Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ekim 11, 2008, 23:17:23  

Sayfa: [1] 2 3   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Yalan aşklar -3.bölüm- TAŞINMA (eklendi)  (Okunma Sayısı 889 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
mahmut16
Şeker
**

Slytherin

Üyelik Bilgileri E-Posta
« : Temmuz 23, 2008, 14:58:05 »

İlk bölümünü yazdığım ve bıraktığım ilk hikayemin ardından ikinci bir hikaye yazmaya karar verdim aslında isim bulmak zor oldu ve isim ilerde değişebilir bu isim bana kısa ömürlü gibi geldi hem aşkı hemde macerayı anlatabilecek bir isim bulamadım hikayenin beni nereye sürükleyiceğini bilmiyorum şuanlık bir aşk konum var onun üzerinden gidiceğim.

Harry Potter ve arkadaşlarının Beşinci Kitap/Filminden sonraki zamanda geçiyor.

KAÇIRILMA
Karanlık bir sokakta, elinde poşetler olan yaşlı bir kadın sendeleyerek düştü. Arkadan gelen siyah saçlı çocuk koşarak yanına geldi.
“Durun lütfen size yardım edeyim.”
Yaşlı kadın inleyerek:
“Ah, sağol evladım”
Yaşlı kadının üzerinde bir etek ve gömlek vardı etek’in uçları yıpranmış sökülmüştü.
Genç çocuk gülümseyerek;
“Sizi evinize kadar götüreyim. Hangi taraftan”

Kadın sağ tarafı daha aydınlık ve geniş olan meydanı gösterirken çocuk yaşlı kadının koluna girerek paketleri yerden aldı. Karanlık sokaktan aydınlık sokağa geçtiklerinde çocuk etrafına baktı kadın ona meydanın karşısındaki binayı gösterince oraya yöneldiler bir ışığın altından geçerlerken, siyah saçlı çocuk yanındaki kadının saçlarının kısaldığını ve boyunun uzadığını gördü ve kolunu kurtararak ne olduğunu anladı. Kadın iksirin etkisinin geçmeye başladığını anlayınca kolunu sıvayıp karanlık işarete dokundu ve birden pof’lamalar duyuldu.

Çocuk etrafa bakarken hızla asasını çekti, etrafında on tane ölüm yiyen vardı. İçlerinden biri çıkıp:
“Merhaba, Harry Potter buralardan sıkıldığını duyduk ve seni almaya geldik.”
Harry etrafına baktı ve pek şansı olmadığını anladı ancak sonuna kadar savaşmaya hazırdı.
“Veya Lordunuz tarafından gönderildiniz, ama ne yazık ki beni almak o kadar kolay değil.”

Aynı anda beş sokak ötede…

Kapının yumruklanmasını duyan dudley kapıyı açmaya gitti. Karşındakileri görünce koşarak içeri girdi. Kapıdakiler beklemeden çocuğun arkasından içeri daldı. Salondan dışarı çıkan adam ne oluyor demeye kalmadan karşıda ki konuştu.
“Vernon Dursley, Harry nerde?”
“Dumbledore, benim evimde bu saat de ne işin var?”
“Sana bir soru sordum Dursley.”
“Nerden bileyim her halde dışarıda sürtüyordur.”
Yaşlı büyücü arkasına dönerek kapıdan çıktı.
“Hemen Herkes on beşer kişilik gruplara ayrılarak aramaya başlasın bulan gurup nasıl haber vereceğini biliyor hadi şimdi gidin!”

Harry asasını sıkı tutarak ne yapacağını düşündü bu iş gerçekten ciddiydi.
“Potter, ne oldu yoksa hala bizimle dövüşmeyi mi düşünüyorsun?”
“Ah hayır acaba sizi çabuk mu yeneyim yoksa tadını çıkara çıkara mı yeneyim diye düşünüyordum”
Harry kelimeleri söyler söylemez kırmızı ışın üzerine doğru geldi.
“Protego!”
Ölüm yiyenlerden biri gülerken ikisi alkışlıyordu.
Harry ya şimdi ya hiç diyerekten savaşa başladı.
“Petrificus Totalus” büyüsü bir ölüm yiyeni devirirken iki tane büyü onu sıyırıp geçti.
“İncarcerous”
“İncendio” üzerine gelen ipler alev alıp yok olurken bir sersemletme daha yolladı hedefi vuramazken sırtına bir acı saplandı.
“Buraya kadarmış Harry Potter şimdi seni Karanlık Lorda götürüyoruz.”
Harry ayağa kalkmaya çalışırken aldığı diğer lanet yüzünden ayakları dans etmeye başladı etraftaki ölüm yiyenler buna gülerken.
“Finite İncantatem” Harry ayaklarını durdurdu.
“Reducto!” büyünün vurduğu kişi parçalara bölündü Harry bir kadın sesi duydu.
“Rodolphusss”
Harry büyünün kimi öldürdüğünü anladı ve bağıran kişinin de Bellatrix olduğunu anladı kadın maskesini çıkarırken hala bağırıyordu.
“SEN BUNU ÖDEYECEKSİN”
“CRUCİO”
Bedenine muhteşem bir acı saplanırken yerde bağırmaya başladı.
“Bella, BELLA sakin ol onu lordumuza sağ götürmeliyiz”
“İmperio”
Harry’nin yüz ifadesi mutlu bir çocuğun ki ne dönerken hiçbir acıyı hissetmiyordu kafasından bir ses ona asasını atmasını söylüyordu. Ama bir diğer yanı bunun çok mantıksız bu kadar ölüm yiyenin arasında asasını atmanın çok kötü olacağını söylüyordu ve ayağa kalktı.
   Kalkar kalkmaz üç sersemletme büyüsü ona yaklaşırken gördüğü son şey bazı kişilerin onlara doğru koşturup “İşaret verin onu bulduk “ demesiydi ve her şey karardı.

Gözlerini açtığında karanlık bir odadaydı gözleri karanlığa alıştıktan sonra tablodaki bir kişinin çıktığını gördü. İçeri üç kişi dalarken ışığı yaktılar. Acı ışık gözlerini yakarken bir süre sonra buna alıştı ve gözlerini açtığında nerde olduğunu anladı. Odanın duvarındaki boyalar kabarmış ve dökülüyordu yanında bir tane daha yatak vardı ama kimse yatmıyordu. Yatakların karşı duvarında uzun ve eski bir gardırop vardı. Gelen kişilere baktığında bunların Ron, Hermione ve Dumbledore olduğunu gördü Hermione ağlayarak ona sarılırken;

“Ah bizi çok korkuttun Harry”
Harry şaşırmış bir halde
“Neden ne oldu ki?”
Ron kekeleyerek
“Ha ha hatırlamıyor musun?”
Dumbledore’ un yüz ifadesi değişirken Hermione daha fazla ağlamaya başladı.
“Ron, Hermione hadi siz mutfağa inin ve yemeğe yardım edin.”
Ron itiraz etmeye kalkarken.
Dumbledore sükunetle
“Biraz başbaşa konuşmamız lazım”
Harmione ve Ron dışarı çıktıktan sonra

Dumbledore Harry’nin yanındaki sandalyeye otururdu. Harry Doğrulup oturma pozisyonu aldı ve gözlüklerini aradı Dumbledore ona gözlüklerini verirken Harry ufak bir teşekkür etti.

“Evet, Harry Şimdi bana ne olduğunu anlat”

Harry yaşlı kadından itibaren her şeyi anlattıktan sonra:
“Ama profesör benim saldırı altında olduğumu nasıl öğrendiniz”
“İçerideki casusumuz haber verdi biraz geç haber verdi aslında ama seni bulabildik”
“Peki, Hermione neden onları korkuttuğumu söyledi alt tarafı bir sersemletme büyüsü yedim?”
“Aslına bakılırsa Harry üç tane sersemletme büyüsü yedin ve dört gündür uyuyorsun”
“NEE ama neden?
“Aslında birçok nedeni var üç tane sersemletme büyüsü sen yorgunken sana çarptı ve bu büyüler dışında birkaç lanet izine daha rastladık Cruciatus, İmperius ve” biraz duraksadıktan sonra “Diffindo”
“Diffindo mu? Ama neremde?” biraz düşündükten sonra “Tabi ki sırtımda değil mi?”

Elini bir an için sırtına götürdükten sonra kesme büyüsünün ne kadar iz bıraktığını merak etti.

“Profesör peki kalıcı bir iz kalacak mı?”
“Harry biliyorsun bazı lanetlerin izleri geçmez yaran çok büyük şuan acı hissetmiyorsun gerekli tedavi yapıldı ve merhem sürüldü ancak yara gerçekten büyük iz büyük ihtimalle kalacak.”
“Evet, Harry istersen arkadaşlarını çağırayım konuşun ve sonra yemeğini getirtirim Dobby’e”
“Teşekkür ederim Profesör ama Dobby burada mı artık?”
“Bunu arkadaşların anlatacaktır”

Dumbledore kapıdan çıktıktan sonra içeri hemen Hermione ve Ron girdi kapı da bekledikleri bariz bir şekilde ortadaydı.
Hermione Harry’e sarılırken:
“Harry iyi misin?”
Harry yüzünü buruşturarak:
“Ellerini sırtımdan çekersen daha iyi olacağım”
“Özür dilerim bir an için unuttum. Senin için öyle endişelendik ki”

Ron tatil boyunca uzamamıştı üzerinde bir t-shirt ve kot bulunuyordu kızıl saçları taranmış şekilde yana yatmıştı. Hermione biraz kilo almıştı, Saçları eskisi gibi kabarıktı ve yüzündeki sivilcelerden eser yoktu.
“Ee abi bize her şeyi anlat”
Hermione biraz utangaçça “Harry Dumbledore asana bakarken Reducto’ya rastladı o büyü kimseyi vurmadı değil mi?”
Harry mırıldanarak “Rodolphus’u öldürdüm”
Hermione cıyaklarken, Ron kafasını sağa sola sallıyordu.
“Ne yapsaydım Hermione, Dumbledore sana vücudumdaki lanetleri söyledi mi?”
Harry sırtını dönerek t-shirt’ünü kaldırdı. Hermione yüzünü buruşturarak ağlamaya başladı.
Ron üzgünce:
“Geçmiş olsun abi”
Harry bir sağol mırıldandı.
“Ee Hermione, Dumbledore sana yediğim Crucio’dan ve İmperius’dan da bahsetti mi? emin ol Crucio bundan daha acı verici emin ol”
“Ron hiç kimseyi yakalayabilmişler mi?”
“Hayır, abi hepsi kaçmış”
Hermione kapıyı çarparak çıktı.
Harry Ron’a döndü;”Neler oluyor ne dedim ben şimdi?”
“Kızları bilirsin Harry”
 “Ron Dumbledore Dobby burada dedi, Kreacher a ne oldu?”
Ron cevap verdi:
“Öldürüldü”
Harry bir an şaşırmışken Ron devam etti:
“Kimin öldürdüğünü bilmiyoruz birkaç gün evde yoktu ve üçüncü gün kafası ataları gibi koridordaki yerini almıştı vücudu ise bahçenin önündeydi”
“Kim içeri koyabilir kafasını?”
“Dumbledore bunun bir tılsım olduğunu söyledi. Black’lere hizmet eden bir cin eğer ölürse ataları gibi kendi kendine kafası oraya gidiyormuş. Bedenini de kimin getirdiğini bilmiyoruz.”
Harry aç olduğunu hissetti.
“Dobby”
Bir şaklama’yla yatağında Dobby belirdi.
“Dobby biraz yemek getirir misin?”
Dobby cik’leyerek:
“Dobby özgür bir evcini Harry Potter ona çok yardım etti Dobby’de Harry Potter’a yemek getirmek istiyor”
Dobby bir şaklama ile tekrar giderek odayı sessizliğe boğdu.

Harry başında bir acı hissederken yüzünü buruşturdu.

“Ron”
“Bir şey mi oldu Harry ?”
“Eşyalarım nerde onları getirdiler mi?”
Ron yatağın ayakucunu gösterdi.
“Ron biraz çıkar mısın kıyafetleri mi değiştireyim”
Ron kapıya doğru giderken;”Gerçekten iyisin de mi abi?”
Harry hı, hı’lar ken başına tekrar bir acı saplandı. Kapının kapanma sesini duyunca kendini bıraktı ve Voldemort’un zihnine daldı. Önünde ölüm yiyenlerle çevrili biri yerde yatıyordu.
“Evet, Lucius sıra sende zihninden aldığım bilgiye göre çocuğa karşı boş konuşmuşsun.”
“Crucio”
“Lordum, ahhhhh”
“Crucio”
Harry tekrar kendine gelince onunla konuşanın kim olduğunu anladı ayrıca bir şey daha anladı dört gündür Harry’yi yakalayamayan ölüm yiyenlere tek tek işkence uygulanıyordu.
Şak…
 “Dobby Harry Potter’ın yemeğini getirdi Harry Potter’ın başka isteği var mı acaba?”
“Ron’u geri çağıra bilirsin Dobby”
“Harry yemeğini yerken Ron içeri girdi.”
“Harry üzerini değiştirmemişsin”
Harry aptallığına küfrederken Ron cevap bekledi.
“Ron Hermione nerde?”
“Salonda kitap okuyor. Ama hıçkırık sesleri duydum.”
Harry üzgün yemeğine döndü.

Yemeği bittikten sonra Dobby’i çağırarak yemeğini götürtdü.
Harry çalan kapıya cevap olarak “Girin” dedi.
İçeri tanımadığı biri iksirlerle girerken Ron kulağına fısıldadı:

“Bu Audrey Levis, Yoldaşlıkta şifacılık yapıyor. Yeni katıldı yoldaşlığa.”
Harry içeri giren kıza baktı. Kendinden iki ya da üç yaş büyük gibi görünüyordu. Tel tel örülmüş beline kadar uzanan sarı saçlara sahipti. Mavi gözleri değişik bir ışıkla parlıyordu.
Biçimli dudaklara ve küçük bir burna sahipti. Boyu kendinde beş santim kadar kısaydı üzerinde pembe bir bluz ve koyu mavi dar bir kot pantolonu vardı.
“Harry” kendine seslenildiğini duyunca bu dünyaya geri dönerken.
“Efendim”
“Bu sana üçüncü seslenişim ben çıkıyorum Audrey senin yarana bakmaya geldi merhem falan sürecekmiş”
Harry tamam derken Ron dışarı çıktı.
“Harry lütfen yüzüstü yatar mısın?”
Harry uzanıp yatarken kız iksirlerin kapaklarını açıyordu.
Kız mor renkli bir iksiri Harry’e uzatırken:
“Önce al bunu iç”
Harry ikiletmeden ağzında toprak tadı bırakan mor iksiri içtikten sonra yine mor olan başka bir iksir ona doğru uzatıldı.
“Harry t-shirt’ünü çıkarır mısın?”
Harry utanarak çıkartıp tekrar yattı.
“Bu biraz acıta bilir, yarana merhem sürmem gerekiyor”
Harry kız geldiğinden beri ilk kez konuşarak
“Tamam” dedi
Harry kızın parmaklarını sırtında hissedince irkildi ve kızardı. Ama yüz üstü yattığı için Audrey bunu görmedi.
Harry için acı içinde geçen beş dakika sonra.
“t-shirt’ünü giyebilirsin Harry, al bunu da iç” başka bir iksir uzatılırken bunu da içti ve ağrısı azaldı.
“Teşekkür ederim Audrey”
“Önemli değil Harry, gece sırt üstü yatmamaya dikkat et yan yatabilirsin bir ağrı veya bir şikâyetin olursa üst katta koridorun sonunda soldaki oda benim saat kaç olursa olsun yardım ederim.”
Harry’nin kıza kanı ısınmıştı.
“Acaba ne zaman yataktan kalkıp aşağı inebilirim?”
“En erken yarın sabah”
“Tamam, tekrar Teşekkürler”
Kız kapıyı kapatıp dışarı çıkarken Harry perdeleri açtı ve Kalkıp ışığı kapattı tekrar yatağa yatıp gözlerini kapattı. Bir süre sonra uyumuştu.

not:ilerki bölümlerde +18 +20 bile olabilir o bölümleri bu sitede yayınlamayıcağım (ayrıntılarını)

İçindekiler
1.Bölüm  KAÇIRILMA (sayfa:1)
1.Bölüm  DERS (sayfa:1)
3.Bölüm  TAŞINMA (sayfa:2)
« Son Düzenleme: Ağustos 07, 2008, 12:54:36 Gönderen: mahmut16 » Logged

Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Yalan aşklar -3.bölüm- TAŞINMA (eklendi)
« Eklendi: Ekim 11, 2008, 23:17:23 »

mahmut16
Şeker
**

Slytherin

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #1 : Temmuz 23, 2008, 18:09:00 »

17 kişi okumuş hiç yorum yok ben bu hikayeyi kaç saatde yazdım biliyor musunuz?

masalcı
Krema

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #2 : Temmuz 23, 2008, 20:54:50 »

okudum,şimdi ilk bölüm olduğu için çok bir şey diyemiyorum ama ileriki bölümleri de okunabilir gibi duruyor. dili güzeldi,akıcıydı,yalnız ben şu audrey hepburn olayına takıldım madem onun ismini kullandın keşke fiziksel özelliklerini de ona uygun yapsaydın,o zaman daha güzel olurdu çünkü okurken benim aklıma hemen o geldi. bir de bir yerde dumbledore sinirle"hadi,dedim"tarzı bir şey diyordu benim bildiğim dumbledore ne olursa olsun soğukkanlılığını korur,ters bir laf söylecekse de çok güzel iğneler.neyse gözüme takılan hata demiyim de gerçi ne diyim bilemedim işte gözüme takılanlar bu iki kısımdı Terleyen ellerine sağlık devamını da hevesle bekliyorum

redmoon
MaRmeLath.....KarameL....bii de Maydonoz cıktı..
Köpüklü Kapuçino

- "RedbuLL kanatLandırır" ...-

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Temmuz 23, 2008, 23:20:05 »

bence Dumbledore Ron ve Hermonie ye dışarı çıkmasını söylemezdi. Nasıl olsa
Harry'e tüm anlattıklarını Ron ve Hermonie'nin bileceğini ve öğreneceğini biliyor. Neyse...bu senin hikayen, karışmaya hakkım yok. Bu arada ellerine sağlık güzel olmuş. devamını bekliyorum.

Ed Westwick & Blair Waldorf
mahmut16
Şeker
**

Slytherin

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #4 : Temmuz 23, 2008, 23:25:38 »

benim o ron ve hermione nin göndermesini istemem hani ron "hatırlamıyor musun ?" diye sorduya harry de hasta yeni uyanmış harry rahatsız olmasın diye gönderdi onları
masalcı senin olay çok komik aslında o yazdığım kişinin ünlü olduğunu bilmiyordum ingilizce isim sitesine girdim isimi ordan buldum açıkçası hayattımda ilk gördüm orda ben audrey isimini gördüm işte bebekler falan varmış resimleri vardı soyadını görünce onu yazdım şimdi değiştiriyorum ama söylediğin için sağol

Edit:daha güzel bir isim bulamadım sadece soyadını değiştirdim Gülümseyen
Edit:63 kişi okumuş 2 yorum  Şaşırmış bu oranla gidersek çok güzel olur  <.<
« Son Düzenleme: Temmuz 23, 2008, 23:54:06 Gönderen: mahmut16 » Logged

Camellia
Chronometer Girl [Kronometre]
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Has Türk Kahvesi

