|
zoe
|
 |
« : Temmuz 14, 2008, 22:35:39 » |
|
Bu benim ikinci hikayem.Umarım beğenirsiniz.Beğenmediğiniz yerleri de yorumlarınızda belirtirseniz çok memnun olurum.Ayrıca ne kadar yorum o kadar bölüm demek oluyor hepinizin bildiği gibi.Sizden tek isteğim benim yazdığım her bölüme karşı yapacağınız yorumlardır.Ve boş yorum olmasın.Benim hataları mı ve iyi yaptığım şeyleri söyleyiniz,eleştiriniz ki istediğiniz mükemmellikte yazabileyim.Ve şimdi hikayemize dönelim.Hikayemiz Hogwarts’daki 7. yıllarında geçiyor.Savaş olmuş.Yoldaşlık kazanmış ve diğer ölüm yiyenler Azkabana gönderilmiştir.Voldemort ölmüştür.Draco Malfoy ve annesi, Pansy Parkinson, Blaise Zabini taraf değiştirmiştir.Dumbledore yaşıyordur.Başla söyleyecek bişe kalmadı sanırım.
1.Bölüm:Okula Geliş
Hogwarts treni kalkış haberini veren düdüğünü çaldığında tüm insanlar her bir tarafa koşturmaya başlamıştı.Hermione Granger adında kahve rengi beline kadar bukle bukle fakat kabarık olmayan bir şekilde uzanan saçlarının altın da eteği ve onun altında da düzgün bir şekilde inen uzun bacakları ve biçimli vücuduyla 7. sınıf olduğunu adeta haykırıyordu.Genç kız yeni ve sorunsuz,tehlikesiz ve aydınlık bir yıla başlamanın umuduyla tüm bu kargaşanın altında hızlıca ailesiyle vedalaşıp trenin düdüğünün oluşturduğu yoğun buharın etkisi altına girmiş olan King’s Cross istasyonunda telaş içinde koşarak trene bindi.Kızın binmesiyle harekete başlayan tren, son hızda yol alırken genç kız tek tek kompartımanları dolaşarak arkadaşlarını arıyordu.Uzun bir arayıştan sonra arkadaşlarını bulan kız yüzüne yayılan bir gülümsemeyle iki arkadaşının karşısına oturup onları inceledi sanki ilk defa görüyormuşçasına.Tam karşısında oturan siyah saçları her zamanki gibi dağınık ve alnına dökülen genç adamı inceledi.Ne kadarda değişmişti çelimsiz vücudu savaş döneminde ki çalışmalar sonucu belli bir şekle girmiş ve eskiden endişeli tetikte bakan gözleri artık mutlu ve rahat bakıyordu.Ve onun tam yanındaki kızıl saçları altında mutlulukla bakan mavi gözlere sahip genç de tıpkı yanındaki arkadaşı gibi biçimlenmiş vücuduyla o da karşısındaki bayana gülüyordu.Genç kız sonunda konuşarak:
-Çok özlemişim.
Tam karşısındaki iki genç hep bir ağızdan:
-Evet.Biz de seni özledik.
-Sizi değil şapşallar.Treni,Hogwarts’ ve bu ortamı özledim.
-Bir şeyi unuttun.
-Neyi?
-Kitaplarını ve kütüphaneyi.
Kızın karşısındaki iki genç kahkahalarla Harry’nin yaptığı espriye gülerken tam karşıların da ki kız sinirli bir biçimde onları göz hapsine almış bakıyordu.
-Tamam.Tamam.Sustum.
-Sustuk.
-Evet sustuk.
-Tamam.Söz sustuk.
-Ron,sustuk dedim ben.
-Tamam bende sustuk dedim.
-Pekala sustuk.
Genç kız sonu gelmeyen bu konuşmayı daha fazla kaldırabileceğini sanmayarak ikisine dönerek bu dia loğa son vermeye karar verdi.
-Tamam.Anladım sustunuz.Yeter.
-Eeeeeee.Hermione tatilde ne yaptın?
-Bi düşüniyim.Son 3 gün dışında sizinle kovukta tatil yaptım.Ve o 3 günde de okul için hazırlık yaptım.
Savaş bittikten sonra üçü de konuşacak konu bulamıyorlardı.Çünkü hep ya savaş,ya Harry yada yoldaşlık hakkında konuşuyorlardı şimdi ise saçma sapan konular bulup,şakalaşarak eğlenmeye çalışıyorlardı.Tam bu saçmada olsa sohbetin ortasındaydılar ki kapı açılıp en fazla 3. sınıf öğrencisi olan bir kız kapıyı açıp içeri girdi ve içeri bir göz attıktan sonra ardığını bulmanın verdiği hazla genç kıza doğru yaklaştı ve:
-Mrs.Granger efendim sizi ve Mr.Malfoy’u Prof. McGonagall sizi yanına çağırdı.
-Teşekkür ederim ama Malfoy’u senin çağırman gerek miyor mu?
Küçük kız mahçup bir şekilde Hermione’e braz yaklaşıp fısıldarcasına :
-Efendim ben Mr.Malfoy’dan korkuyorum lütfen kendisine siz haber verebilir misiniz?
Kızın lafını bitirmesinin ardında Harry ve Ron kahkahayı basmamak için kendilerini zor tutar bir şekilde ikisini dinliyordu.
-Tamam sen kompartımanına git hadi.
Kızın kapıdan çıkmasının hemen ardından Harry ve Ron kahkayı bastılar.
-Bu yaptığınız çok AYIP.Kızcağız korkuyor yani ne var.
-Helal şu Malfoy’a amada ün salmış ha.
-Harry!
-Tamam.Tamam.
-Hadi sen şu kara büyücü tüm ülkeyi korkusuyla titreten gelmiş geçmiş en büyük büyücü Malfoy’u da al ve git.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Temmuz 15, 2008, 22:31:03 Gönderen: zoe »
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zoe
|
 |
« Yanıtla #2 : Temmuz 14, 2008, 22:41:44 » |
|
teşekkür ederim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marissa
Son Yok Edilecek Düşman,Ölümdür.
Mod
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''
|
 |
« Yanıtla #3 : Temmuz 14, 2008, 22:54:01 » |
|
tatlı bir başlangıç olmuş.Dramione severim zaten .yeni bölümlerden sonra ayrıntılı yorumumu yazarım.bu arada cafeye hoşgeldin.soru ve sorununda bana ulaşabilirsin
|
|
|
|
|
|
 Ne dilediğine dikkat et derler.Şey dualarına daha çok dikkat et.Ne istediğinden emin ol,çok emin ol.Bir tanrının tam olarak istediğiniz şeyi size ne zaman vereceğini asla bilemezsiniz.
|
|
|
|
zoe
|
 |
« Yanıtla #4 : Temmuz 14, 2008, 23:06:20 » |
|
teşekkür ederim.yorumun veteklifin için. şimdilik bir sorunum yok ama olursa sana danışmaktan mutluluk duyarım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fides
|
 |
« Yanıtla #5 : Temmuz 14, 2008, 23:33:00 » |
|
Tatlı bir bölümdü, biraz noktalama hatalarınve yazım yalnışaların vardı  Düzelirler zamanla, onun dışında küçük kızın korkusunu açıkladığı kısım hoştu. Eline sağlık
|
|
|
|
|
|
 Imagine Imagine there's no Heaven It's easy if you try No hell below us Above us only sky * Imagine all the people Living for today Imagine there's no countries It isn't hard to do Nothing to kill or die for And no religion too * Imagine all the people Living life in peace You may say that I'm a dreamer But I'm not the only one I hope someday you'll join us And the world will be as one  Twilight 
|
|
|
|
redmoon
|
 |
« Yanıtla #6 : Temmuz 15, 2008, 10:20:19 » |
|
şu cümlen biraz karışık olmuş bence; Tam bu saçmada olsa sohbetin ortasındaydılar ki kapı açılıp en fazla 3. sınıf öğrencisi olan bir kız kapıyı açıp içeri girdi ve içeri bir göz attıktan sonra ardığını bulmanın verdiği hazla genç kıza doğru yaklaştı ve: şöyle de yazabilirdin: tam bu saçmada olsa sohbetin ortasındaydılar ki en fazla 3. sınıf öğrencisi olan bir kız kapıyı açıp içeri girdi ve içeri bir göz attıktan sonra aradığını bulamamanın verdiği hazla genç kıza yaklaştı. ama bu pek önemli bir yer de değil. sadece benim görüşüm. bunun dışında beğendim. tebrikler...2. bölümü 4 gözle bekliyorum. 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Temmuz 15, 2008, 10:21:24 Gönderen: redmoon »
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zoe
|
 |
« Yanıtla #9 : Temmuz 15, 2008, 22:28:42 » |
|
2.Bölüm:Eğitim Programı
Hermione,Malfoy’un kompartımanının önüne geldiğinde bir dakika durup derin bir nefes aldı.Daha sonra kapıyı iki defa vurup içeri girdi.İçeriye şöyle bir göz attıktan sonra gözleri Malfoy’u buldu ve o tarafa doğru yürüyüp konuşmaya başlayacaktı ki:
-Ne o Granger yokluğuma dayanamayıp beni görmeye mi geldin.
-Saçmalama Malfoy,seni özlemek ve ben asla yan yana gelmez iki kelime o yüzden kapa çeneni de benimle gel. McGonagall bizi çağırmış.
Malfoy rahatsızca yerinden kalkıp homurdanarak yürümeye başladı.İkisi çok geçmeden kompartımanın önünde durduğunda Malfoy:
-Önden buyur.
-Ne o?Kibarlığa mı başladın.Almayım.
-Eşek hoşaftan ne anlar dedikleri bu her halde.
-Terbiyeli ol yoksa-
-Yoksa?McGonagall‘a mı söylersin çok korktum.Hadi söyle bak bakalım ondan sonra okulda sana neler yapacağım.Hadi…
-Midemi bulandırıyorsun.
-İnsanlarda mide vardır Granger sen insan sayılmıyorsun.O yüzden üstüme alınmayacağım.
-Sen-sen-sen koca bir aptalsın.
-Ah teşekkür ederim.Senin gibi bir Bulanık olmaktansa bir aptal olmayı tercih ederim.
Hermione tam cevap verecekti ki kapı birden açıldı ve Prof. kafasını kapıdan uzatıp:
-Siz,ikiniz tartışmayı bırakıp içeri gelin hadi.
Malfoy, Hermione’ye pis bir bakış attıktan sonra içeri girdi,Hermione’de onun hemen arkasından girdi ve kapıyı kapattı.
-Evet sizi buraya çağırmamın nedenini ikinizde merak ediyorsunuzdur.
Malfoy bir fısıltı gibi “Pek sayılmaz.” Dese de prof. bunu duymazlıktan gelerek konuşmasına devam etti.
-Sizi buraya çağırdım çünkü Prof.Dumbledore size iletmemi istediği bazı şeyler var.Kendisi
de okula döndüğünde tekrar sizinle konuşacak.Şimdi konumuza dönersek.Savaş döneminde ki
okul başkanlığınız çok iyiydi çocuklar.Soğuk kanlılığınız ve bilginiz bize çok yardımcı oldu.O yüzden sizden bu yılda okul başkanlığını yapmanızı istiyoruz.Ve bu konuda yüzümüzü
kara çıkartmayacağınızdan eminiz.Ancak tek bir pürüz var.Onu da aşarsak her şey çok daha
güzel olacak.Siz ikiniz geçen sene çok iyiydiniz dedim ancak ikinizin atışmaları okulun
huzurunu bozuyordu.Tabi sadece siz değil.Bay Potter ve bayan Parkinson’un kavgaları da
vardı.Ve daha bir sürü kişinin kavgaları.Ve bu kavgaları engellemek,kültürel bilgi kazanmak
ve farklı ortamlarda bulunmak için öğrencilerimizi farklı ülkelere çiftler olarak gönderecek ve
bir yıl boyunca orda farklı bir eğitim görmelerini sağlayacağız.
Malfoy ve Granger’ın gözleri dehşet içinde açıldı.
-Farklı bir eğitim derken Prof. neyi kastetmiştiniz acaba?
-Güzel soru bay Malfoy.Bir Muggle kökenli ve Büyücü kökenli iki öğrenciyi başka bir ülkeye
göndereceğiz.Ve siz zaten büyücü eğitimi aldığınıza göre bu ülkede yanınızdaki Muglle
kökenli partneriniz size Mugglelar içinde nasıl davranmanız gerektiğini anlatacak.
Malfoy’un gözleri korkuyla açıldı ancak tam yanında oturan Granger’ın gözleriyse bir iddiayı kazanmışçasına zaferle parlıyordu.Tam bu sırada Prof. konuşmasına kaldığı yerden devam etmeye başlayacaktı ki Malfoy ani bir itirazda bulundu.
-Prof. bu delilik.Nasıl bir safkanı muggleların elinde bırakırsınız.
-Anlayamadım bay Malfoy.Bu kararı Prof.Dumbledore aldı.Ve itirazsız tüm yedinci sınıfların katılması mecburidir.Anlaşılmayan bir şey?
Prof. cevap istercesine ikisine baktı ancak ikisindende bir cevap alamayınca dudaklarını büzerek:
-Tamam.İkinizde gidebilirsiniz.
İkisi saniye geçirtmeden kendilerini dışarı attılar.Ve birbirlerine dehşet içinde baktılar.Bu olamazdı.
-Tamam Granger hadi harekete geç de kompartımanıma gideyim.
Hermione tamam dercesine başını sallayıp kenara çekildi ve Malfoy’un geçmesine izin verdikten sonra kendisi de yürümeye başladı.Ve o da çok geçmeden kompartımanına ulaştı.İçeri girdiğinde iki gencinde giyinmiş,hazır ve nazır oturduklarını görünce konuşurken zilin çaldığını duymadıklarını fark etti ve iki genci dışarı kovalayıp üstünü giyinmeye koyuldu.
Hogwarts
Herkes bir an önce seçimin bitmesini ve yemeğe başlamayı beklerken seçim uzayıp duruyordu.
-Benim gözümden mi kaçtı yoksa 100’den fazla öğrenci mi seçildi.
-Hayır Harry yanlış saydın.101 öğrenci.
-Ne zaman bitecek bu yaaaaa.
-Şükür bitti.
-Hayır bekleyin.Size trende bahsettiğim konu var ya Dumbledore’nin onu herkese duyurması gerek.
Tam Hermione sözünü bitirmişti ki Dumbledore kürsüye çıktı ve konuşmaya başladı.
-Çocuklar size bu yıl yapacağımız bir etkinlikten bahsedeceğim.Savaş sonrası tüm evlerin öğrencilerinin bir birleriyle kaynaşması ve Büyücü kökenli öğrencilerimizin Muggle hayatını öğrenmesi
ve ileriki yaşamında zorluk çekmemesi için bir yılı kapsayan bir eğitim programı tasarladık.Çekilişle seçeceğimiz bir Muggle kökenli ve Bir büyücü kökenli her iki öğrenciyi yine kura ile
seçeceğimiz ülkelere göndereceğiz.Ve bu programa katılmak zorunludur.Seçimler yarın yapılacağı ve bir hafta içinde seçildiğiniz ülkelere gönderileceğiniz için eşyalarınız yerleştirilmedi anvak
isteyenler yerleştirtebilir.Ve unutmadan.Bu eğitim programı sadece 7. sınıf öğrencilerini kapsıyor.Şimdi yemeklerin tadını çıkarın.
Tüm masalar yiyeceklerle dolarken.Herkes haberin şokuyla yemek yiyecek durumda değildi.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Temmuz 15, 2008, 22:29:15 Gönderen: zoe »
|
|
|
|
|
|
redmoon
|
 |
« Yanıtla #10 : Temmuz 15, 2008, 22:38:42 » |
|
ben konuyu çok beğendim..değişik bir konu..sadece bazı yerlerde noktalama işaretleri eksik ki bu konuda pek bir şey söyleyemem çünkü aynı eksiklik bende de var...tebrikler bu arada..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marissa
Son Yok Edilecek Düşman,Ölümdür.
Mod
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''
|
 |
« Yanıtla #11 : Temmuz 15, 2008, 22:39:03 » |
|
Prof diye kısaltmazsan ve hangi profesör olduğunu söylersen daha iyi olacak.ve devamını bekliyorum ilginç olmuş ama benzersiz değil .kolay gelsin
|
|
|
|
|
|
 Ne dilediğine dikkat et derler.Şey dualarına daha çok dikkat et.Ne istediğinden emin ol,çok emin ol.Bir tanrının tam olarak istediğiniz şeyi size ne zaman vereceğini asla bilemezsiniz.
|
|
|
|
|
|
asLi
|
 |
« Yanıtla #13 : Temmuz 16, 2008, 18:43:45 » |
|
vayy canına çok eğlenceli bir fikir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MonoMino
Şeker

TheShining~
|
 |
« Yanıtla #14 : Temmuz 17, 2008, 19:55:06 » |
|
güzel olmuş hermione ve draco bence yakışıyorlar devamını gözlüklerimi takıp bekliyorum  ...
|
|
|
|
|
|
Avatar Son Hava Bükücü Hayran Kulübü~ Royal Mail Ship (rms) Titanic~ Kimse gece yarısı palyaçoları sevmez ... 
|
|
|
|