Marissa
Merry Gentry
Mod
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''
|
 |
« Yanıtla #15 : Şubat 06, 2008, 14:37:16 » |
|
kesinlikle gelecek bu hikaye begenilsede begenilmesede yazılacak kendim için bile olsa yazarım
ahhh harika bence ve çok teşekkürler bu fikrinden dolayı ben bu Albus'u yavaş yavaş sevicem galiba  eline sağlık.
|
|
|
|
|
|
 Ne dilediğine dikkat et derler.Şey dualarına daha çok dikkat et.Ne istediğinden emin ol,çok emin ol.Bir tanrının tam olarak istediğiniz şeyi size ne zaman vereceğini asla bilemezsiniz.
|
|
|
|
|
arabella lily snape
Süt
ne olursan ol gel slytherine gel
|
 |
« Yanıtla #16 : Şubat 06, 2008, 17:40:15 » |
|
2. bölümün tamamını okuyamadım ama süper olmuş hep bişeyler eksikti içimde ama yani süper yazmışın devam kitabı gibi olmuş bn çok beğendim kitap felan çıkarmayı güşünü4rsan seni desteklerim devamını bekliyorum
|
|
|
|
|
|
arabellasız olmaz
|
|
|
|
Fides
|
 |
« Yanıtla #17 : Şubat 06, 2008, 18:18:21 » |
|
 biz çok sevdik hikayeni [ bir kere farklılıyla kazandı zaten  ] yakında yeni bölümlere kavuşuruz umarım  Karanlık Lord olacak kişiyle ne zaman tanışacağız peki yakında mı ?
|
|
|
|
|
|
 Imagine Imagine there's no Heaven It's easy if you try No hell below us Above us only sky * Imagine all the people Living for today Imagine there's no countries It isn't hard to do Nothing to kill or die for And no religion too * Imagine all the people Living life in peace You may say that I'm a dreamer But I'm not the only one I hope someday you'll join us And the world will be as one  Twilight 
|
|
|
brave_prens_1988
Süt
yeni dönem çapulcusu :-)
|
 |
« Yanıtla #18 : Şubat 07, 2008, 17:36:26 » |
|
öncelikle yorumlar için çok saolun bu dewam kitabı olacak diğer arkadaşlar gibi 6. seneye yada 7. seneye dönüş yapmak jk ye haksızlık olur dedim kadın yazdı bitirdi bize ancak bambaşka bir hikaye yazmak yakışır. farklı olacagını kendimde söyleyebilirim iddaalı bi söz belki ama farklı olacak yeni karanlık lordumuzun adını 3. bölümde göreceğiz ama affınıza sıgınarak 3. bölümün geç geleceğini bilmenizi istiyorum. bunun nedeni şuan tatildeyim ve bilgisayarımdan giremiyorum geri döndüğümde hemen yazmaya başlicam. ama bu ay içerisinde bu mümkün diil. martta olacak. bu arada hikayenin kurgusunu tam olarak kafamda oluşturmadım hikayenin içeriği hakkında sorular sorarsanız hem neler olacagı hakkında bilginiz olur hemde ben bu arada hikayeyi şekillendirmiş olurum 
|
|
|
|
|
|
biz çapulcuyuz arkadaş başka bişey değil çapulcuların geri dönmesi için yeni bir grup kurmaya ne dersiniz onlar gibi olamasakda muziplikte 2 numara ( :-) ) olmaya ne dersiniz eheheheueuheheueeh
|
|
|
|
miss-potter
|
 |
« Yanıtla #19 : Şubat 07, 2008, 19:55:34 » |
|
öncelikle yorumlar için çok saolun yeni karanlık lordumuzun adını 3. bölümde göreceğiz ama martta olacak. bu arada hikayenin kurgusunu tam olarak kafamda oluşturmadım hikayenin içeriği hakkında sorular sorarsanız hem neler olacagı hakkında bilginiz olur hemde ben bu arada hikayeyi şekillendirmiş olurum  anaaaaaam mart mı şaka mı bu mart a kadar nayır olamaz böhüüüüüüüüüü daha erken olma ihtimali yok mu yavvvv soru sorun demişsin madem o kadar ısrar ettin 1-2 soru soralım bari ehem ehem 1-Bu yeni Karanlık Lordun Albusla bir bağlantısı var mı?Varsa ne neden? 2-Bu yeni Karanlık Lord la Albus(Harry-Voldi)gibi birbirine karşı mı olacak yoksa aynı tarafta mı olacaklar_ 3-Albus Rosie yi seviyor mu bana mı öyle geliyor 4-Albus niye en güçlü olmak istiyor? 5-Albus neden mürver asa yapma ihtiyacı duydu_ neyse bu birkaç soru yeter herhalde
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fingolfin
|
 |
« Yanıtla #21 : Şubat 08, 2008, 23:44:53 » |
|
Çok güzel olmuş gerçekten.Devamını merakla bekliyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
brave_prens_1988
Süt
|
 |
« Yanıtla #22 : Şubat 09, 2008, 23:31:43 » |
|
öncelikle yorumlara teşekkür edip saygımızı sunalım ve sorulara verilen cevaplara geçelim marttan önce olmaz bunun nedeni erzurum da okuyorum bilgisayarım orada ist da sömestr tatilindeyim ve yazma imkanım sıfır. geri ancak marttın 1 inde falan döneceğimden ve hazır bölüm olmadıgından hemen yazmaya başlicam ve en kısa zamanda yayınlicam cevaplar 1)şimdilik bi bağlantısı yok ama bi düşmanlık kurucam aralarında hele bi okul başlasın 2)harry voldy gibi karşı karşıya olacaklar ama karşılıklı olacak sadece karanlık lord saldırmayacak açık bi savaş 3)sewiyor  4)büyü konusunda en iyisi oldugunu ispatlamak istiyor. spor gibi düşün herkes en iyi olmak ister. 5)yenilmezliğin sembolü mürver asa oldugu için diyelim. asaların güçleri farklıdır. bunu olivander söylüyor saten ilk harry asasını almaya geldiği zaman. sorular için çok saol miss potter umarım cevaplar seni ve diğer arkadasları tatmin eder. lucywent vefingolfin size de teşekkür ederim her zaman sorularınızı beklerim ve hikaye ye bölüm bölüm yorum yapmanızı tercih ederim. böylece hataları bi sonraki bölümde düzelteyim sihirli günler 
|
|
|
|
|
|
biz çapulcuyuz arkadaş başka bişey değil çapulcuların geri dönmesi için yeni bir grup kurmaya ne dersiniz onlar gibi olamasakda muziplikte 2 numara ( :-) ) olmaya ne dersiniz eheheheueuheheueeh
|
|
|
|
Fides
|
 |
« Yanıtla #23 : Şubat 11, 2008, 12:24:57 » |
|
benim de sormak istediğim her şeyi miss-potter sormuş  cevaplarımız için teşekkürler  marta kadar  napalım bekleyeceğiz başka çare olmadığına göre  sen tatildeyken yaz en azından tatil bitince geçirrsin
|
|
|
|
|
|
 Imagine Imagine there's no Heaven It's easy if you try No hell below us Above us only sky * Imagine all the people Living for today Imagine there's no countries It isn't hard to do Nothing to kill or die for And no religion too * Imagine all the people Living life in peace You may say that I'm a dreamer But I'm not the only one I hope someday you'll join us And the world will be as one  Twilight 
|
|
|
brave_prens_1988
Süt
|
 |
« Yanıtla #24 : Şubat 11, 2008, 21:40:30 » |
|
yazamıyoruz bari sorulara cevap verelim dimi ama  saol sende holy kusuruma bakmayın geç gelecek çünkü yazmam için karakter isimlerimin elimde olması lazım onlar erzurumda kaldı ama düşünüyorum yeni konular hakkında neler yazabilirim die yeni soruları beklerim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
brave_prens_1988
Süt
|
 |
« Yanıtla #25 : Şubat 14, 2008, 22:31:54 » |
|
Bundan 1000 yıl kadar önceydi. Zamanın 4 büyük büyücüsü bir araya geldi. sıkı dostlardı Gryffindor ve Slytherin, eş değerdi buna Ravenclaw ve Hufflepuff. Toplanıp karar verdiler, büyücüleri yetiştirelim, kuralım bir okul eğitelim onları. Büyücü kanı olmayan alınmasın okula dedi Salazar, yiğit olsun dedi Godric, zeki olmalı dedi Rowena, büyü öğrenmek isteyen herkes gelmeli dedi Helga. Tartıştılar ama yinede kararlarından vazgeçmediler, her biri kendi binasını kurdu. 4 e ayrıldı Hogwarts bir daha birleşmemek üzere… bakmayın eski püskü olduğuma, 4 kurucu yarattı beni, içimi beyinle doldurdular sizleri ayırabileyim diye. Takın beni kafanıza içinizden ne geçiyor anlıyım hemen. Kahraman yüreği taşıyorsanız koyarım sizi Gryffindor a, sinsilikse fikriniz hemen Slytherin e gidersiniz, mantıksa sizin için her şeyin başı yeni eviniz olur Ravenclaw binası, farklıysanız onlardan medet umarsınız Hufflepuff tan. Unutmayın isteklerinizdir sizi siz yapan. Aklınızdan geçirin yeter, nereye gitmek isterseniz orasıdır yeriniz, haydi bakalım şimdi beni kafanıza geçirin, ait olduğunuz binaya geçin.
işte bölüm geç gelcek bari seçmen şapkanın şarkısını yazayım dedim bakın bakalım güzel olmuş mu ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
miss-potter
|
 |
« Yanıtla #26 : Şubat 14, 2008, 22:49:22 » |
|
hımmmm güzel olmuş amma velakin ben yeni bölümü beklemeye başladım şahsen umarım en kısa sürede yeni bölüm gelir
|
|
|
|
|
|
|
|
|
brave_prens_1988
Süt
|
 |
« Yanıtla #27 : Şubat 15, 2008, 16:30:38 » |
|
yeni bölümü yazamıyorum bende dedim hiç değilse bi seçmen şapka şarkısı tutturayım en azından boş durmamış olalım umarım iyi olmuştur
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
josephine
RoMé & JuLY
Kakao

FééL THé FiRé...
|
 |
« Yanıtla #29 : Şubat 15, 2008, 17:13:28 » |
|
hmm...orjinal bi yazı olması kesinlikle senin için ii oldu bencede we gerçekten güzele benzio o yüzden dewamını bekliorm ama kafama herşeyden öte bişi takıldıki o da albus'un rosie'ye aşık olması yani sonuçta rosie ronun kızı albus ginny'nin oğlu eh bu durumda takdir edersinki ron albusun dayısı ginny'de rosie'nin halası hemde birinci kuşak...
eminim bi bildiin war ama napiim bn de böyle gidip ince detaylara takılıorm bnm şu ufacıcık problemimi çözersen eer gerçekten çok sewinirim kalemine sağlık 3. bölümü bekliorm
|
|
|
|
|
|
Vanda:Sizi seviyorum çocuklar.Ama salaksınız. Timmy & Cosmo:Ama senin salaklarınız 
|
|
|
|