|
darkkphonix
|
 |
« Yanıtla #30 : Nisan 06, 2008, 23:02:04 » |
|
Bunları duymak çok güzel  sağ ol bence kız malfoylarla alakalı gibi geliyo bana en yakın zamanda merakımızı dindirirsen seviniriz ha unutmadan yine süpeer bir hikaye teşekkürler
Hikaye'nin bölümleriyle ilgili hiç bir zaman doğrudur ya da yanlıştır demedim teori kurmaya devam edin umarım doğru çıkar da daha çok okursunuz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
battle_on
|
 |
« Yanıtla #31 : Nisan 06, 2008, 23:07:18 » |
|
Çok güzel ve akıcı yazıyorsun darkki.. İnsanı meraktan çatlatmak konusunda ustasın. Hikayenin devam bölümünü en kısa zamanda okumayı istiyorum çünkü en heyecanlı sahnede kesmişsin hikayeni. Başarılarının devamını dilerim darkki.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sailormoon
|
 |
« Yanıtla #32 : Nisan 07, 2008, 20:05:46 » |
|
(Genç 1.70 boylarında oldukça yakışıklı ve babası gibi düz uzun saçları olan,keskin bakışlara sahip dik duruşlu biri… koyu mavi renkli duvarların üstünde asılı Slytherin simgelerinin,aydınlık ve dışarıya bakan penceresi olan bir odaya girip kapıyı kapadılar) işte bu yazılardan tahmin ettim 
|
|
|
|
|
|
Muziplik Tamamlandı
|
|
|
|
darkkphonix
|
 |
« Yanıtla #33 : Nisan 07, 2008, 21:06:17 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sailormoon
|
 |
« Yanıtla #35 : Nisan 13, 2008, 05:11:41 » |
|
yeni bölüm ne zaman gelir yaa merakla bekliyoruz
|
|
|
|
|
|
Muziplik Tamamlandı
|
|
|
|
darkkphonix
|
 |
« Yanıtla #36 : Nisan 14, 2008, 01:09:21 » |
|
Profesör isimleri saymaya devam etti ve en sonunda “Evet bu sene aramıza yeni bir kişi daha geldi daha önce ‘Hogwarts’ ın tarihinde böyle bir şey olmadı bütün öğrenciler 1. sınıfa burada başlar ve burada bitirmeye gayret ederler…Oysa ki farklı bir okuldan Durmstrang Akademisi’nden gelen bir öğrencimiz son senesini Hogwarts ta bitirecek seçim için onu buraya çağırıyorum” dedi ve …Önce listesindeki isme sonra kızın yüzüne baktı bir an afalladıktan sonra: “Achillea Sophie Mellesi” Kız ismini duyunca heyecandan kalbinin sesini duyuyor gibiydi.Ayakları titreye titreye merdivenleri çıktı.Etrafında olanları algılamaya çalışıyormuşçasına seyre daldı.Şapkaya doğru yöneldi yavaşça ve korkarak eline aldı…Başına şapkayı koydu… “Senin kanın…Sen…Ama sen mantıklısın Ravenclaw” diye sesli bir şekilde söyledi ve kız kafasından çıkarmadan şapka sessizce “Dikkatli ol düşüncelerin saf ve temiz arkasından gitme…Karanlık” Kız bunları duyunca birden irkildi…Yuvadan düşmüş kuş gibi afallayarak onu alkışlayan masasına gitti…Yerine oturdu ve uzun boylu kadın profesör altın sarısı olan kanatları açılmış kuş kürsünün önüne geçerek size her sene yaptığım konuşmayı sıkılmadan anmak için yapacağım dedi… “Tam 14 yıl geçti…” kadın konuşmasını sürdürürken Achillea nın yanındaki yakışıklı uzun boylu esmer yeşil gözlü çocuk “Hişt…Hoş geldin ben Luis” dedi ve gülümsedi “Merak etme her sene eski müdürü ve burayı kurtaranları anar ve konuşma yapar sonrada duygulanıp göz yaşlarına boğulur ,ben sana içerde anlatırım…Sen deli misin Durmstrang dan buraya gelmişsin en iyi büyücü okullarından biri neden geldin” diyerek kızı bir anda soru yağmuruna tuttu…Şaşıran kız gülümseyerek “Anne…” kızın sesi birden kesildi tekrar konuşmaya başlayarak “Bilmem ya o okulda hep kara büyüler öğretildi kötü olmayı aşılıyorlardı sanki bende buraya geldim,neden sen sevmiyor musun bu okulu?...Ben çok şey duydum bu okul hakkında tarihçesi hem son olanlar?” bu sefer kız soru yağmuruna tutmaya başlamıştı…
“Yoo ben çok seviyorum Hogwarts ı ,ama Profesörün dediği gibi sen ilksin kimseye dışarıdan gelmesine izin verilmez bu gizlilik ilkesine aykırıdır ama sana nasıl izin verdiler bilmiyorum neden iz-“ çocuk sözünü bitiremeden alkış yağmuru ve hıçkırıklar salonda hakimdi… Kürsüye doğru baktığında profesör konuşmasını bitirmiş yemekler öğrencilerin önüne gelmişti bile… * * *-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*- 4. bölüm……………………………………..Rüya…………………………………………….. Öğrenciler hızlıca yemek yemeğe başladılar,önlerinde bin bir çeşit yiyecek,içecek,tatlılar her şey vardı.Bütün öğrenciler özellikle birinci sınıflar heyecanla ve hızlı bir şekilde yemeklerini yiyip kulelerine gitmeyi planlıyorlardı… Yarım saat geçtikden sonra kürsüde konuşan profesör kendine gelmişti ve öğrencilere herkesin binasına gidip yerleşmesini söyledi… “Achillea” diye bir ses geldi arkadan hızlıca kızın yanına gelen güzel uzun boylu,kumral yeşil gözlü ve oldukça güzel bakan bir kız “Sana Achillea ya mı Sophie ya mı diyeyim hangisini kullanıyorsun” dedi ve kızın yüzüne gülümseyerek baktı “Fark etmez ama Achillea yayı annem koymuş onu söylesen daha iyi olur senin adın ne” dedi gülümseyerek.. “Amelia ,bu arada memnun oldum iyi ki bizim binaya geldin,niye daha önceden gelmedin ki en baştan okumadın?” dedi merak eden bir eda vardı yüzünde ama fark ettirmemeye çalışıyormuş gibiydi.Tam soruyu sorduğu anda arkalarından uzun boylu bir erkek “Hadi bakalım hızlıca ilerleyin binamıza gidiyoruz dikkatli olun” diyerek onları uyarıyordu.Achillea fırsattan istifade edip konuyu değiştirdi “Sevgilin var mı Amelia” dedi gülümseyerek.Kız Achillea nın gözlerinden teması yavaşça çekip etrafına baktı. “Yani sevgili değiliz ama ben hoşlanıyorum ,sanki,biraz…şey işte ya anladın boş ver senin var mı yada var mıydı” dedi kız aynı tebessümü yansıtarak “Yok ya kimseye aşık olmadım sevmedim” dedi kız kahkaha atarak “Oha ne güzel kızsın neden sen mi istemedin kesin seni isteyen çok vardır baksana bir aynaya” dedi Amelia…Achillea utandı yanakları al al oldu ve küçük bir gülüş atabildi… “Merdivenlere dikkat edin sakın kaybolmayın” dedi demin içeriye girmesi için öğrencileri uyaran kişi Achillea merak edip “Kim bu çocuk “ dedi Amelia ya “Bina başkanı ,neden beğendin mi” dedi kahkaha atarak “Hayır da sürekli bize bakıyormuş gibi geldi” dedi…Amelia bu sözleri duyduktan sonra yavaşça çocuğa çaktırmadan bakmaya başladı ve bina başkanının sürekli o ikisine baktığını gördü…Kız şaşırarak “Aaa hakikatten bize bakıyor bu çocuk adı Alecto ,alışırsın ya o herkese bakıyor zaten öyle” dedi çocuktan yüzünü çevirdi ve görmezden gelmeye başladı…
Yorumlarınızı esirgemeyiniz lütfen (:
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Nisan 14, 2008, 01:10:09 Gönderen: darkkphonix »
|
|
|
|
|
Marissa
Son Yok Edilecek Düşman,Ölümdür.
Mod
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''
|
 |
« Yanıtla #37 : Nisan 14, 2008, 01:17:47 » |
|
Allahım sana şükürler olsun adını ve binasını sonunda öğrenebildikkkkk  yavaş yavaş sırlar ortaya dökülecek diye umuyorum.hadi bakalım.eline sağlık.
|
|
|
|
|
|
 Ne dilediğine dikkat et derler.Şey dualarına daha çok dikkat et.Ne istediğinden emin ol,çok emin ol.Bir tanrının tam olarak istediğiniz şeyi size ne zaman vereceğini asla bilemezsiniz.
|
|
|
|
|
|
mirabillis_92
|
 |
« Yanıtla #39 : Nisan 14, 2008, 17:50:52 » |
|
çok güzel yazmışsın 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sailormoon
|
 |
« Yanıtla #40 : Nisan 14, 2008, 19:43:13 » |
|
neyse en sonun da iraz meraktan krtulduk (tüh yanlış tahmin etmişim pekte emindim ama sağlık olsun ) şidide bu kız kimdir annesi kimdir merak ettim yaw harryle bir alakası varmıa acaba yada hikaye de harry i yada onunla ilgili birşeyler öğrenebilcemiyiz
ellerinesağlık çok güzel olmuş
|
|
|
|
|
|
Muziplik Tamamlandı
|
|
|
|
darkkphonix
|
 |
« Yanıtla #41 : Nisan 15, 2008, 16:20:25 » |
|
neyse en sonun da iraz meraktan krtulduk (tüh yanlış tahmin etmişim pekte emindim ama sağlık olsun ) şidide bu kız kimdir annesi kimdir merak ettim yaw harryle bir alakası varmıa acaba yada hikaye de harry i yada onunla ilgili birşeyler öğrenebilcemiyiz
ellerinesağlık çok güzel olmuş
Teşekkür ederim tahminlere devam devam!...Dhaa çok şaşıracaksınız daha çok bombalar gelecek daha neler var neler sorular çözümler parodokslar çok güzel yazmışsın  Teşekkür ederim (:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Karamela Sepeti
|
 |
« Yanıtla #42 : Nisan 15, 2008, 17:01:06 » |
|
ellerine sağlık ama ben biraz şoka uğradım kim bu kız? bizlerle alakası ne?? Ayy anam bana bişeyler oluyo devam devam
|
|
|
|
|
|
Tvilaylay lomm 
|
|
|
|
mirabillis_92
|
 |
« Yanıtla #43 : Nisan 15, 2008, 19:12:41 » |
|
eeee  bu bölüm de mi trafikte?  bu da çevreyolu-sirkeci-aksaray muhteşem üçlüsünde sanırsam  nihahaha 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Narnia Kraliçesi
|