Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ekim 11, 2008, 06:27:45  

Anket
Soru: Sezon arasında, ikinci sezon ile ilgili bir fragman (yazılı) yayımlansın mı?
Evet, çok güzel olur.
Hayır, hikayeye yakışmaz.

Sayfa: 1 ... 5 6 7 [8] 9 10 11 ... 25   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Düşünseli'den Gerçekler | Anket: Sezon Arası Etkinliği (21.08.08)  (Okunma Sayısı 7525 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Fides
Larien
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Give peace a chance

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #105 : Haziran 29, 2008, 15:14:46 »

Harikaydı Aww Aberforth'un düşüncelerini çok güzel yansıtmışsın. Kitabı okurken ikisinin arasında ne oldu, nasıl oldularda kavga edecek hale geldiler diye düşünmüştüm ve sen o kısmı öyle iyi anlatmışsın ki. Tam işte bu şekilde der gibi olmuş. Aklının içinde Albus'un dediklerinin yankılanması - özellikle o cümlenin yankılanması- kendisini tutamaması,aslında dayanmaya çalışıp olmamasını çok güzel anlatmışsın. Albus  ne kadar suçlu da olsa gerçekten -yani bence Gözlerini Deviren - gitmeyi istemesindeki yeni etkeni de çok güzel bir şekilde yerleştirmişsin hikayeye, o kısımda Albus için epey üzüldüm doğrusu. Onun zayıflıklarını da görüyoruz böylece, Eline sağlık, çok güzel gidiyor Alkış 

Imagine 

Imagine there's no Heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky
*
Imagine all the people
Living for today
Imagine there's no countries
It isn't hard to do
Nothing to kill or die for
And no religion too
*
Imagine all the people
Living life in peace
You may say that I'm a dreamer
But I'm not the only one
I hope someday you'll join us
And the world will be as one

Twilight
Âşık
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Düşünseli'den Gerçekler | Anket: Sezon Arası Etkinliği (21.08.08)
« Eklendi: Ekim 11, 2008, 06:27:45 »

Feanor Tasartir
Eternal
Role Playing
Sıcak Çikolata

Ateşten gelen ruh...

467973795 the-atesoku@hotmail.com olumyadigarlari@yahoo.com
Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #106 : Haziran 29, 2008, 16:12:27 »

diğer hikayelere kıyasla seninki baska bi acayip daha baglayıcı bnce digerleri o kadar dsa baglayıcı deil  Alkış Alkış Alkış Alkış Alkış Hede Hödö Dil Çıkaran Gözlerini Deviren

Teşekkürler Kahkaha.

yaaa işte yazar bu dur kardeşim hem yorumlara adam akıllı cevap veriyo hemde spr yazıyo sprsin Aytaç Sarılan

yaaa işte yazar bu dur kardeşim hem yorumlara adam akıllı cevap veriyo hemde spr yazıyo sprsin Aytaç Sarılan
aynen diyecek bir şey yok Kahkaha:D ayakta alkıslamak gerek Kahkaha

Şımartmayın beni ama Kahkaha Hede Hödö.

yani ne diyim böyle yazan birini görmedim (jkr hariç Kahkaha) ama genede jkr ye tas cıkartır jkr gibi kafada ? bırakmıyo [/u][/b][/color]

Böyle düşünmene sevindim XD.

peki dersane baslamadan kac bölüm yazarsın part 1 biter mi Ne??? Ne? Ne? Ne?

Hikayeyi bitiririm umarım o zamana kadar, yarım bırakmak istemiyorum çünkü Gülümseyen.

Harikaydı Aww Aberforth'un düşüncelerini çok güzel yansıtmışsın. Kitabı okurken ikisinin arasında ne oldu, nasıl oldularda kavga edecek hale geldiler diye düşünmüştüm ve sen o kısmı öyle iyi anlatmışsın ki. Tam işte bu şekilde der gibi olmuş. Aklının içinde Albus'un dediklerinin yankılanması - özellikle o cümlenin yankılanması- kendisini tutamaması,aslında dayanmaya çalışıp olmamasını çok güzel anlatmışsın. Albus  ne kadar suçlu da olsa gerçekten -yani bence Gözlerini Deviren - gitmeyi istemesindeki yeni etkeni de çok güzel bir şekilde yerleştirmişsin hikayeye, o kısımda Albus için epey üzüldüm doğrusu. Onun zayıflıklarını da görüyoruz böylece, Eline sağlık, çok güzel gidiyor Alkış 

Yorumunu çok beğendim, zira (Bana göre) kafa karıştırıcı bir anlatıma sahip bu bölümü özetlemişsin Kahkaha. Bu yorumun için özellikle teşekkürlerimi sunuyorum Sarılan Gözlerini Deviren.

Albus Dumbledore ve Gellert Grindelwald arasında başlayan arkadaşlıktan, ikilinin yapacağı efsanevi düelloya kadar olan karanlık süreç... Hepsi, Düşünseli'den Gerçekler'de...

Camellia
Chronometer Girl [Kronometre]
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Has Türk Kahvesi

EdweLLa

h_sevval@hotmail.com
« Yanıtla #107 : Haziran 29, 2008, 19:45:36 »

aa hak ediyorsun şımartılmayı Kahkaha

But I loved her first and I held her first
And a place in my heart will always be hers
From the first breath she breathed
When she first smiled at me
I knew the love of a father runs deep
And I prayed that she'd find you someday
But its still hard to give her away

Feanor Tasartir
Eternal
Role Playing
Sıcak Çikolata

Ateşten gelen ruh...

« Yanıtla #108 : Haziran 29, 2008, 19:50:41 »

aa hak ediyorsun şımartılmayı Kahkaha

Sahiden bu yorumlar beni çok etkiliyor Utanmış Kahkaha.

Bu arada, hikaye ile ilgili resimleri az sonra ekliyorum Göz Kırpan.

Albus Dumbledore ve Gellert Grindelwald arasında başlayan arkadaşlıktan, ikilinin yapacağı efsanevi düelloya kadar olan karanlık süreç... Hepsi, Düşünseli'den Gerçekler'de...

Fides
Larien
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Give peace a chance

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #109 : Haziran 29, 2008, 19:54:32 »

Bu kadar güzel yazmanın yanında, yorumlara içtenlikle ve özenerek cevap verdiğin için teşekkürler. Yani insan yorum yapıyor ve o yorumunun değer görmesini istiyor doğal olarak ve sen de bunu çok güzel bir şekilde yapıyorsun Aww Ayrıca resimleri de merakla bekliyoruz Gözlerini Deviren

Imagine 

It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky
*
Imagine all the people
Living for today
It isn't hard to do
And no religion too
*
Imagine all the people
Living life in peace
But I'm not the only one

Twilight
Âşık
Feanor Tasartir
Eternal
Role Playing
Sıcak Çikolata

Ateşten gelen ruh...

« Yanıtla #110 : Haziran 29, 2008, 20:07:35 »

Bu kadar güzel yazmanın yanında, yorumlara içtenlikle ve özenerek cevap verdiğin için teşekkürler. Yani insan yorum yapıyor ve o yorumunun değer görmesini istiyor doğal olarak ve sen de bunu çok güzel bir şekilde yapıyorsun Aww Ayrıca resimleri de merakla bekliyoruz Gözlerini Deviren

Yorumlar benim için o kadar değerli ki, onları okuyunca kendimi rahat hissedebiliyorum Kahkaha. Bundan dolayı benim için kendini yorup, şuraya yorum yazan tüm arkadaşlara cevap vermek istiyorum Gülümseyen, teşekkür ederim.

Resimleri upload ediyorum tek tek, biraz zaman alacak ama biraz sonra burada olurlar Kahkaha.

Feanor Tasartir
Eternal
Role Playing
Sıcak Çikolata

Ateşten gelen ruh...

« Yanıtla #111 : Haziran 29, 2008, 20:21:48 »

Gerçek resim bulamadığım (Gençlik resmi) ve başka kişilerin resimlerini kullanmak istemediğim için Anime tarzı resimler koymayı uygun gördüm. Ancak farkedeceksiniz ki, bazı resimler anlatılan karakterlerle uyuşmuyor (Dumbledore'un saçları gibi.) . Kısacası, sadece eklenti amaçlı koyulmuş resimlerdir bunlar, sizlere hikayeyi biraz daha sevdirmek ve ilgi çekici kılmak içindir Kahkaha. Umarım beğenirsiniz. Özellikle son resmi, ben çok ama çok sevdim, umarım siz de beğenirsiniz  Gülümseyen.

Resimlerin bulunmasında ve boylarının küçültülmesinde bana yardımcı olan Gria_Himonas'a sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum
Sarılan.

Dumbledore Ailesi

(göstermek/gizlemek için tıkla)

*

Albus Dumbledore (Okuldan mezun olduğu zamanlar)

*

Albus Dumbledore ve Elphias Doge

*

Efsanevi Düellodan Önce Albus Dumbledore (Fawkes'un orada oluşuna aldırmayın Kahkaha)

*

Albus Dumbledore ve Gellert Grindelwald

*

Albus Dumbledore (Şimdiki Zaman)

Fides
Larien
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Give peace a chance

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #112 : Haziran 29, 2008, 20:32:20 »

Bunlar için epey uğraşmış olmalısın öncelikle emek için Alkış  En baştaki resim hoştu Aww Ayrıca Albus'un gençlik halleri -saçları da dahil Dil Çıkaran - çok güzel. Kahkaha Biraz Romalıları andıyor Dil Çıkaran  Doge ile olan resimleri de tam olmuş havai duruyorlar tam Kahkaha Efsanaevi düello öncesi olan Albus da tam olması gereken gibi gözüküyor. Yani daha olgun olmuş,bir şeylerden ders çıkarmış gibi Gözlerini Deviren  Grindelwald'ın son iki resmi de  çok güzel. Hele 4. resimde epey korkutucu Gözlerini Deviren Şimdiki Albus kısmındakilerde en güzel resimler bence. İlk resimdeki Dumbloder tam bildiğimiz Dumbledore olarak gözüküyor, yani tam Voldemort'u korkutan halinde Kahkaha En sondaki resim ise... Çok güzel... Aklıma direk birinci kitaptaki an geldi. Tam hayalimdeki gibi duruyor resim. Dumbledore'un üzüntüsü o kadar yansımış ki...

Anime resim koyman daha güzel olmuş bence de. Çünkü animelerin aklımızdakilere uyma olasılığı daha yüksek bence Gözlerini Deviren Eline sağlık, çok güzel ve tam yerinde resimler...

Imagine 

It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky
*
Imagine all the people
Living for today
It isn't hard to do
And no religion too
*
Imagine all the people
Living life in peace
But I'm not the only one

Twilight
Âşık
Feanor Tasartir
Eternal
Role Playing
Sıcak Çikolata

Ateşten gelen ruh...

« Yanıtla #113 : Haziran 29, 2008, 20:36:24 »

Alıntı yapmadan cevap vereyim Kahkaha. Bence de çok güzeller ve gerçekten de Romalı'ları andırdı bana da Gülümseyen. En sevdiğim resim son resim elbette ama diğerleri içinde ayrım yapamıyorum bile, gerçekten anime kullanmam daha iyi oldu Gülümseyen. Şimdiki Dumbledore'un ilk resmini kendi sitemde kullanıyordum uzun bir süredir Kahkaha.

Aslında bölüm resimleri düşündüm ama onları bulabilirsem sonra eklemeyi düşünüyorum, beğenmene sevindim, teşekkürler. Gria'ya da buradan tekrar teşekkürler Kahkaha.

Camellia
Chronometer Girl [Kronometre]
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Has Türk Kahvesi

EdweLLa

h_sevval@hotmail.com
« Yanıtla #114 : Haziran 29, 2008, 22:00:24 »

pek artist gördüm dumbladore'u Kahkaha çok uğraştın her halde çünkü resimler çok güzel yaa insan her şeye özen gösterirmi görünüş Allahım biityorum yaaa düzen hastalığın falan mı var Kahkaha o kadar gzl kii ay bayılacağım ( bi insan resim karakterleri düzenine bile biter mi diosanız işte şekil a 1 kare Kahkaha ehüehü) yaa hepsi hariika merak ettim çok uğraştın mı? Kahkaha   

But I loved her first and I held her first
And a place in my heart will always be hers
From the first breath she breathed
When she first smiled at me
I knew the love of a father runs deep
And I prayed that she'd find you someday
But its still hard to give her away

miss-potter
~SoniAdorA~
UU Seherbazları
Sıcak Çikolata

~Lonca Editörcübaşısı~:p

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #115 : Haziran 29, 2008, 23:15:03 »

Aytaç resimler çok hoş ellerine sağlık.Sıkı bir araştırma yapmış gibisin ama bugünkü Albus resmini ben bi yerde görmüştüm sanki XD Neyse resimlere yardımı içinde Gria ya burdan teşekkürler.

Not:Bende resim ekliyeceğim güya ama...bölümü yazarken sabrım yeterince tükendi XD

Harry Potter ve Umudun Büyüsü<br /><br />~Dans Kulübü~<br /><br />~HPC Yazarları Loncası~
Feanor Tasartir
Eternal
Role Playing
Sıcak Çikolata

Ateşten gelen ruh...

« Yanıtla #116 : Haziran 30, 2008, 01:54:42 »

pek artist gördüm dumbladore'u Kahkaha çok uğraştın her halde çünkü resimler çok güzel yaa insan her şeye özen gösterirmi görünüş Allahım biityorum yaaa düzen hastalığın falan mı var Kahkaha o kadar gzl kii ay bayılacağım ( bi insan resim karakterleri düzenine bile biter mi diosanız işte şekil a 1 kare Kahkaha ehüehü) yaa hepsi hariika merak ettim çok uğraştın mı? Kahkaha  

İnan bana çok haklısın Kahkaha. Hepsini tek tek çerçeveleyip öylece koydum. Biraz uzun sürdü ama gene de değdi Kahkaha. Beğenmene sevindim Gülümseyen.

Aytaç resimler çok hoş ellerine sağlık.Sıkı bir araştırma yapmış gibisin ama bugünkü Albus resmini ben bi yerde görmüştüm sanki XD Neyse resimlere yardımı içinde Gria ya burdan teşekkürler.

Not:Bende resim ekliyeceğim güya ama...bölümü yazarken sabrım yeterince tükendi XD

Araştırmam günlerdir sürüyordu ama Büşra sağolsun, bana site verince oradan temin ettim resimleri Gülümseyen. Görmüş olabilirsin canım Kahkaha. Beğenmene sevindim Gülümseyen.

Wizard
Ulquiorra
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #117 : Haziran 30, 2008, 04:25:17 »

Siteye fazla giremediğimden dolayı hemen farkedemedim bu konuyu, geçen hafta farketmiştim sanırım ve pek düşüncelerim olmadığı bir zaman saklamıştım. Gülümseyen Gerçekten benim gibi bir Dumbledore hastasının çok seveceği bir hikaye. Daha 4. bölümdeymiş, birşey kaçırmamışım, gelecek bölümleri bekliyorum sabırsızlıkla. Kahkaha

Gözleri gene yaşla doldu ve ilk kez bir Ruh Emici tarafından öpülmek, bu duygulardan arınmak, bomboş bir hayatı şu anda yaşamak istedi.

Belki bana öyle gelmiştir ama şurada biraz takıldım, Ruh Emici'ler güzel anıları almıyormuydu insanlardan? Gülümseyen Ondan bir Ruh Emici tarafından öpülmek şu an içinde bulunduğu duygulardan arındırmaz onu.

« Son Düzenleme: Haziran 30, 2008, 04:33:28 Gönderen: Wizard » Logged

-What is a heart?
-Will I find it if I rip your chest apart?
-Will I find it if I crack open your skull?
aktas
Kakao

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #118 : Haziran 30, 2008, 14:00:34 »

emeğine uğraşına hayran kaldım çok çok güzel olmuşlar  Alkış aslında hepsi mükemmel ama dumb-doge,en son resim ve düellodan önceki dumb. çok güzel olmuş  Kahkaha senin ve Gria_Himonas'ın eline sağlık kolay değildir herhalde  Alkış  Alkış
Siteye fazla giremediğimden dolayı hemen farkedemedim bu konuyu, geçen hafta farketmiştim sanırım ve pek düşüncelerim olmadığı bir zaman saklamıştım. Gülümseyen Gerçekten benim gibi bir Dumbledore hastasının çok seveceği bir hikaye. Daha 4. bölümdeymiş, birşey kaçırmamışım, gelecek bölümleri bekliyorum sabırsızlıkla. Kahkaha

Gözleri gene yaşla doldu ve ilk kez bir Ruh Emici tarafından öpülmek, bu duygulardan arınmak, bomboş bir hayatı şu anda yaşamak istedi.

Belki bana öyle gelmiştir ama şurada biraz takıldım, Ruh Emici'ler güzel anıları almıyormuydu insanlardan? Gülümseyen Ondan bir Ruh Emici tarafından öpülmek şu an içinde bulunduğu duygulardan arındırmaz onu.

yanlış bilmiyosam ruh emici sadece yaklaşırsa iyi anıları,öperse tüm ruhunu,yani iyi kötü tüm anıları alıyo ama tabi ki yanlış bilmiyosam  Terleyen
« Son Düzenleme: Haziran 30, 2008, 14:01:33 Gönderen: aktas » Logged
derhavril
Cliff...
UU Seherbazları
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #119 : Haziran 30, 2008, 14:52:54 »

müthiş bir bölümdü Göz Kırpan! sıkılmadan okuyabildim Kahkaha!  düşünceleri o kadar iyi anlatmışsın ki ben hisseder gibi oldum Dil Çıkaran! Ab orada haklı gibi  Kararsız ama Al 'a acımak gerek. Hede Hödö ellerine sağlık Aytaç  Alkış

-Resimler de harika Aww !

Susmalısın ! İçinde korkunç kötü şeyler olurken yüzün her zamanki gibi doğal olmalı! Gülümsemelisin hatta...

Sayfa: 1 ... 5 6 7 [8] 9 10 11 ... 25   Yukarı git
  Yazdır