EdweLLa

h_sevval@hotmail.com
Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #5 : Temmuz 24, 2008, 10:23:45 »

benim o ron ve hermione nin göndermesini istemem hani ron "hatırlamıyor musun ?" diye sorduya harry de hasta yeni uyanmış harry rahatsız olmasın diye gönderdi onları
masalcı senin olay çok komik aslında o yazdığım kişinin ünlü olduğunu bilmiyordum ingilizce isim sitesine girdim isimi ordan buldum açıkçası hayattımda ilk gördüm orda ben audrey isimini gördüm işte bebekler falan varmış resimleri vardı soyadını görünce onu yazdım şimdi değiştiriyorum ama söylediğin için sağol

kusura bakma hikayeni okumadım sadece şu an kendimi tutmakta zorlu çekiyorum Hede Hödö kardeşim 67 kişi okuyabilir yarıda kesen olur çıkar ne biliyim ziyeretçiler giriyor birdeonlar bakıyor yorum yok diye saçma sapan şeyler yazma Hede Hödö benimde 2658 kişi okumuştu bi sefer ama sadece 200 yorumvardı (yarısı benim Hede Hödö ) onun gibi okuyan okur Göz Kırpan

But I loved her first and I held her first
And a place in my heart will always be hers
From the first breath she breathed
When she first smiled at me
I knew the love of a father runs deep
And I prayed that she'd find you someday
But its still hard to give her away

masalcı
Krema

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #6 : Temmuz 24, 2008, 11:36:47 »

Gülümseyen önemli değil Gülümseyen

mahmut16
Şeker
**

Slytherin

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #7 : Temmuz 24, 2008, 12:58:03 »

kusura bakma hikayeni okumadım sadece şu an kendimi tutmakta zorlu çekiyorum Hede Hödö kardeşim 67 kişi okuyabilir yarıda kesen olur çıkar ne biliyim ziyeretçiler giriyor birdeonlar bakıyor yorum yok diye saçma sapan şeyler yazma Hede Hödö benimde 2658 kişi okumuştu bi sefer ama sadece 200 yorumvardı (yarısı benim Hede Hödö ) onun gibi okuyan okur Göz Kırpan
Peki beni senin hikayen ilgilendiriyor mu? saçma sapan şeyler yazma dediğin yorum yazan arkadaşa cevap yazdım onun altına iliştirdim ok

Fides
Larien
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Give peace a chance

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Temmuz 24, 2008, 13:20:01 »

Youmsuzluğa alışmalısın öncelikle ve u seni yıldırmasın. Hikayeye gelince biraz noktalama hatası vardı onun dışında oldukça güzeldi yazı olarak bence, yani epey akıcıydı. Bazı şeyler karakterlerin yapısna uymamış. Karakterleri değiştiriyorsan bir şey diyemem tabi ki ama aynı şekilde bırakmışsın gibi gözüküyor ve o zamanda gözüme garip geldi biraz. Eline sağlık.

Imagine 

Imagine there's no Heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky
*
Imagine all the people
Living for today
Imagine there's no countries
It isn't hard to do
Nothing to kill or die for
And no religion too
*
Imagine all the people
Living life in peace
You may say that I'm a dreamer
But I'm not the only one
I hope someday you'll join us
And the world will be as one

Twilight
Âşık
mahmut16
Şeker
**

Slytherin

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #9 : Temmuz 24, 2008, 14:53:15 »

Karakterleri değiştiriyorum bu kesinlikle doğru Ron ve Hermione yi belki değiştirmem ama Harry tamamiyle değişecek çapkın gücünü kullanan falan filan olcak

Camellia
Chronometer Girl [Kronometre]
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Has Türk Kahvesi

EdweLLa

h_sevval@hotmail.com
Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #10 : Temmuz 24, 2008, 15:38:45 »

Peki beni senin hikayen ilgilendiriyor mu? saçma sapan şeyler yazma dediğin yorum yazan arkadaşa cevap yazdım onun altına iliştirdim ok

ben onu kastetmemiştim sen öyle anla Hede Hödö

But I loved her first and I held her first
And a place in my heart will always be hers
From the first breath she breathed
When she first smiled at me
I knew the love of a father runs deep
And I prayed that she'd find you someday
But its still hard to give her away

mahmut16
Şeker
**

Slytherin

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #11 : Temmuz 25, 2008, 12:33:46 »

2. bölümü gönderiyorum bölümün ismi üzerinde düşünmedim göndereyim dedim aslında pek olay yok farkındayım, biraz da kısa mı ne  Terleyen noktalama işaretleriyle aram iyi değildir hata olabilir

DERS
Harry, yırtık perdenin arkasından sızan güneş yüzünden uyandı. Yanına döndüğü zaman Ron’un hala uyuduğunu gördü. Esneyerek üzerine bir hırka aldı ve aşağı kata salonun yolunu tuttu. Sırtında hala acı hissediyordu ama o bunaltıcı oda’dan sıkılmıştı. Salona girdiğinde ikili koltukta oturup kitap okuyanı tanıması zor olmadı bu saat de bir tek o kitap okurdu.

Harry gülümseyerek yanına doğru gitti.
“Hey”
Hermione kafasını kaldırıp baktı ve:
“Günaydın, Harry”
Hermione tekrar dan kitabına gömülürken, Harry Hermione’nin yanına oturdu. Hermione’nin elindeki kitabı çekerken Hermione ona ters ters baktı.
“Bu saat de ne kitabı bu bakalım?”
“Sadece bir kitap Harry.”

Harry kitabı solunda bulunan masaya koyarken Hermione ona hala ters ters bakıyordu.

“Hermione…”
“Hımm.”
“Dün akşam ki tepkimden dolayı özür dilerim.”
“…”
“Bir şey demeyecek misin?”
“Ne diyebilirim ki Harry? Sen iki sene önce Voldemort’a Expeliarmus yapan insandın şimdi bir ölüm yiyeni öldürüyorsun.”
“Hermione, bak bu konuyu kapatalım artık tamam mı?”
“Tamam.”
“Artık kitabı mı alabilir miyim?”

Harry kitabı uzattık dan sonra ayağa kalkıp mutfağa doğru yürümeye başladı. Mutfak kapısını açıp içeri girdi. İçerde Dobby koşturarak kahvaltı hazırlıyordu.
Harry’i görünce:

“Harry Potter, efendim hemen yemek isterler mi?”
“Hayır, Dobby sadece oturacağım.”

Harry ne kadar zaman geçtiğini bilmiyordu. Mutfak kapısının açıldığını duydu arkasına baktığında; Lupin, Kingsley, Hermione ve Mrs. Weasley içeri girdi.
Lupin gülümseyerek ayağa kalkan Harry’nin yanına geldi:

“Harry, senin burada olduğunu Hermione söyledi nasılsın iyi misin?” ve Harry’e sarıldı. Arkasından Mrs. Weasley ağlayarak sarıldı.
Kingsley Harry’nin elini sıkarak:
“Nasılsın evlat, birkaç gün seni yalnız bıraktık hemen maceraya atılmışsın.” Dedi gülerek
Harry’de gülerken tekrar masaya oturdu.

“Harry tatlım Ron kalkmadı mı?”
“Ben kalktığımda o hala yatıyordu Mrs. Weasley, Mr. Weasley nerede acaba?”
“Ah o erkenden bakanlığa gitti. Akşam yemekte herkesi topluyoruz geç kalmamak için biraz erken çıktı.”

Mrs. Weasley kahvaltı için Dobby’e yardımcı olurken:
“Harry, kahvaltı nerdeyse hazır Ron’u kaldırır mısın acaba?”

Harry ayağa kalkarken kapıdan saçı başı dağınık Ron girdi. Harry tekrar otururken Ron’da yanına oturdu. Kapı tekrar açılırken içeri Audrey girdi.

“Herkese günaydın.”
Mrs. Weasley kapıya dönerek:
“Sana da günaydın hadi gel şu tabakları yerleştir.”
Diğerleri de günaydın mırıldanırken Audrey tabakları masaya koymaya başladı.

Yemekler yenildikten sonra Harry sağına dönerek:
“Ee Hermione, bugün ne yapacağız?”
“Dumbledore’un kesin talimatı var biz Ron la evi temizlerken sen oturacaksın. Ayrıca Dumbledore bugün bir ara uğrayacağını ve seninle bir şey konuşacağını söyledi”

Harry daha sabahtan bugünün ne kadar sıkıcı geçeceğini düşünüyordu.

“Profesör?”
Lupin Harry’e dönerken
“Ben Sirius’un odasına taşınacağım bu mümkün mü?”
“Ev senin eğer gerçekten istiyorsan taşın Dobby’e söylersen sana yardımcı olur.”
Hermione Harry’nin kulağına eğilerek:
“Emin misin Harry? Biliyorsun orası sana Sirius’u hatırlatacaktır.”
“Evet, eminim.”

Kingsley bakanlığa gitmek için ayağa kalkarken Mrs. Weasley ve Dobby masayı topluyorlardı.

Lupin Harry’e dönerek:
“Harry eğer yardıma ihtiyacın olursa çağır memnuniyetle gelirim bende büyülü nesneleri kaldırmaya çalışacağım evden.”

Harry bir teşekkür mırıldanırken Hermione ve Ron temizlik için malzemeleri hazırlamaya gittiler.
Genellikle Dobby yemekleri yapar Mrs. Weasley yardım eder Hermione, Ron ve Lupin’de Temizlik yaparlardı. Harry’de Mutfaktan çıkıp Sirius’un odasına doğru yola çıktı.

İçeri girdiğinde her yer toz içindeydi, pencereler gazete ile kapatılmıştı, yerdeki halı yer yer sökülmüştü yatağın tek ayağı tahtakuruları tarafından yenmişti.
İlk olarak pencereye doğru gitti ve gazeteleri söktü içeriye kirli camdan az da olsa ışık giriyordu. Yatağın bacağını kendi yapamazdı Lupin’den yapmasını isteyecekti. Halıyı da yenisiyle değiştirmek zorundaydı.

“Dobby”
Bir şaklamayla Dobby gelirken:
“Evet, Harry Potter Efendi bir isteğiniz mi var?”
“Dobby bu odayı adam etmemde yardımcı olur musun?”
“Dobby memnuniyet duyar, Dobby Harry Potter’a yardımcı olacak.”

Harry Dobby’e önce camları temizlettirdi sonra yerleri sildirdi, tavandaki örümcek ağlarını aldırdı, Kapıları sildirdi, mobilyaları sildirdi ve oda nerdeyse tamamdı.
“Çok sağol Dobby yorulduk ama değdi.”
“Harry Potter bavulunuzu da getireyim mi?”
“Çok iyi olur Dobby teşekkürler.”

Dobby bir şaklamayla giderken Harry’de Lupin’den yardım istemek için evde onu aramaya başladı. En sonunda onu kilerde önünde bir çuval değişik nesnelerle buldu.

“Profesör”
Lupin ona dönerek:
“Evet, Harry”
“Sirius’un odasında ki yatağın bacağı kırık siz yardım edersiniz diye düşündüm?”
“Evet, Harry tabi ki.”

Beraber Sirius’un odasına çıktıklarında Lupin bakakaldı.
“Burası ne kadar değişmiş, iyi iş çıkarmışsın Harry.”
“Aslında ben bir şey yapmadım Dobby sağolsun.”
Lupin’e yatağın bacağını gösterirken Lupin asasını çıkardı.
“Reparo”

Bacak düzelirken Harry, dolabın kırık kapağını, delik deşik halıyı ve perdeleri gösterdi. Lupin onları da düzelttikten sonra.

“Teşekkür ederim Profesör.”
“Önemli değil Harry burayı böyle yaşanabilecek hala getirmeyi akıl eden sensin.”

Lupin dışarı çıktıktan sonra Harry etrafa baktı, gerçekten güzel olmuştu. Hogwarts’ a gitmesine on günü vardı. Kapı açıldı içeri Ron girdi.

“Dumbledore geldi aşağıda seni bekliyor hemen gidecekmiş.”
“Tamam, inelim.”

Dumbledore merdivenlerin başında bekliyordu.
“Harry, önemli bir işim var kalamayacağım. Artık benden ve Kingsley’den özel ders alacaksın. Bu akşam Kingsley’le ilk dersin var yarın öğlende benimle iyi uyu emin ol zorlanacaksın. Şimdi gitmem gerek herkese selam söyle.”
Harry hiç bir şey anlamamıştı. Özel derste nerden çıkmıştı.
Ron gülerek:
“Harry, özel derse kadar burada beklemeye niyetin var galiba.”

Harry Hermione’ye anlatınca pek şaşırmış gibi görünmüyordu.

“Senin bilgin zaten vardı galiba.”diye sordu Ron.
“Aslında fikir benden çıktı.”
“Fikir senden çıktıysa bilirsin ne dersi alacağım o zaman.”
“Bu konu hakkın da bir fikrim yok.”

Akşam yemeği…
Mr. Weasley işten dönünce hemen Harry’e nasıl olduğunu sordu onu ayakta görünce de çok sevindi. Kingsley, Mr. Weasley ile beraber gelmişti. Mrs. Weasley, Dobby, Hermione ve Audrey yemeğin hazırlanmasına yardımcı olunca yemek çabuk hazır oldu.
Mrs. Weasley kızlara yerlerine oturmasını söyledi ve onların önüne de yemek koydu. Harry Kingsley’e nasıl hitap edeceğini düşünüyordu. Profesör Shacklebolt demekte karar kıldı.

Harry yüzüne yerleştirdiği ciddi ifadeyle:
“Profesör Shacklebolt?”
Kingsley gülümseyerek:
“Evet”
“Akşam için bana ne dersi vereceksiniz?”
“Dumbledore hasta olduğun için sadece tılsım dersi vermemi istedi.”
“Dumbledore ne dersi verecek?”
“Onu kendisine sorsan daha iyi olur çünkü bende bilmiyorum.”

Harry Teşekkür mırıldanırken Tılsım dersinin ne işe yarayacağını düşünüyordu.
Yemeğin yarısında kapı çaldı, Lupin kapıyı açmaya gittikten sonra büyük bir gürültüyle içeri üç kişi girdi Fred, George ve Ginny Harry geldiğinden beri onları görmediğini hatırladı.

“Söylesenize çocuklar siz nerdeydiniz?”
Ron yüzünü buruşturarak cevap verdi:
“Muriel halayı ziyarete gittiler.”
Fred onu susturdu :
“Sen sus bakalım küçük kardeş Harry bize sordu.”
Mrs. Weasley onlara doğru geldi onları azarladı ve yukarı gönderdi.
Ginny bir süre sonra aşağı indi.

“Anne okul alışverişimizi ne zaman yapacağız?”
“Dur kızım daha mektuplarınız gelmedi, aslında biraz geç kaldılar.”
“Hadi Ginny Hermione’yle yukarı çıkın bu akşam kimse ayakaltında olmasın Harry’nin ilk ders günü.”
Ginny Harry’e dönerek “Ne dersi Harry”
“Hermione sana anlatır Ginny hadi yukarı.”
“Hadi Harry beni takip et.”

Harry Kingsley’le beraber ayağa kalkıp çürük mutfak kapısından geçip merdivenlere yöneldiler üçüncü kata çıktıklarında soldan üçüncü kapıya doğru gittiler bu kapı diğerlerine göre daha gösterişliydi yeşil renkli boyası ve gümüş olduğu anlaşılan kapı koluyla diğerlerinden ayrılıyordu Kingsley gümüş kolu çevirerek kapıyı açtı ve içeri girdi. Harry’de arkasından girdi burası çok büyük bir yatak odasıydı.

“Profesör burası neresi?”
Kingsley gülerken:
“Sirius’un anne, babasının yatak odası.”
Harry’de gülerken bunu bir ara aşağıdaki portreye söylemeyi düşündü. Kendi yatak odalarında Karanlık Lordun en büyük düşmanı yetişecekti.
   Kingsley tek bilek hareketiyle eskimiş koltukları ve yatağı çevreye dağıttı.
Yoktan iki tane sandalye koydu ortaya…

Harry dersten çıktığında bitmiş haldeydi. Kendini Sirius’un odasına zor attı. Üzerini değiştirmeden uyuya kaldı.

Gecenin bir yarısı sırtın da ki ağrıyla uyandı. Ne yapacağını düşünürken asasını yastığının altından çekti ve bir patronusu Audrey’e gönderdi. Kısa bir süre sonra Audrey elleri kolları iksir şişeleriyle dolu kapıdan girdi. Harry sırt üstü dönerken Audrey yatağın kenarına oturdu.
“Al bunu iç.”
Geçen sefer içtiği mor renkli iksirden içti. İksir ağzından aşağı doğru akarken yine o Toprak tadı hissetdi.
“Al bunu da iç”
Yine mor renkli olan iksiri içti ama bu sefer acısı geçmemişti.
“Hala acıyor.”
Bu sefer Yeşil renkli tadı sarımsağa benzeyen genzini yakan bir iksiri içti.

Audrey Harry’nin sırtını açıp yavaş, yavaş sızan kana baktı asasıyla bir büyü mırıldanırken kan durdu, yan taraftan bir bezi açtı ve sabunumsu bir maddeyi alıp önündeki kahverengi bir sıvıyla dolu olan kavanoza batırdı sabunumsu maddeyi tekrar beze sararken yavaş yavaş yaranın üzerinden geçirdi.

Harry’nin acısı bir süre sonra kesildi.
“Ben sana sırt üstü yatmamanı söylemiştim.”
“ımm… şeyy…”
“Tamam, şimdi kıyafetlerini değiştir, sonra sırt üstü olmamak kaydıyla uyu Dumbledore’a söyleyeceğim yarın ki dersin iptal olacak, yataktan kalkmayacaksın Dobby yemeğini getirir.”

Harry bir şey diyemezdi, Audrey ona sırtüstü yatmamasını söylemişti.
Harry giyinmek için kalkmaya çalıştı ama kalkamadı, Audrey kapıdan çıkarken onu gördü ve geri döndü.
“Sana yardım edeyim.”
Harry’yi yarı oturur kaldırdı üzerindeki t-shirt’ü yukarı doğru çekerek çıkardı. Önündeki bedene bakmadan gardıroba gitti bir eşofman takımı aldı, dolabı kapatıp arkasını döndü eşofmanın üzerini Harry’nin yardımıyla giydirdi ama altını nasıl giydireceğini kara kara düşünüyordu.
Harry onun bu halini görünce içinden güldü.
“Gerisini ben hallederim sağol”
“Önemli değil.”
Audrey rahatlarken kapıdan çıktı.
Harry ayağa kalkıp giyindikten sonra sırtüstü yatmamaya çalışarak yatağa girdi. Yorgunluk bütün bedenini sarınca kısa sürede uyuya kaldı.
« Son Düzenleme: Temmuz 25, 2008, 12:42:11 Gönderen: mahmut16 » Logged

redmoon
MaRmeLath.....KarameL....bii de Maydonoz cıktı..
Köpüklü Kapuçino

- "RedbuLL kanatLandırır" ...-

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #12 : Temmuz 25, 2008, 14:15:36 »

güzel omuş..ellerine sağlık yanlız bir şeye gıcık oldum o da senden kaynaklanmıyor. Harry Lupin'e okul dışında neden Profesör diyor ki?? neyse ya çok saçma bir ayrıntı zaten..tebrik ederim.. Kahkaha

Ed Westwick & Blair Waldorf
mahmut16
Şeker
**

Slytherin

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #13 : Temmuz 25, 2008, 14:26:51 »

Kahkaha biliyorum aslında sanırım utanıyor Profesör olarak tanıştılar falan. yorumun için sağol

hjglas_potter_begum
Kakao

Acceptus

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #14 : Temmuz 25, 2008, 17:18:49 »

Güzel 2 bölümdü karakterler değişmiş diyecektim, açklımışsın, neden Remus demiyor diyecektim, onu da açıklamışsın bana da şikâyet edecek bir şey kalmadı Kahkaha Güzel bölümlerdi, yorumsuzluğu kafana takma, artık ben de takmıyorum ilgim azaldı :-/ artık. Yeni bölümü bekliyor ve başarılarının devamını bekliyorum Göz Kırpan

Arda Âşık

Sayfa: [1] 2 3   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: