Sakladım… En derinlere ulaşamayacakları kadar derine… Hatta kendimden bile sakladım Remus…
_ anlıyorum
_ anlıyorsan söyler misin bu kadar istiyorken neden ona dokunamıyorum... Demesiyle Remus başını yavaşça çevirerek olanlardan habersiz bir şekilde uyuyan Helen’e baktı. Evet, gerçektende Sirius’un ne demek istediğini anlıyordu. Ama sorduğu soruya verecek bir cevabı yoktu. Tekrar bakışlarını Sirius’a çevirerek;
_ bunu kendine yapma Sirius!
_ onu bıraktığımda, daha 1 yaşındaydı… Oysa şimdi hayal edemeyeceğim kadar büyümüş durumda ve ben… Yani o büyürken yaşadığı şeylerde yoktum… Neler olduğunu, neler yaşadığını bilmiyorum… Tüm bunlar koca bir boşluk…
_ konuş öyleyse!
_ ne?
_ bunları yani senin olmadığın o arada yaşadığı o şeyleri sor ona… Nedenini sor ona Sirius!

( Remus ve Sirius’un konuşmalarının üzerine ertesi gün öğleyin saatleri Helen’in ağzından…)

_‘ Neden? ‘
Tek kelime çıktı ağzından ama o kelime vücudumdaki yaradan daha da çok canımı yakmıştı. Bir süre sessizce sadece onun gözlerine baktım, haklıydı, bu soruyu sormaya da cevabını duymak istemede de haklıydı. Derin bir nefes aldım. Başımı ellerimin arasına aldım. Cevap vermeli miydim bilmiyorum bunu düşünmedim bile sadece konuşmaya başladım.
_ savaşçıların ailesi olmaz, buna izin vermezler. Herkes bunu bilir, kimi uyar, kimi karşı koyar.
Dedim birden karnıma feci bir ağrı girdi. Dizlerimi karnıma doğru çektim.dişlerimi sıktım. Ağrım birazda olsa azalana kadar nefes bile almakta zorlandığımı hissettim. Jinex, bunu anlamış olmalı ki hemen yanıma geldi. Salondaki diğer insanlarda dikkatlice bana bakıyorlardı. Yutkundum sözüme devam ettim. Onun gözlerine dikkatlice bakıp;
_ ne duymak istiyorsun benden nefret etmek için bir neden mi, yada affetmek için, içini rahatlatmak için bir cevap mı ?
Dedim ve bekledim. Oda aynı sakinlikle;
_ kim olduğunu bilmek istiyorum, gerçeği bilmek istiyorum. Dedi.
_ üzgünüm ama bu soruların cevabını ben bile bilmiyorum, kimim, neden bu haldeyim, tek bildiğim bunları ben seçmedim.
Dedim ama cümlemi bile tamamlayamadan aynı ağrı yine karnıma saplandı. Kendimi çok zorluyordum. Biliyordum ama aynı zamanda bu konuşmanın yapılması gerektiğini de biliyordum. Ağrım tekrar azaldığında tekrar konuştum ama kafamı kaldırmadan galiba onun gözlerine bakmaya cesaretim yoktu artık;
 _ sana verebileceğim tek cevap, ben 4 yaşına kadar elenia blacktım. Yarı büyücüydüm. 12 yaşına kadar Helendim savaşçıydım. Şimdiyse hiç biriyim, ben ikisi olmayı da başaramadım. Ne dost, ne çocuk, yapabildiğim daha doğrusu yapmayı bildiğim tek şey bu savaşmak, korumak. Senden bir şey istemiyorum. Haklıydın senin kızın 15 yıl önce annesiyle birlikte o tepede öldü.
Birden nefesim daraldı. O günü hatırladım. Annemin gitmemi istemesi, yüzlerini bir türlü hatırlayamadığım o adamlar, annemin düşüşü, ölümü, o adam, bana bakarak fısıldadığı sözler ve ölümcül acı, düşüşümü hissettim. Nefes alışım tekrar düzeldi. Ellerimle başımı tuttum. Ne zaman geçmişimi hatırlasam başıma ağrı saplanırdı. Tekrar başımı kaldırdım. Ayağa kalktım. Zorla 1-2 adım attım onun önüne geldim. Çömeldim. Gözlerine iyice baktım. O hala aynıydı. Küçükken hatırladığım gibi bakıyordu bana, ama tek bir farkla bu sefer bana bakan gözlerde acı vardı. Gözlerimi sıkıca kapattım. Tekrar açtım ve;
_ lütfen, unut beni sadece unut.
Sesim yalvarır gibi çıkmıştı. Oda gözlerini yumdu. Ayağa kalktım tekrar salondaki herkese göz ucuyla bir baktım. Hepsinin bakışı değişmişti bana oysa ilk geldiğim gün gözlerinde sevgi vardı şimdiyse şüphe. Gerçeği öğrendiklerinde hepsi değişmişti. Kimi kızgındı, kimi kırgın. En yakın dostum bile ondan böyle bir şeyi sakladığım için bana karşı değişmişti. Gözlerime bile bakmıyordu artık. Derin bir nefes aldım.
_ hepinizden özür dilerim.
Dedim yavaşça kapıya doğru yürümeye başlamıştım ki.  Konuşmaya başladı;
_ bunu yapamam.  Beklide haklıydı jinex, kızgınlığım sana değildi kendimeydi. Öldüğüne sorgusuz inandığımaydı. Seni unutamam bunu bir kez daha yapamam.ölüm haberinizi ilk aldığımda yıkılmıştım. Önce kabul etmedim. Ama sonra unutmak kolay geldi galiba. Artık daha az yanıyordu canım. 15 yıl sonra tekrar çıktın karşıma, benim de sana söyleye bileceğim tek şey 15 yıl önce o gün o tepede olan o olaydan sonra değiştim ben…..
Birden sözünü kestim nedensiz yere kızmıştım;
_ bunu görebiliyorum.
Dedim ve hemen odadan çıktım. Odadan çıkar çıkmaz nefesim kesilmeye başladı. Hemen yandaki duvara tutundum. Hızlı ilerliyordum. Merdivenlere vardım. Merdivenlerden yukarı çıkmaya başladım. Kızgınlığım geçmemişti. Birden gözüm karardı ve kontrolümü kaybettim düştüm. Zar zor derin nefes aldım. Görüşüm tekrar düzeldi.

Merdivenlerin basamağında oturuyordum. Olanlar yetmiyormuş gibi birde ayağımı burkmuştum. Gözlerim doldu. Kendimi hala kızgın hissediyordum. İçimdeki hırsı gidermek için elimi kaldırıp sertçe basamağa vurdum. Sonrada merdivenin basamağına tutunup, kendimi kaldırdım. Merdivenden çıkmaya devam ettim. Yine hızlı hareket ediyordum ve bu çok canımı yakıyordu. Merdivenlerden çıkmaya başladım. Hızlı hareket ediyordum bu canımı çok yakıyordu. En sonunda çatı katına varmıştım. Koridorda yürümeye başladım. Tam karşıdaki kapıdan içeri girdim. Burayı hatırlıyordum. Küçükken ne zaman kendimi kötü hissetsem buraya gelirdim. Odaya girdim. Tekrar nefesim daraldı. Dizlerimin üstüne çöktüm. Başıma ağrı girmeye başladı, ellerimi başıma götürdüm.

4 yaşındaydım, koşarak merdivenlerden çıkıp bu odaya girmiştim. Hızlı koştuğum için düşmüştüm. Arkamdan annem koşarak gelmişti. Yanıma çömelerek, bana gülümsemişti ve
 _ canım, lütfen yapma demişti.
_ banane ben babamı istiyorum
Diye bağırmıştım. Annemse derin bir iç çekip
_ pes demişti.
Sonrada;
_ lütfen elenia, yalvarıyorum
Demişti. Bende;
_ sende bırakacaksın beni biliyorum
Dedim, ağlamaya başladım annada;
_ ben seni asla bırakmayacağım, söz veriyorum
Demişti. Birden nefesim düzeldi.
_ YALANCIIIIIII
Diye bağırdım.
_ yeter artık, dayanamıyorum
Dedim ve ayağa kalktım. İlerlemeye devam ettim. Sol taraftaki merdivenden yukarıya çıktım. Tepedeki küçük kapıyı açıp içerden geçince sonunda çatıdaydım. Yere oturdum dizlerimi kafama doğru çektim. Kafamı dizlerime koydum. Bir süre derin nefes aldım. Daha fazla kendimi tutamadım ve göz yaşlarım akmaya başladı.

Canım yanıyordu. Hem fiziksel, hem ruhsal yaralıydım ve yaralarımın nasıl düzeleceğimi de  bilmiyordum. Ona kızmıştım değiştiği için ama sonradan fark ettim ki bende değişmiştim, neredeydi asıl Helen, ağlıyordum, kaçmak istiyordum. Ve ilk defa kendimi kendim gibi yani insan gibi hissediyordum. Tam o sırada yanıma biri geldi hemen irkildim. Gözlerimi sildim.
_ ne işin var burada.
Bana bakarak;
_ seni merak ettim dedi
_ burada olduğumu nerden bildin.
Dedim biraz şaşırmıştım. Hafifçe gülümseyerek bana;
_  kendin söylemiştin unuttun mu ? ne zaman canım sıkılsa burası beni rahatlatıyor demiştin.
Dedi sonra yüzü ciddileşti ve kafasını bana doğru çevirerek;
_ aynı gün bana bir şey daha söylemiştin.
 Dedi ve kolunu bana doğru uzatarak bileğine iple dolamış olduğu mor bir taşı göstererek;
_ bunu verdikten hemen sonra.
 Kafamı başka bir tarafa çevirdim, o devam etti;
_ bana eğer gerçekleri bilseydim yine sana aynı şekilde bakarmıydım diye sormuştun. Gözlerimi sım sıkı sıktım.
_ sırius un öz kızısın, adın Helen değil ve diğer şeyler. Her şeyin öğrenildiği gün yani senin gittiğin gün, düşündüm, seni düşündüm.
Dedi duraksadı 1-2 dk sonra tekrar gülümsemeye başladı, eliyle başımı kendine doğru çevirdi. Aynı gülümsemeyle, gözlerimin içine bakarak,
_ sence ben DEĞİŞTİM Mİ ?
Dedi ve ayağa kalktı derin bir nefes aldı sonrada çatıdan aşağıya indi. Çok şaşırmıştım. İrkildim. Harry nin sözleri beni kendime getirmişti birden. Hafifçe gülümsedim. Hala azda olsa göz yaşlarım akıyordu ama rahatlamıştım. Bunu duymaya ihtiyacım vardı galiba daha doğrusu bunu Harry den duymaya ihtiyacım vardı. Hayatım boyunca hep keşke muggle olsaydım diye düşünmüştüm. Keşke hayatımdaki en büyük sorunlarım yarınki sınavlarım, ailemin beni anlamaması, erkek arkadaşımın ilgisizliği veya kıskançlıkları olsaydı. Keşke o büyük cesaretim aşkımda da işe yarasaydı. Babama da ona da sevdiğimi söyleye bilseydim. Ama şimdi anlıyorum o zaman ben, ben olmazdım. Ben savaşçı helenim, elenia blackım. Ama şu anda sadece 19 yaşında yorgun bir genç kızım. Arkaya doğru uzandım. Gözlerimi kapattım. Yarın güçlü olmalıyım, şimdi ise hiç olmadığım çocukluğumdaki gibi huzurla uyumalıyım. Birden eskiden annemin bana mırıldandığı ninniyi duydum. Annem şarkı söyleyemezdi o yüzden sadece mırıldanırdı, geçmişi hatırladım ama ilk defa geçmişimi hatırlarken mutluydum. Sonrasını hatırlamıyorum. Sanırım uyuya kalmışım.
Hayatınızın kötü olduğunu sanıyorsanız, yaşadıklarınızın haksızlık olduğunu düşünüyorsanız. Lütfen tekrar düşünün. Siz başkalarının hayatına bakıp, isyan ederken. Başkalarının da sizin hayatınıza özene bileceğini unutmayın.

NOT: bir savaşçının sihirli dövmelerinin acı vermeye başlaması demek hayat enerjisinin tehlikeli düzeye düşmesi demektir... çok tehlikeli bir durum olmasada dikkate alınmasa zararlıdır... savaşçıya bir uyarı gibidir...

Bir PReNSeS, bir MeLeK ve bir ŞöVaLYe... yapılan küçük hatalar ortaya çıkan büyük cezalar.. sadece hayallerini gerçekleştirmek istediler ama oyun bozuldu...
Geriye kalan iki kişi..
daha tam yazılmamış olsada
                written by: _EleniA_  dreaming by: _Elenia & dan_emy_rup (=

Büyücülerle, Savaşcıların yollarının kesiştiği bir hikaye..
Harry Potter ve Helen Efsanesi..
imkansızın nasıl gerçekleştirileciğini öğrenmek isterseniz..
                 written by: _EleniA_
mirabillis_92
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Kapuçino

big merlin fan :D

« Yanıtla #577 : Şubat 04, 2010, 20:02:55 »

woooowww guzel bir bolummus
sirius niye oyle davraniyor anlamadim
helen niye onu birakip kaybolsun ki
ha, kaybolsada isler degismeyecektir- :D helen yasadigi surece sirius onun varligini bilecektir
bence bunlarin daha da yakinlasmaya ihtiyaci var
bisi dicem helen 19 yasindami?
harry 17 ama... biraz sey degil mi
yani bunlari sevgili olarak dusunursek biraz komik bi durum oluyo XD
2 yas fark bisey sayilmaz ama :D
her neyse... helen kucukken bi konuda hakliymis
annesine bagiriyordu "yalanciiiii" diye ama anna onu isteyerek birakmadi
----
of cok konustum olaylar sapacak simdi
bi onceki yorumumda tekrarladigim lafa yenisini katmak istiyorum XD XD
"he;en biraksin savasi mavasi, evinin kadini cocuklarinin anasi olsun" XD
tam kopus!!!
her neyse ellerine saglik :)

Çanakkale içinde Aynalı Çarşı,
Ana ben gidiyom düşmana karşı.
Of gençliğim eyvah.

Çanakkale içinde vurdular beni
Ölmeden mezara koydular beni
Off.. gençliğim eyvah

Çanakkale içinde bir uzun selvi,
Kimimiz nişanlı kimimiz evli.
Of gençliğim eyvah.

Çanakkale üstünü duman bürüdü,
On üçüncü fırka yürüdü.
Of gençliğim eyvah.

Çanakkale içinde bir dolu testi,
Analar babalar mektubu kesti.
Of gençliğim eyvah.

dan_emy_rup
Şeker
**

her bitişin ardındaki acı son..

« Yanıtla #578 : Şubat 04, 2010, 20:14:27 »

ohaaaa!!! O.o O.o O.o O.o   süper olmuşş yaaa süperr!!!
başının böle olabilceğini tahmn etmemiştmm mel ya mükemmel olmş :clap: :clap: :clap:
remusla konuşmalarna bayıldım ben hele remusun sor o zmn diye çıkışmasna hasta oldumm bakk  ;D ;D ;D
ayy amannnınn offff  XD XD XD

Bir PReNSeS, bir MeLeK ve bir ŞöVaLYe... yapılan küçük hatalar ortaya çıkan büyük cezalar.. sadece hayallerini gerçekleştirmek istediler ama oyun bozuldu...
Geriye kalan iki kişi..
         MASKeNiN öTeSi...
                written by: _EleniA_  dreaming by: _Elenia_ & dan_emy_rup (=

Aysii_215
Kakao

Ders delisi...

« Yanıtla #579 : Şubat 04, 2010, 20:16:44 »

Yaşasınnnn :clap:
Sonunda baba kız az da olsa konuştular ;D
Zavallıcıklar :'(
Noluyo bugün bana ya. Fazla duygusallaştım! XD
Helen'in dövmelerinin acımasının altından ne çıkçak acaba???? XD
Ayrıca yb ne zaman cnm?

_EleniA_
Krema

« Yanıtla #580 : Şubat 04, 2010, 20:55:40 »

woooowww guzel bir bolummus
sirius niye oyle davraniyor anlamadim
helen niye onu birakip kaybolsun ki
ha, kaybolsada isler degismeyecektir- :D helen yasadigi surece sirius onun varligini bilecektir
bence bunlarin daha da yakinlasmaya ihtiyaci var
bisi dicem helen 19 yasindami?
harry 17 ama... biraz sey degil mi
yani bunlari sevgili olarak dusunursek biraz komik bi durum oluyo XD
2 yas fark bisey sayilmaz ama :D
her neyse... helen kucukken bi konuda hakliymis
annesine bagiriyordu "yalanciiiii" diye ama anna onu isteyerek birakmadi
----
of cok konustum olaylar sapacak simdi
bi onceki yorumumda tekrarladigim lafa yenisini katmak istiyorum XD XD
"he;en biraksin savasi mavasi, evinin kadini cocuklarinin anasi olsun" XD
tam kopus!!!
her neyse ellerine saglik :)

hehe teşekkrler cnm... ;D ;D... daha önceki bölmlerde açıklamıştım cnm bn bu konuyu bu hikayede yıl hesaplamarı sonucunda harry ron ve hermionenn yaşlarını büyüttüm bu hikayede hepsi 19 yaşındalar yani harry yeni girdi 19 u na ama helen henüz tam 19 olmadı daha... ;D ;D ;D ...
orası bilinmez ;D ;D.. anna nın ölümünn altındanda bazı şeyler cıkıcak cnm zamanla... ;D ;D

hehe ;D ;D ;D ;D... teşekkrler tekrar cnm

ohaaaa!!! O.o O.o O.o O.o   süper olmuşş yaaa süperr!!!
başının böle olabilceğini tahmn etmemiştmm mel ya mükemmel olmş :clap: :clap: :clap:
remusla konuşmalarna bayıldım ben hele remusun sor o zmn diye çıkışmasna hasta oldumm bakk  ;D ;D ;D
ayy amannnınn offff  XD XD XD

teşekkrler cnm ;D ;D ;D beğenmene sevindim... ;D ;D
ee bi yerden bağlamam gerekiordu iki bölümü.. aklıma bu konusma geldi... bnmde içime sindi... ;D ;D

Yaşasınnnn :clap:
Sonunda baba kız az da olsa konuştular ;D
Zavallıcıklar :'(
Noluyo bugün bana ya. Fazla duygusallaştım! XD
Helen'in dövmelerinin acımasının altından ne çıkçak acaba???? XD
Ayrıca yb ne zaman cnm?

;D ;D ;D merak etme cnm bu başlangıçtı ilerde cok cok uzun konusmalarıda olacak ;D ;D
duygusallık iidir cnm arada ;D ;D
aslında bu seferlk bişi olmayacak bilmeniz acısından koydum dövmeleri konusunu ilerleyen bölmlerde kullanıcam da... ;D ;D
yb pazartesi günü eklencek cnm ;D ;D ;D

Geriye kalan iki kişi..

ctlkprfsr
Telve

Bidam & Dokman & Mişhıl

« Yanıtla #581 : Şubat 04, 2010, 21:25:10 »

kısa ve öz : çok güzeldi :D ;D

By_BlacK
Krema

« Yanıtla #582 : Şubat 04, 2010, 22:18:26 »

Güzel bir bölümdü. Yorum sonra gelecek.Şuan müsait değilim. Tebrikler..

_EleniA_
Krema

« Yanıtla #583 : Şubat 04, 2010, 22:53:36 »

kısa ve öz : çok güzeldi :D ;D

çok teşekkrler cnm ;D ;D ;D

Güzel bir bölümdü. Yorum sonra gelecek.Şuan müsait değilim. Tebrikler..

hhe ;D ;D.. teşekkler... ok anlaşılmıstır.. bekliorum ;D ;D

Geriye kalan iki kişi..

serena
Krema

Cesaretin Sihri/Serbest Hikayeler

« Yanıtla #584 : Şubat 04, 2010, 23:20:48 »

15. bölüm 1. kısım

remulet ;D ;D ;D ;D
bayıldım koptum ya ;D

inanamıyorum ginny'in yokluğunu ancak bu bölümde farkedebildim
ginny mi helen mi? (harry için bir soru)
matteo mu harry mi? (helen için bir soru)
karışık işler ya...

nasıl olur da lorrie'nin yokluğunu farketmezsiniz sizi kalın kafalılar?
o en muhteşem kişi (karakter) bir kere

ayy ne güzel herm ve helen iyi anlaştılar
dünya tersine dönüyor olmalı ;D

çok güzel bir bölümdü
eline sağlık
ikinci bölümü en kısa sürede okuyacağım ve yorum yapacağım :)

Hiçbir sır sonsuza dek saklı kalmaz…
Hiçbir korkak sonsuza dek yaşayamaz…
Ve her zaman kazanan bellidir…
Cesur olan…

Cesaretin Sihri-Serbest Hikayeler

http://www.harrypottercafe.com/forum/serbest_hikayeler/cesaretin_sihri4_bolumkusursuz-t26045.0.html

Hikayeme bakar, yorum yazarsanız sevinirim...
Şimdiden teşekkürler...

NOT: 4. BÖLÜM EKLENDİ!!!!
By_BlacK
Krema

« Yanıtla #585 : Şubat 04, 2010, 23:26:47 »

Beklemeye devam. Ama yatmadan önce bişey sorucam. Merdiven resmindeki senmisin?

_EleniA_
Krema

« Yanıtla #586 : Şubat 04, 2010, 23:52:56 »

15. bölüm 1. kısım

remulet ;D ;D ;D ;D
bayıldım koptum ya ;D

inanamıyorum ginny'in yokluğunu ancak bu bölümde farkedebildim
ginny mi helen mi? (harry için bir soru)
matteo mu harry mi? (helen için bir soru)
karışık işler ya...

nasıl olur da lorrie'nin yokluğunu farketmezsiniz sizi kalın kafalılar?
o en muhteşem kişi (karakter) bir kere

ayy ne güzel herm ve helen iyi anlaştılar
dünya tersine dönüyor olmalı ;D

çok güzel bir bölümdü
eline sağlık
ikinci bölümü en kısa sürede okuyacağım ve yorum yapacağım :)

hehe ;D ;D teşekkrler cnm.. beğenmene çok sevindim... ;D ;D... daha da iiyi anlaşacaklar ve merak ettiin o sorular yakında cvplarıda gelio...

Beklemeye devam. Ama yatmadan önce bişey sorucam. Merdiven resmindeki senmisin?

bn çıkıorum ama şimdi olmadı yrn sabah görürüm... yaa evt bnm  ::) ::)... ;D ;D yok hyr o resmleri görsellerden buluyoyum... ;D ;D

Geriye kalan iki kişi..

cankutpotter
Şeker
**

« Yanıtla #587 : Şubat 07, 2010, 01:38:42 »

Oldukça güzel bir bölümde ellerine sağlık. Ben bunun tek bölümlüğünü geçen gün okumuştum ya. Baş kısmı yoktu orda. Helen ölecek mi? :P Yaşam enerjisi düşüyomuş baksana... Görücez... :D :) Fazla deyinemeyeceğim çok yorgunum... Yeni bölüme daha uzun yorum yapacağım. Ellerine sağlık, merakl bekliyorum yeni bölümü...

Harry potter'ın 6. yılıdır. Bu yıl da, Voldemort ve Ölüm Yiyenlerle savaşmak zorundadır. Bu arada Bir sürü beklenmedik şey yaşanır. Bunların en önemlisi de kendisinin bile bilmediği bir sırrı olmasıdır.
Acaba bu sır ne? Peki bu sır Harry'e neler
kazandıracak? Bunların hepsini öğrenmek için buraya tıklayın! ]

"Dünyada bir tek dev mürekkepbalığıyla ikiniz kalsa, yine seninle çıkmam,"(Lily Evans Potter)
serena
Krema

Cesaretin Sihri/Serbest Hikayeler

« Yanıtla #588 : Şubat 07, 2010, 09:40:37 »

15. bölüm 2. kısım
harry ne yaptın sen????
öyle sorulur muydu???
azıcık sakin olsana <.<
mektuplara gelince...
:( helene yazık ya :(

çok güzzeldi eline sağlık ;D

Hiçbir sır sonsuza dek saklı kalmaz…
Hiçbir korkak sonsuza dek yaşayamaz…
Ve her zaman kazanan bellidir…
Cesur olan…

Cesaretin Sihri-Serbest Hikayeler

http://www.harrypottercafe.com/forum/serbest_hikayeler/cesaretin_sihri4_bolumkusursuz-t26045.0.html

Hikayeme bakar, yorum yazarsanız sevinirim...
Şimdiden teşekkürler...

NOT: 4. BÖLÜM EKLENDİ!!!!
_EleniA_
Krema

« Yanıtla #589 : Şubat 07, 2010, 15:16:18 »

Oldukça güzel bir bölümde ellerine sağlık. Ben bunun tek bölümlüğünü geçen gün okumuştum ya. Baş kısmı yoktu orda. Helen ölecek mi? :P Yaşam enerjisi düşüyomuş baksana... Görücez... :D :) Fazla deyinemeyeceğim çok yorgunum... Yeni bölüme daha uzun yorum yapacağım. Ellerine sağlık, merakl bekliyorum yeni bölümü...

teşekkrler... ;D ;D... tek bölmlüklerde okumus olmana sevndm ;D ;D ;D.... baş ksmı iki bölmü bir birine bağlaya bilmk için yazdım.... hayr ölmicek.... alttaki açıklamada sölediim gibi o kdr tehlikeli bişi diil uyarı gibi... dinlenemsi gerektiinin uyarısı... bu ilgiyi daha sonradan kullanacıım için sık sık şimdiden bilmeniz açısından kullandım... ;D ;D ... tekrar teşekkler ;D ;D

15. bölüm 2. kısım
harry ne yaptın sen????
öyle sorulur muydu???
azıcık sakin olsana <.<
mektuplara gelince...
:( helene yazık ya :(

çok güzzeldi eline sağlık ;D

hehe ;D ;D.... ee naparsın içine oturmustu birden sorup kurtulmak istedi... ;D ;D .... evt mektup tüm işleri karıştırdı malesef tüm planlar bozuldu... ;D ;D teşekkrler cnm beğenmene sevindim ;D ;D

Geriye kalan iki kişi..

By_BlacK
Krema

« Yanıtla #590 : Şubat 08, 2010, 17:35:31 »

Şııhtt ses çıkarmayın. Çaktırmadan yorum yapıp kaççam -çaktırmayansimiley-

Güzel bir bölümdü. Helen'in bence artık savaşmak için bir değil iki nedeni var. Sirius elbet bir neden, ikinci neden ise Harry. Çünkü ''belki de herkes değişmemiştir'' Alice'in bu lafı söylediğini ikinci kez duyuyoruz ve ilkinde büyük bir yol ayrımı yaşamıştı. Burda da böyle bir durum söz konusu olabili. Özellikle şu kurulmuydu neydi o geldiği zaman. Sirius ve Remus'un konuşması güzeldi. Sirius sanki kırılacak bir şeymiş gibi korkarak bakıyordu Helen'e. Sanki tutsan zarar görecek tutmasan uçup gidecek gibi. Kebelek gibi yani =D Remus doğrusunu söyledi. ''Konuş öyleyse'' bir dostun tavsiyesi olacak kadar acı ve gerçek. Acı çünkü bunları konuşmak eski yaraları deşecek ve üzecek kimilerini. Gerçek çünkü olması gereken bu ve bu konuşma olmadan gerçeğin ne olduğunu kimse göremez. Ve Harry'nin çatıdaki tutumu, konuşması bu konuşmanın işe yaradığını gösteriyor. Harry bu şekilde Helen'in huzurlu olmasına mutlu olmasına yardımcı oldu. Bundan sonra da yanında olarak ona destek olacak. Güzel bir bölümdü. Emeğine sağlık. Tebrikler...

_EleniA_
Krema

« Yanıtla #591 : Şubat 08, 2010, 18:14:34 »

Şııhtt ses çıkarmayın. Çaktırmadan yorum yapıp kaççam -çaktırmayansimiley-

Güzel bir bölümdü. Helen'in bence artık savaşmak için bir değil iki nedeni var. Sirius elbet bir neden, ikinci neden ise Harry. Çünkü ''belki de herkes değişmemiştir'' Alice'in bu lafı söylediğini ikinci kez duyuyoruz ve ilkinde büyük bir yol ayrımı yaşamıştı. Burda da böyle bir durum söz konusu olabili. Özellikle şu kurulmuydu neydi o geldiği zaman. Sirius ve Remus'un konuşması güzeldi. Sirius sanki kırılacak bir şeymiş gibi korkarak bakıyordu Helen'e. Sanki tutsan zarar görecek tutmasan uçup gidecek gibi. Kebelek gibi yani =D Remus doğrusunu söyledi. ''Konuş öyleyse'' bir dostun tavsiyesi olacak kadar acı ve gerçek. Acı çünkü bunları konuşmak eski yaraları deşecek ve üzecek kimilerini. Gerçek çünkü olması gereken bu ve bu konuşma olmadan gerçeğin ne olduğunu kimse göremez. Ve Harry'nin çatıdaki tutumu, konuşması bu konuşmanın işe yaradığını gösteriyor. Harry bu şekilde Helen'in huzurlu olmasına mutlu olmasına yardımcı oldu. Bundan sonra da yanında olarak ona destek olacak. Güzel bir bölümdü. Emeğine sağlık. Tebrikler...

=P =P ;D ;D ;D ;D

teşekürler.... ;D... evt belkide 2 nedeni var ama henüz farkında değil.. ;D ;D .... alice'in bu sözünü 2. kez duyuyoruz... aslında bu bir başlangıç... yavaş yavaş hayalmi gerçekmi bölümünün bnm için neden bu kadar önmli oldunu sizede anlatmaya çalısıorum... zamanla daha ii anlıcanızı umuyorum..;D ;D ... güzel benzetme olmus sevdm ;D ;D ... aslında helen ile sirius arasında ki bu konusma bi bşlangıçtı esas konusmaları başka bi zaman başka bir yerde olucan ;D ;D ;D o konusma daha detaylı olucak ;D ;D ... harry artık düzelio koridorda helenin onu tutması cesaret verdi dielim ;D ;D ... tekrar teşekkrler ;D ;D

şu özel olarak hazırlanan yb bugün eklicem bakalım onuda beğenicekmisin ( bnden duymus olma ama güzel bişi hazırladı ) ;D ;D ;D

Geriye kalan iki kişi..

_EleniA_
Krema

« Yanıtla #592 : Şubat 08, 2010, 19:37:14 »

meraba arkadaşlar bu bölümü yayınlamadan önce ufak bir açıklama yapmak istiyorum ;D ;D... bildiğiniz gibi Lorrie'nin bana çok yardımcı olduğunu ve bu hikayenn 2. yazarı olduğunu söylemiştim... işte bu bölümü hikayemizin 2. yazarı Lorrie sizler için yazdı... ;D ;D karşınızda  KAYBETMENİN GETİRDİĞİ CESARET... ;D ;D ii okumalar... umarız beğenirsiniz... ;D ;D ;D

KAYBETMENİN GETİRDİĞİ CESARET

1.KISIM

Dışarıda çok garip bir hava vardı. Hareketli geçecek bir günün habercisi gibiydi hava.. Soğuk esen rüzgârlara rağmen güneşliydi. Ama bu Hermione için yeterli değildi. Hayat insanı o kadar zorluyor ve öylesine itiyordu ki… İnsan hayatta yapacağı seçimlerin hiçbirinden emin olamıyordu.  
                                                                Büyük kahvaltı sofrasında (içinde ev halkının herkesin ama sahiden herkesin bulunduğu) Hermione bunları düşünerek yulaf dolu tabağına bakıyordu. Derin bir iç çekti. Tekrar kaşığıyla oynamaya başladı.
                                                                Az sonra Helen Hermione ye güçlü bir dirsek attı. Hermione acıyla inleyerek dönüp ona baktığında başıyla Bayan Weasley’i gösterdi. Bayan Weasley kuşkulu gözlerle Hermione’yi süzüyordu. Hermione hemen kaşığını yulafa daldırıp ağzını doldurdu. Ardından Bayan Weasley’e gülümsedi. Ron, Harry e dönerek;
_ Neyin var? Bitkin görünüyorsun, dedi. Harry gerçektende hiç uyumamışa benziyordu:
_ Yok, bir şeyim. Daha sonra konuşalım. Catty üçüncü kez şekere uzanırken Akon;
_ Eğer tabağına biraz daha şeker koyarsan önündeki boşlukta kocaman bir göbek olacak, dedi. Catty sinirden kıpkırmızı olmuş yüzünü Akon’a çevirdi ve adeta gürledi:
_ Sen de tek kelime daha edersen kafanın olması gereken yerde kocaman bir boşluk olacak. Konuşanlar hariç,  diğerleride yemekleri yemekle meşguldüler. Bir ara masada bir sessizlik oluştu. Ron birden bu sessizliği bozdu:
_ Yok! Lorrie yok. Bakın yokluğunu fark ettim. Gelince söyleyin olur mu? Jinex;
_ Tamam, ama ona bunu söyleyecek kişi ben değilim. O çok… Garip! Dedi. Catty gizli bir sır verirmişçesine konuştu:
_ Bana mı söylüyorsun? Ben onunla konuşurken hep aynı şeyleri düşünmeye çalışıyorum. Ekmek, portakal ve reçel… İçimden defalarca tekrar ediyorum. Çoğunlukla işe yaramıyor ama bazen başka şey düşünemez hale geliyorum ve… Şey, acıkıyorum! Demesiyle Akon hayretler içinde kalmışçasına mırıldandı:
_ Sen gerçekten çıldırmışsın!

Aynı sabah saatlerinde Hogwast koridorlarında kendi kendine söylenerek yürüyen Lorrie; en uzun merdivenin olduğu bölüme gelince:
_ İyi ki bir cadı değilim. Cadı okullarından iğreniyorum, diye mırıldandı.
                                                                Hogwarst ta okumadığı için tanrıya şükrederek merdivenleri çıkmaya başladı. Tam Hogwast ın kurucularını lanetlemeye çalışacaktı ki merdivenlerin sonuna geldi. O sıradaki arkadaki iki merdiven yer değiştirdi. ‘ Neden insan akrabalarını seçemiyor’ dedi kızgınlıkla. Karşısındaki hareketli tabloya dikkatlice baktı.
_ Sanırım burada bir şey yapmalıydım dedi. Hımmm… Elini çenesine koyarak bir süre daha düşündü. Tablodaki şişman bayan;
_ Sende kimsin böyle? Diye sordu. Lorrie;
_ Sen kapıyı açınca içeriye girecek kişiyim. Sen kimsin?
_ Sana kapıyı açmayacak kişiyim. Lorrie boşa çabaladığını fark etti. Biraz daha açıklayıcı olması gerektiğini düşündü;
_ Bak tatlım! Sabahın altısından beri yürüyorum. Tesadüf eseri Cuma gününe denk geldiğim için on iki defa merdiven değiştirdim. Üç defa aynı yere denk geldim ki o noktaya varabilmek için üç farklı yönden merdiven çıkmıştım. Hani küçükken bir oyun oynarız. Çıktığımız basamakları sayarız. Evet! Sekiz yüzden sonra saymayı bıraktım. Karnım aç. Şatodaki sihir yüzünden elektronik saatim bozuldu. Panik atak krizlerimden birini her an geçirebilirim. VE! Ve hepsinden de beteri o kadar yürüdüm ki; Kilo kaybediyorum!  Eğer Meksika’dan aldığım o puantiyeli elbise bana olmazsa bu okulu yakacağım, dedi.

Ardından sesini daha da incelterek nazikleşti: Şimdi bana şu kapıyı açar mısın?
_ Hayır, dedi şişman bayan sesinin tonunu bile değiştirmeden. Lorrie daha nazik olmalıyım diye düşündü. Ardından.
_ AÇ ARTIK BANA ŞU KAHROLASI KAPIYI. Keçeli bir kalemim var ve kullanmaktan çekinmem. İnan bana yüzünde bir bıyık istemezsin, diye bağırdı.
Yüzünde korkunç bir ifade beliren şişman bayan;
_ İmdat! Yardım edin! Diye haykırdı. Lorrie;
_ Ben önceden uyarmıştım! Diye homurdandı. Tam keçeli kalemiyle tabloya yaklaşırken birden bire güçlü bir el arkasından yakaladı;
_ Yakaladım seni dedi çatlak bir ses. Lorrie korkuyla arkasını döndüğünde belki de ömründe görüp görebileceği en çirkin suratla karşılaştı.
Neredeyse fısıltı gibi bir sesle;
_ Merhaba Bay Filch dedi.

_ Söyle bakalım dedi Ron Harry e. Neden bu kadar bitkinsin? Harry;
_ Dün gece bir karar verdim dedi. Sıkılıyorum artık. Burada elim kolum bağlı oturmaktan sıkıldım. Hermione olduğu yerde yere çöktü;
_ Ben de sıkılıyorum. Ama hepimizin sorumlulukları var. Bazen bu sorumluluklardan vazgeçmek istiyoruz ancak fark ediyoruz ki, onları çok uzun süre ertelemişiz. Ve artık onlardan kaçamıyoruz. Sanırım kesin bir so…  Ron gözlerini Hermione ye dikip:
_ Tanrı aşkına Hermi! Sen neden söz ediyorsun?  Hermione kafasını ellerinin arasına alarak ofladı. Ron:
_ Tamam dedi Harry e dönerek. Şimdi gerçek sorunlardan bahsedebiliriz. Harry, gerçekte ne istediğini biliyor musun? Ne istiyorsun?
_ Ne istediğimi gayet iyi biliyorum Ron. Ben Woldemort la savaşmak istiyorum.
_ Ama beklememiz gerekiyor, hazır değiliz.
_ Sen beni anlayabilirsin sanıyordum. Savaşmak artık benim için bir ihtiyaç.
Hermione;
_ her şeyin bir yeri ve zamanı olduğunu sen de gayet iyi biliyorsun. Harry;
_ Sen de Voldemort un dışarıda olduğunu, bana ve çevremdekilere zarar vermek için elinden gelen her şeyi yapacağını biliyorsun. Ben artık arkadaşlarıma, sevdiklerime zarar verip vermeyeceğini düşünerek yaşamak istemiyorum. Ron bir süre düşündü:
_ Harry, belki de haklısın...
_ Kendimce haklı olduğumu biliyorum. Bunu tek başıma da yapabilirim. Pekiyi siz? Siz benimle misiniz? Ron ve Hermione bir süre birbirlerine baktılar. Ron;
_ Ben seninleyim dedi kararlı bir şekilde, Hermione onlara kuşkuyla bakarken. Ron;
_ Sen Hermione? Sen bizimle misin?  Hermione derin bir nefes aldı. Önüne baktı:
_ Hayır dedi kafasını kaldırarak. Ben gelemem. Harry şaşkınlıkla:
_ Ama neden? Diye sordu.  Hermione:
_ Nedenini sormayın ama gelemem dedi. Ron;
_ Bu da ne demek? Korkuyor musun yoksa?
_ Hayır dedi Hermione. Adından ben sadece bu kadarını söyleyebilirim dedi. Ron ona doğru bir adım attı. Ancak Hermione konuşmasına fırsat vermeden uzaklaştı.

Dumbledore'un kapısı iki kez çalındı.

_ Girin dedi ciddi bir sesle. Bay Flinch, Lorrie yi tutarak;
_ Bakın Bay Dumbledore bir suçlu yakaladım. Lorrie el sallayarak;
_ Merhaba dayı! Dumbledore;
_ Bir suçlu mu diye baktı şaşırarak.
_ Evet dedi Bay Filch. İşte bu da suç aleti, eliyle keçeli kalemi göstererek…
Dumbledore masasına oturdu. Arkasına yaslanıp bir süre Lorrie yi süzdü;
_ Teşekkür ederim Filch gidebilirsin.
_ Önemli değil efendim dedi Filch ve pis pis sırıtarak çıktı. Lorrie masanın önündeki koltuklardan birine oturup bacak bacak üstüne attı;
_ Evet sevgili dayıcığım. Sor bakalım öğrenmek istediklerini. Dumbledore;
_ Öncelikle…  Lorrie sözünü keserek lafa daldı;
_ Ya da dur. Sen sormadan ben söyleyeyim. Evet! Çok iyi akıl etmişsin.. Savaşçılar harika iş çıkarıyorlar. Onları Harry i korumaya göndermek müthiş bir fikirdi. Bu anlamda o muhteşem zekânı takdir edeceğim. Dumbledore;
_ Pekiyi Helen,  o nasıl?  Lorrie;
_ Yanlarına gitmeden önce bana Helen in güçlü olduğunu ve dikkat etmem gerektiğini söylemiştin. Evet! Çok güçlü. Aynı zamanda zeki. Cesareti de var. Ancak aptal. Dumbledore;
_ Aptal mı? Aptaldan kastın nedir?  Lorrie;
_ Cesaretini yanlış şeylerde kullanıyor demek. Örneğin savaşırken çok cesur. Ama iş aile, arkadaşlık ve aşka geldiğinde ürkek. Ona yardım etmekte zorlanıyorum. Dumbledore;
_ Ona yardım etmek zorunda değilsin biliyorsun!
_ Biliyorum ama istiyorum. Bu arada şu şişman bayan tablosuna bir daha benimle uğraşmamasını söylersen iyi olur. Şimdi bir bıyıkla yetindim. Ama bir dahaki sefere kafasından daha büyük bir burnu olabilir. Çok çirkin, aynı zamanda ukala. Giydiği kıyafetlerinde modası çok geçmiş. Dumbledore bir kahkaha attı;
_ Tamam Lorrie ama bana merak ettiklerimi söylemedin. Lorrie;
_ Şu aptal anlaşmayı neden yaptık anlamıyorum
_ Düşüncelerimi okumayı sen istemiyor muydun?
_ Evet! İstiyordum. Ama sadece Harry e yardım et demiştin. Meksika’daki büyücülerden söz etmemiştin. Ne kadar zorlandım biliyor musun? Dumbledore;
_ Wilson iyi bir çocuktu. Ancak ne yazık ki sana ilgi göstermemesi gerektiğini bilmiyordu.
_ Puantiyeli elbisem yüzünden. Ve o şapka. Kabul et beni çok çekici göstermişti.
_ Her neyse, Wilson un sana ilgi göstereceğini tahmin etmemiştim.
_ Bende etmemiştim. Üstelik o benim için daha bir çocuk. Her neyse anlaşmamız devam ettiğine ve Harry e yardım etmem bittikten sonra düşüncelerini okumama izin vereceğine göre söyle bakalım; Neymiş merak ettiğin?
_ Sensin…
_ Anlayamadım her halde… Açıklar mısın?
_ Bu kadar koşuşturmanın ve savaşın içinde kendini nasıl hissettiğini merak ediyorum. Sen hep mugglle’ların arasındaydın. Ve acı çektin. Şimdi büyücü ve savaşçıların arasında nasıl hissediyorsun. Mutlu musun? Kendini oraya ait hissediyor musun?
_ Şey! Sanırım mutluyum… Yani Helen’le uğraşıyorum. Onunla ilgili yapabileceklerim çok az kaldı. Tabii önümde daha çok yol var. Şimdi Hermione’ye yardım edeceğim. Ardından Acon ve Catty e hatta bunlar çabuk biterse Jinex e. Ve sanırım benden tiksinmelerine rağmen beni benimsediler. Yani biliyorsun. Beni sevmelerini hiç istemedim tabi kabullenmeleri benim için çok önemli. Teşekkür ederim. Ve ben acıktım! Ama idare ederim.
_ Çocukken en çok çikolatayı severdin değil mi? Biraz yemek ister misin? Dedi kurbağa çikolatalarından uzatarak. Lorrie sevinçle çikolatayı kaptı;
_ Teşekkür ederim Dumby!
_ Ah yine mi Dumby? Hiç bıkmayacak mısın?
_ Evet madem çocukluğa döndük. Artık Dumby diyebilirim. Hem ben çocukken sana böyle diyince çok gülerdin.
_ Evet gülerdim Lorrie ama çocukken.

Harry, başı neredeyse yerde odadan çıktı.  Ron da Hermione nin gidişiyle hışımla odadan kaybolmuştu
                                                                Harry olanlara anlam verememekle birlikte kendinide biraz kırılmış, gücenmiş hissetmişti. Hermione nin gelmiyorum demesi ihanet gibiydi. Yıllarca her türlü çocukça isteklerine kızan,’ Ama bu kurallara aykırı’ diyen Hermione iş savaşmaya geldiğinde hep yanlarında olurdu. Bugün bir istisna yaşanıyordu. Harry salondaki koltuğa çöktü. İçeriye Helen ve Jinex geldi.
_ Savunmamız gayet iyi. Asıl çalışmamız gereken Akon’un ruh dünyası. Son zamanlarda onda bir şey var. Hep Catty’e bulaşıyor. Onun derdini Catty bile anlamış değil. Nesi var anlayamıyorum. Helen;
_ Onun bir derdi yok o sadece Catty’e…
Lafını tamamlamadan koltukta oturan Harry i gördü. Üzgün olduğu anlaşılıyordu. Biraz daha yüksek sesle;
_ Biri daha fena halde üzgün herhalde. Harry:
_ Ben mi? Hayır. Bence Hermione ile konuşsan daha iyi olacak. Çünkü son zamanlarda o da bir garip davranıyor. Helen;
_ Onun garip davranması normal çünkü O sadece Ron a… Helen cümlesini tamamlayamadan Lorrie koşturarak içeri daldı;
_ Sakın! Diye bağırdı Helen e. Biri bunu bütün eve yayacaksa o kişi ben olmalıyım.
Helen bıkmışçasına;
_ İyi ama bunda bir şey yok ki. Hem sen neden… Yine cümlesini tamamlayamadan, Yüzünün şekli tamamen değişen Lorrie;
_ Harry! Gelmeyeceğim dedi ha! Ama bu resmen ihanet! Bence Onunla… Lorrie konuşmaya devam ederken Jinex elini anlına götürerek homurdandı;
_ Bunu yaptığıma inanamıyorum. Ardından emin bir sesle ekledi, Lorrie! Biraz yürümek ister misin? Benimle ve bu odanın dışında? Lorrie dönüp Jinex e baktı;
_ Tamam, ama Hermione nin odasının önünden geçelim.
Jinex Lorrie yi neredeyse elbisesinin yakasından tutarak sert bir şekilde çekti. Helen de Harry nin yanına oturdu;
_ Söyleyin bakalım bay Potter. Ne oldu? Derdiniz nedir? Harry:
_ Aslında bir değil iki derdim var. Birincisi kendimi hazır hissetmeme ve artık çaresizliğe dayanamama rağmen savaşmaya gidemiyorum ikincisi ise en iyi arkadaşlarımdan biri çıldırmış gibi davranıyor. Helen;
_ İstersen senin için Hermione’yle konuşabilirim.
_ Bunu yapar mısın?
_ Tabii, ben yapmazsam Lorrie yapacak zaten.
_ O zaman onunla akşam değil hemen şimdi konuşsan iyi olur.
Aynı anda güldüler. Helen ayağa kalktı. Harry;
_ Helen! Dedi.
_ Efendim?
_ İlk geldiğin zaman ilgin, zeki ve korkutucu olduğunu düşünmüştüm. Sonra aslında yalnız olduğunu fark ettim. Şimdi ise aynı zamanda iyi biri olduğunu da görüyorum. Aynı zamanda fedakâr. Böyle bir insan asla kötü olamaz. Helen gülümseyerek;
_ Ben de seni ilk gördüğüm zaman sıradan sanmıştım. Gerçekten sıradan… Ama şimdi beklide dünyadaki en farklı insan olduğunu görüyorum.
_ Senden bile farklı bir insan mı?
_ Lorrie den bile farklı bir insan. Ve senin gibi farklılığa sahip olan insanlar kötü olamazlar.
Harry memnuniyetle arkasına yaslanırken Helen kafası karışık ama kalbi heyecanlı bir şekilde odadan çıktı. O akşam havanın daha da karışacağını ve bir dönüm noktasına gelineceğini ikisi de bilmiyordu.

NOT: Yazılış ve konularda kopukluk ve farklılık olabilir. Sweet18’ e duyrulur. Bu yazı tamamıyla Lorrie’ye aittir. Eleştirilerin bana gelmesini saygıyla arz ederim.

LORRİE

_ELENİA_ 'dan = sprsin cnm cok sevdim  :hug: :hug: ..... tebrikler btnm  :clap: :clap: ... eline saygılarımı sun cnm ;D ;D ;D..
« Son Düzenleme: Şubat 08, 2010, 21:41:33 Gönderen: _EleniA_ » Logged

Geriye kalan iki kişi..

ctlkprfsr
Telve

Bidam & Dokman & Mişhıl

« Yanıtla #593 : Şubat 08, 2010, 19:53:18 »

ay çok güzel bir bölümdü açıkcası.
helen anlatım tarzlarınızın biraz farklı olduğunu söylemişti ama bence hiç bir fark yok. sadece sen daha komik yazmışsın o kdaea. ;D ;D ;D (umarım sen diye hitap ettiğim için kızmazsın )
ya acaba hermione'nin gitmeme sebebi sonunda benim muradıma erdiğim anlamına mı geliyor? yani biricik ginny'mmm mşi dönüyor?? ay ne olur öyle olsun. ginny dönsün. yuppppi yuppi yupppi ginny geliyo sanırsam galiba herhalde ;D ;D ;D ;D ay çok sevindim ;D

ellerine sağlıık 2. kısım ne zaman gelecek???

_EleniA_
Krema

« Yanıtla #594 : Şubat 08, 2010, 21:44:43 »

ay çok güzel bir bölümdü açıkcası.
helen anlatım tarzlarınızın biraz farklı olduğunu söylemişti ama bence hiç bir fark yok. sadece sen daha komik yazmışsın o kdaea. ;D ;D ;D (umarım sen diye hitap ettiğim için kızmazsın )
ya acaba hermione'nin gitmeme sebebi sonunda benim muradıma erdiğim anlamına mı geliyor? yani biricik ginny'mmm mşi dönüyor?? ay ne olur öyle olsun. ginny dönsün. yuppppi yuppi yupppi ginny geliyo sanırsam galiba herhalde ;D ;D ;D ;D ay çok sevindim ;D

ellerine sağlıık 2. kısım ne zaman gelecek???

teşekkler cnm ;D ;D ;D .... bn bu yorumuna Lorrie adına cvp yazıcam cnm o giremicek şimdi... ;D
bize öle gelio zmn demekki...;D ( sen demende herangibir sorun yok tabi diebilirsin )
hmm... evt güzel olurdu ama malesef öle diil... ama merak etme yinede içinde güzel nedenler var ;D ;D .... yorumun için tekrar teşekkler....

2. kısım perşembe günü eklenecek cnm... ;D ;D

Geriye kalan iki kişi..

mirabillis_92
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Kapuçino

big merlin fan :D

« Yanıtla #595 : Şubat 08, 2010, 21:50:16 »

guzel bir bolum olmus ama hermione paranoyak midir panikatak midir depresyonda midir cozemedim... ancak ruh sagliginda bir fenalik var gibime geliyor... hemen seye alalim onu... bakirkoy ruh ve sinir hastaliklari hastanesine XD XD ask acisini abartti kizcagiz... :(
harry de bir acayip girmiyim o konuya cikamam falan =P
keske lorrie sisman hanimi biraz duzeltseydi.. kulaklarina kupe falan boynuna kolye, sonra sakal biyik... bide burnuna kucuk bir piercing.. XD XD dusunemiyorum bile!!
dumbledore yegenine yaklasmaya calisiyor belli.. ama lorrie yi ben bu konuda genis buluyorum fazla sey yani... ya anasi bu kiza terbiye falan ogretmemismi elenia kardes??ayni sekilde bu bolumun yazari olan lorrie kardes?? insan dayisina "dumbi " falan der mi yaaa... :( cok ayip!!
bu arada bolumu lorrie yazdi demissin gordum :)... hanginiz daha iyi cozemedim XD XD ama cok hos ve uzun bir nolum olmus evet begendim :D
« Son Düzenleme: Şubat 08, 2010, 21:52:17 Gönderen: mirabillis_92 » Logged

Çanakkale içinde Aynalı Çarşı,
Ana ben gidiyom düşmana karşı.
Of gençliğim eyvah.

Çanakkale içinde vurdular beni
Ölmeden mezara koydular beni
Off.. gençliğim eyvah

Çanakkale içinde bir uzun selvi,
Kimimiz nişanlı kimimiz evli.
Of gençliğim eyvah.

Çanakkale üstünü duman bürüdü,
On üçüncü fırka yürüdü.
Of gençliğim eyvah.

Çanakkale içinde bir dolu testi,
Analar babalar mektubu kesti.
Of gençliğim eyvah.

dan_emy_rup
Şeker
**

her bitişin ardındaki acı son..

« Yanıtla #596 : Şubat 08, 2010, 21:55:58 »

bi dkk noluyor yaa  O.o O.o kaybetmenin getirği cesaret mi  O.o tanrımm ne zmn yazdınız bunu ağlamk istiyorum yaa :'( :'( :'(

ben ben ben... ne diceğimi bilemedm... mükemmell ötesi olmuşş  ;D ;D hasta oldum çok sevdim bayıldım düştm öldüm yaa  ;D ;D ;D abarttm galiba  ^^; ^^; XD

lorriee btanem çok güzel olmş yaa ciddi bekliordum bu bölümü yazmanı acayp sevndmm  :clap: :hug: :hug: (selenaycm ilet bunu tamm mı  ^^  )

ay sürekli birilernn lafınn keslmesi süper olmş yaa  ;D ;D
daha yaratıcı ve güzel ve açık bir yorum yapıcam ama şu anda şokta olduğum için bişey çıkmıyor yarın okulda bizzatt ikinizlede konuşucam emn olun  XD XD XD XD

not: imla hataları öldrdü beni yahu...  :\ :\   <.<   naptınız siz böle tanrımm   O.o O.o

Geriye kalan iki kişi..
         MASKeNiN öTeSi...
                written by: _EleniA_  dreaming by: _Elenia_ & dan_emy_rup (=

By_BlacK
Krema

« Yanıtla #597 : Şubat 08, 2010, 23:35:36 »

Güzel bir bölümdü. Bu nasıl bir kahvaltı masası anlamış değilim. Herkes ayrı bir dünyada sanki. Herkes kendi içinde kendi içsavaşını yaşıyordu. Hermione'nin durumunu hala anlamış değilim. Nasıl bir durum Hermione'nin Harry ve Ron'la savaşmasına engel olabilir anlamıyorum. Üstelik bunca zaman beraber yaşadıklarından sonra. Kaç kere ölümün eşiğinden döndüler beraber. Ama bu sefer farklı şeyler dönüyor ortalıkta. Hermione'nin dahi engel olamadığı birşey. 2.Kısımı beklemeliyiz sanırım. Bu kısım işine iyice sinir oluyorum. Zebani'den duyrulur. Dellendirmeyin beni yakarım bu gezegeni =D Lorrie'yi nasıl da özlemişiz. Lorrie'nin hala neden cadı olmadığını anlamış değilim. Büyü gücü yokmu içerisinde. Kofti mi yoksa bildiğimiz muggle mı. Üstelik önemli görevler üstleniyor. Lorrie'yi tekrar aramızda görmek çok güzel. Ortalığı karıştırması lazım biraz. Ve muhtemelen ikinci kısımda havanın daha da karışacağına ve bir dönüm noktasına gelineceğine şüphe yok =D Güzel bir bölümdü Lorriecan. Yapımda ve yayında Emeği geçen herkesin Emeğine Sağlık. Tebrikler...

Sweet18
Şeker
**

Blue Lagoon Love!

« Yanıtla #598 : Şubat 09, 2010, 13:33:10 »

Woooow! Güzel bir bölüm. Şimdi sorular:
1) Herimonenin nesi var?
2)Neden herkes birden iyilik perisi oldu?
3)Ron ve Herimone arasında duygusal bir yakınlaşma olacak mı?
4)Ginny mi geliyor?
5) Lorrie nin planlarını Lorrie ve çöpçatanlıkta mı görcez?
6)Dönüm noktası da nedir?
7)yb ü perşembeden önceye almak mümkün mü?
8)Lorrie neden özellikle bana not yolladı?
9)Bende çıldırmış gibi mi hareket ediyorum?
10)Bende tanışrığıma memnun oldum selenay , Lorrie nin adı nedir?
                       SAYGILAR

ve sanki hiç yaşanmamış gibi ölen
ve soframızdaki yeri
öküzümüzden sonra gelen
ve dağlara kaçırıp uğrunda hapis yattığımız
ve ekinde, tütünde, odunda ve pazardaki
ve kara sabana koşulan ve ağıllarda
ışıltısında yere saplı bıçakların
oynak, ağır kalçaları ve zilleriyle bizim olan
kadınlar,
bizim kadınlarımız
                              N. HİKMET RAN
By_BlacK
Krema

« Yanıtla #599 : Şubat 09, 2010, 14:16:31 »

Lorrie'nin adını söylemiyolar bir türlü. Bu konuda çok ketumlar. Ama ben biliyorum. Laf arasında ağzından kaçırdı birisi. Ona çaktırmadım ama biliyorum adını =D

Bak ben senin sorularına hemen cevap veriyim =D

1- Hermione kafayı yemiş
2- Herkes kafayı yemiş
3- Ron ve Hermione ilişki yaşamaya başlayacaklar 3 vakit içerisinde
4- Gelicek...
5- Evet. Merakla beklediğim bölüm.
6- Bazı gerçekler ortaya çıkacak falan filan
7- Değil..
8- Bende bilmiyom.
9- Sende kafayı yemişsin
10- Yukarda verilmiştir.
11- Bende kafayı yedim.

Arzular şelale =P

Sayfa: 1 ... 21 22 23 [24] 25 26 27 ... 30   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: