Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Temmuz 20, 2008, 12:54:01  

Sayfa: 1 ... 7 8 9 [10]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Yeni Nesil Gençlik-Albus Severus Potter- 7.BÖLÜM: QUİDDİTCH MAÇI VE GİZLİ GEÇİT  (Okunma Sayısı 3870 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
CcAaNnSsUu
Süt
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #135 : Nisan 15, 2008, 23:52:56 »

Merhaba,
Öncelikle gerçekten çok ilginç bir hikaye olduğunu kabul etmeliyim,ancak sadece ilk bölümü okuyabildim ama en kısa zamanda diğer bölümleri de okuyacağım.Ölüm yadigarları ile bir ilgisi var sanıyorum ki çünkü mürver ağacı ile ilgili bir şeyler var ve 8.kitap demişsin,ama tabiki öncelikle diğer bölümleri de okumam gerek.Ama Harry'den çok Albus ile ilgilenmişsin ama sanıyorum hikaye onu çevresinde dönmüyordur,gerçekten çok ilginç bir konu ve en kısa zamanda okumak istiyorum ama küçük bir şey de söylemeden geçemeyeceğim,ben 7.kitabın sonunu açıkcası pek beğenmemiştim Ginny ile evlenmesi vs pek de etkili bir son değildi ama sen devam ettirmişsin ve de olaylar devam ediyor,tamamını okuduktan sonra daha iyi yorum yapacağım umarım,eline sağlık... Gülümseyen
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Yeni Nesil Gençlik-Albus Severus Potter- 7.BÖLÜM: QUİDDİTCH MAÇI VE GİZLİ GEÇİT
« Eklendi: Temmuz 20, 2008, 12:54:01 »

brave_prens_1988
Süt
*

yeni dönem çapulcusu :-)

ayfirt_1988@msn.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #136 : Nisan 15, 2008, 23:59:21 »

okudugun için saol.  bu 8. kitap. yani  jk nin hikayesini bir kenara bıraktık ve yeni bi hikayeye başladım. bu hikaye  albus un etrafında dönüyor. okudukça farkedeceksin

biz çapulcuyuz arkadaş başka bişey değil çapulcuların geri dönmesi için yeni bir grup kurmaya ne dersiniz onlar gibi olamasakda muziplikte 2 numara ( :-)  ) olmaya ne dersiniz 
eheheheueuheheueeh
_kardelen_kktc_
Şeker
**

--tokio hotel 4 ewa--

_kardelen_kktc_@windowslive.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #137 : Nisan 20, 2008, 01:50:19 »

ellerie sağlık başından okumaya başladım ama gerçekten beklediğim hikayelerden daha değişik olmuş:) en kısa zamanda devamını görmek isteriz bir de sana önerim bölümleri ilk sayfaya yaz ki ordan tıklayıp girelim de okuyalım böyle olunca çok zor oluyor neredeyse tüm yorumları da okudum Gülümseyen

tokiohoteltr.your-board.com yeni açtığım sitenin adresidir tüm thciler eklesin
brave_prens_1988
Süt
*

ayfirt_1988@msn.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #138 : Nisan 20, 2008, 14:41:25 »

ya  yorumlarda okunsun ki  aynı sorular sorulmasın Kahkaha  bundan sonra bölümün kaçıncı sayfada oldugunu da  başlığa yazarım.

biz çapulcuyuz arkadaş başka bişey değil çapulcuların geri dönmesi için yeni bir grup kurmaya ne dersiniz onlar gibi olamasakda muziplikte 2 numara ( :-)  ) olmaya ne dersiniz 
eheheheueuheheueeh
_kardelen_kktc_
Şeker
**

--tokio hotel 4 ewa--

_kardelen_kktc_@windowslive.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #139 : Nisan 22, 2008, 01:26:26 »

yani yazarsan çok iyi olur Gülümseyen çünkü hepsini okumak çok zor oluyor...

tokiohoteltr.your-board.com yeni açtığım sitenin adresidir tüm thciler eklesin
albus armando potter
Süt
*

371863834 baskan_1402@msn.com
Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #140 : Nisan 24, 2008, 13:54:24 »

Konusu değişik olmuş.Ama ben Albus u daha bir sevecen,uslu çocuk olarak düşünmüştüm kitapta.Biraz fazla pervasız geldi bana  Hede Hödö Ayrıca Tom Riddle dan bu kadar haberdar olması ve evde ondan çok rahat bahsetmesi garip geldi.Nasıl desem ondan övgüyle bahsetmesi  Dil Çıkaran
konu çok farklı.ama 14 yaşında cisimlenmeyi mi biliyor?birde 2. Kara Lord olmayı mı düşünüyor bu çocuk ne?neyse eline sağlık.

14 yaş cisimlenebilmek için küçük değil mi ? Yani büyücü bir ailenin içinde yetiştiklerini varsayıyorum ama  Kararsız 2. bir karanlık lord ha Harry kalp krizinden gider herhalde bu sefer  Kahkaha Kahkaha Neyse sana kolay gelsin.En azından farklı bir hikaye olucaktır  Gülümseyen
bide kendi oğlu ama abi bence bu işte görünemiyen şeyler var 

hımmmm güzel bi bölüm olmuş ama
1-Albus u hiç beğenmedim rosie ye öyle yapmamalıydı şahsen ben rosie nin yerinde olsam onu neye çevirirdim allah bilir
2-Rosie çok haklı valla sonuna kadar onun arkasındayım
3-teddy i çok beğendim umarım ilerde daha çok görürüz kendisini
4-Albus çok kibirli biri Harry ise onun tam tersine son derece mütevazıydı
5-yeni bölümm teeee önümüzdeki çarşambayamı

ellerine sağlık süper olmuş ama arayı böylee çok açma
katılıyorum harrynin çocuğu bu kadar kötü olamaz yani voldemortun gryffindor versiyonu gibi acaba asıl albusta böylemiydi diye merak ediyor insan ölüm yadigarları (müver asa)falan
verdiğin harfler mısır alfabesinden alınma kuşun kafası sola doğru olduğu için sağdan sola (arapça gibi) okulnacak şimdi şekilleri araştırıyorum

latin harfleri ile yazılışı :" lonyenedi nya koroklsetok"  anlamını arıyorum   
aşağıdaki tabloda mısır alfabesini bulabilirsiniz şekillerin yönüne göre okuma yönü değişir

« Son Düzenleme: Nisan 24, 2008, 19:53:32 Gönderen: Marissa » Logged
holy_solemn
Twilight
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #141 : Nisan 24, 2008, 15:10:24 »

albus armando potter , arka arkaya mesaj atmak  yasak.  Eğer ekeleyeceksen bir şey yazdığın mesajın üst sağ köşesindeki değiştir butonunu kulanabilirsin. Hatta mesajlarını editleyip iç içe azıp diğerlerini de silersen çok daha hoş gözükür Aww Artık kenmdi mesajımızı silme yetkimiz de var çünkü. Neyse haberin yok belli ki bu kuraldan söyleyeyim dedim Aww

Ayrıca, Hikayemizin yeni bölümü nerede kaldı Şaşırmış Bekliyoruz burada Aww 

brave_prens_1988
Süt
*

ayfirt_1988@msn.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #142 : Nisan 24, 2008, 18:32:21 »

doğru sölüo  armando  naptın yaw Kahkaha 

albus a gelince,  hikayenin yazarı benim.  albus un kişiliğininde  böyle olması gerekiyordu. sonuçta harry nin oglu olması  bir şeyi değiştirmiyor. babanızı kendiniz seçemezsiniz. harry iyi biri diye  o da iyi olacak diye birşey yok. ayrıca  albus  un kötü oldugunu nerden çıkarıyorsunuz. sadece  16 yaşında genç ve  güce aç bir çocuk ve  ayrıca  iyi biri. karanlık lord falan değil

hikayenin bölümünü bir türlü  yazamadıgım için kusura bakmayın

eheheheueuheheueeh
albus armando potter
Süt
*

« Yanıtla #143 : Mayıs 08, 2008, 16:56:43 »

albus armando potter , arka arkaya mesaj atmak  yasak.  Eğer ekeleyeceksen bir şey yazdığın mesajın üst sağ köşesindeki değiştir butonunu kulanabilirsin. Hatta mesajlarını editleyip iç içe azıp diğerlerini de silersen çok daha hoş gözükür Aww Artık kenmdi mesajımızı silme yetkimiz de var çünkü. Neyse haberin yok belli ki bu kuraldan söyleyeyim dedim Aww

Ayrıca, Hikayemizin yeni bölümü nerede kaldı Şaşırmış Bekliyoruz burada Aww 

malesef kendi mesajlarımızı silemiyoruz sadece modlar yapabiliyor(forumun herhangi bir bölümünde olman yeterli)

hikayenin bölümünü bir türlü  yazamadıgım için kusura bakmayın

bugün mayıs 8 abi biraz hızlı(söyleyene bak  Hede Hödö )
« Son Düzenleme: Mayıs 08, 2008, 17:00:04 Gönderen: albus armando potter » Logged
albus armando potter
Süt
*

« Yanıtla #144 : Mayıs 08, 2008, 17:03:28 »

Evet bu  Gryffindorlar  azcık gözlerini açsalar iyi olacak.Okulda neler dönüyor yav bir Slyhtherin ve Hufflepuff bir arada taş yağacak taş.hala planlarını anlamadım.acaba bir yerden emir mi alıyor Waldgel denen  çocuk .ne planı var yahu.ee şifreye şimdi bakmıyorum ama sanki Mısır dili gibi geldi.Yada Sami kuş dili felanmı.hımm bakmak ve araştırmak lazım.eline sağlık canım
4.sınıfta 1. göreve kadar nasıldı sanki   Kızgın
oh be isim doğru Kahkaha   tarafsızca sunarak taraftar çekio Kahkaha  olivia kontrollu olacak. jk nin yazdıgı karakterlerin zayıflıklarını burada arındırmaya çalıştım diyelim. yeni iyiler de yeni kötüler eskilerden daha iyi.  ihtiyaç odası tabi ki zamanı geldiğinde çok işe yarayacak. sonuçta hogwarts ele geçirilirse  saklanabilecek tek yerler Kahkaha

lily ye dokunmak istemiorum aslında ( galiba ona aşığım Kahkaha ) ama onu kullanmak zorundayım. waldgel ve albus un içlerindeki karanlığı dışarıya çıkarmam gerekiyor. sınavlar bitio 1 tane kaldı.

wordde 5 sayfa yazacam. yeteri kadar uzun oluyo.  ayrıca  yorumuna memnun olduguma memnun olduguna memnun oldum  ( ne uzunmuş beaa Kahkaha )
aşık mı? wayyy
(bende su perisine benzemeye başladım onun gibi alıntı alıp cevaplıyorum)
« Son Düzenleme: Mayıs 08, 2008, 17:09:49 Gönderen: albus armando potter » Logged
brave_prens_1988
Süt
*

ayfirt_1988@msn.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #145 : Mayıs 08, 2008, 17:23:51 »

yazamıyorum  kusura bakma, neden bende bilmiom ...   ewet sanırım aşığım Kahkaha

eheheheueuheheueeh
albus armando potter
Süt
*

« Yanıtla #146 : Mayıs 14, 2008, 14:32:32 »

Merhaba,
Öncelikle gerçekten çok ilginç bir hikaye olduğunu kabul etmeliyim,ancak sadece ilk bölümü okuyabildim ama en kısa zamanda diğer bölümleri de okuyacağım.Ölüm yadigarları ile bir ilgisi var sanıyorum ki çünkü mürver ağacı ile ilgili bir şeyler var ve 8.kitap demişsin,ama tabiki öncelikle diğer bölümleri de okumam gerek.Ama Harry'den çok Albus ile ilgilenmişsin ama sanıyorum hikaye onu çevresinde dönmüyordur,gerçekten çok ilginç bir konu ve en kısa zamanda okumak istiyorum ama küçük bir şey de söylemeden geçemeyeceğim,ben 7.kitabın sonunu açıkcası pek beğenmemiştim Ginny ile evlenmesi vs pek de etkili bir son değildi ama sen devam ettirmişsin ve de olaylar devam ediyor,tamamını okuduktan sonra daha iyi yorum yapacağım umarım,eline sağlık... Gülümseyen
ne o harrye aşıkmısın ayrıca o Ginny nin hakkıydı
« Son Düzenleme: Mayıs 14, 2008, 15:58:29 Gönderen: albus armando potter » Logged
172tm
Süt
*

çaresizseniz çare sizsiniz

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #147 : Haziran 05, 2008, 19:27:38 »

yha kaç haftadır hatta yadır maçta kaldık artık yeni bölümü alsak
Sayfa: 1 ... 7 8 9 [10]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: