Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ekim 12, 2008, 19:22:57  

Sayfa: 1 ... 6 7 8 [9] 10   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Yeni Nesil Gençlik-Albus Severus Potter- 7.BÖLÜM: QUİDDİTCH MAÇI VE GİZLİ GEÇİT  (Okunma Sayısı 4288 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
brave_prens_1988
Süt
*

yeni dönem çapulcusu :-)

ayfirt_1988@msn.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #120 : Nisan 08, 2008, 22:05:15 »

orası yeni bir yer. ben uydurdum Kahkaha

biz çapulcuyuz arkadaş başka bişey değil çapulcuların geri dönmesi için yeni bir grup kurmaya ne dersiniz onlar gibi olamasakda muziplikte 2 numara ( :-)  ) olmaya ne dersiniz 
eheheheueuheheueeh
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Yeni Nesil Gençlik-Albus Severus Potter- 7.BÖLÜM: QUİDDİTCH MAÇI VE GİZLİ GEÇİT
« Eklendi: Ekim 12, 2008, 19:22:57 »

ayriz
Hikaye Perisi
Krema

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #121 : Nisan 09, 2008, 01:31:55 »

[bHımmm demek yeni karanlık Lorda biraz sempatiklik katmak için maçı anlattırdın.Aslında kötü adamların sevilmesi gerekmez ama Walgdel  hımm bilemiyorum şimdilik ondan nefret etmemi gerktirecek kötü şeyler yapmadı ama ilerde yapacağını göz önüne alırsak onu sevmem konusunda pek fazla bir şansı yok neyse tabikide bende arkadaşlar arasında yaptığımız her rekabet içeren şeyden sonra gülen tarafsak birazcık birbirimizi kızdırırız Kahkaha bu doğanın kanunu olivia evet yeni dönem Bella'sı ona çok güveniyorsun ve hiç hata yapmayacak diyorsun bu büyük bir sorumluluk yav hatasız insan olmaz diyorum bence bu kadar kesin konuşma(Bu kadar hatasız olacaklarsa savaı kötüler mi? kazanacak gibisinden paranoyakça bir düşünce kafamdan geçmiyor değil neyse ya sen en iyisi ciddiye alma bu saçam teorimi Terleyen) neyse ne diyordum hatasız insan olmaz evet neyse seninde söylediğin gibi bu yeni dönenem çok farklı ve giderek onları sevmeye başladım.Okurken ne yapacaklarını kestiremediğimden her satırı merakla okuyorum ve anne babaları gibi olmadıklarını artık kabul ettiğimden o niye annesi gibi değil o neyi babası gibi davrnmıyor demeyeceğim:) ama tatiller gelsede eski nesille hasret gidersek Aww son olarak biz çözemezsek şifreyi onlarada çözemeyecek ha umarım çözülmesi uzun sürmez:)][/b]

Bu sevimli köpekçikte mi kim? Hogwarts Gençliği Okuyun ve Şanon ile Maceraya ortak olun Kahkaha
brave_prens_1988
Süt
*

ayfirt_1988@msn.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #122 : Nisan 09, 2008, 02:22:13 »

[bHımmm demek yeni karanlık Lorda biraz sempatiklik katmak için maçı anlattırdın.Aslında kötü adamların sevilmesi gerekmez ama Walgdel  hımm bilemiyorum şimdilik ondan nefret etmemi gerktirecek kötü şeyler yapmadı ama ilerde yapacağını göz önüne alırsak onu sevmem konusunda pek fazla bir şansı yok neyse tabikide bende arkadaşlar arasında yaptığımız her rekabet içeren şeyden sonra gülen tarafsak birazcık birbirimizi kızdırırız Kahkaha bu doğanın kanunu olivia evet yeni dönem Bella'sı ona çok güveniyorsun ve hiç hata yapmayacak diyorsun bu büyük bir sorumluluk yav hatasız insan olmaz diyorum bence bu kadar kesin konuşma(Bu kadar hatasız olacaklarsa savaı kötüler mi? kazanacak gibisinden paranoyakça bir düşünce kafamdan geçmiyor değil neyse ya sen en iyisi ciddiye alma bu saçam teorimi Terleyen) neyse ne diyordum hatasız insan olmaz evet neyse seninde söylediğin gibi bu yeni dönenem çok farklı ve giderek onları sevmeye başladım.Okurken ne yapacaklarını kestiremediğimden her satırı merakla okuyorum ve anne babaları gibi olmadıklarını artık kabul ettiğimden o niye annesi gibi değil o neyi babası gibi davrnmıyor demeyeceğim:) ama tatiller gelsede eski nesille hasret gidersek Aww son olarak biz çözemezsek şifreyi onlarada çözemeyecek ha umarım çözülmesi uzun sürmez:)][/b]

kötü adamlar neden sewilmesin ki.ben bella hayranıydım mesela. kötüler mi kazanacak yoksa iyiler mi sorusuna gelirsek,neden olmasın. hala bi karar vermiş değilim.hep iyiler mi kazancak yaw, belli mi olur Kahkaha  waldgel i engelleyecek bir hata yapmayacak diyelim. eski 3 lüyü unutun arkadaşlar. zaten noel tatilinde harry ile albus karşı karşıya gelecek merak etme sen duygu.

ya aslında sınavlar falan yogunum,bu da bi bahane. uzun süre kimse çözmese ne güzel olur Kahkaha

biz çapulcuyuz arkadaş başka bişey değil çapulcuların geri dönmesi için yeni bir grup kurmaya ne dersiniz onlar gibi olamasakda muziplikte 2 numara ( :-)  ) olmaya ne dersiniz 
eheheheueuheheueeh
Fides
Larien
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Give peace a chance

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #123 : Nisan 10, 2008, 14:37:09 »

Utanmış Öncelikle üzgünüm , bir türlü Lord'umuzun adını ezberleyemedim, Utanmış Bir daha karıştırmayacağım söz Aww Waldgel, Waldgel, Wald-gel  Aww Dil Çıkaran  Neyse Dil Çıkaran Waldgel'i aslında takdir etmeye bile başlıyorum [Bu arada maçı anlatışından etkilenmiştim nasıl böyle tarafsızca sunuyor diye, demeyi unutmuşum Dil Çıkaran] Olivia Bella'dan daha kontrollü olabilecek mi Şaşırmış Kahkaha Yeni kötüler çok daha sinsi galiba Kahkaha Eskilerinin hiç böyle dertleri tasaları yoktu , neiyetleri gayet açıktı Dil Çıkaran İhtiyaç odasının sadece bizim altılı tarafından bilinmesine sevindim çünkü sanki vakti gelince epey önemli bir rol oynayabilir gibi geliyor bana nedense Gözlerini Deviren Öyle mi Gözlerini Deviren Lily iki yaş mı küçük, Al'ın onu koruma içgüdüsünü anlıyorum [Ve aslında bu çok da hoşuma gidiyor, kimseyi bu kadar düşünmeyip kardeşine bu kadar değer vermesi.] Rose'un akşam yemeği olmasını Dil Çıkaran Lily'e olacakları ve Albus'un diğer tarafını görmeyi sabırsızlıkla bekliyorum ama dediğin gibi eğer bunlar olacaksa zor bir bölüm olacak demektir. Gecikse de uzun  gelsin yeter Kahkaha  Sınavlarda da bol şans Aww Kolay gelsin Aww Ayrıca yorumuma menun olmana memnun oldum Hede Hödö çok Aww   

Imagine 

Imagine there's no Heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky
*
Imagine all the people
Living for today
Imagine there's no countries
It isn't hard to do
Nothing to kill or die for
And no religion too
*
Imagine all the people
Living life in peace
You may say that I'm a dreamer
But I'm not the only one
I hope someday you'll join us
And the world will be as one

Twilight
Âşık
brave_prens_1988
Süt
*

ayfirt_1988@msn.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #124 : Nisan 10, 2008, 16:06:02 »

oh be isim doğru Kahkaha   tarafsızca sunarak taraftar çekio Kahkaha  olivia kontrollu olacak. jk nin yazdıgı karakterlerin zayıflıklarını burada arındırmaya çalıştım diyelim. yeni iyiler de yeni kötüler eskilerden daha iyi.  ihtiyaç odası tabi ki zamanı geldiğinde çok işe yarayacak. sonuçta hogwarts ele geçirilirse  saklanabilecek tek yerler Kahkaha

lily ye dokunmak istemiorum aslında ( galiba ona aşığım Kahkaha ) ama onu kullanmak zorundayım. waldgel ve albus un içlerindeki karanlığı dışarıya çıkarmam gerekiyor. sınavlar bitio 1 tane kaldı.

wordde 5 sayfa yazacam. yeteri kadar uzun oluyo.  ayrıca  yorumuna memnun olduguma memnun olduguna memnun oldum  ( ne uzunmuş beaa Kahkaha )

eheheheueuheheueeh
oviedo
Çabuk Gel Locce Özledim seni
Kakao

nerden benim tavuum oluyomuş ya

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #125 : Nisan 14, 2008, 02:05:38 »

daha en diyelim bölüm çok güzeldi,,,ama özlüyoruz seni de bölümü de...

ÇABUK GEL LOCCEEEEEEEEEEEEEE BEKLİYORUZ SENİ.............
brave_prens_1988
Süt
*

ayfirt_1988@msn.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #126 : Nisan 14, 2008, 04:43:06 »

saol ama yeni bölüme başlamadım bile yaw ...  birazda beklicez  siz de ben de ...

eheheheueuheheueeh
Green Night
...Not Okay...
Demleme Çay

...Frank & Gerard....

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #127 : Nisan 14, 2008, 04:54:26 »

Herkesde bana özenmiş. Quidditchler yazmış. (bir Quidditch yazdım 2 tane hikayenin konusu oldu) Neyse yeni okumaya başladım. Henüz yorum yapamayacağım. Ancak tüm bölümleri bitirince yorum yapabilirim. Şimdilik güzel yazdığını söyleyebilirim. Ancak başlık büyük harfle yazılamaz diye bir kural var !

brave_prens_1988
Süt
*

ayfirt_1988@msn.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #128 : Nisan 14, 2008, 01:24:29 »

bir kıskançlık falan mı seziyorum nedir  anlamadım. önce bak bakalım  bölümler neler, nası bişi anlatıyor bu arkadaş.  yok bana özenmiş falan. bir hogwarts yılında quidditch olmicak da millet 3 büyücü turnuvası mı düzenlicek.

eheheheueuheheueeh
Green Night
...Not Okay...
Demleme Çay

...Frank & Gerard....

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #129 : Nisan 14, 2008, 14:30:25 »

sen benim söylediklerime çok alınmışsın <.< Ayrıca kimse beni bir başkasıyla karıştırmasın. Şahsen ben hiç kıskanç bir insan değilim. Asla da olmayacağım. Neyse eğer başlığı küçük harfle yazıp kurallara uyarsan, belki hikayeni okuyabilirim...
« Son Düzenleme: Nisan 14, 2008, 16:19:06 Gönderen: *_Duygu_* » Logged

brave_prens_1988
Süt
*

ayfirt_1988@msn.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #130 : Nisan 15, 2008, 23:09:46 »

birasdan alındım, aksini söylemek yalan olur. ama bi hikaye hakkında yorum yapacaksan önce okuman gerekir. kıskanç olup olmadıgını bilemem seni tanımıyorum.

eheheheueuheheueeh
Discovery
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Telve

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #131 : Nisan 15, 2008, 23:23:31 »

eline sağlık okudum sprrrr

brave_prens_1988
Süt
*

ayfirt_1988@msn.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #132 : Nisan 15, 2008, 23:28:10 »

saol canım okuduyup beğendiğine sewindim

eheheheueuheheueeh
Green Night
...Not Okay...
Demleme Çay

...Frank & Gerard....

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #133 : Nisan 15, 2008, 23:29:56 »

İyi o zaman... Keyfinizi kaçırdım sanırım.. özür dileyip gidiyorum  Gözlerini Deviren Ben sadece bir hata düzelttirmek istemişim ama onu da yapmamışsınız...
« Son Düzenleme: Nisan 15, 2008, 23:36:45 Gönderen: *_Duygu_* » Logged

brave_prens_1988
Süt
*

ayfirt_1988@msn.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #134 : Nisan 15, 2008, 23:38:15 »

yok keyfimi kaçıracak bi durum  her türlü eleştiriye açığım ama  okumadan yorum yapılmasını sewmiorum  kırdıysam kusura bakma

eheheheueuheheueeh
Sayfa: 1 ... 6 7 8 [9] 10   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: