Ana Sayfa
Yardım
Takvim
Üyeler
Giriş Yap
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
üye olun
.
Kasım 19, 2008, 11:09:43
Duyurular
:
Harry Potter Cafe ~ Facebook
grubuna gitmek için tıklayın.
Harry Potter Cafe | Forum
/
Diğer Konular
/
Not Defteri
/
Harry Potter Hikayeleri
(Moderatör:
Marissa
) / Konu:
Yeni Nesil Gençlik-Albus Severus Potter- 7.BÖLÜM: QUİDDİTCH MAÇI VE GİZLİ GEÇİT
Sayfa:
1
2
[
3
]
4
5
6
...
10
Aşağı git
« önceki
sonraki »
Yazdır
Gönderen
Konu: Yeni Nesil Gençlik-Albus Severus Potter- 7.BÖLÜM: QUİDDİTCH MAÇI VE GİZLİ GEÇİT (Okunma Sayısı 4467 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Fides
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi
Mors Ante Infamia Onursuzluktan Önce Ölüm
Ynt: Yeni Nesil Gençlik-Albus Severus Potter 3.bölüm seçmen şapkanın şarkısı sadece
«
Yanıtla #30 :
Şubat 15, 2008, 19:34:02 »
aaa ben onu hiç düşünmemiştim doğrusu josephine
çok iyi dedin evet cevap bekliyoruz
bu arada şarkı çok güzel olmuş ve bizi düşündüğün için teşekkürler
gelecek bölüm.......
Sirius ona serin bir gülüş attı ve devam etti.
"Ben seçimlerini yaptım ve onlardan pişman değilim. Ben, benim için aynısını yapacak arkadaşlarıma - kardeşlerime sadık kalmayı seçtim."
*
Gerçek dostluk, asla gerçekten ölmez,
Ve aileyi kan bağı belirlemez
Kopmayan bağlarla sağlamlaşır
Dertlerle ve acıyla güçlenip, sınanır
Bizi kardeş yapan budur ve böyle kalacağız
Sonuna kadar birbirimize sadığız
Ne olursa olsun bu andan sonra
Hep şükredeceğim, sahip olduğum için böyle dostlara
*
Saving people, haunting things, family business
*
Twilight
Sponsor Bağlantılar
Reklam
Re: Yeni Nesil Gençlik-Albus Severus Potter- 7.BÖLÜM: QUİDDİTCH MAÇI VE GİZLİ GEÇİT
«
Eklendi:
Kasım 19, 2008, 11:09:43 »
brave_prens_1988
Süt
yeni dönem çapulcusu :-)
Ynt: Yeni Nesil Gençlik-Albus Severus Potter 3.bölüm seçmen şapkanın şarkısı sadece
«
Yanıtla #31 :
Şubat 15, 2008, 22:01:26 »
hımm yeni yorumlar için saolun dedim en azından şu şarkıyı yazabilirim bende oturdum yazdım umarım güzel olmuştur pek inceleyemedim uyduruktan kafiyeli bişi yazmaya çalıştım
yeni sorumuza gelince arkadaşlar ne kan bağından bahsediyoruz burada büyücüler zaten kendi akrabaları ile ewlenip durmuyor mu yani safkan aileler nası akraba oldu:D
yinede bu konuyu hiç düşünmemiştim ama soru için çok saol josephine yani zaten büyücüler akrabalarıyla ewleniyo
biz çapulcuyuz arkadaş başka bişey değil çapulcuların geri dönmesi için yeni bir grup kurmaya ne dersiniz onlar gibi olamasakda muziplikte 2 numara ( :-) ) olmaya ne dersiniz
eheheheueuheheueeh
Fides
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi
«
Yanıtla #32 :
Şubat 18, 2008, 14:52:31 »
Alıntı sahibi: brave_prens_1988 üzerinde Şubat 15, 2008, 22:01:26
hımm yeni yorumlar için saolun dedim en azından şu şarkıyı yazabilirim bende oturdum yazdım umarım güzel olmuştur pek inceleyemedim uyduruktan kafiyeli bişi yazmaya çalıştım
yeni sorumuza gelince arkadaşlar ne kan bağından bahsediyoruz burada büyücüler zaten kendi akrabaları ile ewlenip durmuyor mu yani safkan aileler nası akraba oldu:D
yinede bu konuyu hiç düşünmemiştim ama soru için çok saol josephine yani zaten büyücüler akrabalarıyla ewleniyo
aaaa bu da doğru
biz kendi mantığımızla baktık olaya yoksa neredeyse hepsi bir şekilde3 akrabaydı zaten unutmuşuz bunu
"Ben seçimlerini yaptım ve onlardan pişman değilim. Ben, benim için aynısını yapacak arkadaşlarıma - kardeşlerime sadık kalmayı seçtim."
*
*
*
Twilight
brave_prens_1988
Süt
«
Yanıtla #33 :
Şubat 19, 2008, 16:39:56 »
aslında bu genetik mantığımız her yerde bi türk filmi senaryosu arıyooz
biz çapulcuyuz arkadaş başka bişey değil çapulcuların geri dönmesi için yeni bir grup kurmaya ne dersiniz onlar gibi olamasakda muziplikte 2 numara ( :-) ) olmaya ne dersiniz
eheheheueuheheueeh
brave_prens_1988
Süt
Ynt: Yeni Nesil Gençlik-Albus Severus Potter YENİ BÖLÜM YENİ GELEN VE SEÇİM
«
Yanıtla #34 :
Şubat 27, 2008, 00:10:12 »
3.BÖLÜM : YENİ GELEN VE SEÇİM
Godric s Hollow da ki kilisenin bile sığabileceği kadar geniş olan büyük salona girdiklerinde, Albus ister istemez kafasını tavan yerine gökyüzü gibi görünen salonun üst kısmına çevirdi. Her zaman ki gibi tavan görünemiyordu ama o buraya her girişinde başını yukarı doğrultmaktan alıkoyamıyordu. Sanki refleksleri tavanı görebilme umudunu hiç kaybetmiyor gibiydi. “Hogwarts bir tarih “ de yazmamış olsaydı yukarıdaki tavanın sihirle yapıldığına kesinlikle inanmazdı.
Havada süzülen binlerce mum tarafından ışıldayan ve 4 uzun masaya ayrılmış salondaki, ( birde öğretmenlere ayrılmış bölüm vardı ) Gryffindor bölümüne doğru yürüdü. Uzun uzadıya giden masanın girişe en uzak kısmına doğru ilerledi. Onu izleyen Rosie, Lily, Hugo, Anthony ve Look da sağına doğru karşılıklı bir şekilde oturdular. Tabi geçerken bina arkadaşları ile selamlaşmayı da es geçmediler.
Müdür yardımcısı Flitwick 1.sınıfları içeri aldı. Aralarında birde büyük sınıf bir yeni gelen vardı. Albus kim olduğunu merak etti. Flitwick de biraz sonra Durmstrang dan geldiğini ve 7.sınıfa gideceğini söyledi. Sonra da yeni öğrencilerin önüne dört ayaklı bir tabure yerleştirdi sessizce. Taburenin üstüne de sivri uçlu eski öğrencilerin gözlerine aşina bir büyücü şapkası koydu. Yamalar içindeki şapka, eski püsküydü ve son derece kirliydi. Herkesin gözü şapkadaydı ve en çok da yeni gelen öğrenciler şaşırmış suratlarla neler olacağına korku ile bakıyorlardı. Birkaç saniyelik sessizlikten sonra şapka kımıldandı ve kenarına yakın bir yerdeki yırtık açıldı ve şapka bir şarkı tutturdu.
“ Bundan 1000 yıl kadar önceydi.
Zamanın 4 büyük büyücüsü bir araya geldi.
Sıkı dostlardı Gryffindor ve Slytherin,
eş değerdi buna Ravenclaw ve Hufflepuff.
Toplanıp karar verdiler,
büyücüleri yetiştirelim,
kuralım bir okul eğitelim onları.
Büyücü kanı olmayan alınmasın okula dedi Salazar,
yiğit olsun dedi Godric,
zeki olmalı dedi Rowena,
büyü öğrenmek isteyen herkes gelmeli dedi Helga.
Tartıştılar ama yinede kararlarından vazgeçmediler,
her biri kendi binasını kurdu.
4 e ayrıldı Hogwarts bir daha birleşmemek üzere…
Bakmayın eski püskü olduğuma,
4 kurucu yarattı beni,
içimi beyinle doldurdular
sizleri ayırabileyim diye.
Takın beni kafanıza
içinizden ne geçiyor anlıyım hemen.
Kahraman yüreği taşıyorsanız
koyarım sizi Gryffindor a,
sinsilikse fikriniz
hemen Slytherin e gidersiniz,
mantıksa sizin için her şeyin başı
yeni eviniz olur Ravenclaw binası,
farklıysanız onlardan
medet umarsınız Hufflepuff tan.
Unutmayın isteklerinizdir sizi siz yapan.
Aklınızdan geçirin yeter,
nereye gitmek isterseniz orasıdır yeriniz,
haydi bakalım şimdi
beni kafanıza geçirin,
ait olduğunuz binaya geçin.”
Şarkı sona erince salonda bir alkış koptu. Şapka eğilerek dört masaya da selam verdi ve sessizliğe gömüldü. Profesör Flitwick elindeki parşömen kağıdını açtı ve
- “ adını söylediğim tabureye oturacak ve şapkayı başına geçirecek. Sonra da şapkanın sizi yerleştirdiği binanın masasına gideceksiniz. “ – Abbott Gina “.
Ufak tefek bir kız şapkayı başına geçirdi ve birazdan seçmen şapka bağırdı -“ Hufflepuff “ ve en sağdaki masadan büyük bir alkış yükseldi.
- “ Ackerly, Dave “ . korkusunu hala yenememiş gibi görünen çocuk titreyerek şapkayı kafasına geçirdi ve ardından şapkanın sesi duyuldu. – “ Ravenclaw “ ve soldan 2. sıradaki masadan alkışlar geldi.
- “ Bones, Amelia “ . kendine güveni tam gibi görünen bir kız tabureye oturdu ve kısa bir süre sonra - “ Gryffindor “ diye seslenen şapkayla birlikte Albus un da aralarında bulunduğu en soldaki masa bir alkış kopardı ve Albus Rosie ile göz göze geldi.
- Amelia Bones mu ? dedi Rosie sessizce.
- Evet babamlarla aynı dönemden Susan Bones ile akraba olmalı. Adını da zaten Susan Bones un halasından almış. Bir bakanlık çalışanıydı ve Voldemort un 2. yükselişinden sonra öldürüldü. Sanırım 1996 olmalı.( Rosie nin ilgi ile onu süzdüğünü görünce ) Biliyorsun işte karanlık dönemle alakalı bir çok şeyi en ince ayrıntısına kadar araştırdım dedi sırıtarak ve tüm hızıyla süren seçmeyi izlemeye devam ettiler.
- “ Pucey, Julian “ dedi incecik sesiyle Flitwick. Tereddüt etmeden şapkayı başına geçiren Julian, şapkanın Slytherin diye bağırması ile sağdan 2. masaya doğru koşmaya başladı. Alkış sırası onlardaydı. Daha sonra sırası ile Smith Judy Hufflepuff a, Thomas Jessica Gryffindor’a, Turpin Elisa Ravenclaw a seçildi. Albus un merakla beklediği yeni gelen 7.sınıftan bir önceki isim söylendiğinde bir anda gözlerini ona dikti. Dikkatlice süzmeye çocuğu ve merakla hangi masaya oturacağını bekledi.
- “ Wilkes, Gareth dedi ve kendinden son derece emin bir şekilde gelip iskemleye oturan çocuk şapkanın Slytherin diye bağırması ile son derece hoşnut oldu bu durumdan ve sağdan 2. masaya doğru koşturdu. Albus un sert bakışlarını yakalayan Rosie
- Kim o? diye sordu.
- Bu ismi hatırlıyorum. Voldemort un düşüşünden 1 sene önce seherbazlar tarafından öldürülmüştü. Teslim olmak yerine savaşarak ölecek kadar Voldemort a bağlıydı. 1980 de çetin bir mücadeleden sonra 2 seherbaz ancak ölüsünü teslim alabilmiş.
- Eh dikkat edilmesi gereken bir Slytherin olabilir diyorsun yani...
- Ben derim ki, tüm Slytherin ler potansiyel bir ölüm yiyendir. Tabi yeni bir karanlık lord gelmediği sürece sadece ezilmesi gereken sürüngenler diyebiliriz dedi ve Rosie nin gülmesi ile tekrar seçmeye döndü. Çünkü şimdi en çok beklediği kişi iskemledeydi.
- “ Waldgel Dellgrinert “ dedi ve bütün gözler şimdi yeni gelendeydi. Çoğu öğrenci okullar arası öğrenci geçişinden bile haberdar değildi.
Uzun boylu, geniş omuzlu, temiz yüzünün arkasında geceyi andıran kapkara gözleri olan, esmer tenli bu yeni gelen iskemleye doğru ilerledi. Albus dikkatlice onu izledi. Tekinsiz bir şeyler seziyordu. Bu soy ismi daha önce duymadığından emindi. Aldırmaz havası ve kendine olan güveni ile tam bir Slytherin gibi duruyordu. Durmstrang dan geliyor olması da ayrı bir parantez içeriyordu. Ciddi bir şekilde yanılmıyorsa dikkat edilmesi gereken biri olduğu çok barizdi. Onun iskemleye oturmasını izlerken birden 5 sene öncesine döner gibi oldu. Sanki bir anı fırtınası gibiydi bu.
Kendinden 2 yaş büyük olan kardeşi James onu endişelendirmişti. Slytherin e düşebileceğini söyleyip duruyordu. Ama babasının ona seçimin kendisinde olduğunu söylemesi ile rahatlamıştı. Tabi iskemleye oturma anı gelene kadar sürmüştü bu. İsmi okunduğunda kalbi o kadar hızlı atıyordu ki ona bakan herkes kazağının ileri geri hareket edişini görecek diye endişelenmişti bile. İskemleye oturmak için yürümeye başladığında birkaç adımlık yolun sonuna ona saatler süren bir zamandan sonra varabilmişti. Oraya oturduğunda korktuğu olmamış. Daha şapkayı başına değdirir değdirmez Gryffindor diye bağırması ile rahat bir nefes almıştı.
Waldgel 4 ayaklı iskemleye otururken hiç tereddüt etmedi ve bir çok yaması buluna eski şapkayı başına geçirdiği anda şapkanın sesini duydu. Şapka yalnızca onun duyabileceği şekilde konuşuyordu.
- “ hımm… uzun zamandır başka okuldan gelen biri olmamıştı. İlginç birisin. Ravenclaw olacak kadar keskin bir zekan, Slytherin lerle yarışacak derecede kurnazlığın ve en az bir Gryffindor kadar yüreğin var. Gryffindor ve Ravenclaw için fazla kurnazsın. Bir Slytherin içinse fazla zeki ve cesursun. Seni nereye göndermeli acaba…
- “ Hiçbirine “ diye seslendi şapkaya. Kimsenin şapka ile konuştuğunu duymadığından emindi.
- “ Farklı amaçlar ve zor hedefler var. Tehlikeli birisin, ama Hufflepuff olarak amacını gerçekleştirmen çok zor. Sadece 1 senen var ama sen imkansızı hedefliyorsun. Başaramayacaksın ama “ HUFFLEPUFF “ diye bağırdı şapka. En sağdaki masa yeni geleni alkışlıyordu. Waldgel kalkarken şapkaya baktı ve “ göreceğiz “ diyerek kendi binasının olduğu kısma ilerledi. Geçerken diğer masaları da süzmeyi ihmal etmedi. Gryffindor masasını sanki biraz daha fazla süzmüştü.
Albus hayal kırıklığına uğramıştı. Sezgileri genellikle doğru çıkardı ama bu kez yanılmış olabilir miydi? Onu daha da düşündüren olay ise şapkanın uzun süre hangi masaya gideceğini söylememesiydi. Hiç bu kadar beklediğini hatırlamıyordu. Biraz sonra ona bakmaktan vazgeçti ve yeni gelen Gryffindor lara sıcakkanlılıkla hoş geldin dedi. Bu sırada okul müdiresi prof. McGonogall ayağa kalktı ve salona sessizlik hakim oldu.
- “ önce yeni gelen öğrencilere, sonrada eski öğrencilere hoş geldiniz diyorum( kısa bir alkış geldi). Birinci sınıf öğrenciler, okul alanındaki ormanın bütün öğrencilere yasak olduğunu unutmayın. Öteki öğrencilerimizden bazılarına da bunu hatırlatmam gerekecek. Çünkü sınırları zorlayanlar var ( dedi ve Gryffindor masasını süzen bir bakış attı ). Hadememiz Mr Fiich de ders aralarında koridorlarda büyü yapmanın yasak olduğunu sizlere hatırlatmamı istedi. Ouidditch seçmeleri ders yılının ikinci haftasında yapılacaktır. Kendi binalarının takımlarında yer almak isteyenlerin Madam Hooch'a başvurmaları gerekmektedir.
- “ şimdi aramıza bu sene katılacak olan yeni biçim değiştirme profesörünü sizlere takdim edeyim. Profesör Teddy Remus Lupin.” Küçük bir alkış tufanı koptu. Hepinizin acıktığını biliyorum. Bu yüzden bu okulun gördüğü en iyi müdür olan Albus Dumbledore un deyimiyle “ YUMULUN “ dedi ve önlerinde birçok yemek çeşidi belirdi.
Gryffindor masasında ufak bir şok yaşanıyordu. Hugo resmen ( “ bu bizim Ted diye ) haykırmıştı. Albus o ana kadar öğretmenlerin bulunduğu masaya bakmamıştı. Öz babası yeni gelen profesörün vaftiz oğluydu. Sürekli görüştükleri halde ona bundan hiç bahsetmemesine hem bozulmuştu hem de şaşırmıştı. Geçen yaz Bill ve Fleur Weasley nin kızları olan Victoire ile evlenmiş ve resmi olarak aileye katılmıştı.
Garip yüz hatları ve çenesi ile bir kurdu andıran Teddy nin yüzündeki neşe dolu ifadeye baktı. Orta uzunluktaki saçları ona en çok yakışan sarı rengindeydi. Annesinden kalan metamorfmagus yeteneği ile saçlarını istediği renge çevirebiliyordu. Bir kurt adam olan babasından kalan kurdumsu bir surata sahipti. Bir kurt adam değildi ama yine de kurdumsu özellikleri de yok sayılmazdı.
Albus onun öğrenciliğinde Ravenclaw olduğunu biliyordu ama bu sene ki biçim değiştirme derslerinin zevkli geçeceğini düşünmeye başlamıştı.
OKUYAN HERKESTEN RİCAM İYİ KÖTÜ YORUM YAPMASI. ELEŞTİRİLERE AÇIK BİRİYİM
«
Son Düzenleme: Şubat 27, 2008, 00:11:03 Gönderen: brave_prens_1988
»
eheheheueuheheueeh
Marissa
Merry Gentry
Yönetici
Has Türk Kahvesi
''Est Solarus oth Mithas''
«
Yanıtla #35 :
Şubat 27, 2008, 07:05:42 »
Öncelikle çok şeker bir bölüm olduğunu söylemeden geçemeyeceğim.Yeni öğrencinin sakladığı bir şeyler mi var acaba??? Birde Teddy nin profesör olması ve hikayeye katılması çok iyi olmuş.Yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyorum.
**** Harley Quinn'e -Işın'ıma çokkk teşekkürler muahh***
Ne dilediğine dikkat et derler.Şey dualarına daha çok dikkat et.Ne istediğinden emin ol,çok emin ol.Bir tanrının tam olarak istediğiniz şeyi size ne zaman vereceğini asla bilemezsiniz.
*Bill ..Senden korkulsa da sen yine de sevilirsin.
Fides
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi
«
Yanıtla #36 :
Şubat 27, 2008, 16:42:50 »
oooo
bu harika bir bölümdü
Bu yeni gelenden asla bir HUFFLEPUFF çıkacağım-nı sanmazdım ama şapka istenilen yere yerleştiriyor ve o da orayı deli gibi istediğine göre slyterin felan yapmadı sanırım ? Ama amacını çok merak ettim doğrusu? Öğreneceğiz artık
bu çocuk sanki Albus'un karşılaşacağı o çocuk gibi duruyor. ayrıca slyterinden bahsetme şeklini ve şapka kısmını da okuyunca onun iyi olduğuna iyice kanaat getirdim [ilk başlarda o kötü mü olacak diye düşünüyordum da ] neyse eline sağlık çok güzeldi
Teddy'e çok sevindim özellikle
yenisine yakında kavuşuruz umarım
*
*
*
Twilight
brave_prens_1988
Süt
«
Yanıtla #37 :
Şubat 27, 2008, 18:06:45 »
eh bunu saklamanın anlamı yok yeni karanlık lordumuz hufflepuff ta artık. ayrıca teddy yi koymazsam olmazdı çünkü lupin taraftarlarının tepkisinden korktum
artık albus un rakibi var hayırlı ugurlu olsun. yeni bölüme gelince bi aksilik olmazsa haftada bi bölümü yazabilmeyi umuyorum çünkü şuan başka bir hikaye projesi var elimizde. bi arkadaşla beraber tom marvolo riddle ın hayatını yazmayı planlıyoruz ama o iş biraz uzun. hikayeyi aksatmamaya çalışırım
yeterki sizler yorumlarınızı esirgemeyin
eheheheueuheheueeh
Fides
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi
«
Yanıtla #38 :
Şubat 27, 2008, 18:11:36 »
Merak etme biz buradayız
Tom'un hikayesi epey riskli ve bnüyük bir şey çünkü sonunu biliyoruz nefret edilen biri ... ama yazılınca çocukluğu nasıl olur onu tahmin edemiyorum
Lupin taraftarlarından bence de kork
[şekil 1-a ben
] peki ama bu çocuk nasıl bu kadar genç profesör oldu ? Bir de o slytrerinli çocuğun Voldemort ile alakası var mı ?
*
*
*
Twilight
brave_prens_1988
Süt
«
Yanıtla #39 :
Şubat 27, 2008, 19:42:33 »
tom un riskinin farkındayız ve yoğun bir araştırma programına başladık her bilgiyi tamamladıktan sonra başlicaz.
sorulara geçecek olursak nasıl bu kadar genç profesör oldu demişsin. şimdi ben sana sorayım snape kaç yaşında profesör oldu. bi hesap yapalım. harry 1 yaşında iken yani 1981 de annesi ile babasını kaybetti. snape lily ile beraber başladıklarına göre ve lily 1960 doğumlu olduguna göre snape te 1960 lı.
yani sadece 21 yaşında iken hogwarts ta iksir hocalığı yapıyordu. teddy nin yaşı ise şuan 24. ( umarım tatmin olmuşsundur
)
2. soruya gelince voldemort ile bağlantısı yok. onun nereden geldiğini hikayenin sonunda anlayacağız. bunu sürpriz olarak saklıyorum ve ekleyerek bir dahaki tahminlere olumlu yada olumsuz cevap vermeyeceğimi bildiririm. benim en büyük süprizim o
eheheheueuheheueeh
Fides
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi
«
Yanıtla #40 :
Şubat 27, 2008, 19:51:06 »
Ted'in yaş konusunu çok iyi anladım
saol
Tamam haklısın daha fazla bununla ilgili sorular süprizin anlamını yok eder , artık sırf geçmişle ilgili takılan soruları sorarım
kolay gelsin ...
«
Son Düzenleme: Şubat 27, 2008, 19:55:19 Gönderen: holy_solemn
»
*
*
*
Twilight
miss-potter
~SoniAdorA~
UU Seherbazları
Sıcak Çikolata
Anne ben Twilight manyağı oldum!!xD
«
Yanıtla #41 :
Şubat 27, 2008, 20:37:42 »
süper olmuş valla yeni karanlık lordumuz hayırlı uğurlu olsun ama bizim albusumuzun karşısında durabilirmi merak ediyorum çünkü bzimkinde mürver asa var-ohhh canıma değsin bizde mürver asa var onda yok işte çatlaaa emiii-küçük çocukların kıskandırmalarına benzedi galiba
brave_prens_1988
Süt
Ynt: Yeni Nesil Gençlik-Albus Severus Potter- Yeni Bölüm-Yeni Gelen ve Seçim
«
Yanıtla #42 :
Şubat 27, 2008, 21:09:06 »
ah şunu holly sorusunu sormadan önce söleseydin bişiler derdim ama şuan karar aldım karanlık lordumla alakalı bilgi vermicem ama yinede bi kopya veriyim miss pottercıgım karanlık lordumuzda nasıl bir asa oldugunu bilmioruz bunu unutmayalım
ve karanlık lordumu hafife alma derim
eheheheueuheheueeh
miss-potter
~SoniAdorA~
UU Seherbazları
Sıcak Çikolata
Anne ben Twilight manyağı oldum!!xD
«
Yanıtla #43 :
Şubat 27, 2008, 21:15:20 »
Alıntı sahibi: brave_prens_1988 üzerinde Şubat 27, 2008, 21:09:06
ah şunu holly sorusunu sormadan önce söleseydin bişiler derdim ama şuan karar aldım karanlık lordumla alakalı bilgi vermicem ama yinede bi kopya veriyim miss pottercıgım karanlık lordumuzda nasıl bir asa oldugunu bilmioruz bunu unutmayalım
ve karanlık lordumu hafife alma derim
sakın bana yeni kara lordun mürver asadan daha güçlü asası var deme şak die düşüp bayılırım valla
ayrıca valla albus şu yeni kara lorda yenilirse ileriki bölümlerde benden çekeceğin var haberin olsun-bana bakarmısınız yazarı tehdit ediyorum-kendimi hiç iyi görmemeye başladım yakında yazarları tehdit ettiğim için azkabana atılacağım valla
brave_prens_1988
Süt
«
Yanıtla #44 :
Şubat 27, 2008, 22:16:51 »
yok biz insanları sırf yazarı tehdit etti diye azkabana atmayız ( sihir bakanı kingsley
)
waldgel in asası hakkında bilgi vermicem çünkü o da diğer süprizimle bağlantılı
ikisinin savaşına gelince ben bile bilmiorum hangisinin kazanacağını
eheheheueuheheueeh
Sayfa:
1
2
[
3
]
4
5
6
...
10