Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ağustos 30, 2008, 10:01:51  

Sayfa: [1] 2   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Ömür Boyu Mutluluk [Dramione]  (Okunma Sayısı 442 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Duducuk^^
Süt
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« : Temmuz 13, 2008, 17:33:30 »

Merhaba arkadaşlar bu yazacagım fic-i diyer harrypotter forum sitelerindede yayınladım daha dogrusu yayınladık 2. kişi yazıyoruz ben ve yagmur dıye cok saygın bir arkadaşımız.. umarım beyenırsınız ve ilk bölüm fazla söze gerek yok

Bölüm 01 <<<<<KarılaşMa>>>>

Yaz tatilinin son günleriydi.Mrs.Weasley yine erken kalkıp kahvaltıyı hazırlamıştı bile…Merdivenlere doru yönelip:

"Harry Ron Hermione Ginny kahvaltı hazır" diye bağırdı.

Fred ile Gerorge bahçedeydiler.Harry uyanınca onlara haber verdi.Hep beraber kahvaltı sofrasına geldiler.Fred George  ve Harry kahvaltıya gelirken Hermione,Ron,Mrs.Weasley,Mr weasley coktan oturmuş başlamak ıcın sabırsızlanıyorlardı.

Ginny ise hala uyanamamıştı.Harry Ginny’ i uyandırmak için

hafifçe odasının kapısını araladı ve ona güzel bir öpücük kondurdu.

Ginny gülümseyerek uyandı.Harry:

“Günaydın tatlım, yeni bir güne hoş geldin!”dedi.Ginny tekrar gülümsedi.Ve beraber aşağı indiler.

Ginny Harry’nin yanına oturdu ve kahvaltıya başladılar. Kahvaltılarını afiyetle yiyip odalarına çıktılar ve üstlerini değiştirdiler.

Ginny le Hermione saçlarını yaparken Ron la Harry bahçeye çıktılar.

Ginny ile Hermione onlara güzel görünmek için şekilden

şekle giriyorlardı en güzelini bulduklarını düşündükten sonra

bahçeye indiler.Bahçede birkaç saat Quittich oynadıktan sonra eve girdiler tatilin bitmesine iki gün kalmıştı.Günün geri kalanını sohbet ederek geçirdiler.Okuldan arkadaşlarından filan söz ettiler.

* * * * * * * * * * * *

Hogwarts a gitmeye bir gün kalmıştı bu nedenle bugün Diagon Yoluna gideceklerdi.Mrs.Weasley her zamanki gibi işleri aceleye getirdi.Sabahın köründe hepsini uyandırıp şöminenin önüne dikti.

Yarı uyur yarı uyanık halde diagon yoluna gittiler.

İlk olarak büyücü bankasına gideceklerdi.Harry,Ron Hermione ve Ginny yolga baygın baygın bir sağa bir sola sallanarak Gringots' a geldiler.

Kendilerine Hogwarts eşyalarını,kitaplarını ve cüppelerini alabilecek kadar para aldılar.

Bankadan çıktıktan sonra yolun sonunda birlikte alışveriş yapan Draco’yla Pansy’yi gördüler.Mavi-gri gözler kahverengilerle mavilerse siyahlarla buluştu.
« Son Düzenleme: Temmuz 13, 2008, 20:42:20 Gönderen: Duducuk^^ » Logged
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Ömür Boyu Mutluluk [Dramione]
« Eklendi: Ağustos 30, 2008, 10:01:51 »

miss-potter
~SoniAdorA~
UU Seherbazları
Köpüklü Kapuçino

~Lonca Editörcübaşısı~:p

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Temmuz 13, 2008, 19:02:58 »

Canım öncelikle hikayeniz hayırlı olsun.Dramonie çiftini çok severim sizin bunu nasıl yapacağınızı çok merak ediyorum açıkcası
Yorumuma gelecek olursak eleştiri aağırlıklı ama daha iyi olmanız için yazıyorum kusuruma bakmazsınız umarım.
Öncelikle hikayende betimleme sıfır denilebilecek kadar az.Buraya eldiler böyle gittiler...hep böyle gidiyor.
Olayları hemen atlamışsın ayrıca.
Biraz daha betimleme biraz daha olay yazarsanız daha hoş olur bence.İkinzinde ellerine sağlık...

Not:Bölüm adında bir klavye hatası var sanırım.Onu düzeltirsende iyi olur Aww

Harry Potter ve Umudun Büyüsü<br /><br />~Dans Kulübü~<br /><br />~HPC Yazarları Loncası~
redmoon
biLfen 4 eva :]]
Demleme Çay

bqm94_bjk@hotmail.com
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Temmuz 13, 2008, 20:27:14 »

bence diyalogları artırırsan ve olayları daha ayrıntılarıyla yazarsan daha hoş olur yoksa konu fena değil..

Marissa
Son Yok Edilecek Düşman,Ölümdür.
Mod
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Temmuz 13, 2008, 20:29:18 »

Hoşgeldin ve kolay gelsin rica etsem başlığını düzeltirmisin.Duducuk^^ ve  yaz yagmuru  başlığında olmazsa sevinirim.kolay gelsin.

Duducuk^^
Süt
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #4 : Temmuz 13, 2008, 20:43:44 »

peki düzelttim başlığı o halde 2. bölümü yazıyorum buyrun

2.Bölüm: <<<<<iLk Bakışlar>>>

Draco biricik aşkının gözlerine birkaç saniye baktı.Onu o kadar çok özlemişti ki...

Pansy ilk defa Ron un gözlerinin derinliklerine inmişti.O gözler Pansy ye "Seni seviyorum ."diyorlardı.

Hermione gri-mavi gözlerin ona sevgiyle baktığını görebiliyordu ama bunu kabul etmek istemiyordu o en büyük düşmanlarıydı.Kedisi de onu seviyordu ama buna inanmıyordu.O inanmak istediğine inanıyordu.Kalbine değil.

Ron Pansy nin gözlerinin derinlilerine inemiyordu çünkü Pansy buna izin vermiyordu.Eğer izin verirse onun da Ron u sevdiğini anlamasını istemiyordu.Bu nedenle Ron Pansy nin onu hiçbir zaman sevmeyeceğini düşünerek gözlerini yere indirdi.O gözlere bakıp "Seni sevmiyorum." ifadesini görmek ona acı veriyordu.

Harry geçen geceyi hatırladı.Ron ona "Harry ben öyle birine aşık oldum ki...Asla beni sevmeyecek, asla benim sevgilim olmayacak ve asla ona dokunamayacağım birine aşık oldum.O kadar acı çekiyorum ki...Kahretsin!"demişti.Ama ismini bir türlü söylememişti.Artık Harry kim olduğunu biliyordu.Ron Pansy ye aşık olmuştu...

Harry durumu fark edince:

"Hadi yaa ne diye sap gibi dikiliyoruz burda.Hadi alcak bir sürü şey var."dedi.Hermione Harry ye dönerek:

"Evet hadi gidelim Ron."dedi ve Ron un koluna girdi.Bunu yapmasının sebebi Ron un yürüyemeyecek durumda görünmesiydi.Hermione nin de her şeyden haberi vardı o geceki konuşmaları duymuştu.Ve o zeki bir kızdı durumu Harry gibi hemen anlamıştı.

Hermione nin Ron un koluna girdiğini gören Draco Ron a avada kedavra yollamak Pansy se hermione yi kendi elleriyle boğmak istiyordu.Ama ne yazık ki herkesin önünde böyle bir şey yapamazlardı.İşlerine geri döndüler.

Harry ve Ginny elele cüppe dükkanına girdiler.Arkalarından da Ron un koluna girmiş olan Hermione girdi.Ve ölçüleri alınmaya başladı.Hermione nin işi bitmişti.Oturup Ron Harry ve Ginny yi beklemeye başladı.Mrs. ve Mr. Weasley Fred le George un dükkanına gitmişlerdi.Kapıdan içeri giren kişiyi gören Hermione kafasını Ron a çevirdi. Ron sa çoktan giren kişiye bakmaya başlamıştı bile...
Fleur Isabella Delacour
Şeker
**

Susan Pevensie-Narnia Günlükleri-Kraliçe Susan

fleurdelacour@windowslive.com
Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #5 : Temmuz 13, 2008, 21:24:34 »

çok güzel olmuş birazcık betimleme yap daha da güzel olur dramonie çiftini severim tebrikler

Camellia
~Chronometer Girl [Kronometre]
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Has Türk Kahvesi

Can I Eat Your Brain!?

h_sevval@hotmail.com
Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #6 : Temmuz 13, 2008, 22:04:27 »

yağmur buraya üye XD yaz yağmuru editle istersen XD

"Sylar,bana gel şeker vericem derse şekeri yemeli miyim"
"Sylar'ın beynini o benimkini yemeden nasıl yiyebilriim?"
"Sylar,etobur mudur yksa sadece obur mudur?"
"Sylar'a gabriel desem beni de yer mi"
Sylar'ın kalbi gerçekten tiktaklıyor mudur?Yoksa sadece çütçütlüyor mudur?

redmoon
Demleme Çay

bqm94_bjk@hotmail.com
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Temmuz 13, 2008, 22:19:05 »

birincisine göre daha iyi olmuş aslında. Alkış daha ayrıntılı yazmışsın ama keşke araya diyaloglarıda sıkıştırsaydın. güzel olmuş. bir de yazım kurallarına ve noktalama işaretlerine dikkat etmelisin.. Gülümseyen
tebrikler Sarılan

yaz yagmuru
Şeker
**

<<JOSH HUTCHERSON>>

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Temmuz 14, 2008, 19:41:15 »

bu hikayeyi birlikte yazıyoruz şevval inde dediği gibi bn buraya üyeyim beyza cım söylediklerinizi dikkate alıcağımızıdan emin olabilirsiniz yorumlar için teşekkürler

<<<JOSH HUTCHERSON>>>

yaz yagmuru
Şeker
**

<<JOSH HUTCHERSON>>

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : Temmuz 14, 2008, 19:42:46 »

ayrıca bitanecim hikayenin adı Happly Ever After

<<<JOSH HUTCHERSON>>>

Duducuk^^
Süt
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #10 : Temmuz 15, 2008, 15:18:45 »

evet arkadaşlar yagmurla bır bolum daha yazdık buyrun arkadaşlar

3.Bölüm: Gözlerle Aşk

Gelen kişi Pansy di ama yalnızdı.Hermione Ron un yanına giderek:

"İyi misin?" diye sordu.Ron yavaşça başını "Evet" anlamında salladı.Pansy se o yöne bakmamaya çalışıyordu.Oldukça solgun görünüyordu.Siyah gözleri ıslanmış gibiydi.Ama hala güzeldi.

Pansy Hermione nin neden Ron la bu kadar çok ilgilendiğini merak ediyordu.Acaba çıkıyorlar mıydı.Yok canım neden çıksınlar ki onlar arkadaşlar.Değil mi?Ya çıkyolarsa...Pansy bu düşünceleri kafasından uzaklaştırdı.

Pansy nin ölçüsü alınırken Ron zaten solgun olan yüzünün hüzünlendiğini fark etti.Acaba Draco onu üzecek bir şey mi yapmıştı? Eğer böyle bir şey yaptıysa...Ron sinirlendiğini hissediyordu.

Hermione yse olası bir duruma karşı hala Ron un yanındaydı ve kolunu tutuyordu.Derken içerden kahkaha sesleri gelmeye başladı.Anlaşılan Harry ve Ginny çok eğleniyorlardı.Ve burda olanlardan habersizdiler.Harry ve Ginny gülerek içeri girdiler.Ginny tan "Burda ne oluyor?"diye soracakken köşede ölçüsü alınan Pansy yi gördü onu ilk defa bu kadar üzgün ve solgun görüyordu.

Ron a göre Pansy bu haldeyken bile güzeldi. Ron yavaşça Hermione nin elini kolundan çekip aldı.Hermione şaşırmıştı:

"Ne oluyor Ron?İyi misin?"dedi.Ron:

"Evet iyiyim ama burda iyi olmayan birileri var."dedi ve Pansy ye doğru yavaş adımalarla yürümeye başladı.

Pansy içinden "Gelme Ron gelme lütfen gelme...gelme..."diyordu. Çünkü eğer ona çok fazla yaklaşırsa Ron gözlerindeki "Seni seviyorum" ifadesini görebilirdi.Pansy artık duygularını kontrol edemiyordu.Çok yorulmuştu.

Ron la aralarında iki adımlık mesafe kalmıştı ki kapı açıldı ve içeriye Draco girdi.Hermione o yöne döndü.Ama Draco Hermione ye bakmıyordu.Aralarındaki mesafeni azlığını fark ederek Ron a:

"Pis kanıbozuk sevgilme biraz da yaklaşmaya cesaret edersen bunun bedelini ödersin."diye bağırdı.

Aslında Draco Pansy yi önemsemiyordu.Kimi severse sevsin ona kim yaklaşırsa yaklaşsın umrunda değildi.Sadece Draco Malfoy un sevgilisine biri asılırsa bu Draco nun ününe zarar verebilirdi.

Draco başını yana çevirdi ve gri-mavi gözler Hermione nin kahverengi gözleriyle karşılaştı.Hermione ne düşüneceğini gözlerinin Draco ya ne söyleyeceğini bilmiyordu.yorulmuştu artık.O sadece biran önce şu alışverişin bitip bu dükkandan çıkmalarını istiyordu.

Hermione o kadar yorulmuştu ki...Gözlerinin karardığını hissetti ve ne olduğunu anlayamadan dengesini yitirdi.Bayılmadan önce gördüğü son şey onu tutan kişinin gri-mavi gözleriydi.
« Son Düzenleme: Temmuz 15, 2008, 17:45:18 Gönderen: Duducuk^^ » Logged
redmoon
Demleme Çay

bqm94_bjk@hotmail.com
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #11 : Temmuz 15, 2008, 15:30:19 »

güzel olmuş..tebrikler...diyalogları artırmışsınız....

yaz yagmuru
Şeker
**

<<JOSH HUTCHERSON>>

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #12 : Temmuz 15, 2008, 15:34:50 »

güzel olmuş..tebrikler...diyalogları artırmışsınız....

teşekkürler

<<<JOSH HUTCHERSON>>>

Duducuk^^
Süt
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #13 : Temmuz 15, 2008, 17:44:57 »

saol cnm  =)
yaz yagmuru
Şeker
**

<<JOSH HUTCHERSON>>

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #14 : Temmuz 17, 2008, 17:37:45 »

4.Bölüm: iLk öPüCüK

Hermione nin bayıldığını gören Harry,Ginny ve Ron hemen yanına gittiler.Draco nefesini tutmuştu.Ya ona bir şey olursa…Biricik aşkın kaybederse…Ya onu bir daha göremezse…Bunları düşünmek istemiyordu nu nedenle bu düşünceleri kafasından uzaklaştırdı. Hermione ye hafif tokatlar atarak:
   "Uyan Granger!Uyan hadi!"diyordu.tokatlarının şiddetini arttırdığının farkında değildi.Ginny:
   “Malfoy onu dövmeyeceksin sadece ayıltacaksın!”diyerek onu uyardı.Malfoy da bu uyarıyı dinledi.
   Pansy se onlarla ilgilenmiyordu.Çünkü o da kendini iyi hissetmiyordu.Dükkan çıktı.Ron o yöne baktı.Ama şu durumda Hermione Pansy den daha önemliydi.Draco ysa Pansy ye bakmamıştı bile…O Hermione yle ilgileniyordu.
   Hermione birkaç saniye sonra kendine geldi.İlk önce Draco yu gördü.Draco:
   "Sonunda uyandın Granger kollarım ağırmıştı."dedi.Hermione gözlerini devirerek:
   "Madem kolların ağırmıştı," karşıdaki kanepeye bakarak devam etti "kanepeye yatırsaydın o zaman Bay Zeki."diye karşılık verdi.Ginny:
   "İyi misin Herm?"diye sordu.Hermione:
   "Evet iyiyim.Bugün çok fazla yoruldum ondan olmalı."dedi.Harry gülümsedi.Ron:
   "Ben hemen döneceğim diyerek dükkandan koşar adımlarla çıktı.
   Ron dışarıya çıkınca sokağa bir göz gezdirdi.Pansy dikkat çekmeyen bir yere oturmuş ağlıyordu.Ron tüm cesaretini toplayı yanına gitti:
   "İyi misin Parkinson?"diye sordu.Pansy onu görememişti.Bir anda irkildi.Ama sonra toparlanarak:
   "Evet iyiyim Weasley."dedi.Ron:
   "Neden ağlıyorsun?"diye sordu.Pansy:
   "Önemli bir şey değil ayrıca önemli olsa bile bu seni ilgiledirmez."dedi.Ama bir şey unutmuştu.O kadar yorgundu ki...artık duygularını saklayamıyordu.Ron da salak değildi.Hemen gördü gözlerindeki bakışı...Ve Pansy ye döndü:
   "Belki ilgilendiriyordur."dedi.Sonra da Pansy nin hiç bir şey söylemesine izin vermeden onu öptü.

işte dördüncü bölüm bu sefer bn koyıyım dedim yorum lütfen

<<<JOSH HUTCHERSON>>>

Sayfa: [1] 2   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: