Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ekim 12, 2008, 19:22:07  

Sayfa: 1 ... 13 14 15 [16] 17 18 19 ... 24   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Ölüm Bizi Ayırana Dek (Bölüm VII - Aşk Hiç Bitmez)  (Okunma Sayısı 10680 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Fraktal
Love Supreme
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Paranoyak Megaloman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #225 : Mart 16, 2008, 22:24:55 »

Bildiğim kadarıyla hayır. Yani bilgisayara geçirmemiş olması lazım, en son öyleydi Kahkaha

One little Sailor boy left all alone;
He went out and hanged himself and then there were none.
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Ölüm Bizi Ayırana Dek (Bölüm VII - Aşk Hiç Bitmez)
« Eklendi: Ekim 12, 2008, 19:22:07 »

Marissa
Son Yok Edilecek Düşman,Ölümdür.
Mod
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #226 : Mart 17, 2008, 11:43:50 »

Yeni Bölümmmmm istiyoruzzzz. Ağlayan   Terleyen

Herkesin isteğini tekrar yansıtayım dedim de Terleyen

Ne dilediğine dikkat et derler.Şey dualarına daha çok dikkat et.Ne istediğinden emin ol,çok emin ol.Bir tanrının tam olarak istediğiniz şeyi size ne zaman vereceğini asla bilemezsiniz.
JameSirius
Ice Queen
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #227 : Mart 18, 2008, 12:54:54 »

Basın sözcümü seviyorum Dil Çıkaran Maaşına zam Dil Çıkaran ! Ah ah .. Siz istiyorsunuz da Ağlayan Ağlayan Ben istemiyor muyum Acayip Ağlayan Hüüüü Ağlayan Ağlayan

Yazılılar başladı .. Böhüee .. Tepetaklak oldum .. Daha doğrusu yazdığım yeri koyarsam , kafama mouse'lar uçacak , tadımlığın tadımlığı gibi .. Bugün din dersinde tamamlarım inşallah Terleyen Terleyen Bana şans dileyin ve dua edin Üzgün

Ve lütfen kızmayın Terleyen (yüzsüüz Hede Hödö <.<) Ayrıca .. Gelmiyor .. Periciklerim kaçıyor benden .. ST(Sweeney Todd) müzikleri dinlemem lazım sürekli ve öyle yapacağım  .. Bugün derste denedim Sırıtan Bişeyler çiziktirtmişim , mahvetmişim , sonra No Place Like London'u bi dinledim , hepsini karaladım .. Kendimi toparlayıp koymak için elimden geleni yapacağım , hatta şuan Linus Malfoy'un tanıtımının ortasındayım Gözlerini Deviren Bir yüzsüzlük abidesi olarak , beklemenizi isteyeceğim .. Zevkle okumanız için ve benim içime sinmesi için uzun ve anlamlı olması gerekiyor ..

Alakanız için hepinize ayrı ayrı teşekkürler Sarılan Sarılan

EDIT : Bi saniye Acayip !! Ben bölümü bitirsemde resim koymam gereken yerler var ve resim bulmadan koyamam Terleyen Acayip Linus'u falan tanıtmalıyım .. İn midir cin midir Acayip Dimi ama Terleyen Gözlerini Deviren
« Son Düzenleme: Mart 18, 2008, 17:01:56 Gönderen: JameSirius » Logged
JuliaSirius
UU Seherbazları
Sert Espresso

HPC'deki 1. yılım :P XD

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #228 : Mart 18, 2008, 17:13:58 »

canıım kızmıyoruz korkma Dil Çıkaran en azından ben kızmıyorum Kahkaha maalesef başladı sınavlar  <.< bu yüzden çok yoğunsundur dediğin gibi.zaten yoğun olan arkadaşlar da anlar halinden Terleyen yardım edebileceğimiz bir şey olursa buradayız biliyorsun Öpücük sınavlarında başarılar.ilham periciklerin seninle olsun Kahkaha Kahkaha
Elentari
UU Seherbazları
Sıcak Çikolata

Bir şarkının başlangıcı gibi...

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #229 : Mart 18, 2008, 17:22:35 »

Yetişsin diye kötü bir bölümdense bekleyip güzel bir bölüm okumak en iyisi... Ve baskı hissetme üstünde... Ben de istiyorum yeni bölüm ama olumsuz şartlar, n'aparsın Dil Çıkaran
Ben sana ilham pericikleri yapayım mı Dilşat Dil Çıkaran Sende Accio ile çağırırsın yanına Hede Hödö Hava pek bir kapalı, saçmalıyor muyum neyim  Hede Hödö

Yok... Yok... Yok... Cafe'de çook uzun bir süre yok!
Fides
Larien
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Give peace a chance

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #230 : Mart 18, 2008, 17:59:16 »

canıım kızmıyoruz korkma Dil Çıkaran en azından ben kızmıyorum Kahkaha maalesef başladı sınavlar  <.< bu yüzden çok yoğunsundur dediğin gibi.zaten yoğun olan arkadaşlar da anlar halinden Terleyen yardım edebileceğimiz bir şey olursa buradayız biliyorsun Öpücük sınavlarında başarılar.ilham periciklerin seninle olsun Kahkaha Kahkaha

Buket'im benden önce tüm diyeceklerimi demiş Dilşat den den kouyorum ben de Kahkaha  Kolay gelsin çok canım, Sarılan

Imagine 

Imagine there's no Heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky
*
Imagine all the people
Living for today
Imagine there's no countries
It isn't hard to do
Nothing to kill or die for
And no religion too
*
Imagine all the people
Living life in peace
You may say that I'm a dreamer
But I'm not the only one
I hope someday you'll join us
And the world will be as one

Twilight
Âşık
ninocuk
Süt
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #231 : Mart 29, 2008, 11:12:55 »

james  sınavların  mı  var? Kararsız

yani  cevap  verirsen  sevinirim.
« Son Düzenleme: Mart 29, 2008, 11:14:38 Gönderen: Marissa » Logged

Kırık  kalpler  kırık  kemiklerden  daha  çok  can  acıtır!...
Fraktal
Love Supreme
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Paranoyak Megaloman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #232 : Mart 29, 2008, 11:15:04 »

Üstüste mesaj atmazsan ben de baya sevinicem Dil Çıkaran

ben düzelttim bileeeee.....Marissa
« Son Düzenleme: Mart 29, 2008, 11:16:18 Gönderen: Marissa » Logged

One little Sailor boy left all alone;
He went out and hanged himself and then there were none.
Camellia
Chronometer Girl [Kronometre]
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Has Türk Kahvesi

EdweLLa

h_sevval@hotmail.com
Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #233 : Mart 30, 2008, 14:41:00 »

valla hayran kaldım espirikler var (Ki çok sverim Herkes gibi) betimlemelerinde bir okadar güzel olmuş yani spr 5 i bekliyorum  Alkış Alkış Alkış Alkış Alkış Alkış Aww Sırıtan

But I loved her first and I held her first
And a place in my heart will always be hers
From the first breath she breathed
When she first smiled at me
I knew the love of a father runs deep
And I prayed that she'd find you someday
But its still hard to give her away

BellaCiao
eski HS'ci + yeni GG'ci + kendisini bildi bileli inek öğrenci
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sert Espresso

Unbroken Universe!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #234 : Nisan 09, 2008, 14:17:18 »

sen bölümü bitirmeden koyma emi,biz bekleyip güzelini okuyalım herkesin de dediği gibi ben de yeni bölüm istiyorum ama baskı altında bırakmayız seni Dil Çıkaran

Gossip Girl Âşık
mirabillis_92
~S@pph!re~
Demleme Çay

...:::eMMa:::...

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #235 : Nisan 12, 2008, 19:58:32 »

yaa yeni bölümü ne zaman yazacaksın?

JuliaSirius
UU Seherbazları
Sert Espresso

HPC'deki 1. yılım :P XD

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #236 : Nisan 12, 2008, 20:00:59 »

Dilşat halk sabırsızlıkla bekliyor Dil Çıkaran

Arkadaşlar sabır diyorum sadece.Sınav haftası olduğu için zaten çok yoğun Dilşat.Birazcık daha bekleyin.Hatta .....  İşte susuyorum Dudaklarını Mühürlemiş Hede Hödö
mirabillis_92
~S@pph!re~
Demleme Çay

...:::eMMa:::...

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #237 : Nisan 12, 2008, 20:06:59 »

valla ne diyim uyudum uyandım üniversite bitirdim rupertla evlendim 1000 den çocouğum oldu Kahkaha şuan 100 yaşımdayım ama JameSirius(dilşat galiba adı) hala yazmamış Kahkaha
tabii bu işin esprisi in. sınavları çabuk biter JameSirius arkadaşımızın ve yeni bölümü yazar Dil Çıkaran

snape
~Sensiz Hogwarts Olmaz~
Has Türk Kahvesi

Daima Severus...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #238 : Nisan 12, 2008, 20:07:10 »

harbi nerde kaldı yeni bölm?. :S
Ceymisilius sırf sen meşgulsun die sustum ammaa bu kadar olmaz Sırıtan
bekliyik bak Sırıtan

JameSirius
Ice Queen
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #239 : Nisan 13, 2008, 01:09:10 »

Gençler ve Daima Genç Kalanlar !!! Yazılı o bu derken elimde hazır olan 5.bölümü geçirmem sürekli aksadı ... Planım 5 ve 6yı beraber vermekti lakin , 6nın son kısmını tamamlamadım , o yüzden gecikmeylede olsa , affınıza sığınarak 5.bölümü veriyorum ve özür diliyorum ...

Bölüm V - Linus Malfoy

Yağmurlu bir sabahtı. Genç bir kadın , Grimmauld Meydanı'nda 11 ve 13 Numara'nın önünde duruyordu. İçinden 'Grimmauld Meydanı 12 Numara , 11 ve 13 Numara'nın arasındadır.' diye geçirdi. 11 ve 13 Numara küçüldü ve 12 Numara görünmeye başladı. Genç kadın kapıyı çaldı. Aslında çalmasına gerek yoktu ama bu , hem büyücülerde nezaket kuralıydı , hemde son yaşananlardan sonra içeri pat diye cisimlenmesi de pek hoş olmazdı. Kapı açıldı. Genç kadının saçları kahverengiden ciklet pembesine döndü.

" Selam Nymphadora " dedi Remus hafiften şaşırmış bir ifadeyle elini uzatarak. Tonks , uzatılan eli hafifçe sıktı.
" Remus , bunca zaman hala öğrenemedin Dora ya da Tonks demeyi. " dedi Tonks gülümseyerek. " Sanki biri eve geldiğinde istenmese bile nezaketen içeri davet edilir , yanılıyor muyum ? " dedi sonra.
" Özür dilerim " dedi Remus gülerek.

Geçmesi için önünden çekildi. Tonks içeri girdi ve ona hiç yabancı gelmeyen evi incelemeye koyuldu. Gözünün önüne Sirius'la birlikte girişe saklanıp , sevgili kuzenleri Bellatrix'le Narcissa'yı korkutma ve kızdırma eylemlerini gerçekleştirirkenki halleri geldi. Zaman çok çabuk geçiyordu.

" Dora ! " diye atıldı Sirius. -Remus ve Tonks salona gelmişlerdi.- " En sevdiğim kuzenim. Gerçi 'en'i aradan kaldırmak lazım öbürlerinin sevilecek bir yanı yoktu. Hala da yok ya. " diye ekledi sonra Tonks'la sarılırlarken." Eee anlat bakalım bu süre içinde neler yaptın ? "

" Bildiğiniz gibi siz 6.sınıfta Seherbaz olmak için karar vermiş , eğitiminizi almaya başlamışken , benim kafam biraz karışıktı. Bu süre içinde Albert Hand'in yanında eğitimimi tamamladım. Albert'i bilirsiniz , Ravenclaw'daydı ve bizden 2 sene öndeydi. Çok değişmiş , güçlü bir Seherbaz olmuş. Aynı zamanda yakışıklı. " dedi Tonks. Remus'un yüzü öfkeyle kasıldı. Tonks'unda , Remus'un ifadesini gördüğü anda saçları birden kıpkırmızı oldu. Sirius kıs kıs güldü. Tonks yutkunarak devam etti.

" İşte bugün , Seherbazlığımın ilk günü ve size bir haber getirdim. Bu arada Lily ve James'e olanları duydum. Umarım iyilerdir. " dedi endişeyle.
" Hayır Dora , merak etme iyiler. Hatta Remus ve Peter'la beraber üçü , bir aydır burada kalıyorlar. Onlarla sonra konuşursun. Vereceğin haber ne ? " diye sordu Sirius.
" Lucius Malfoy , söylenene göre 1 hafta önce ölmüş. Ve haber sağlam bir kaynaktan , kardeşi Linus Malfoy'dan. Eğer Seherbazlardan biri öldürseydi , haber gelirdi. Bence başka bir şey oldu , ama ne ? " dedi Tonks.
" Çok garip. " dedi Remus düşünceli. " Bu olayı duymamamız gerçekten çok garip. Malfoy yanılmış olamaz mı ? "
" Böyle bir şeyde yanılacağını zannetmem. Hem sanırım küçük bir cenaze töreni düzenlenmiş. " dedi Tonks.
" Adına üzüldüm diyemiyorum , çünkü haketti. En azından biri daha aramızdan temizlenmiş oldu. " dedi Sirius ruhsuzca.

Narcissa Malfoy artık yalnızdı. Oğlu Draco ve kız kardeşi Bellatrix'ten başka kimsesi yoktu. Bu aklına geldikçe , bir girdaba sürüklendiklerini hissediyordu. Ve Draco'ya bakamamaktan korkuyordu. Duyduğu bir erkek sesiyle düşüncelerinden sıyrılıp , ana geri döndü. Oturduğu büyük , siyah koltuktan asası elinde , telaşla fırladı.

" Merlin aşkına , Linus ! " diye soludu Narcissa. Tebessüm etmeye çalıştı. Ama başaramadı ve gözyaşlarıyla Linus'a sarıldı. " Bir ay geçti ve ben kabullenemiyorum. Draco bile sanki babasının öldüğünü anladı. Sürekli huysuz ve ağlıyor. Ah , onu çok özledim. " dedi Narcissa.
" Ben özlemiyor muyum sanıyorsun ? O benim ilk ve en iyi dostumdu , bunu en iyi sen bilirsin. " dedi Linus , Narcissa'dan ayrılırken.

Linus Malfoy , Lucius'tan 1 yaş küçüktü. Gözleri daha keskin bir mavilikte olup , sarı saçları Lucius'un aksine kısacıktı. Birbirleriyle daima iyi anlaşırlardı. Ve gerçekten birbirlerinin en iyi arkadaşıydılar. Lucius , okul zamanında , gerek kalmasa bile , Linus'u biriyle düello yaparken gördüğünde hemen destek olmak için yanına giderdi. Linus'ta aynı şeyi yapardı tabii. Adları Slytherin'de çok iyi bilinirdi. " Malfoy Kardeşler " denildiğinde akla birbirlerine daima destek olan , her Malfoy üyesi gibi saf kan tutkulu ve Karanlık Taraf'a meraklı iki kardeş gelirdi. Ne var ki mezun olduktan sonra anlaşamadıkları tek bir şey olmuştu ; Voldemort.

Linus , Voldemort'tan hiç bir zaman hoşlanmamıştı. Ona göre Voldemort , saltanat meraklısı , iki yüzlü , çıkarları için yapmayacağı şey olmayan , nankörün tekiydi. Bulanıklar konusunda ciddiyetsizdi. İşlerini direk bitirmez , onlara eziyet etmeyi bir borç bilirdi. Ama Linus'a göre , Bulanık doğmak onların suçu değildi. Yine de dünyalarından ne kadar önce ve çabuk temizlenirlerse o kadar iyi olurdu. Lucius ise , Voldemort'a , görüşlerine hayrandı. Onun Dünya'ya hakim olmasıyla , sadece safkanların olduğu bir yerde yaşamını süreceğine inanırdı. Zaten bu düşünceler içinde , mezun olduktan sonra Ölüm Yiyen olmaya karar vermişti , olmuştu da. Linus'un tüm konuşmalarına rağmen. Linus ne yapmıştı ?

Ailesinin , mirastan kendisine bıraktığı payın bir kısmıyla şirket kurmaya karar vermişti. " Always Pure and Original " ..
.. Başta nasıl bir işe gireceğini bilemiş , ama sonra mantıklı birşeyler bulmuştu. Şirketini Cadı ve Büyücü Gündemi ile ilgili yapmıştı. Kitaplar , dergiler ve gazete yayınlardı. Yayınlattığı şeylerde Safkanlar , Melezler , Mugglelar ve Bulanıklar arasındaki ince çizgi daima belirgindi. Yazılarda gizliden örgütleyici fikirler vardı. Dikkat çekmemek için her türlü yayını hazırlatmıştı Linus. Sorumlu cadı ve büyücüleri özellikle karışık seçerdi. Ancak güvenilir ve safkan olanlarıyla , yazılarında vermeleri gereken mesajlar hakkında konuşurdu. Şüpheli görünen kişileri adamlarına öldürtür yada hafızalarını sildirtirdi.

Böyle bir titizliğin sonucunda başarı ve ün kaçınılmaz olmuştu. Linus Malfoy , 'Malfoyların son varislerinden' unvanı yerine daha çok , sonradan edindiği , 'Başarılı safkan büyücü' , 'Yakışıklı ve gözde bekar' gibi unvanlarla anılıyordu. Ve artık ilk unvanı değişecekti. 'Malfoyların şimdiki varisi' ... Genç adam bir yandan üzgünken , bir yandan da mutluydu. Haklı çıktığı ve yalnız olmadığı için ...

" İşte böyle " dedi Tonks. " Birazdan Yoldaşlık burada toplanacak. Tabii bir sakıncası yoksa kuzen ? "
" Rahatınıza bakın. " dedi Sirius alayla sırıtarak.
" Ah tabii sen katılmayacaksın ne de olsa değil mi ? " Lily -kucağında Harry- , James ve Peter da salona gelmişlerdi.
" Birde biriniz benimle gelirse çok sevinirim.. Mesela .. Lily ? "
" Tatlım .. " dedi Lily , Harry'i göstererek. Tonks halden anlar bir şekilde başını salladı.
" Şu minik yaramaza hala alışamadım. Neyse , James ? "
" İşlerim var Dora , olmasaydı gelirdim bi-"
" James ne işin var senin ? "diye sordu Lily , ama James'in kötü bakışlarıyla karşılaştı. Sonra sustu.

" Eh sevgili kuzenin Sirius , beni reddetmez herhalde .. ? "
" Ben .. Ehmm .. Kreacher'i bulmalıyım. " dedi Sirius masum bir ifade takınarak.
"Sen mi ? Hemde Kreacher'ı ? "
" Evet. O yerden bitmenin evdeki eşyaları aşırıp neler çevirdiğini öğrenmeliyim. " dedi hevesli gibi görünmeye çalışarak. Sonra da Tonks görmeden James'le Peter'a göz kırptı. Üçü kıs kıs güldüler.
" Bir ev cinine satılmış bulunmaktayım. Bunu kenara yazıyorum. " dedi Tonks alayla. " Peter ? " Peter hayır anlamında başını salladı.
" James'e yardım edeceğim , üzgünüm. " dedi.
" Pekala. .remus sana sormayacağım. çünkü kalan son seçenek olarak benimle gelmeye hak kazandın. " dedi Tonks sırıtarak. Remus'un kaşları hafifçe kalktı. " Nympha- "
" Sakın o ismi bitirmeye kalkma. Ve .. geliyorsun. " Genç adam bir şey söyleyecek oldu ama , karşısındaki genç kadının bakışı aralanmış ağızını kapamaya yetti. Tonks tekrar sırıttı. " Güzel " derken , saçları ciklet pembesi olmuştu bile ...

Ev sessizdi. Toplantıdan sonra Sirius , Peter'la dışarı çıkmıştı. Lily de üst kattaydı. James yokluğunu farkedince üst kata , odaya gitti. Genç kadın büyüyle sallanan bir sandalyede oturuyordu ve usul usul Harry'i okşuyordu. " Tatlım ? " Lily cevap vermedi. Göxleri bir noktaya odaklanmıştı. James te Lily'nin baktığı yere baktı ama orada birşey yoktu. Sonra eşinin kafasının dalgın olduğunu anladı. " Lily ? " diye seslendi bu sefer. Lily , James'i görünce irkildi.

" James ... sen miydin ? Sirius'lar nerede ? "
" Bayağı oldu onlar gideli. Dışarı hava almaya çıktılar. Birde her zamanki kolaçan durumları. Sen iyi misin ? "
" İyiyim iyiyim .. Sadece biraz dalmışım. -Sonra içini çekti- Öğrenecek. " James tepki vermedi. Bir puf yarattı ve Lily'nin yanına oturdu.
" Dumbledore olduğu sürece güvendeyiz. Bize zarar gelmesine izin vermez. O olmasa bile , biz varız , ben varım , biliyorsun. " dedi James. Lily yerinden kalktı ve Harry'i beşiğe koydu. James yavaşça fısıldadı. Ben bakmaya kıyamazken , size en ufak zarar gelirse eğer .. Merlin adına yemin ederim bunu onlara ödetirim. Hiç kimse , -Lily'nin elini tuttu- sizi üzemez. Bir gün , benim yerime başkasını sevecek olursan -Lily kötü kötü baktı.- tamam tepkiye gerek yok sadece varsayımdı , o kişi seni benden daha çok sevemez. Ve -ellerini genç kadının beline doladı- o kişi seni benden daha iyi öpemez. " dedi gözlerinin içine bakarak ve dudaklarına uzandı.

Şansına küs Sümsükus ...
Sayfa: 1 ... 13 14 15 [16] 17 18 19 ... 24   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: