Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ağustos 30, 2008, 10:03:47  

Sayfa: 1 ... 15 16 17 [18] 19 20 21 22   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Ölüm Bizi Ayırana Dek ( Bölüm VI , Kısım II - Yarım Kalan Yüzleşme )  (Okunma Sayısı 9192 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ninocuk
Süt
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #255 : Nisan 14, 2008, 00:36:05 »

Beklediğime  değmiş  James.Tonks'u  koyman  harika  bir  fikir.Herkesin  bir  iş  bahane  etmesi  komikti.
Narcissa'ya  acıyım  mı  acımayayım  mı  bilemiyorum?Yani  en  azından  Draco'ya  yazık  ama  öyle  bir  pislik  babası  olacağına  hiç  olmasın  daha  iyi?Şu  Linus'ta  iyi  mi  kötü  mü  kararsızım!
Lily'yi  öyle  görünce  üzüldüm  ya.Ama  James  Snape'e  "Şansına  küs  sümsükus"  demesi çok  komikti.
Neyse  eline  sağlık.
NOT:6.bölüm  lütfen  bu  kadar  uzun  olmasın....

Kırık  kalpler  kırık  kemiklerden  daha  çok  can  acıtır!...
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Ölüm Bizi Ayırana Dek ( Bölüm VI , Kısım II - Yarım Kalan Yüzleşme )
« Eklendi: Ağustos 30, 2008, 10:03:47 »

JameSirius
Gossip Girl
Sıcak Çikolata

Bursa & Didim. Eylül'e kadar yokum.

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #256 : Nisan 14, 2008, 01:18:51 »

Beklediğime  değmiş  James.Tonks'u  koyman  harika  bir  fikir.Herkesin  bir  iş  bahane  etmesi  komikti.
Narcissa'ya  acıyım  mı  acımayayım  mı  bilemiyorum?Yani  en  azından  Draco'ya  yazık  ama  öyle  bir  pislik  babası  olacağına  hiç  olmasın  daha  iyi?Şu  Linus'ta  iyi  mi  kötü  mü  kararsızım!
Lily'yi  öyle  görünce  üzüldüm  ya.Ama  James  Snape'e  "Şansına  küs  sümsükus"  demesi çok  komikti.
Neyse  eline  sağlık.
NOT:6.bölüm  lütfen  bu  kadar  uzun  olmasın....

Çok teşekkürler ninocuk Gözlerini Deviren Beğendiğine sevindim ... Remus'un olduğu yerde Tonks'ta olmalı bence Âşık Gözlerini Deviren Linus , iyi gibi de kötü gibi de Hede Hödö Bi cins XD Bu kadar " uzun " olmayacak , merak etmeyin XD Tekrar teşekkürler Gözlerini Deviren

maybe i'm crazy
maybe you're crazy
maybe we're crazy
probably.
Elentari
UU Seherbazları
Sıcak Çikolata

Bir zamanların missmurder'ı

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #257 : Nisan 14, 2008, 02:00:15 »

Aaaa Dilşat! Avatarını yeni mi değiştirdin bilmiyorum- ya da ben her zamanki gibi 35 sene sonra farkettim- ama bugün(3-5 arasında Dil Çıkaran ) Snow Cake'i(Kar  Pastası) izledim  Aww Çok güzeldi  Ağlayan Alan Rickman'ın aksanına filmde bile övgü yağdırdılar Dil Çıkaran Tamam, yağdırmadılar Hede Hödö Bir daha rastlarsam bir daha izleyeceğim o filmi, çünkü bugün izleyemedim, dinlediğimle kaldım Kahkaha Hem dönem ödevi hem film... Kahkaha Öyle işte Hede Hödö

edit: konuyla alakasız olmasın diye bir şeyler ekliyorum Hede Hödö 6. bölümü ne zaman koymayı düşünüyorsun? Lily ve James yine romantik anlar yaşayacak mı acaba Dil Çıkaran Ve benim cinlerim tepeme çıkacak, Lily'yi boğmak isteyecek miyim Kahkaha Sonra da James'i ele geçirecekmiyim  Şeytani
« Son Düzenleme: Nisan 14, 2008, 02:11:50 Gönderen: missmurder » Logged

JameSirius
Gossip Girl
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #258 : Nisan 14, 2008, 04:16:53 »

Aaaa Dilşat! Avatarını yeni mi değiştirdin bilmiyorum- ya da ben her zamanki gibi 35 sene sonra farkettim- ama bugün(3-5 arasında Dil Çıkaran ) Snow Cake'i(Kar  Pastası) izledim  Aww Çok güzeldi  Ağlayan Alan Rickman'ın aksanına filmde bile övgü yağdırdılar Dil Çıkaran Tamam, yağdırmadılar Hede Hödö Bir daha rastlarsam bir daha izleyeceğim o filmi, çünkü bugün izleyemedim, dinlediğimle kaldım Kahkaha Hem dönem ödevi hem film... Kahkaha Öyle işte Hede Hödö

edit: konuyla alakasız olmasın diye bir şeyler ekliyorum Hede Hödö 6. bölümü ne zaman koymayı düşünüyorsun? Lily ve James yine romantik anlar yaşayacak mı acaba Dil Çıkaran Ve benim cinlerim tepeme çıkacak, Lily'yi boğmak isteyecek miyim Kahkaha Sonra da James'i ele geçirecekmiyim  Şeytani

Ahuahua Sırıtan Sırıtan Yeni değiştirdim evet , arşivimden özenlen seçtim , hatta bi avatarla arasında kaldım ama bunu seçtim , ve sık sık kullanacaklarımın arasına koydum Dil Çıkaran Nee Acayip Nerde Acayip Nasıl Acayip Ne zaman Acayip Benim niye haberim yoookk Ağlayan Ağlayan Böhüüüaa ... Güya yükletecektim onu birine ama kaldı öyle ... Ahh .. Alan'ın aksanı Âşık Âşık , Alan Âşık .. Alaaann Âşık ... Euww , haklısın valla Gözlerini Deviren Umarım tamamlayabilmişsindir ödevini canım Gözlerini Deviren

Gelelim ÖBAD'ın faydalarına Dil Çıkaran 6. bölümün kağıtları şuanda yanımda kuzu kuzu bana bakıyor Dil Çıkaran Şu 5 gün çok yoğun olacağım , ancak bu gece ve öğle araları geçirebilirim ... Düşünsene , mesela yarın eve akşam 8de gelicem , önce İngilizce çalışacağım , sonra Matematik .. Hede Hödö Hede Hödö

Neyse , Lily'le James arasında romantizm elbette olacak , ta bu bölümde değil Dil Çıkaran Biraz arka plandalar malesef Hede Hödö Yok Dil Çıkaran Bu bölümde katil olmayacaksın Misiz Dil Çıkaran Daha var Dil Çıkaran Ben söyledim , Allah bir asada kocatsın dedim Dil Çıkaran Karışmam gerisine halleşin siz Dil Çıkaran

maybe i'm crazy
maybe you're crazy
maybe we're crazy
probably.
holy_solemn
Twilight
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #259 : Nisan 14, 2008, 14:48:51 »

Canım, o kadar bekledik bekledik ben yokken gelmiş yeni bölüm Dil Çıkaran ancak okudum. Kısa ama çok şekerdi Kahkaha Lunius Dil Çıkaran İlk başta sevmiştim Voldemort'u sevmemiş, belki de... diye düşünürken sonra vazgeçtim <.< Bir de  Abisinin ölmesineden mutlu olabiliyor <.< Ama naparsın Malfoy  işte <.<

Son kısıma yani Lily&James kısmına gelirsek! James'in neyden korktuğu, kimi kasdettiği çok açık Kahkaha Acaba Lily de anladı mı Kahkaha  Bir de sonunda şansına küs sümsükus demş <.< :hıh:  O sümsükus'a dua etsin o <.< Kehaneti anlatmasydı onlara şimdi ancak  toprak altında olabilirlerdi <.<

Tonk Âşık Lupin kısmı da çok güzeldii Kahkaha  Pembe saçlarını hayal edebiliyorum Sırıtan

Eline sağlık, çok güzel , tam ciklet pembesi bir bölüm olmuş Sırıtan

When You Can Live Forever
What Do You Live For?   

Twilight
Âşık 

Imagine 

Imagine there's no Heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky
*
Imagine all the people
Living for today
Imagine there's no countries
It isn't hard to do
Nothing to kill or die for
And no religion too
*
Imagine all the people
Living life in peace
You may say that I'm a dreamer
But I'm not the only one
I hope someday you'll join us
And the world will be as one
Elentari
UU Seherbazları
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #260 : Nisan 14, 2008, 18:52:05 »

Snow Cake Goldmax'te vardı..(Digiturk Hede Hödö )

Hım hım hım... Demek 6. bölümü 5-6 gün sonra okuyabileceğiz Dil Çıkaran Yoğunsan, yetiştireceğim diye fazla sıkma kendini Hede Hödö
Çünkü bilgisayarda bir şey yapmaya kalksan bir ona bakayım bir buna bakayım diyorsun ve vakit uçuveriyor!
Neyse, iyi bari, Lily'ye gıcık olmayacağım Hede Hödö (Yoo, Lily'yi ben seviyorum Dil Çıkaran ) Ama aslında o bölümler çok hoşuma gidiyor Dil Çıkaran James'i o kadar seviyorum ki o gitsin sevdiğiyle olsun Dil Çıkaran Sanki benle olabilirmiş gibi Hede Hödö James'e iyilik yapayım aradan çekileyim di mi ama Hede Hödö O da noolur aradan çekil diye ayaklarıma kapanıyordu zaten Hede Hödö

JuliaSirius
UU Seherbazları
Sert Espresso

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #261 : Nisan 14, 2008, 19:25:48 »

Dilşaaaaaaaaaaaaaat Terleyen Tüm hayallerim suya düştü Ağlayan

Yakında,Bölüm VI - Yarım Kalan Yüzleşme   yazısını okuyan ben Gözlerini Deviren bölümü yayınladın sandım ve hemen sayfaya tıkladım Öpücük Ama yayınlamamış.Neyse beleyeceğiz artık Dil Çıkaran Sarılan

« Son Düzenleme: Nisan 14, 2008, 19:27:39 Gönderen: JuliaSirius » Logged
JameSirius
Gossip Girl
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #262 : Nisan 14, 2008, 20:12:55 »

Canım, o kadar bekledik bekledik ben yokken gelmiş yeni bölüm Dil Çıkaran ancak okudum. Kısa ama çok şekerdi Kahkaha Lunius Dil Çıkaran İlk başta sevmiştim Voldemort'u sevmemiş, belki de... diye düşünürken sonra vazgeçtim <.< Bir de  Abisinin ölmesineden mutlu olabiliyor <.< Ama naparsın Malfoy  işte <.<

Son kısıma yani Lily&James kısmına gelirsek! James'in neyden korktuğu, kimi kasdettiği çok açık Kahkaha Acaba Lily de anladı mı Kahkaha  Bir de sonunda şansına küs sümsükus demş <.< :hıh:  O sümsükus'a dua etsin o <.< Kehaneti anlatmasydı onlara şimdi ancak  toprak altında olabilirlerdi <.<

Tonk Âşık Lupin kısmı da çok güzeldii Kahkaha  Pembe saçlarını hayal edebiliyorum Sırıtan

Eline sağlık, çok güzel , tam ciklet pembesi bir bölüm olmuş Sırıtan

Çok teşekkürler Zeynep ablacımm Sarılan Evet , yetmediğini farkındayım , çerezcik işte napacaksın Dil Çıkaran Gözlerini Deviren Bak işte o dediğin noktayı bir tek sen farketmişsin Dil Çıkaran Linus'un , Lucius'un ölümüne sevinmesini ... Onun nedeni ortaya çıkacak , ilerleyen bölümlerde Gözlerini Deviren

Yok Lily anlamadı Dil Çıkaran James gibi paranoyak olunca insan <.< Hede Hödö ... Bir o anlar ... " Şansına küs Sümsükus .. " güzel kafiye oldu burada , bir yandan renkli küfürlerimi savurturken bir yandan da çok sevdim bu sözü XD Matrak oldu diye XD Yoksaa <.< .... Öyle yani Hede Hödö <.< Jamsie Dil Çıkaran Benden kork Dil Çıkaran ... Neyse , tekrar teşekkürler Sarılan

Snow Cake Goldmax'te vardı..(Digiturk Hede Hödö )

Hım hım hım... Demek 6. bölümü 5-6 gün sonra okuyabileceğiz Dil Çıkaran Yoğunsan, yetiştireceğim diye fazla sıkma kendini Hede Hödö
Çünkü bilgisayarda bir şey yapmaya kalksan bir ona bakayım bir buna bakayım diyorsun ve vakit uçuveriyor!
Neyse, iyi bari, Lily'ye gıcık olmayacağım Hede Hödö (Yoo, Lily'yi ben seviyorum Dil Çıkaran ) Ama aslında o bölümler çok hoşuma gidiyor Dil Çıkaran James'i o kadar seviyorum ki o gitsin sevdiğiyle olsun Dil Çıkaran Sanki benle olabilirmiş gibi Hede Hödö James'e iyilik yapayım aradan çekileyim di mi ama Hede Hödö O da noolur aradan çekil diye ayaklarıma kapanıyordu zaten Hede Hödö

Küfrediimmi Sırıtan Sırıtan(anladın sen onu Dil Çıkaran yani bence Sırıtan) Yok bizde Digi .. Böhüaa Ağlayan Ağlayan .. Ya bu öğle arası yine geçirdim bir bölümünü , bulduğum her boşlukta geçiriyorum emin olun. Ki 7'ye de başladım ... Tam senin istediğin gibi Âşık Âşık (onu da anladın sen Sırıtan Yada anlamadın Dil Çıkaran) Bilgisayar konusunda sonuna kadar haklısın ... Vakit alkol gibi Hede Hödö Ahuahua Sırıtan Kahkaha Gel beraber öldürelim Lily'i Dil Çıkaran Yada James'le ayrılsınlar , Snape'le Lily'i , James'le senin aranı yaparız Sırıtan

Yakında,Bölüm VI - Yarım Kalan Yüzleşme   yazısını okuyan ben Gözlerini Deviren bölümü yayınladın sandım ve hemen sayfaya tıkladım Öpücük Ama yayınlamamış.Neyse beleyeceğiz artık Dil Çıkaran Sarılan

Buketimmm Gözlerini Deviren Terleyen Sarılan Korktuğum başıma gelmiş o zaman ... Ohvv , şits , şets vb. Hede Hödö Dediğim gibi fırsat buldukça geçiriyorum. Bakmayın şuan burada da olmayacaktım normal hesaplara göre , çalışma yarına ertelendi diye yemek saatine kadar pinekliyorum işte Dil Çıkaran ..

maybe i'm crazy
maybe you're crazy
maybe we're crazy
probably.
Elentari
UU Seherbazları
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #263 : Nisan 14, 2008, 20:40:16 »

Küfrediimmi Sırıtan Sırıtan(anladın sen onu Dil Çıkaran yani bence Sırıtan) Yok bizde Digi .. Böhüaa Ağlayan Ağlayan .. Ya bu öğle arası yine geçirdim bir bölümünü , bulduğum her boşlukta geçiriyorum emin olun. Ki 7'ye de başladım ... Tam senin istediğin gibi Âşık Âşık (onu da anladın sen Sırıtan Yada anlamadın Dil Çıkaran) Bilgisayar konusunda sonuna kadar haklısın ... Vakit alkol gibi Hede Hödö Ahuahua Sırıtan Kahkaha Gel beraber öldürelim Lily'i Dil Çıkaran Yada James'le ayrılsınlar , Snape'le Lily'i , James'le senin aranı yaparız Sırıtan
Anladım ben onları anladım Kahkaha
Vuuhuu! 7'ye de başlamışsın  Alkış Bakalım onu kaç sene sonra okuyacağız Hede Hödö Dil Çıkaran (şakaa Dil Çıkaran )
İstediğim gibi ha.. Dın dın dın dırın dırın! XD
Hayır, Lily ölmemeli.. Lily ile James boşanınca Harry'ye Lily bakar, ben James ile sefa sürerim Dil Çıkaran
neyse yahu, benim hayallerim uzar da uzar.. en iyisi susayım Kahkaha

mirabillis_92
C@RMiN@
Demleme Çay

~Punk Baby~

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #264 : Nisan 15, 2008, 19:10:53 »

yeni bölüm trafiğe takıldı kanımca Kahkaha taksim-sahil-boğaiçi-tem dörtlüsüne takıldı Kahkaha Dil Çıkaran

JameSirius
Gossip Girl
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #265 : Nisan 15, 2008, 22:40:17 »

yeni bölüm trafiğe takıldı kanımca Kahkaha taksim-sahil-boğaiçi-tem dörtlüsüne takıldı Kahkaha Dil Çıkaran

Acayip Acayip Diyorum sadece Terleyen ... İmzama bile koydum yau , birazcık anlayış Dil Çıkaran Gözlerini Deviren

maybe i'm crazy
maybe you're crazy
maybe we're crazy
probably.
derhavril
UU Seherbazları
Sıcak Çikolata

Lonca Editörü

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #266 : Nisan 16, 2008, 19:42:39 »

aynısını bana da oldu Bukettt  Dil Çıkaran, yakında yazısını görmedim direk daldım ama gelmemişşşş bekleyeceğizzz  Sarılan

kolay gelsin Dilşattttt Sarılan
« Son Düzenleme: Mayıs 16, 2008, 20:52:25 Gönderen: derhavril » Logged

Susmalısın ! İçinde korkunç kötü şeyler olurken yüzün her zamanki gibi doğal olmalı! Gülümsemelisin hatta...
daniel_SB
Kakao

S.J.B. 4ever :D

anastacia_busra@hotmail.com
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #267 : Mayıs 10, 2008, 00:38:39 »

uff ben de her defasında ayrı bir heyecanla açıyorum ama hep aynı manzara  Üzgün  Ağlayan
ama yine de beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır diyorum  Hede Hödö Göz Kırpan
kolay gelsin jamesirius  Göz Kırpan
en kısa zamanda yeni bölüme kavuşmak istiyoruzz  Göz Kırpan Gülümseyen

Dünya ÖlümYiyenler ve iyi insanlar olarak 2ye ayrılmıyor Harry.
İçimizde hem aydınlık hem de büyük bir karanlık var..
Önemli olan hangisini tercih ettiğimiz.
Bizi biz yapan budur işte...........Sirius Black

<<SB>>##~*~*~*~Toujours Pur~*~*~*~##<<SB>>
JameSirius
Gossip Girl
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #268 : Mayıs 10, 2008, 01:20:14 »

O lafı çok severim ben. "Güzel günler gelecekse , çekilen çile kutsaldır." Ki bu aralar sık sık tekrarlamaya çalışıyorum kendime. Neyse konu bu değil cemaat Dil Çıkaran

Gençler ve daima genç kalanlar ! İnanın üşengeçliğimden XD Vallahi üşengeçliğimden XD Yoksa kağıtlar kuzu kuzu bana bakıyor XD Bu yüzden sizleri bekletmeye hakkım yok ve geçirdiğim tadımlık bile sayılmayacak bölümü koyuyorum affınıza sığınarak Hede Hödö ^^ ' ... Ve .. bu kısımlar fazla içime sinmedi. (Bu da klişe oldu artık haa Hede Hödö Dil Çıkaran) Hatalarım için şimdiden özür dilerim.

Siyahlar içindeki genç adam Riddle Evi'nin koridorlarında hızlı hızlı yürümekteydi. Yoldaşlık toplantısından yeni çıkmıştı ve sevgili Lord'una rapor vermesi gerekiyordu. Kapının önünde durdu ve yavaşça tıkladı. Kalp atışı süresi kadar bekledi , Ölüm Yiyen maskesini başına geçirip , tokmağı çevirdi.Salonda kimse yoktu.

" Lordum ? " cevap gelmedi. Sonra soğuk ve ürkütücü bir ses duyuldu. " Buradayım Severus. " Snape içeri doğru ilerledi. Voldemort koltuğuna kurulmuş usulca Nagini'yi okşuyordu. " Anlat bakalım , bugün neler konuşuldu Yoldaşlıkta. " Sonra ekledi " Ve maskeni çıkar. " Severus yavaşça maskesini çıkardı ve anılarını zihninden uzaklaştırmaya başladı.

" Potter'lara yapılan baskından etkilendiler. Sürekli tetikteler. Potter'lar , Lupin ve Pettigrew , bir süredir , Grimmauld Meydanı'nda Black'le beraber kalıyorlar. Kendilerine yeni bir yer bulana kadar. Nymphadora Tonks , eğitimini tamamladı. artık resmen , aktif bir Yoldaşlık üyesi. Her zamanki gibi Ölüm Yiyen baskınlarına devam ediyorlar. 2 gün önce Lucifer'in ekibiyle aralarında küçük bir çatışma çıkmış. İki taraftanda ölen yok , sadece yaralanmalar var.

" Baskından haberim var. "
" Ve son olaydan sonra , her yerde Lestrange'ı arıyorlar. "
" Her zamanki gibi demek ? " Baskın zamanları ve yerleri planlandı mı ? " Kırmızı gözler , siyahların üzerinde gittikçe yoğunlaşıyordu. Bu , Severus için bir şey sayılmazdı. Çünkü dayanıklıydı , daha baskınlarıyla karşılaşmıştı , bunları da başarıyla atlatmıştı. Ve Dumbledore tarafından eğitilmişti.
" Hayır Lordum. " dedi ruhsuz bir tonla.
" Güzel , sana güveniyorum Severus. Gidebilirsin. " dedi Voldemort. Snape eğildi ve komutu duyduktan sonra yavaşça kalkarak , dışarı çıktı.

" Rodolphe ? .. Rodolphus ? ... " dedi Bella fısıltı sayılacak bir tonla. Etrafta kimse yoktu. Sonra bir el , belini kavradı ve onu kendine doğru çekti.     " Biri beni mi arıyordu ? "
" Senin derdin ne ? " diye sordu Bellatrix sertçe. " Kızma hemen , sadece sana sarılmak istedim hepsi bu. " dedi Rodolphus bozularak. Bella bir an üzülür gibi oldu ama ifadesini bozmadı.  " Bunu bende istiyorum , fakat Lord böyle şeyleri sevmez , biliyorsun .. Hem senin işin yok mu ? Üzerinde çalışman gereken bir görev falan ? " Rodolphus başını kaşıdı. " Ah , görev dedin değil mi ? Evet var. Bana uzun zaman önce verilen bir görev. Benim için çok önemli bir görev. " Bellatrix anlayamadı. Her zaman sinirlendiğinde olduğu gibi elleri soğumaya başladı. " Neymiş o ? "
" Sensin hayatım .. Sen bana verilen en güzel görevsin. " dedi Rodolphus , ve Bellatrix'in elini tuttu. Diğer eli hala belindeydi. Genç kadının gözleri parıldadı. Ve kahverengiler içinde hapsoldu. " Bu arada hayatım , söylemiş miydim bilmiyorum ama sinirlenince daha güzel oluyorsun. "
" Sen .. sen t-" Birden Rodolphus'un dudaklarını , dudaklarında hissetti. Kıdemli Ölüm Yiyen de , kollarını sevgilisinin boynuna doladı. Ama Rodolphus tüm vücuduna yayılan bir acı hissetti , Bella'dan ayrıldı ve sertçe döşemeye savruldu.

" Crucio ! " dedi öfkeli ve soğuk ses. Bellatrix'in hızla gözleri büyüdü ve " Lordum .. " diyebildi sadece. " Vay vay vay ... Atalarımın evi aşk yuvanıza dönmüş. Bella .. Umarım bölmemişimdir. " dedi Voldemort soğukça. Sesini olabildiğince sakin tutmaya çalışıyordu.Rodolphus'un vücudu kasılmıştı. Lanetin etkilerine alışıktı ama , uzun zaman olmuştu. " Lordum , lütfen bırakın onu. Benim hatam. "
" Böyle bir disiplinsizliği ondan beklerdim ama senden beklemezdim. Hayal kırıklığına uğradım. " dedi Voldemort. Ekledi , " Bu seferlik bağışlıyorum , ama bir daha aynı şey tekrarlanırsa , yöntemlerimi çok iyi biliyorsun. "
" Biliyorum Lordum. Bir daha tekrarlanmayacak. Emin olabilirsiniz. " dedi Bellatrix. İçinde hayran olduğu adama , daha doğrusu yaratığa karşı bir öfke hissetti. Ama bunun nedenini anlayamadı ... " Güzel " dedi Voldemort. Bileğini sertçe oynattı ve Rodolphus'un üzerindeki lanet ortadan kalktı. Bellatrix , Voldemort'un biraz uzaklaşmasını bekledi ve sonra " Bombarda ! " diye bağırdı. Rodolphus'un arkasındaki duvar dağıldı. Genç adam , Bella'nın ne yapmaya çalıştığını anlamadı. Büyünün etkisiyle tekrar yere savruldu. " Hey , delirdin mi ? Ne yapıyorsun ! "

" Asıl sen delirdin mi !? Ya Lord seni affetmeseydi ? Kendini öldürtmeye mi çalışıyorsun ?! Bir daha sakın yapma bunu ! " dedi sertçe. Bir süre sessizlik oldu. " Ben sağlam bir partner istiyorum. " diye ekledi gözleri parıldayarak. Rodolphus "partnerini" kolundan tutup çekti ve Lestrange Malikanesi'ne cisimlendiler.

maybe i'm crazy
maybe you're crazy
maybe we're crazy
probably.
derhavril
UU Seherbazları
Sıcak Çikolata

Lonca Editörü

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #269 : Mayıs 10, 2008, 08:39:57 »

ilk yorum benden!  Dil Çıkaran  Kahkaha

öncelikle ben beğendim bölümü  Dil Çıkaran ama kısa olmuş sanırsam  Aww
bella ile rodolphus'n  sahnelerinde Gözlerini Deviren hele voldi'nin tepkisi  Hede Hödö aşk yuvası  Kahkaha 

ellerine sağlık Alkış Sarılan  uzun bekliyişten sonra iyi oldu bu   Sarılan
devamını bekliyorum Dil Çıkaran 
« Son Düzenleme: Mayıs 10, 2008, 08:40:35 Gönderen: derhavril » Logged

Susmalısın ! İçinde korkunç kötü şeyler olurken yüzün her zamanki gibi doğal olmalı! Gülümsemelisin hatta...
Sayfa: 1 ... 15 16 17 [18] 19 20 21