Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Kasım 18, 2008, 12:04:33  

Sayfa: [1] 2 3 4 ... 42   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: R/Hr'ye bir başka hikaye(12.Bölüm Quidditch,1.Kısım Çatlaklar)eklendiii!!  (Okunma Sayısı 8837 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
cirem_417
Taş Masa'nın soylu birliğinin şövalyesi,Lamba Çoraklıkları Dükü,Batı Sınırları Kontu;Kral Edmund
Demleme Çay

♥Skandar is My Life♥

Üyelik Bilgileri
« : Ağustos 03, 2008, 00:29:13 »

arkadaşlar bu benim ilk hikayem.aslında ilk değil başkalarının okuyacağı ilk hikayem.beğenmenizi umuyorum.
ama tabi kararlarınız karşısında boynumuz kıldan ince. Terleyen  XD
bu hikayeyi ben öylesine yazdım ve bi arkadaşımın tavsiyesiyle bu konuyu açma cesaretini göstermiş bulunuyorum.
kaç bölüm olacağı hakkında da bir fikrim yok.eğer beğenenler olursa devam edicem.
bu konularda daha yeniyim.
nese hikayeye geçeyim
iyi okumalar dileğiyle
lütfen ama lütfen yorum yapın,yorumlarınız benim için çok önemli 

Bir Başka Hikeye
                                                     bölüm1=>Görnünmezlik Pelerini Sayesinde

Etrafa uçsuz bucaksız bir karanlık hakimdi.Tepede yıldızlar karanlıkla dalga geçercesine parlıyordu.Koca orman bir sulietten ibaretti.Gölse,etrafını saran topraktan küçük bir farkla ayırt edilmesini sağlayan,daireler hâlindeki o minik dalgalara belki de minnettardı.
             Havada hafif bir esinti ve büyük bir sessizlik vardı.Rüzgar bu sakin gecede sıkılmışcasına o güzel kahverengi buklelerle şımarıkça oyunlar oynuyordu.Genç kız o minik dalgaların da,ona sebep olanında farkında değildi.Zaten otuz metre yükseklikten,o karanlıkta görmesi biraz imkansızdı.Hem o dalgalarla değil,yıldızlarla ilgileniyordu.
             Astronomi dersi biteli yaklaşık iki saat oluyordu.Bu saatte bir öğrencinin kulede olması yasakken Minevra'nın (profesör ona böyle haber vermişti) özel izniyle oradaydı.Nede olsa Miss Granger onun ençok güvendiği öğrencilerinden biriydi.Hem üçüncü sınıftayken zaman döndürücüyü de o vermemiş miydi?Hermione bunları düşünürken yüzünde istem dışı bir tebbessüm belirdi.
             Kulede bunlar olurken gölde daire hâlinde son bir dalga belirdi.Bir suliet gölün kıyısındaki ağacın altından kalktı,hızlı adımlarla şatoya doğru ilerlemeye başadı.
             Şatonun neredeyse bütün ışıkları sönmüştü.Sadece öğretmenlerin odalarının kapı altlarından ışık hüzmeleri karanlığı beş-on santim yarabiliyordu.Şato girişi ise tamamen karanlığa boğulmuştu.Önünü görebilmek için 'Lumos' diye fısıldadı.Asasının ucunda küçük bir ışık belirdi.Bu önünü göre bilmesi için yeterliydi.Şanslıydı hademe kapıyı daha kapatmamıştı.İçeri girdi.Biraz ilerledi.Ayak sesleri duydu,hemen bir aralığa saklandı.İçinden ''Bir daha şanslı olup olmadığıma kendim kararvermemeliyim.'' diye geçirdi.
              Attığı adımların,geçtiği yerlerin ve aldığı yolun farkında değildi.Birsüre sonra içgüdüsel olarak durdu.Kafasını kaldırdı.Dudaklarını aralayıp 'Fameggierid' dedi.Tablo savrularak açıldı.Delikten içeri girdi.Tam yatahanelere yönelmişti ki;
----Ohh...!Ron,sonunda gelebildin.Farkında mısın bileme ama Astronomi dersinden beri yani yaklaşık iki saat onbeş dakikadır ortalarda yoksun.Çıldırmak üzereydim;ama senin nerde olduğunu biliyorum.Seni izliyordum.Şatoya girene kadar da izledim.Ama göl kenarında olduğunu farketmeden önce delirecektim.Bari haber verseydin!
----Ah,yapma Harry!Annem gibi konuştun.Eğer 'Ron' değilde 'Ronald Weasley' deseydin,annemin senin içine girdiğine yemin edebilirdim.
----Bu hiç de komik değil Ron.
----Ben ciddiydim.Hem neden bu kadar meraklandın,anlamadım?
----Neden mi?Sen tatilden beri bir tuhafsın.Hiç konuşmuyorsun,erkenden yatmaya gidiyorsun,ayrıca Hermione'nin yüzüne bile bakmıyorsun.Banada anlatmıyorsun.Ne o yoksa Hermione'ye küstün mü?
----Be..ben ...yo...yani nereden çıkardın?
----Ben değil Hermione çıkardı.Bana senin neden ona böyle davrandığını felan sordu.Bende bilmiyorum dedim.
----Sahi mi?şey yani yok canım,ona öyle gelmiştir.
----Evet dostum,neyin var?
                Aslında cevabı bildiğine emindi,ama dostundan duymak ister gibi bir hali vardı.(Aslında duymuştuda.Düğünde Ron kaymak birasını fazla kaçırınca herşeyi Harry'ye anlatmıştı;ama o ayık kafaylada duymak istiyordu.)
----Şey...Harry...Yoo aslında hiç bir sorun yok.
----Hıı...tabi tabi.Bende zaten bi Basiliks'im.
----Memnun oldum bende Ron,dedikten sonra gitmek için hamle yaptı ama Harry onu kolundan tuttu ve koltuğun birine mıhladı.
----Konuş,dedi.Sesinde emreder bir hava vardı.
                  Ron pes der gibi yüzüne baktı;
----Harry biliyorsun biz yedi yıldır arkadaşız.Yani sen,ben ve ....Durakladı,derin bir nefes aldı.Sanki o ad boğazında düğümlenmişti ve çıkmıyordu;ama orada kaldıkça da boğazını yakıyordu.Konuşamadı.
----ve Hermione biliyorum dostum,dedi.
----ve şunu da biliyorum ki sen Hermione'den hoşlanıyorsun.Yanılıyor muyum?
----Yanılıyorsun dostum hoşlanmıyorum.
                  Kafasını kaldırdı.Harry onu parçalayacakmış gibi bakıyordu.
----Aşığım dostum.ONA AŞIĞIMMMM...
Harry onun üstüne atladı ve;
----Birde beni yalancı çıkaracaktın ha,seni küçük pislik...
----Küçük mü?Harry senden uzunum dostum,dedi kahkahalar arasında.
                   Harry bu seferde onu gıdıklamaya başladı.Ron kendini çatlayacak gibi hissetti.Ensonunda Harry ayağa kalktı,kalkmasına yardımcı olmak için elini Rona uzattı.Yatakhane merdivenlerindeydiler ki Ron:
----Hermione nerde?dedi.
Harry sırıtarak;
----Biricik aşkın,kalbinin tek kraliçesi hala kulede.Profesörden özel izinli,biliyorsun ders çalışmaya aşık,her fırsatı değerlendiriyor.
Ron gözlerini devirdi,Harry'nin sırtına bir şaplak attı.Harry inledi
----Demek kalbimin tek kraliçesi ha Harry dalga geçmek neymiş sana ben sabah gösteririm,dedi.
Harry gevrek gevrek
----Neden şimdi değil?
----Millet uyuyor Harry.
Ron birden durdu.Harry farkına varıp arkasına döndü.
----Ne oldu Ron,sorun ne?
----Harry,Harry senden birşey isteyebilir miyim?
----Elbette,nedir?
----Görünmezlik pelerinini ödünç veriri misin?
----Ahh...Ron elbette;ama ne yapacaksın,yani nereye gideceksin.Gece tehlikeli olabilir.
Harry çok tedirgin bakıyordu.
----Korkma dostum kötü birşey için istemiyorum.
----Tamam,gel dostum sandığımdaydı.
                    Ron uçarak yukarı çıktı,Harry arkasından soluksoluğa içeri girdi.Gümişi pelerini ona verdi.Bakışları Ron'na sorular yağdırıyordu.
----Ufak bir gezintiye çıkacağım sadece.Hava alamaya ihtiyacım var.
Harry başıyla onayladı.
                    Ron yatakhaneden geldiği gibi süratle çıktı.
                    Bir süre sonra kendini astronomi kulesinin merdivenlerinin önünde buldu.Sessiz ama hızlı bir şekilde merdivenleri çıktı.Birden ürperdi.Üstende ceketi olmasına rağmen üşümüştü.
                    Gözleriyle etrafı taramaya başladı.İşte oradaydı.Arkası dönük,hâlâ  haritaları inceliyordu.Yavaşça yaklaştı,onu izlemeye başladı.''Ne kadarda güzel!'' diye düşündü.Hermione haritaları incelerken sürekli yüz ifadesi değişiyor,yüzü şekilden şekile giriyordu.Ron gülmemek için kendini zor tuttu.İşte şimdi tatmin olmuştu.Yüz ifadesinden bu anlaşılıyordu.''Anlaşılan aradığını buldu.'' dedi içinden.O varlığını hissetmesin diye nefes alırken bile dikkat ediyordu.Birden ona yaklaşmaya başladı.Temkinli bir şekilde arkasında durdu.Onun kokusunu içine çekti.Birden bire Hermione titredi.Ron'un nedenini anlaması kolay oldu.Hava birden soğumuştu.Pelerini üstünden attı,ceketini çıkardı ve belkide aptallık ederek onu Hermione'nin vücuduna sardı.Hermione birden sıçradı ve hemen arkasına döndü.
----Ah Ron burada ner işin var?
----Şey ha...hava soğudu ve seni...,yani üşüyebileceğini düşündüm.Seni korkuttum mu?
----Evet biraz,dedi Hermione.
                      Uzun bir süre konuşmadılar ve öylece kaldılar.Birden bulundukları durumun farkına vardılar.Burunları birbirine değiyor,nefeslerini hissediyorlardı.Hemen yanlarında duran biri bile Ron'un Hermione'yi kucakladığını rahatlıkla düşünebilirdi.( Şaşırmış )

ehemmm.şimdilik bu kadar.eğer ilgi görürse devam ediceğim.hadi hayırlısı.lütfen yorumlarımızı esirgemeyelim. Sırıtan

edit:İşte buda nerde ne var kısmımız Kahkaha

1.Bölüm: Görünmezlik Pelerini Sayesinde /Sayfa 1
1.Bölüm: 2.Kısım                                /Sayfa 1
2.Bölüm: Yarıyıl Tatili                          /Sayfa 1
2.Bölüm: 2.Kısım                                /Sayfa 2
3.Bölüm: Peki Ya O!                            /Sayfa 3
4.Bölüm: Tatil Bu Olsa Gerek                 /Sayfa 5
4.Bölüm: 2.Kısım                                 /Sayfa 5
5.Bölüm: Yalnızlık ve Mektuplar              /Sayfa 6
5.Bölüm: 2.Kısım: Onsuz Bir Hafta          /Sayfa 7
5.Bölüm: 3.Kısım                                 /Sayfa 9
6.Bölüm: Durmstranglılar                      /Sayfa 11
6.Bölüm: 2.Kısım: İntikam                     /Sayfa 14
6.Bölüm: 3.Kısım: Herkesin Sırları            /Sayfa 16
6.Bölüm:4.Kısım                                  /Sayfa 21
7.Bölüm:Safkan Bozuntusu                   /Sayfa 23
8.Bölüm:Balo                                      /sayfa 25
8.Bölüm:2.Kısım Parfüm Kokusu             /sayfa 26

(batuhan'a bu kısım için teşşekkürler ve koca bir alkış Alkış üşenmeden hazırladı cnm benim Sarılan Alkış )
« Son Düzenleme: Kasım 15, 2008, 21:52:46 Gönderen: cirem_417 » Logged

The OtheR BoLeyN GriL
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: R/Hr'ye bir başka hikaye(12.Bölüm Quidditch,1.Kısım Çatlaklar)eklendiii!!
« Eklendi: Kasım 18, 2008, 12:04:33 »

Camellia
Eragon&Eldest&Brısıngr Miras Döngüsü ...
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Has Türk Kahvesi

EdweLLa

h_sevval@hotmail.com
Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #1 : Ağustos 03, 2008, 00:39:31 »

güzel omluş ellerine sağlık ama başlığını kısaltmadan yaz Dil Çıkaran onun dıanda güzel ellerine sağlık Aww :kıskananmod:

S U P E R N A T U R A L
Saving People, Hunting Things
We Were Just Starting To Be Brothers Agaın
Supernatural Hayran Kulübü
ESBMCR
Süt
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Ağustos 03, 2008, 00:52:02 »

ellerine sağlık çook güzel olmuş devamını bekliyorum Gülümseyen
cirem_417
Taş Masa'nın soylu birliğinin şövalyesi,Lamba Çoraklıkları Dükü,Batı Sınırları Kontu;Kral Edmund
Demleme Çay

♥Skandar is My Life♥

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Ağustos 03, 2008, 11:27:43 »

teşekkür ederim.
devamında küçük değişiklikler yapıyorum en kısa zmnda koyarım
yorumlarınız için tekrar teşekkükrler

The OtheR BoLeyN GriL
cirem_417
Demleme Çay

♥Skandar is My Life♥

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Ağustos 03, 2008, 11:43:38 »

ne yani devam etmemi sedece iki kişi mi istiyor?
istemeyenler bile lütfen fikirlerini bildirsin.olumlu yada olumsuz lütfen yorum yapın arkadaşlar.
« Son Düzenleme: Ağustos 03, 2008, 17:21:41 Gönderen: cirem_417 » Logged

The OtheR BoLeyN GriL
rup_emma4ewa
Şeker
**

intellegentsinem_altun@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #5 : Ağustos 03, 2008, 18:41:23 »

müthişşşşşşşşşşşşş devamını dört gözle bekliorum Kahkaha

R/Hr Shipper

Camellia
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Has Türk Kahvesi

EdweLLa

h_sevval@hotmail.com
« Yanıtla #6 : Ağustos 03, 2008, 18:43:28 »

niye hemen anket yaptığını anlayamadım Kararsız efenim neyse Dil Çıkaran bence yeni başlamış bi hikayeye göre iyi okurun var çok güzel yazdıkları halde çoğu insanın ilk olarak 1-5 arası okuru olur Sırıtan

S U P E R N A T U R A L
rup_emma4ewa
Şeker
**

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #7 : Ağustos 03, 2008, 18:45:55 »

Camellia ya katılıorummmm ben hikayeyi çok sevdim Kahkaha

R/Hr Shipper

cirem_417
Demleme Çay

♥Skandar is My Life♥

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Ağustos 03, 2008, 19:16:18 »

Birinci bölümün devamı:

Ron Hermione'nin burnuna bir öpücük kondurdu.
----Üşümüşsün,dedi.
                          Hermione başını evet anlamında salladı.Bu Rondan hiç beklemediği bir harekettti,şaşkın şaşkın Ron'a bakıyordu.Ron tebbessüm etti.
----Çalışman bitti mi?
----Bu gecelik evet,dedi ve gülümsedi.
----Şey toparlanim en iyisi,dedi ve Ron'un kollarından sıyrıldı.Ron ona yardım etmek için yanına gitti.Tam eşyaları toplamış kapıya yönelmişlerdi ki yağmur başladı.İkiside kapıya gelene kadar sırılsıklam olmuşlardı.
Ron;
----Ahh...kahretsin,pelerin,pelerin orada kaldı.
----Ne pelerini Ron?
----Görünmezlik pelerini.onu Harry'den ödünç almıştım.
Geri gitti,pelerini aldı.Biraz sonra Hermione'nin yanındaydı.
----Ah Ron sırılsıklam olmuşsun.
----Sende pek farklı değilsin aslında.
                    İkiside birbirlerine baktılar ve gülmeye başladılar.Ron üstlerine pelerini attı.Aslında görünmemesi gereken sadece oydu.Bunu bilmesine rağmen Hermione'yide sardı.Hermione'de bunun farkındaydı ama hiç birşey demedi.Aslında bu onun hoşuna gitmişti.İkiside eskiye oranla büyümüş olduğundan,Ron gözükmemek için(?) kolunu omuzuna dolamıştı.Birbirlerine çok yakınlardı.
                    Sonunda tablonun önüne geldiler.Paraloya söyleyip içeri girdiler.Ortaksalonda durup birbirlerine bakmaya başladılar.aralarında yaklaşık on dakikalık bir sessizlik oldu.İkiside sessizliği bozmaktan korkuyor gibilerdi.Hermione ayak uçlarına kalkıp Ron'u sağ yanağından öptü.
----İyigeceler ve teşşekkürler,dedi.
Ron biraz kızararak;
----Sa...sanada iyi geceler Hermione.Önemli değil.
                     Hermione yatakhaneye yöneldi.Tam gözden kaybolacakken
----Hermione...!
Hermione arkasını döndü
----Evet Ron?
----Şey...ben...diyecek...off...Çok ıslandın biran önce kurulan yoksa hasta olacaksın.
Hermione güldü:
----Sende kendi önerine kulak versen iyi olacak yoksa hastane kanadından iki yatak ayırtmamız gerekicek.
İkiside bir süre karşılıklı güldü.Sonra Hermione tekrar iyi geceler dileyip kızlar yatakhanesine girdi.Ron arkasından beş dakika baktı.Bir anda aklına Harry geldi.''İyi geceler aşkım.Ahh...,bunu sana asla diyemeyeceğim DOSTUM''diye mırıldandı ve doğru yukarı koştu.Bu kez pelerin elindeydi.

Bu sefer biraz kısa oldu ama devamını çok yakında koyucam.Okuduğunuz için teşekkürler.Yorumlarımızı esirgemeyelim lütfen  Sırıtan
« Son Düzenleme: Ağustos 06, 2008, 20:44:23 Gönderen: cirem_417 » Logged

The OtheR BoLeyN GriL
cirem_417
Demleme Çay

♥Skandar is My Life♥

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : Ağustos 03, 2008, 19:23:53 »

teşekkür ederim. Terleyen
anketi hemen yapmamın sebebi birçok kişi okumasına rağmen olumlu yada olumsuz hiç bir yorum yapmıyordu.bende ''acaba insanlar üşeniyorda mı yorum yapmıyorlar.'' diye düşündüm.bu gayet doğal ben üşendiğim için odamdan çıkmadığım da oluyo Terleyen XD neyse.bende anteke oyvermeleri daha kolay olur madem öyle anket koyim dedim.bütün mesele bu.(ya ne düşünmüşüm bhe Hede Hödö )
yeni bölümü belki bu gece belki yarın koya bilirim.bu biraz kısa oldu özürdilemeliyim;ama diğeri böyle olmicak.
« Son Düzenleme: Ağustos 04, 2008, 08:49:40 Gönderen: cirem_417 » Logged

The OtheR BoLeyN GriL
rup_emma4ewa
Şeker
**

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #10 : Ağustos 03, 2008, 19:48:15 »

yine süper bi bölümmm ellerine sağlıkk Kahkaha

R/Hr Shipper

Camellia
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Has Türk Kahvesi

EdweLLa

h_sevval@hotmail.com
« Yanıtla #11 : Ağustos 03, 2008, 21:53:17 »

güzel omluş ama dicek değilde diyecek olması gerekirdi sanırım Sırıtan ama güzel olmuş normalde harry hermione severim bugünlerde o tutturdu sağ olaasan ron hermione ye geri döndüm XD ellerine sağlık evt kısa olmuş b idaha ki sefere uzun isterim yoksa sonuçları tartışmak istemezsin Şeytani

S U P E R N A T U R A L
Blooms
Telve

Of .

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #12 : Ağustos 03, 2008, 22:07:17 »

Çok tatlı olmuş canım. Afferin sana Sırıtan
Küçük hatalar tabikide olucak , anlatımını beğendim Aww
Devamını istiyore! Sırıtan

...

cirem_417
Demleme Çay

♥Skandar is My Life♥

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #13 : Ağustos 03, 2008, 22:15:59 »

teşekkürler.biliyorum o biraz kısa olmuştu ama bu da devamı

Yarıyıl tatili(bizimkiler evde yalnız)

Ron dalgın dalgın yatakhane merdivenlerini tırmandı.İçeri girdi.Neville haififten horluyordu.Yatağına doğru ilerledi,sandığından pijamalarını aldı,tam saçlarını kurularken Harry'nin sesiyle irkildi.
----Eeee...tabi yerden otuz metre yüksekte olunca ilk senin ıslanman doğal.sizin mi deseydim?Kule nasıldı?
Döndü Harry muzipçe gülümsüyordu.
----Neden bahsettiğini bilmiyorum Harry.
                             Harry arkasında tuttuğu elini kaldırdı.Çapulcu haritasını tutuyordu.
----Ah,sen beni mi izledin?Gözlerinde şimşekler çakıyordu.
----Yooo...tabiki hayır,seni değil SİZİ izledim.
Harry artık kahkahalar atıyordu.
----Biliyor musun?Bir ara adımlarınız yapıştı zannettim.
Ron dayanamadı,ona ıslak havluyla vurmaya başladı.
----Hey,kes şunu,kes hahahaaaaa...
----Sen kaşındın dostum.
                              O sırada Dean,Seamus ve Neville uyku sersemi bir şekilde aynı anda
----Hey ne oluyo?
----Boşverin çocuklar siz uyumanıza bakın zaten bizde ortak salona iniyorduk.Öyle değil mi Ron?
                              Üçüde başlarını tamam anlamında salladı,''hı hı'' ve buna benzer birsürü anlamsız ses çıkararak yastıklarına geri döndüler ve anında terkrar uyumaya başladılar.Ron tam yatağa girecekken Harry onu sağ kolundan tuttu.
----Yine mi sağ?Ne oldu Harry?
----Aşağı iniyoruz MR. Weasley.
----Ne bu saatte mi?Harry ona tehditkar bir bakış fırlattı.
----Tamam,tamam.
                             Harry sanki kaçacakmış gibi Ron'un kolunu bırakmadı.Birlikte aşağıya indiler.Koltuklara kurulduktan sonra;
----Evet anlat.
----Neyi?
----Hadi Ron,tabiki olanları.
Ron koltuğunda biraz dikleşti.İçini çektikten sonra herşeyi birbir en ufak ayrıntısına kadar anlattı.
Harry sırıtarak;
----Gerçekten onu öptün mü?
----Harry,burnundan masumca bir öpücüktü.Onu bir bebeği öper gibi öptüm.(yüzü burada biraz kızarmıştı.)
----Her öpücük masumdur,dedi Harry pis pis sırıtarak.
----Ve oda seni öptü yani.
----Harry,teşşekkür içindi.
----Hadi Ron,bu kız konuşmayı bilmiyor mu da beden diline iğtiyaç duydu,hemde bu kadar zeki bir cadıyken.Of Ron anlamıyor musun,o da seni seviyor işte.
                            Ron'un birşey demesine izin vermeden kolundan tutup yatakhaneye götürdü,yatağına oturttu.
----Biraz düşün dostum,dedi,sonra tekrar dönüp
----Üstünü de ört yoksa hastane kandadından iki kişilik yer,dedi ve kahkahayı patlattı.Ron ona bir yastık fırlatınca susmak zorunda kaldı.
                            Ron yatağına oturup düşünmeye başladı.Kulede ona sarıldığında kendini çekebilirdi,ama çekmedi.''Şaşkınlıktan da olabilir'' diye düşündü,ama sonra ''şaşkınlık o kadar uzun sürmez ki.''diye aklından geçirdi.''Pelerine gerek duymadığını oda biliyordu,ama altından çıkmadı.''.Kendini yatağa bıraktı.Sağ yanağını okşadı,tebbessüm etti.Sağ taraf döndü.''Kendi öğüdünü dinle.''diye fısıldadı ve yorganı üstüne çekti.Hermione'yi düşünmeye başladı.Acaba Harry haklı olabilir miydi?
                            Hermione'de düşünüyordu.''Benim için gelmiş''dedi.''Benim için,pelerinle gelmiş.Kim bilir ne zamandır oradaydı.Bana sarıldı.''diye düşündü.Yüzünde yine istem dışı bir tebbessüm belirdi.Burnunun ucuna sağ işaret parmağıyla dokundu,gülümsedi.Sonra işaret parmağının sağ olduğunu fark etti,bu sefer biraz sesli güldü.''Sağ'' dedi ''sağ''.Gülümseyerek sağ tarafa döndü.
                            Sabah olmuştu.Günün ilk ışıkları odanın içinde oyunlar oynuyordu.Hermione kalktı.Üstünü değiştirdi.Bugün bavulları toplayıp Kovuğa döneneceklerdi.Bugün yarıyıl tatilinin ilk günüydü.Onun bavulları dünden hazırdı.Sadece pijamalarını ve ders kitaplarını toparlicaktı.Döndü,geride kalanlarıda kolayca bir sandığa yerleştirdi.Bunun vermiş olduğu rahatlıkla göl kenarına indi.Kıyıya en yakın ağacın dibine oturdu.Dün farkına varmadğıı dalgaların aynısını o oluşturmaya koyuldu.Mutluydu,Kovuğa dönecekti.Orayı evi gibi görüyordu.Weasleyler ikinci ailesi olmuştu.Bay ve Bayan Weasley onu kızları gibi gördüklerini her fırsatta dile getiriyorlardı.Fred ve George abileri gibiydi.Ginny'le çok iyi anlaşıyorlardı.Ve Ron...?Tam bunları düşünürken bir sesle irkildi.
----Günaydın Hermione.
Sesi tanıdı.Kafasını kaldırdı.Gözlerinin içine bakarak;
----Günaydın Ron.
----Şey bavulların hazır mı?Çükü yarım saat sonra buradan ayrılacağız.
----Evet hepsi hazırlar.
----Güzel.Neyse  o zaman yarım saat sonra görüşürüz.
----Görüşürüz.
Yirmi beş dakika sonra Hermione erkekler yatakhanesinin merdivenlerinin başından sesleniyordu.
----Ah Ron,Harry biraz acele edin.
Birkaç ayak patırtısı ve sandık 'tak'laması sonunda karşısındaydılar.
----Geldik.dedi Ron
Harry belini tutarak doğruldu.
----Evet ya ne gelme?Ron'un öldürücü bakışlarıyla karşılaşınca susmanın en iyisi olduğuna karar verdi ve sustu.
----Hadi ama çocuklar biraz acele edin.
Sonunda trene binebildiler.Onlar biner binmez tren hareket etti.''Tam zamanında''diye mırıldandı Ron.Bir kompartıman bulup yerleştiler.Biraz sonra Ginny'de onlara katıldı.
----Sizi bekliyordum nerde kaldınız,her yerde sizi arıyordum?
----Ahh herzamanki Ron ve Harry işte.
                                  İşte kovuğun önündeydiler.Kapıyı çaldılar.Bayan Weasley açtı.
----Ah hoşgeldiniz çocuklar,diyip hepsini tek tek kucakladı ve öptü.Hadi hadi kapı aralığında durmayın,içeri geçin.
Çocukların kapı eşiğindeki bavullar dikkatlerini çekti,onlar sormaya kalmadan Bay Weasley;
----Çocuklar Molly ile ben Romanya'ya Chary'nin yanına,iki haftalığına ziyaretine gidiyoruz.
----Ah canlarım,bütün tatil evde yalnız kalabilecekler mi Arthur?
----Molly'cim onlar artık çocuk değiller tatlım.
----Bütün tatil mi?Vay canına.dedi Ron yanındaki Harry'ye,o da ona pis bir sırıtmayla karşılık verdi.
----Ah çocuklar,Fred ve George Diagon Yolundaki evlerindeler,eğer bir aksilik olursa (ahh umarım olmaz) onları arıya blirsiniz.Bill'ler de bizimle olacaklar.
----Yeter bu kadar nasihat Molly artık gidelim yoksa geç kalıcaz.Hem artık onlar yetişkin birer insanlar.
Bay ve Bayan Weasley hepsini tek tek öpüpler ve gittiler.Çocuklar ne olduğunu anlayamadan yalnız kalmışlardı.Oturma odasına geçtiler.Kızlar bir iki sihirle sandıkları yerlerine yolladılar.Evdeki iki oda dışında diğerlerinin tamamı boştu bu yüzden herkes ayrı odalarda kalcaktı.Hepsi çok yorulmuştu.Kızlar geri geldiklerinde
----Ah tanrı aşkına hemen yatalım,dedi esneyerek Harry.Ginny ona sarılıp
----Benim aşkım yorulmuş mu?
----Evet aşkın çok yoruldu,dedi sırıtarak Harry.Tam Ginny'i öpecekken,
----Hop hop,ne oluyo bakim.
----Hadi Ron kes şunu,diye dürtükledi Hermione.
----Ne o Ron ''Olan var olmayan var'' olayı mı,''dikkat abi var olayı''mı?
----Aslında şakaydı,ama şimdi ''Harry kaç Ron geliyor'' olayı,dedi ve Harry'yi kovalamaya başladı.En sonunda üst katta yakaladı ve bi gıdıklama büyüsü yaptı.Harry gülmekten konuşamicak hâle gemiştiki
----Ron dur artık yoksa çatlayacak,Hermione'nin demesiyle bıraktı.Ginny ve Harry bunu görünce birbirlerine bakıp sırıttılar.Ardından herkes odalarına dağıldı.
                                Herkes uyumuştu ama Ron'u uyku tutmuyordu.Sürekli Hermione'yi düşünüyordu,onu aklından çıkartamıyordu.Odasından çıktı,aşağıya indi.Oturma odasında volta ataya başladı.Koltuğun birine oturdu,öyle duramadı kalktı.Yukarı çıktı.Lavobaya yönellmişti,yüzünü yıkicaktıki Hermione'nin odasının önünden geçerken hıçkırıklar duydu.Endişelendi.Kapıyı çaldı,hiç ses çıkmadı.Seslendi ''Hermione iyi misin?'',cevap veren olmadı.Artık enişesi git gide artıyordu.Dayanamadı kapıyı açtı,yatağa yaklaştı.Hermione uykusunda ağlıyordu.İçi burkuldu,onu ağlarken görmek canını yakmıştı.Yatağın kenarına oturdu,hafifçe dokunarak fısıldadı ''Hermione,uyan''.Hermione sıçrayarak uyandı ve birden Ron'a sarıldı.Gözlerinden hâlâ yaşlar boşalıyordu.Geri çekildi,yüzüne baktı,ona dokundu,sanki orada olduğuna inanmak istermişçesine.Tekrar sarıldı ''Ah Ron yaşıyorsun ve...ve gayet,gayet iyisin!''.Ron afallamıştı.Hemione geri çekildi.
----Bir kabus muydu?
----Evet çok kötü bir kabustu.
----Sen uyuyana kadar yanında kalma mı ister misin?
----Yoo bunu isteyemem,sende yoruldun ve uyumaya ihtiyacın var.Bunu senden istemem bencillik olur.
----Zaten uyku tutmuyor.hem farkında mısın bilmem ama bu bencillik olmaz ben önerdim.Ayrıca çok korkmuş olmalısın,ağlıyordun.İtiraz istemiyorum.Buradayım!
----Ah Ron teşşekkürler,dedi ve bir daha sarıldı.
Ron muzipçe
----Ölmedim ve gayet iyiyim ,dedi.
Hermione geri çekilip
----Sende benim gördüğüm rüyayı görseydin dalga geçemezdin Küçük Bey.
----Tamam pes,hadi artık uyu Küçük Prenses.
Hermione başını yasdığa koydu ve uykuya daldı.Ron hayran hayran onu izliyordu.

bu sefer heycanlı yerinde kestim.Acıba ne olcik.ehem ehemm nese ee artık bu kadar yazıdan sonra yorum yazmayanın bilgisayarına virüs bulaşsın Kahkaha Kahkaha Kahkaha şaka bir yana yorumlarınızı sabırsızlık ile beraber bekliyoruz.bu bölümün devamınıda en kısa zamnada koyucağım.
şimdilik en içten sevgi ve saygılarımla Gülümseyen
iyi okumalar ve YORUM YAZMALAR Sırıtan Sırıtan Sırıtan (ay ben kötüyüm)
« Son Düzenleme: Ağustos 05, 2008, 19:00:32 Gönderen: cirem_417 » Logged

The OtheR BoLeyN GriL
cirem_417
Demleme Çay

♥Skandar is My Life♥

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #14 : Ağustos 03, 2008, 22:18:54 »

yorumlar için çok teşekkür ederim.
bundan sonra dicek değil diyecek yazıcağım. Terleyen
bu yazı zaten bölüm devamıydı.bir arkadaşın isteği üzerine atmıştım.ikinci bölümü şimdi koydum.
umarım istediğiniz kadar uzundur zaten devamı var ama boynum ağrımaya başladı.onuda inşllh yarın koyucam.
ii okumalar
ve tekrar teşşekkürler
« Son Düzenleme: Ağustos 04, 2008, 08:52:47 Gönderen: cirem_417 » Logged

The OtheR BoLeyN GriL
Sayfa: [1] 2 3 4 ... 42   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: