teşekkürler.biliyorum o biraz kısa olmuştu ama bu da devamı
Yarıyıl tatili(bizimkiler evde yalnız) Ron dalgın dalgın yatakhane merdivenlerini tırmandı.İçeri girdi.Neville haififten horluyordu.Yatağına doğru ilerledi,sandığından pijamalarını aldı,tam saçlarını kurularken Harry'nin sesiyle irkildi.
----Eeee...tabi yerden otuz metre yüksekte olunca ilk senin ıslanman doğal.sizin mi deseydim?Kule nasıldı?
Döndü Harry muzipçe gülümsüyordu.
----Neden bahsettiğini bilmiyorum Harry.
Harry arkasında tuttuğu elini kaldırdı.Çapulcu haritasını tutuyordu.
----Ah,sen beni mi izledin?Gözlerinde şimşekler çakıyordu.
----Yooo...tabiki hayır,seni değil SİZİ izledim.
Harry artık kahkahalar atıyordu.
----Biliyor musun?Bir ara adımlarınız yapıştı zannettim.
Ron dayanamadı,ona ıslak havluyla vurmaya başladı.
----Hey,kes şunu,kes hahahaaaaa...
----Sen kaşındın dostum.
O sırada Dean,Seamus ve Neville uyku sersemi bir şekilde aynı anda
----Hey ne oluyo?
----Boşverin çocuklar siz uyumanıza bakın zaten bizde ortak salona iniyorduk.Öyle değil mi Ron?
Üçüde başlarını tamam anlamında salladı,''hı hı'' ve buna benzer birsürü anlamsız ses çıkararak yastıklarına geri döndüler ve anında terkrar uyumaya başladılar.Ron tam yatağa girecekken Harry onu sağ kolundan tuttu.
----Yine mi sağ?Ne oldu Harry?
----Aşağı iniyoruz MR. Weasley.
----Ne bu saatte mi?Harry ona tehditkar bir bakış fırlattı.
----Tamam,tamam.
Harry sanki kaçacakmış gibi Ron'un kolunu bırakmadı.Birlikte aşağıya indiler.Koltuklara kurulduktan sonra;
----Evet anlat.
----Neyi?
----Hadi Ron,tabiki olanları.
Ron koltuğunda biraz dikleşti.İçini çektikten sonra herşeyi birbir en ufak ayrıntısına kadar anlattı.
Harry sırıtarak;
----Gerçekten onu öptün mü?
----Harry,burnundan masumca bir öpücüktü.Onu bir bebeği öper gibi öptüm.(yüzü burada biraz kızarmıştı.)
----Her öpücük masumdur,dedi Harry pis pis sırıtarak.
----Ve oda seni öptü yani.
----Harry,teşşekkür içindi.
----Hadi Ron,bu kız konuşmayı bilmiyor mu da beden diline iğtiyaç duydu,hemde bu kadar zeki bir cadıyken.Of Ron anlamıyor musun,o da seni seviyor işte.
Ron'un birşey demesine izin vermeden kolundan tutup yatakhaneye götürdü,yatağına oturttu.
----Biraz düşün dostum,dedi,sonra tekrar dönüp
----Üstünü de ört yoksa hastane kandadından iki kişilik yer,dedi ve kahkahayı patlattı.Ron ona bir yastık fırlatınca susmak zorunda kaldı.
Ron yatağına oturup düşünmeye başladı.Kulede ona sarıldığında kendini çekebilirdi,ama çekmedi.''Şaşkınlıktan da olabilir'' diye düşündü,ama sonra ''şaşkınlık o kadar uzun sürmez ki.''diye aklından geçirdi.''Pelerine gerek duymadığını oda biliyordu,ama altından çıkmadı.''.Kendini yatağa bıraktı.Sağ yanağını okşadı,tebbessüm etti.Sağ taraf döndü.''Kendi öğüdünü dinle.''diye fısıldadı ve yorganı üstüne çekti.Hermione'yi düşünmeye başladı.Acaba Harry haklı olabilir miydi?
Hermione'de düşünüyordu.''Benim için gelmiş''dedi.''Benim için,pelerinle gelmiş.Kim bilir ne zamandır oradaydı.Bana sarıldı.''diye düşündü.Yüzünde yine istem dışı bir tebbessüm belirdi.Burnunun ucuna sağ işaret parmağıyla dokundu,gülümsedi.Sonra işaret parmağının sağ olduğunu fark etti,bu sefer biraz sesli güldü.''Sağ'' dedi ''sağ''.Gülümseyerek sağ tarafa döndü.
Sabah olmuştu.Günün ilk ışıkları odanın içinde oyunlar oynuyordu.Hermione kalktı.Üstünü değiştirdi.Bugün bavulları toplayıp Kovuğa döneneceklerdi.Bugün yarıyıl tatilinin ilk günüydü.Onun bavulları dünden hazırdı.Sadece pijamalarını ve ders kitaplarını toparlicaktı.Döndü,geride kalanlarıda kolayca bir sandığa yerleştirdi.Bunun vermiş olduğu rahatlıkla göl kenarına indi.Kıyıya en yakın ağacın dibine oturdu.Dün farkına varmadğıı dalgaların aynısını o oluşturmaya koyuldu.Mutluydu,Kovuğa dönecekti.Orayı evi gibi görüyordu.Weasleyler ikinci ailesi olmuştu.Bay ve Bayan Weasley onu kızları gibi gördüklerini her fırsatta dile getiriyorlardı.Fred ve George abileri gibiydi.Ginny'le çok iyi anlaşıyorlardı.Ve Ron...?Tam bunları düşünürken bir sesle irkildi.
----Günaydın Hermione.
Sesi tanıdı.Kafasını kaldırdı.Gözlerinin içine bakarak;
----Günaydın Ron.
----Şey bavulların hazır mı?Çükü yarım saat sonra buradan ayrılacağız.
----Evet hepsi hazırlar.
----Güzel.Neyse o zaman yarım saat sonra görüşürüz.
----Görüşürüz.
Yirmi beş dakika sonra Hermione erkekler yatakhanesinin merdivenlerinin başından sesleniyordu.
----Ah Ron,Harry biraz acele edin.
Birkaç ayak patırtısı ve sandık 'tak'laması sonunda karşısındaydılar.
----Geldik.dedi Ron
Harry belini tutarak doğruldu.
----Evet ya ne gelme?Ron'un öldürücü bakışlarıyla karşılaşınca susmanın en iyisi olduğuna karar verdi ve sustu.
----Hadi ama çocuklar biraz acele edin.
Sonunda trene binebildiler.Onlar biner binmez tren hareket etti.''Tam zamanında''diye mırıldandı Ron.Bir kompartıman bulup yerleştiler.Biraz sonra Ginny'de onlara katıldı.
----Sizi bekliyordum nerde kaldınız,her yerde sizi arıyordum?
----Ahh herzamanki Ron ve Harry işte.
İşte kovuğun önündeydiler.Kapıyı çaldılar.Bayan Weasley açtı.
----Ah hoşgeldiniz çocuklar,diyip hepsini tek tek kucakladı ve öptü.Hadi hadi kapı aralığında durmayın,içeri geçin.
Çocukların kapı eşiğindeki bavullar dikkatlerini çekti,onlar sormaya kalmadan Bay Weasley;
----Çocuklar Molly ile ben Romanya'ya Chary'nin yanına,iki haftalığına ziyaretine gidiyoruz.
----Ah canlarım,bütün tatil evde yalnız kalabilecekler mi Arthur?
----Molly'cim onlar artık çocuk değiller tatlım.
----Bütün tatil mi?Vay canına.dedi Ron yanındaki Harry'ye,o da ona pis bir sırıtmayla karşılık verdi.
----Ah çocuklar,Fred ve George Diagon Yolundaki evlerindeler,eğer bir aksilik olursa (ahh umarım olmaz) onları arıya blirsiniz.Bill'ler de bizimle olacaklar.
----Yeter bu kadar nasihat Molly artık gidelim yoksa geç kalıcaz.Hem artık onlar yetişkin birer insanlar.
Bay ve Bayan Weasley hepsini tek tek öpüpler ve gittiler.Çocuklar ne olduğunu anlayamadan yalnız kalmışlardı.Oturma odasına geçtiler.Kızlar bir iki sihirle sandıkları yerlerine yolladılar.Evdeki iki oda dışında diğerlerinin tamamı boştu bu yüzden herkes ayrı odalarda kalcaktı.Hepsi çok yorulmuştu.Kızlar geri geldiklerinde
----Ah tanrı aşkına hemen yatalım,dedi esneyerek Harry.Ginny ona sarılıp
----Benim aşkım yorulmuş mu?
----Evet aşkın çok yoruldu,dedi sırıtarak Harry.Tam Ginny'i öpecekken,
----Hop hop,ne oluyo bakim.
----Hadi Ron kes şunu,diye dürtükledi Hermione.
----Ne o Ron ''Olan var olmayan var'' olayı mı,''dikkat abi var olayı''mı?
----Aslında şakaydı,ama şimdi ''Harry kaç Ron geliyor'' olayı,dedi ve Harry'yi kovalamaya başladı.En sonunda üst katta yakaladı ve bi gıdıklama büyüsü yaptı.Harry gülmekten konuşamicak hâle gemiştiki
----Ron dur artık yoksa çatlayacak,Hermione'nin demesiyle bıraktı.Ginny ve Harry bunu görünce birbirlerine bakıp sırıttılar.Ardından herkes odalarına dağıldı.
Herkes uyumuştu ama Ron'u uyku tutmuyordu.Sürekli Hermione'yi düşünüyordu,onu aklından çıkartamıyordu.Odasından çıktı,aşağıya indi.Oturma odasında volta ataya başladı.Koltuğun birine oturdu,öyle duramadı kalktı.Yukarı çıktı.Lavobaya yönellmişti,yüzünü yıkicaktıki Hermione'nin odasının önünden geçerken hıçkırıklar duydu.Endişelendi.Kapıyı çaldı,hiç ses çıkmadı.Seslendi ''Hermione iyi misin?'',cevap veren olmadı.Artık enişesi git gide artıyordu.Dayanamadı kapıyı açtı,yatağa yaklaştı.Hermione uykusunda ağlıyordu.İçi burkuldu,onu ağlarken görmek canını yakmıştı.Yatağın kenarına oturdu,hafifçe dokunarak fısıldadı ''Hermione,uyan''.Hermione sıçrayarak uyandı ve birden Ron'a sarıldı.Gözlerinden hâlâ yaşlar boşalıyordu.Geri çekildi,yüzüne baktı,ona dokundu,sanki orada olduğuna inanmak istermişçesine.Tekrar sarıldı ''Ah Ron yaşıyorsun ve...ve gayet,gayet iyisin!''.Ron afallamıştı.Hemione geri çekildi.
----Bir kabus muydu?
----Evet çok kötü bir kabustu.
----Sen uyuyana kadar yanında kalma mı ister misin?
----Yoo bunu isteyemem,sende yoruldun ve uyumaya ihtiyacın var.Bunu senden istemem bencillik olur.
----Zaten uyku tutmuyor.hem farkında mısın bilmem ama bu bencillik olmaz ben önerdim.Ayrıca çok korkmuş olmalısın,ağlıyordun.İtiraz istemiyorum.Buradayım!
----Ah Ron teşşekkürler,dedi ve bir daha sarıldı.
Ron muzipçe
----Ölmedim ve gayet iyiyim ,dedi.
Hermione geri çekilip
----Sende benim gördüğüm rüyayı görseydin dalga geçemezdin Küçük Bey.
----Tamam pes,hadi artık uyu Küçük Prenses.
Hermione başını yasdığa koydu ve uykuya daldı.Ron hayran hayran onu izliyordu.