Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Temmuz 20, 2008, 13:11:20  

Sayfa: 1 [2] 3 4 5 ... 10   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Yeni Nesil Gençlik-Albus Severus Potter- 7.BÖLÜM: QUİDDİTCH MAÇI VE GİZLİ GEÇİT  (Okunma Sayısı 3871 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Marissa
Son Yok Edilecek Düşman,Ölümdür.
Mod
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #15 : Şubat 06, 2008, 14:37:16 »

kesinlikle gelecek  bu hikaye begenilsede begenilmesede yazılacak    kendim için bile olsa yazarım

ahhh harika bence ve çok teşekkürler bu fikrinden dolayı ben bu Albus'u yavaş yavaş sevicem galiba Kahkaha eline sağlık.

Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Yeni Nesil Gençlik-Albus Severus Potter- 7.BÖLÜM: QUİDDİTCH MAÇI VE GİZLİ GEÇİT
« Eklendi: Temmuz 20, 2008, 13:11:20 »

arabella lily snape
Süt
*

ne olursan ol gel slytherine gel

antiseptik_rap@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #16 : Şubat 06, 2008, 17:40:15 »

2. bölümün tamamını okuyamadım ama süper olmuş hep bişeyler eksikti içimde ama yani süper yazmışın devam kitabı gibi olmuş bn çok beğendim kitap felan çıkarmayı güşünü4rsan seni desteklerim devamını bekliyorum

arabellasız olmaz
holy_solemn
Twilight
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #17 : Şubat 06, 2008, 18:18:21 »

Kahkaha biz çok sevdik hikayeni [ bir kere farklılıyla kazandı zaten Sırıtan ] yakında yeni bölümlere kavuşuruz umarım Kahkaha Karanlık Lord olacak kişiyle ne zaman tanışacağız peki yakında mı ?

brave_prens_1988
Süt
*

yeni dönem çapulcusu :-)

ayfirt_1988@msn.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #18 : Şubat 07, 2008, 17:36:26 »

öncelikle yorumlar için çok saolun     

bu  dewam kitabı olacak  diğer arkadaşlar gibi  6. seneye yada 7. seneye dönüş yapmak  jk ye haksızlık olur dedim  kadın yazdı bitirdi bize ancak  bambaşka bir hikaye yazmak  yakışır.  farklı olacagını  kendimde söyleyebilirim  iddaalı bi söz belki ama  farklı olacak

yeni karanlık lordumuzun adını  3. bölümde  göreceğiz ama  affınıza sıgınarak  3. bölümün  geç geleceğini bilmenizi istiyorum. bunun nedeni şuan tatildeyim ve bilgisayarımdan giremiyorum  geri döndüğümde  hemen yazmaya başlicam. ama bu ay içerisinde bu mümkün diil. martta  olacak.

bu arada  hikayenin kurgusunu tam olarak kafamda oluşturmadım  hikayenin içeriği hakkında sorular sorarsanız  hem neler olacagı hakkında bilginiz olur  hemde ben bu arada  hikayeyi şekillendirmiş olurum Kahkaha

biz çapulcuyuz arkadaş başka bişey değil çapulcuların geri dönmesi için yeni bir grup kurmaya ne dersiniz onlar gibi olamasakda muziplikte 2 numara ( :-)  ) olmaya ne dersiniz 
eheheheueuheheueeh
miss-potter
~SoniAdorA~
UU Seherbazları
Sert Espresso

~Lonca Editörcübaşısı~:p

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #19 : Şubat 07, 2008, 19:55:34 »

öncelikle yorumlar için çok saolun    
yeni karanlık lordumuzun adını  3. bölümde  göreceğiz ama   martta  olacak.
bu arada  hikayenin kurgusunu tam olarak kafamda oluşturmadım  hikayenin içeriği hakkında sorular sorarsanız  hem neler olacagı hakkında bilginiz olur  hemde ben bu arada  hikayeyi şekillendirmiş olurum Kahkaha

anaaaaaam mart mı şaka mı bu mart a kadar nayır olamaz böhüüüüüüüüüü daha erken olma ihtimali yok  mu yavvvv

soru sorun demişsin madem o kadar ısrar ettin 1-2 soru soralım bari ehem ehem
1-Bu yeni Karanlık Lordun Albusla bir bağlantısı var mı?Varsa ne neden?

2-Bu yeni Karanlık Lord la Albus(Harry-Voldi)gibi birbirine karşı mı olacak yoksa aynı tarafta mı olacaklar_

3-Albus Rosie yi seviyor mu bana mı öyle geliyor

4-Albus niye en güçlü olmak istiyor?

5-Albus  neden mürver asa yapma ihtiyacı duydu_

neyse bu birkaç soru yeter herhalde

lucy_went
Kakao

Snape & Lily [T_T]

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #20 : Şubat 08, 2008, 14:41:32 »

yeni karanlık lordumuzun adını  3. bölümde  göreceğiz ama  affınıza sıgınarak  3. bölümün  geç geleceğini bilmenizi istiyorum. bunun nedeni şuan tatildeyim ve bilgisayarımdan giremiyorum  geri döndüğümde  hemen yazmaya başlicam. ama bu ay içerisinde bu mümkün diil. martta  olacak.

martta mı  Acayip martta bilgisayarı açmam söz konusu bile olamaz  Şaşırmış yoksa açarım açarım -umarım-
aklımdaki tüm soruları miss-potter sordu bunun için ona teşekkür ediyorum bu arada 2 bölümü tekrar okudum daha bi hoşuma gitti eline sağlık

bekliyorum seni gecenin karanlığında...umutlarım aydınlatıyor karanlığı!! Ve biliyorum sonunda döneceksin!!
Özgürlüğe asla zincir vurulmaz!!!
Megolaman manyaklığın dışa vurulmuş hali [ben] Hede Hödö Dil Çıkaran
Fingolfin
Süt
*

Telesekreterekonuşamayanlardanmısınız?

Griffon_77Godric@windowslive.com
Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #21 : Şubat 08, 2008, 23:44:53 »

Çok güzel olmuş gerçekten.Devamını merakla bekliyorum.
brave_prens_1988
Süt
*

ayfirt_1988@msn.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #22 : Şubat 09, 2008, 23:31:43 »

öncelikle yorumlara teşekkür edip saygımızı sunalım ve  sorulara verilen cevaplara geçelim

marttan önce olmaz  bunun nedeni erzurum da okuyorum bilgisayarım orada  ist da sömestr tatilindeyim ve yazma imkanım sıfır. geri ancak marttın 1 inde falan döneceğimden ve  hazır bölüm olmadıgından  hemen yazmaya başlicam ve en kısa zamanda yayınlicam
cevaplar
1)şimdilik bi bağlantısı yok  ama bi düşmanlık  kurucam aralarında  hele bi  okul başlasın
2)harry voldy gibi karşı karşıya olacaklar ama karşılıklı olacak sadece karanlık lord saldırmayacak  açık bi savaş
3)sewiyor Kahkaha
4)büyü konusunda en iyisi oldugunu ispatlamak istiyor. spor gibi düşün  herkes en iyi olmak ister.
5)yenilmezliğin sembolü  mürver asa oldugu için diyelim. asaların güçleri farklıdır. bunu olivander söylüyor saten ilk harry  asasını almaya geldiği zaman.

sorular için çok saol miss potter   umarım cevaplar seni ve diğer arkadasları tatmin eder.  lucywent vefingolfin   size de teşekkür ederim

her zaman sorularınızı beklerim  ve  hikaye ye  bölüm bölüm  yorum yapmanızı tercih ederim. böylece hataları bi sonraki bölümde düzelteyim
sihirli günler Kahkaha

biz çapulcuyuz arkadaş başka bişey değil çapulcuların geri dönmesi için yeni bir grup kurmaya ne dersiniz onlar gibi olamasakda muziplikte 2 numara ( :-)  ) olmaya ne dersiniz 
eheheheueuheheueeh
holy_solemn
Twilight
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #23 : Şubat 11, 2008, 12:24:57 »

benim de sormak istediğim her şeyi miss-potter sormuş Kahkaha cevaplarımız için teşekkürler Aww marta kadar Şaşırmış napalım bekleyeceğiz başka çare olmadığına göre Kahkaha sen tatildeyken yaz en azından tatil bitince geçirrsin Terleyen

brave_prens_1988
Süt
*

ayfirt_1988@msn.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #24 : Şubat 11, 2008, 21:40:30 »

yazamıyoruz bari sorulara cevap verelim dimi ama Kahkaha  saol sende holy      kusuruma bakmayın  geç gelecek  çünkü yazmam için karakter isimlerimin elimde olması lazım  onlar erzurumda  kaldı  ama  düşünüyorum  yeni konular hakkında neler yazabilirim die

yeni soruları beklerim

eheheheueuheheueeh
brave_prens_1988
Süt
*

ayfirt_1988@msn.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #25 : Şubat 14, 2008, 22:31:54 »

Bundan 1000 yıl kadar önceydi.
 Zamanın 4 büyük büyücüsü bir araya geldi.
 sıkı dostlardı Gryffindor ve Slytherin,
 eş değerdi buna Ravenclaw ve Hufflepuff.
 Toplanıp karar verdiler,
 büyücüleri yetiştirelim,
 kuralım bir okul eğitelim onları.
 Büyücü kanı olmayan alınmasın okula dedi Salazar,
 yiğit olsun dedi Godric,
 zeki olmalı dedi Rowena,
 büyü öğrenmek isteyen herkes gelmeli dedi Helga.
 Tartıştılar ama yinede kararlarından vazgeçmediler,
 her biri kendi binasını kurdu.
 4 e ayrıldı Hogwarts bir daha birleşmemek üzere…
  bakmayın eski püskü olduğuma,
 4 kurucu yarattı beni,
 içimi beyinle doldurdular
 sizleri ayırabileyim diye.
 Takın beni kafanıza
 içinizden ne geçiyor anlıyım hemen.
 Kahraman yüreği taşıyorsanız
 koyarım sizi Gryffindor a,
 sinsilikse fikriniz
 hemen Slytherin e gidersiniz,
 mantıksa sizin için her şeyin başı
 yeni eviniz olur Ravenclaw binası,
 farklıysanız onlardan
 medet umarsınız Hufflepuff tan.
 Unutmayın isteklerinizdir sizi siz yapan.
 Aklınızdan geçirin yeter,
 nereye gitmek isterseniz orasıdır yeriniz,
 haydi bakalım şimdi
 beni kafanıza geçirin,
 ait olduğunuz binaya geçin.

işte bölüm geç gelcek bari  seçmen şapkanın şarkısını yazayım dedim bakın bakalım güzel olmuş mu ?

eheheheueuheheueeh
miss-potter
~SoniAdorA~
UU Seherbazları
Sert Espresso

~Lonca Editörcübaşısı~:p

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #26 : Şubat 14, 2008, 22:49:22 »

hımmmm güzel olmuş amma velakin ben yeni bölümü beklemeye başladım şahsen umarım en kısa sürede yeni bölüm gelir

brave_prens_1988
Süt
*

ayfirt_1988@msn.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #27 : Şubat 15, 2008, 16:30:38 »

yeni bölümü yazamıyorum bende dedim  hiç değilse bi seçmen şapka şarkısı tutturayım  en azından boş durmamış olalım  umarım iyi olmuştur

eheheheueuheheueeh
lucy_went
Kakao

Snape & Lily [T_T]

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #28 : Şubat 15, 2008, 16:45:51 »

bence gayet hoş olmuş ben seçmen şapkayı başıma taksam şapkanın kafası karışır  Kahkaha
yeni bölümü yazamıyorum bende dedim  hiç değilse bi seçmen şapka şarkısı tutturayım  en azından boş durmamış olalım  umarım iyi olmuştur

yani yeni bölüm gelmicekmi yoksa herzamanki gibi yanlış mı anladım  Kahkaha

bekliyorum seni gecenin karanlığında...umutlarım aydınlatıyor karanlığı!! Ve biliyorum sonunda döneceksin!!
Özgürlüğe asla zincir vurulmaz!!!
Megolaman manyaklığın dışa vurulmuş hali [ben] Hede Hödö Dil Çıkaran
josephine
Şeker
**

BüTüN CiDDiYéTiMLé YéMiN éDéRiM Ki...

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #29 : Şubat 15, 2008, 17:13:28 »

hmm...orjinal bi yazı olması kesinlikle senin için ii oldu bencede we gerçekten güzele benzio o yüzden dewamını bekliorm ama kafama herşeyden öte bişi takıldıki o da albus'un rosie'ye aşık olması yani sonuçta rosie ronun kızı albus ginny'nin oğlu eh bu durumda takdir edersinki ron albusun dayısı ginny'de rosie'nin halası hemde birinci kuşak...

eminim bi bildiin war ama napiim bn de böyle gidip ince detaylara takılıorm bnm şu ufacıcık problemimi çözersen eer gerçekten çok sewinirim kalemine sağlık 3. bölümü bekliorm

Sevenin var senin suçüstü Şehzadem
Nesin sen cevap ver ? Mahrem...
Ücra yerlere düştü kayıp merhem
Bendim en asil tek kişilik harem
Düş ve melodi en güzel düet
Suretin silindi kaldı silüet
Uykum Yok yatağım soğuk Küvet!
Sayfa: 1 [2] 3 4 5 ... 10   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: