|
CcAaNnSsUu
|
 |
« Yanıtla #135 : Nisan 15, 2008, 23:52:56 » |
|
Merhaba, Öncelikle gerçekten çok ilginç bir hikaye olduğunu kabul etmeliyim,ancak sadece ilk bölümü okuyabildim ama en kısa zamanda diğer bölümleri de okuyacağım.Ölüm yadigarları ile bir ilgisi var sanıyorum ki çünkü mürver ağacı ile ilgili bir şeyler var ve 8.kitap demişsin,ama tabiki öncelikle diğer bölümleri de okumam gerek.Ama Harry'den çok Albus ile ilgilenmişsin ama sanıyorum hikaye onu çevresinde dönmüyordur,gerçekten çok ilginç bir konu ve en kısa zamanda okumak istiyorum ama küçük bir şey de söylemeden geçemeyeceğim,ben 7.kitabın sonunu açıkcası pek beğenmemiştim Ginny ile evlenmesi vs pek de etkili bir son değildi ama sen devam ettirmişsin ve de olaylar devam ediyor,tamamını okuduktan sonra daha iyi yorum yapacağım umarım,eline sağlık...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
brave_prens_1988
Süt
yeni dönem çapulcusu :-)
|
 |
« Yanıtla #136 : Nisan 15, 2008, 23:59:21 » |
|
okudugun için saol. bu 8. kitap. yani jk nin hikayesini bir kenara bıraktık ve yeni bi hikayeye başladım. bu hikaye albus un etrafında dönüyor. okudukça farkedeceksin
|
|
|
|
|
|
biz çapulcuyuz arkadaş başka bişey değil çapulcuların geri dönmesi için yeni bir grup kurmaya ne dersiniz onlar gibi olamasakda muziplikte 2 numara ( :-) ) olmaya ne dersiniz eheheheueuheheueeh
|
|
|
|
_kardelen_kktc_
|
 |
« Yanıtla #137 : Nisan 20, 2008, 01:50:19 » |
|
ellerie sağlık başından okumaya başladım ama gerçekten beklediğim hikayelerden daha değişik olmuş:) en kısa zamanda devamını görmek isteriz bir de sana önerim bölümleri ilk sayfaya yaz ki ordan tıklayıp girelim de okuyalım böyle olunca çok zor oluyor neredeyse tüm yorumları da okudum 
|
|
|
|
|
|
 tokiohoteltr.your-board.com yeni açtığım sitenin adresidir tüm thciler eklesin
|
|
|
brave_prens_1988
Süt
|
 |
« Yanıtla #138 : Nisan 20, 2008, 14:41:25 » |
|
ya yorumlarda okunsun ki aynı sorular sorulmasın  bundan sonra bölümün kaçıncı sayfada oldugunu da başlığa yazarım.
|
|
|
|
|
|
biz çapulcuyuz arkadaş başka bişey değil çapulcuların geri dönmesi için yeni bir grup kurmaya ne dersiniz onlar gibi olamasakda muziplikte 2 numara ( :-) ) olmaya ne dersiniz eheheheueuheheueeh
|
|
|
|
_kardelen_kktc_
|
 |
« Yanıtla #139 : Nisan 22, 2008, 01:26:26 » |
|
yani yazarsan çok iyi olur  çünkü hepsini okumak çok zor oluyor...
|
|
|
|
|
|
 tokiohoteltr.your-board.com yeni açtığım sitenin adresidir tüm thciler eklesin
|
|
|
|
albus armando potter
|
 |
« Yanıtla #140 : Nisan 24, 2008, 13:54:24 » |
|
bide kendi oğlu ama abi bence bu işte görünemiyen şeyler var hımmmm güzel bi bölüm olmuş ama 1-Albus u hiç beğenmedim rosie ye öyle yapmamalıydı şahsen ben rosie nin yerinde olsam onu neye çevirirdim allah bilir 2-Rosie çok haklı valla sonuna kadar onun arkasındayım 3-teddy i çok beğendim umarım ilerde daha çok görürüz kendisini 4-Albus çok kibirli biri Harry ise onun tam tersine son derece mütevazıydı 5-yeni bölümm teeee önümüzdeki çarşambayamı
ellerine sağlık süper olmuş ama arayı böylee çok açma
katılıyorum harrynin çocuğu bu kadar kötü olamaz yani voldemortun gryffindor versiyonu gibi acaba asıl albusta böylemiydi diye merak ediyor insan ölüm yadigarları (müver asa)falan verdiğin harfler mısır alfabesinden alınma kuşun kafası sola doğru olduğu için sağdan sola (arapça gibi) okulnacak şimdi şekilleri araştırıyorum
latin harfleri ile yazılışı :" lonyenedi nya koroklsetok" anlamını arıyorum aşağıdaki tabloda mısır alfabesini bulabilirsiniz şekillerin yönüne göre okuma yönü değişir 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Nisan 24, 2008, 19:53:32 Gönderen: Marissa »
|
|
|
|
|
|
holy_solemn
|
 |
« Yanıtla #141 : Nisan 24, 2008, 15:10:24 » |
|
albus armando potter , arka arkaya mesaj atmak yasak. Eğer ekeleyeceksen bir şey yazdığın mesajın üst sağ köşesindeki değiştir butonunu kulanabilirsin. Hatta mesajlarını editleyip iç içe azıp diğerlerini de silersen çok daha hoş gözükür  Artık kenmdi mesajımızı silme yetkimiz de var çünkü. Neyse haberin yok belli ki bu kuraldan söyleyeyim dedim Ayrıca, Hikayemizin yeni bölümü nerede kaldı  Bekliyoruz burada
|
|
|
|
|
|
  When You Can Live Forever What Do You Live For? Twilight
|
|
|
brave_prens_1988
Süt
|
 |
« Yanıtla #142 : Nisan 24, 2008, 18:32:21 » |
|
doğru sölüo armando naptın yaw albus a gelince, hikayenin yazarı benim. albus un kişiliğininde böyle olması gerekiyordu. sonuçta harry nin oglu olması bir şeyi değiştirmiyor. babanızı kendiniz seçemezsiniz. harry iyi biri diye o da iyi olacak diye birşey yok. ayrıca albus un kötü oldugunu nerden çıkarıyorsunuz. sadece 16 yaşında genç ve güce aç bir çocuk ve ayrıca iyi biri. karanlık lord falan değil hikayenin bölümünü bir türlü yazamadıgım için kusura bakmayın
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
albus armando potter
|
 |
« Yanıtla #143 : Mayıs 08, 2008, 16:56:43 » |
|
albus armando potter , arka arkaya mesaj atmak yasak. Eğer ekeleyeceksen bir şey yazdığın mesajın üst sağ köşesindeki değiştir butonunu kulanabilirsin. Hatta mesajlarını editleyip iç içe azıp diğerlerini de silersen çok daha hoş gözükür  Artık kenmdi mesajımızı silme yetkimiz de var çünkü. Neyse haberin yok belli ki bu kuraldan söyleyeyim dedim Ayrıca, Hikayemizin yeni bölümü nerede kaldı  Bekliyoruz burada malesef kendi mesajlarımızı silemiyoruz sadece modlar yapabiliyor(forumun herhangi bir bölümünde olman yeterli)
hikayenin bölümünü bir türlü yazamadıgım için kusura bakmayın
bugün mayıs 8 abi biraz hızlı(söyleyene bak  )
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 08, 2008, 17:00:04 Gönderen: albus armando potter »
|
|
|
|
|
|
albus armando potter
|
 |
« Yanıtla #144 : Mayıs 08, 2008, 17:03:28 » |
|
Evet bu Gryffindorlar azcık gözlerini açsalar iyi olacak.Okulda neler dönüyor yav bir Slyhtherin ve Hufflepuff bir arada taş yağacak taş.hala planlarını anlamadım.acaba bir yerden emir mi alıyor Waldgel denen çocuk .ne planı var yahu.ee şifreye şimdi bakmıyorum ama sanki Mısır dili gibi geldi.Yada Sami kuş dili felanmı.hımm bakmak ve araştırmak lazım.eline sağlık canım
4.sınıfta 1. göreve kadar nasıldı sanki  oh be isim doğru  tarafsızca sunarak taraftar çekio  olivia kontrollu olacak. jk nin yazdıgı karakterlerin zayıflıklarını burada arındırmaya çalıştım diyelim. yeni iyiler de yeni kötüler eskilerden daha iyi. ihtiyaç odası tabi ki zamanı geldiğinde çok işe yarayacak. sonuçta hogwarts ele geçirilirse saklanabilecek tek yerler  lily ye dokunmak istemiorum aslında ( galiba ona aşığım  ) ama onu kullanmak zorundayım. waldgel ve albus un içlerindeki karanlığı dışarıya çıkarmam gerekiyor. sınavlar bitio 1 tane kaldı. wordde 5 sayfa yazacam. yeteri kadar uzun oluyo. ayrıca yorumuna memnun olduguma memnun olduguna memnun oldum ( ne uzunmuş beaa  ) aşık mı? wayyy (bende su perisine benzemeye başladım onun gibi alıntı alıp cevaplıyorum)
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 08, 2008, 17:09:49 Gönderen: albus armando potter »
|
|
|
|
|
brave_prens_1988
Süt
|
 |
« Yanıtla #145 : Mayıs 08, 2008, 17:23:51 » |
|
yazamıyorum kusura bakma, neden bende bilmiom ... ewet sanırım aşığım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
albus armando potter
|
 |
« Yanıtla #146 : Mayıs 14, 2008, 14:32:32 » |
|
Merhaba, Öncelikle gerçekten çok ilginç bir hikaye olduğunu kabul etmeliyim,ancak sadece ilk bölümü okuyabildim ama en kısa zamanda diğer bölümleri de okuyacağım.Ölüm yadigarları ile bir ilgisi var sanıyorum ki çünkü mürver ağacı ile ilgili bir şeyler var ve 8.kitap demişsin,ama tabiki öncelikle diğer bölümleri de okumam gerek.Ama Harry'den çok Albus ile ilgilenmişsin ama sanıyorum hikaye onu çevresinde dönmüyordur,gerçekten çok ilginç bir konu ve en kısa zamanda okumak istiyorum ama küçük bir şey de söylemeden geçemeyeceğim,ben 7.kitabın sonunu açıkcası pek beğenmemiştim Ginny ile evlenmesi vs pek de etkili bir son değildi ama sen devam ettirmişsin ve de olaylar devam ediyor,tamamını okuduktan sonra daha iyi yorum yapacağım umarım,eline sağlık... ne o harrye aşıkmısın ayrıca o Ginny nin hakkıydı
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 14, 2008, 15:58:29 Gönderen: albus armando potter »
|
|
|
|
|
172tm
Süt