|
dannazlı
|
 |
« : Ağustos 30, 2006, 23:01:38 » |
|
Yağmur son hızla yağıyordu.Ron yine düşüncelere dalmış bir şekilde dışarıya bakıyordu.Yine yapacağını yapmıştı.Hermione'nin kalbini kırmıştı.Sessizce "Lanet olsun!yine yapacağımı yaptım,yine seni üzdüm anlamıyorum neler oluyor diye"fısıladadı.Aslında yine kendini kandırıyordu.sabah ki olay aklına geldikçe kendine muazzam bir şekilde kızıyordu. Sabah erkenden uyanmış kovuğun bahçesine çıkmıştı.Normalde Ron asla sabahın bu erken saatinde uyanmazdı.Bahçede yalnız değildi.Biraz ötede Hermione bir ağacın altında oturuyordu.Ron gülümseyerek Hermione'nin yanına oturdu."Günaydın bakıyorum benim gibi erkencisin"dedi Ron gülümseyerek.Hermione "Aslına bakarsan ben çoğu zaman erkenciyimdir.Tabii sen bayağı geç kalktığın için hiç görmedin.Yaz sabahı bahçede güneşin doğuşunu izlemek gibisi yoktur.Bir gün sende denemelisin"dedi gülümseyerek.Ron"Aslında haklısın bende istiyorum ama bu romantik ortam için bir kız arkadaşım yok maalesef"dedi.Hermione"Vay Ronald demek sen bu ortamın ne kadar romantik olabiliceğini tahmin ediyorsun. Şaşırdım doğrusu"dedi alaylı bir ses tonuyla.Ron bir anda çok sinirlendiğini hissetti"Ah doğru senin Vickyciğin gibi romantik değilim.Dur bir dakika tam güneş doğarken sana kesin romantik bir biçimde Örrmayyonnne en gaddar ormantik deel mi diyordur kesin değil mi?Ne kadar romantik."dedi alay etme sorası ondaydı.Bir yandan Hermione oldukça öfkenlendi."İlla Vicktor'u katacaksın olaya değil mi??Beni iğnelemekten en çok zevk aldığın konu bu zaten Viktor!!!"bir hışımla ayağa kalktı ve orayı terk etti. Saat artık akşam 8 e doğru geliyordu.Mrs.Weasly aşağıdn herkese seslendi"Hadi herkes yemeğe kimsenin geç kalmasını istemiyorum!"Ron aşağı indiğinde herkes masaya oturmuştu.Gidip Harry'nin yanına oturdu.Hermione tam çaprazında tabğındaki yemekle oynuyordu.Canının ne kadar sıkkın olduğunu görünce pişman oldu.Herkes yemeğini yemişti.Harr ve Ron Ron'un odasına çıktılar."Ne oldu Ron hem senin hemde Hermione'nin canı çok sıkkndı birşey mi var?"dedi Harry.Ron ona bütün olanları anlatınca Harry"Bence özür dilemelisin Ron.Tamam Hermione'de aslında suçlu yani senin bu kadar romantik olabileceğini düşünmemiş"dedi bıyık altından gülerek.Ama Ron'un yüzündeki ifadeyi görünce ciddi olmaya karar verdi."Ee ne yapmayı düşünüyorsun?Bence özür dilemelisin.Bu kada öfkelenecek birşey söylememiş." dedi.Ron sıkkın bir şekilde "Hele sabah olsunda bakarız"dedi.Harry tamma anlamıda başını salladı ve uykuya daldı.Ama Ron'un uyumaya hiç niyeti yoktu.Belki bugünkü olay küçük bir olaydı ama pişmanlığının esas sebebi yıllardan beri yaşadıklarıydı.Aslında ikiside uzun yıllardır biribirlerine ilgililerdi.Ama birbirlerine bir türlü açılamadılar.Artık bu durumdan sıkıldı Ron.Ne olacaksa olsun diyerek yatağından kalktı.Aşağı indi.Ginny'nin odasının penceresini karanlıkta seçemiyordu.Yavaşça "Lumos" diye fısıldadı.Ve Ginny'nin penceresini gördü.Eğilip bir taş attı.Kmiseden ses çıkmadı,bir taş daha attı.İstediği olmuştu Hermione cama çıktı.Elinde asasıyla son derece dikkatli bir şekilde dışarıyı kontrol etti.Ron'u görünce ağzı açık kaldı."Sen ne yapmaya çalışıyorsun Ron!"dedi.Ron "Lütfen aşağı in Hermione"dedi.Hermione"Ron saçmalama gecenin bu saatinde inenmem sabha konuşuruz"dediysede Ron dinlemedi."Sabahı bekleyecek halim yok.Lütfen aşağı in"dedi.Hermione Ron'un yüzündeki ifadeyi görünce inmeye karar verdi.Aşağı inmesiyle bir anda sağanak başlamıştı.İkiside sırılsıklam olmuştu."Özür dilerim Hermione"dedi Ron üzgün bir ifadeyle.Hermione bir anda gevşedi ve "Bende özür dilerim."dedi.Ron kollarını açmış mutlu bir yüz ifadesiyle Hermione'ye bakıyordu.Aralarında müthiş bir çekim kuvveti vardı.Hermione bir anda bu kuvvete yenik düştü ve kendini Ron'un kollarında buldu.O anki yaşadıkları tarif edilemezdi.İlk defa böyle bir duyguyu tatmıştı.Evet evet bu harika bir güven duygusuydu.Ron yavaşça kulağına eğilerek "Benimle dans eder misin?"dedi.Gözlerinin içindeki mutluluk görülmeye değerdi.Hermione mutlu bir şekilde kafasını salladı.Ve başını kaldırıp Ron'a baktı.Hareket etme sırası ondaydı.Biraz parmak ucunda yükselerek Ron'un dudaklarını buldu ve kendikileiyle birleştirdi.Bir süre o şekilde yağmurun altında kaldılar.Müthiş bir uğultu kulaklarına geldi.Başlarını kaldırmalarıyla her pencereden bir Weasly ve Harry'yi bulmaları bir oldu.Herkes oh sonunda dercesine onlara bakıyordu.İkiside mutlu bir şekilde sırıttılar. biliyorum herhalde birass romantik oldu.Ama bni mazr grn o kdr aşk romnı sizde okusanız bu kadar olurdu yni.Neyse bu sadece kısa bir aşk hikayesiydi.Değerli yorumlarınızı esirgemesseniz sevinirim 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ocak 24, 2008, 19:25:31 Gönderen: Marissa »
|
|
R/hr Shippers
Aşk bitti!Geriye ne kaldı şimdi?
|
|
|
|
|
harrysdream
bn senn fısıltılarını duyabiliorm,ama sn bnm çığlıklarmı bile duyamıosun../kurtarılamıcak kadar kayıp mıyım:(
Krema

г&ђг รђเקקєгร ๒คşкคภı
|
 |
« Yanıtla #1 : Ağustos 31, 2006, 00:01:46 » |
|
süpperr bi hikayee çoook sağol paylaştığın içinnn ron ve hermione de inş 7. kitapta böyle bi olay yaşar....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dannazlı
|
 |
« Yanıtla #2 : Ağustos 31, 2006, 00:07:06 » |
|
işllh arkadaşım romantizim kısmını bna bırkck jk varyaa neler yazarım
|
|
|
|
|
|
R/hr Shippers
|
|
|
|
|
|
dannazlı
|
 |
« Yanıtla #4 : Ağustos 31, 2006, 10:31:58 » |
|
saol ama cnm bn napayım romantiğiz o kadar roman sen oku o kadar film sen seyret valla bnm gibi romntk düşünceler beyninde uçuşur saol
|
|
|
|
|
|
R/hr Shippers
|
|
|
|
|
|
|
|
dannazlı
|
 |
« Yanıtla #7 : Ağustos 31, 2006, 11:29:02 » |
|
he yawss bncede süpperr olr onlrın harry-ginny den ne eksiği vr üstlk ginny oldukça gıcık ama hermi ondn hem daa güsel hem daa şeker hem daa sexy bu yüzden ron a ilgi duyuyr bnce herminin içine attığı karakter ron a çok uyuyor bnce
|
|
|
|
|
|
R/hr Shippers
|
|
|
harrysdream
bn senn fısıltılarını duyabiliorm,ama sn bnm çığlıklarmı bile duyamıosun../kurtarılamıcak kadar kayıp mıyım:(
Krema

г&ђг รђเקקєгร ๒คşкคภı
|
 |
« Yanıtla #8 : Ağustos 31, 2006, 18:50:36 » |
|
he yawss bncede süpperr olr onlrın harry-ginny den ne eksiği vr üstlk ginny oldukça gıcık ama hermi ondn hem daa güsel hem daa şeker hem daa sexy bu yüzden ron a ilgi duyuyr bnce herminin içine attığı karakter ron a çok uyuyor bnce
ay ay ay bu ne yorum bayıldımm özel bi nedeni vr da lisa_9 kulakların çınlasınnn....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dannazlı
|
 |
« Yanıtla #9 : Ağustos 31, 2006, 20:34:55 » |
|
saol yaff ilk defa bi yorumuma biri bu denli bayıldı saol  :D varya bnm ron-heermi klasörümdeki resmleri bi görseniz bnlar kesn çıkıolr dersiniz 200 tnye ykn resmleri vr özel arşivv;)
|
|
|
|
|
|
R/hr Shippers
|
|
|
|
|
|
dannazlı
|
 |
« Yanıtla #11 : Ağustos 31, 2006, 21:11:18 » |
|
teşkkr ederm arkdşlar bi çıtltma ypym uzun bi hkyenn sonuna geliom hermi-ron hkknda hermi hamile fln kalıo
|
|
|
|
|
|
R/hr Shippers
|
|
|
Paul McCartney
Bedshaped
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

|
 |
« Yanıtla #12 : Ağustos 31, 2006, 21:13:46 » |
|
biliyorsunuz ben bir ron and hermione aşkı fanıyımdır..bu konu hakkında forum açmışlığım falan var..ve ben çok sevdim hikayeyi güsel olmuş hatta çok güsel olmuş ..eline sağlık dannazlı
|
|
|
|
|
|
27 July 2008 Ali Sami Yen Stadium
|
|
|
|
dannazlı
|
 |
« Yanıtla #13 : Ağustos 31, 2006, 21:19:33 » |
|
buda bişy mi arkdaşım ess bomba yrn gelio herminin hamileliği daa zevkli olr umrm okuması
|
|
|
|
|
|
R/hr Shippers
|
|
|
Paul McCartney
Bedshaped
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

|
 |
« Yanıtla #14 : Ağustos 31, 2006, 21:50:36 » |
|
buda bişy mi arkdaşım ess bomba yrn gelio herminin hamileliği daa zevkli olr umrm okuması
ahahahaha  ...muhteşem ya  hadi hayırlısı..bekliyorum yarını...adı ne olacak erkek olursa paul kız olursa duygu koy  ... şaka şaka...erkek olursa Ronald Jr. kız olursa Jane olsun(hermi nin 2i adı)  yaa ama arkadaşım bunlar evlensin öyle hamile kalsın hermi... vallahi kabul etmem o çocuğu evliliksiz... hahhhahahh... olsun olsun çocukta olsun ancak evlensinler öyle olsun...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ağustos 31, 2006, 21:58:09 Gönderen: paul_mccartney »
|
|
27 July 2008 Ali Sami Yen Stadium
|
|
|
|