Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Temmuz 26, 2008, 03:51:18  

Anket
Soru: Bu hikaye devam etsin mi?
Evet,düğün ve sonrasını da görelim. - 19 (90.5%)
Hayır,bıktık artık. - 2 (9.5%)
Toplam oy: 21

Sayfa: 1 ... 18 19 20 [21]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Geçmiş Bazen Acıtır(Sirius&Hermione)-Son Bölüm  (Okunma Sayısı 8092 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ayriz
~Vejeteryan Bir İnsan :p~
Kakao

HPC Yazarlarının Loncası!!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #300 : Temmuz 18, 2008, 14:51:28 »

Canım öncelikle bu güzel hikaye için seni tebrik ederim:) gerçekten bu son bölümde her şeyiyle tam bir final bölümü olmuş havada kalan hiçbir şey olmamış.İlk bölümdeki düğünü Hermione'nin rüyası olarak vermen çok güzel bir fikir olmuş Ron-Draco dialogları gerçekten harikaydı.Okurken çok eğlendim.Herm'in aklının başına gelemsinede sevindim ama Harry için biraz üzüldüm ama Ginny Üzgün keşke ounu içinde bir şeyler yapılabilseydi.Ama kader sonuç olarak dostluk ve tabiki aşk kazaındı.Harry ve Herm'in konuşmaya gelen Draco, Ron ve luna ile dalga geçemeleri falan komik omuş Gülümseyen Sonunuda aynı şekilde Sirius'un şaşkınlığı ve kavuşmaları ne diyebilirm ki ellerine, yüreğine sağlık canım ilham periciklerin hep yanında olsun  Aww

Bu sevimli köpekçikte mi kim? Hogwarts Gençliği Okuyun ve Şanon ile Maceraya ortak olun Kahkaha
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Geçmiş Bazen Acıtır(Sirius&Hermione)-Son Bölüm
« Eklendi: Temmuz 26, 2008, 03:51:18 »

masalcı
Kakao

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #301 : Temmuz 18, 2008, 16:59:45 »

Canım öncelikle bu güzel hikaye için seni tebrik ederim:) gerçekten bu son bölümde her şeyiyle tam bir final bölümü olmuş havada kalan hiçbir şey olmamış.İlk bölümdeki düğünü Hermione'nin rüyası olarak vermen çok güzel bir fikir olmuş Ron-Draco dialogları gerçekten harikaydı.Okurken çok eğlendim.Herm'in aklının başına gelemsinede sevindim ama Harry için biraz üzüldüm ama Ginny Üzgün keşke ounu içinde bir şeyler yapılabilseydi.Ama kader sonuç olarak dostluk ve tabiki aşk kazaındı.Harry ve Herm'in konuşmaya gelen Draco, Ron ve luna ile dalga geçemeleri falan komik omuş Gülümseyen Sonunuda aynı şekilde Sirius'un şaşkınlığı ve kavuşmaları ne diyebilirm ki ellerine, yüreğine sağlık canım ilham periciklerin hep yanında olsun  Aww
ben de sana çok teşekkür ediyorum o güzel yorumların için Gülümseyen finali beğenmene de çok sevindim. tabi harry için de bir şeyler yapılabilse güzel olurdu ama o ginnynin yasını tutacak gibi Gülümseyen herkes mutluydu en sonunda,madem bitiriyorum niye üzgün olsunlar ki dedim,iyi ki de öyle demişim Gülümseyen tekrar teşekkür ediyorum canım iyi dileğin için de Gülümseyen

|HésTia|
Süt
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #302 : Temmuz 21, 2008, 11:54:02 »

begümcüm başka yerde belirtmiştim yorumumu ama burdada belirtiyim gerçekten çok güzel bitirmişin Gülümseyen ben cidden hermione ile harry evlenecek sandım ama ilk baştaki yeri rüya olarak göstermişin ve çok güzel olmuş. bende harry için çok üzüldüm neyse bakalım. ve sonunda sirius ile hermione nin kavuşması süperdi ellerine ve klavyene sağlık  Aww Aww
« Son Düzenleme: Temmuz 21, 2008, 11:54:36 Gönderen: |HésTia| » Logged

masalcı
Kakao

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #303 : Temmuz 21, 2008, 12:41:06 »

begümcüm başka yerde belirtmiştim yorumumu ama burdada belirtiyim gerçekten çok güzel bitirmişin Gülümseyen ben cidden hermione ile harry evlenecek sandım ama ilk baştaki yeri rüya olarak göstermişin ve çok güzel olmuş. bende harry için çok üzüldüm neyse bakalım. ve sonunda sirius ile hermione nin kavuşması süperdi ellerine ve klavyene sağlık  Aww Aww
çok teşekkür ediyorum canım,benim de içime sindi bu son,harrye gelince en azından dostları var ve yine de bir şeyler yaşayabilmiş .o açıdan ona çok üzülmüyorum Gülümseyen

Sayfa: 1 ... 18 19 20 [21]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: