Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Temmuz 25, 2008, 11:37:54  

Sayfa: 1 [2] 3 4 5 ... 22   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Ölüm Bizi Ayırana Dek ( Bölüm VI , Kısım II - Yarım Kalan Yüzleşme )  (Okunma Sayısı 8732 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
JameSirius
shopacolic.
Sıcak Çikolata

Kuzucukların eylemleri devam edecek!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #15 : Ocak 15, 2008, 16:51:35 »

Süper olmuş Dilşat eline sağlık Gülümseyen Jamesciğim benim ne kadar mutlu oh ne güzel ! devamnı iple çekiyorummm
Teşekkürler canım Sarılan Valla bana , her ne kadar şu aralar Lily & Severus cazip gelse de gelin görün ki çabalarımla güzel bir James & Lily fici de yaratabiliyorum. Sakın düşünmeyin onları sevmediğimi , onları da çok seviyorum ama .. Neyse karışık işte Kahkaha

Bu arada sen unuttun kendi ficini Ağlayan Ağlayan Hani Harry ve Snape ile ilgili Ağlayan Kırgınım ordan sana Üzgün Neyse , tekrar teşekkürler Sarılan

dilşat'çım Sarılan Sarılan  canım benm yaa..kocaman sarılıorum sana Sarılan Sarılan

bayıldım ben bu hikayeye..bu hikayenin en büyük fanatiği benm bundan sonra..itiraz istemiyorum Aww Sırıtan 

james Âşık lily  daha ne isterim Dil Çıkaran sev.i de çok sevdim canım benm ya..afern sevenlerin arasına girilmez..çok ayıp..

"Ne dememi bekliyorsun , sağdıcınız benim , kimseye söz vermeyin falan mı? "

hahaha..bayıldım buraya..bi de

"Haksızlık ediyorsun Sümsükus , benim ne kadar uslu bir çocuk olduğumu biliyorsun." dedi James en masum halini takınarak. Sirius atıldı. "Yapma Çatalak , aldığımız cezaları ne çabuk unuttun. Hoş 3 cezayla ben kazanmıştım" dedi muzipçe. "Yalan söyleme Patiayak , aramızda sadece 2 ceza fark vardı."
" Üç ! " " İki ! " Sirius tam konuşmaya hazırlanırken , Remus ondan önce davrandı. "Vakit geçiyor , şu cezaları bir yana bıraksak ta artık Harry'nin vaftiz babasını belirleyip , Fidelius Büyüsü'nü yapsak nasıl olur ? " Sonra gülerek ekledi. "Bu arada James , üzgünüm dostum , Sirius üç sayıyla almıştı "

James kırılmış gibi bir ifade takındı. " Sende mi Brütüs ? " " Brütüs'te kim ? " " Bilmem , bir yerde duymuştum , bir Muggle olması lazım." Lily güldü , Severus'tan bebeği alırken "Roma İmparatoru Sezar'ın yardımcısı" dedi. "Böylece bilgi küpü sevgili karımdan birşey daha öğrendik." dedi James ve Lily'nin dudaklarına doğru eğildi. "Heey , farkında mısınız bilmiyorum ama yarım saat içinde dönüşüm geçireceğim." dedi Remus gözlerini devirerek. "Pekala Severus , büyüleri sen yapar mısın ? " "Bana uyar. Evet , hazır mıyız ? " Buna karşılık mırıldanmalar yükseldi. " Güzel vaftiz babamız kim olacak ? " Lily ve James kısa bir süre düşündüler.  "Sirius .. Sirius olsun." Lily de başını sallayarak onayladı. "Ooow dostum " dedi Sirius. James'e sarılarak omzuna bir şaplak attı. 

bi de burayı çok sevdim..

devamını sabırsızlıkla bekliorum  Sarılan

Buketçimm Sarılan Sarılan Bende sana kommacan bir sarılıyorum. Bu hikayenin fanatiği olacağını , yazarken tahmin etmiştim zaten Kahkaha İlk beğendiğin yer genellikle beğenilmiş , bende orasını beğenerek yazmıştım .. Çok teşekkürler Sarılan Sarılan Devamı en geç 1 hafta içinde gelecek - inşallah - .. Tekrar teşekkürler Sarılan

Damla'nın Uno Cinneti XD !

Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Ölüm Bizi Ayırana Dek ( Bölüm VI , Kısım II - Yarım Kalan Yüzleşme )
« Eklendi: Temmuz 25, 2008, 11:37:54 »

rCkmTL__4yL4k
Süt
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #16 : Ocak 15, 2008, 19:03:55 »

Cok hos bi hikaye olmus  Alkış  Lily ve James'in ölmemesine öyle sevindim ki!Snape'te o büyük hatayı yapmamıs güzel,cok güzel  Âşık Anlatımın ve betimlemelerini begendim..Daha ne olsun? Sırıtan Devamını cabuk yazarsan ii olur  Terleyen Basarılarının devamı ..  Alkış
JameSirius
shopacolic.
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #17 : Ocak 15, 2008, 20:50:59 »

Cok hos bi hikaye olmus  Alkış  Lily ve James'in ölmemesine öyle sevindim ki!Snape'te o büyük hatayı yapmamıs güzel,cok güzel  Âşık Anlatımın ve betimlemelerini begendim..Daha ne olsun? Sırıtan Devamını cabuk yazarsan ii olur  Terleyen Basarılarının devamı ..  Alkış
Çok teşekkürler Sarılan Hep söylemişimdir , şu Snape Âşık birazcık düşünseymiş duyduğu şey , bekli de Harry ' miz ana babasız kalmayacaktı Gözlerini Deviren Dediğim gibi devamı 1 hafta içinde gelecek ..

Bu arada ben senin yazdığın hikayeyi diğer sitede takip ediyorum , bu yüzden yorum yazmıyorum , yani iki farklı sitede aynı yorumların olması biraz şey olur Terleyen .. (şimdi isim vermeyeyim yasak olabilir) Hatta adım Remus John Lupin , çıkartırsın belki ordan .. Neyse , beğenmene sevindim , tekrar teşekkürler Gözlerini Deviren

Herne Peş
Köpüklü Kapuçino

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #18 : Ocak 17, 2008, 14:08:52 »

Alıntı
Bu arada sen unuttun kendi ficini   Hani Harry ve Snape ile ilgili  Kırgınım ordan sana  Neyse , tekrar teşekkürler

Kendi isteiğimle bırakmadım kiii malesef silinmiş bende çok üzüldüm  Üzgün

Hava serin
 Üşümüş bebek elleri gibi bir serinlik
   Avuçlarına alıp onu ısıtasın gelir...
JameSirius
shopacolic.
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #19 : Ocak 17, 2008, 16:47:40 »

Nee Acayip ? İnanmıyorum , ama nasıl Acayip ? Neyse , üzüldüm , ama devam edersen çok sevinirim tabii ki Gözlerini Deviren .. bu arada , yeni bölümü - ilgilenenlere - 3 gün içinde yollayacağım Aww Bilginize Gözlerini Deviren

holy_solemn
Twilight
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #20 : Ocak 17, 2008, 16:59:53 »

Nee Acayip ? İnanmıyorum , ama nasıl Acayip ? Neyse , üzüldüm , ama devam edersen çok sevinirim tabii ki Gözlerini Deviren .. bu arada , yeni bölümü - ilgilenenlere - 3 gün içinde yollayacağım Aww Bilginize Gözlerini Deviren

Kahkaha o belirttiğin ben oluyorum herhalde Kahkaha Daha yeni yazdı kız, sıkıştırmayayım hadi yaz yenisini diye dedim ama sen okudun içimi benim Kahkaha Bekliyorum [uz Kahkaha ] canııım Sarılan
- uzun olsun mu???
-olsuuuuuuun Dil Çıkaran Hede Hödö Hede Hödö

JameSirius
shopacolic.
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #21 : Ocak 17, 2008, 17:56:57 »

Ooohoo , bayağı uzun bu , zaten açıklama niteliğinde bir bölüm Aww .. Şöyle bir ipucu vereyim , Snape ' in Ölüm Yiyen olduğunu ve Kehanet'i açıkladığı geceyi falan ayrıntılarıyla açıklamaya çalıştım Gözlerini Deviren .. Ve heyecanlı bir bölüm olacak .. Ehm .. Neyse , bu kadar Terleyen Terleyen

holy_solemn
Twilight
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #22 : Ocak 17, 2008, 18:02:43 »

hiiiiii, önemli bir bölümmüş.... Aslında voldemort'un kehaneti nasıl ve kimden öğreneceğini merak ediyorum çok ... ohh hemde uzun ben senden ne isteyeyim başka Kahkaha

JameSirius
shopacolic.
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #23 : Ocak 17, 2008, 19:00:05 »

Yani Aww .. Dediğin gibi hakikaten önemli bir bölüm , hem zaten benim hikayemin farkı da buradan başlıyor ya Gözlerini Deviren Neyse , ben gelecek bölümün ismini de yazayım buraya Sırıtan

JuliaSirius
UU Seherbazları
Sert Espresso

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #24 : Ocak 17, 2008, 19:18:21 »

oooo..hem uzun hem de yakın bi tarih..ama canım yaa o avatarın hali ne öyle  <.<   şaka şaka Gözlerini Deviren

hiiiiii, önemli bir bölümmüş.... Aslında voldemort'un kehaneti nasıl ve kimden öğreneceğini merak ediyorum çok ... ohh hemde uzun ben senden ne isteyeyim başka Kahkaha
ben de çok merak ediyorum..bu bölümde herkesi görmek mümkün mü Sırıtan Sırıtan
JameSirius
shopacolic.
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #25 : Ocak 17, 2008, 20:54:16 »

Canım , herkesi derken tam olarak bu herkes kim(ler) oluyor Terleyen ? Bu bölüm zaten , bol ekşınlı - ki ekşın taraflarını daha pek yazmadım - ekşın lafını okuyunca anlamışsınızdır ki bol Voldili  Şeytani , bol romantizmli Âşık Hede Hödö bir bölüm olacak .. Aiiii , biri benim fişimi çeksin Dil Çıkaran Bu arada isteğe bağlı karakter - konuya uyarsa - ekleyebilirim Gözlerini Deviren

Edit : İşte Buketçim , sana Msn'de de söylediğim gibi ruhumdaki çelişkiyi görüyorsun , görüyorsunuz hep birlikte yani Terleyen

Edit 2 : Yaa canım birde Lily & Severus fici yazmak istiyor , yazsam mı bilmiyorum ki Ağlayan Terleyen - Doyumsuzum Dil Çıkaran -
« Son Düzenleme: Ocak 17, 2008, 20:56:51 Gönderen: JameSirius » Logged

JuliaSirius
UU Seherbazları
Sert Espresso

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #26 : Ocak 17, 2008, 21:35:47 »

çapulcular ve vazgeçilmez dostları sev Gözlerini Deviren  ve de lily tabi ki...voldemort zaten olmazsa olmaz Sırıtan  ama zaten varmış..ooo ekşın haa..oh oh ..az kaldı neredeyse 2 gün.. Sırıtan Terleyen 

canım sen lily&severus da yaz istersen..ben okurum hani Göz Kırpan  bu arada ben de fic yazmak istiyorum ama yayınlayıp yayınlamama konusunda kararsızım.. Acayip Acayip

edit:ikimizin avatarı alt alta çok komik duruyo Kahkaha Kahkaha  hep lily yüzünden Kararsız

edit2 : nicklerimiz de öyle..ben biraz fikir hırsızlığı yaptım Kahkaha Kahkaha Terleyen
« Son Düzenleme: Ocak 17, 2008, 21:42:11 Gönderen: JuliaSirius » Logged
_kardelen_kktc_
Şeker
**

--tokio hotel 4 ewa--

_kardelen_kktc_@windowslive.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #27 : Ocak 17, 2008, 21:52:29 »

çok güzel olmuş ellerine sağlık

tokiohoteltr.your-board.com yeni açtığım sitenin adresidir tüm thciler eklesin
JameSirius
shopacolic.
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #28 : Ocak 17, 2008, 22:03:46 »

çapulcular ve vazgeçilmez dostları sev Gözlerini Deviren  ve de lily tabi ki...voldemort zaten olmazsa olmaz Sırıtan  ama zaten varmış..ooo ekşın haa..oh oh ..az kaldı neredeyse 2 gün.. Sırıtan Terleyen 

canım sen lily&severus da yaz istersen..ben okurum hani Göz Kırpan  bu arada ben de fic yazmak istiyorum ama yayınlayıp yayınlamama konusunda kararsızım.. Acayip Acayip

edit:ikimizin avatarı alt alta çok komik duruyo Kahkaha Kahkaha  hep lily yüzünden Kararsız

edit2 : nicklerimiz de öyle..ben biraz fikir hırsızlığı yaptım Kahkaha Kahkaha Terleyen

Hakikaten yani Kahkaha Kahkaha Bayağı bir tezatlık oluşturuyorlar Kahkaha Aslında ben çaldım senden Terleyen Değişim yapmayı düşünüyordum , dedim ne yapsam ne yapsam , sonra tekrar dedim ee hadi özlerimden (nasıl oluyrsa Dil Çıkaran) birine döneyim en iyisi .. Evet bol ekşın , gerçek kitapta bahsi geçen yerde ekşın yok ama ee tabii işin içine ben girincee Aww

Neyse , aaaiiii Sarılan Sarılan okursun demeek ? sen Acayip Sırıtan ? Çok teşekkürler Sarılan Ya bende senin gibi tereddüt ettim bayağı düzelttim , ilk halini bizim sınıftaki bir arkadaş okudu bir tek , gerçi ben o zaman düzeltilmiş halini vermiştim buraya da .. Eğer eminsen , iyi ifade edebildiğinden , betimlemeleri , karakterleri vs.vs yaz derim ben , hem gözümüz gönlümüz açılır canım Aww Ve evet az kaldı yahu , 2 günden az dimi ama Sırıtan

çok güzel olmuş ellerine sağlık

Çok teşekkürler Aww Aww

snape
ALWAYS...
Has Türk Kahvesi

Snip-snap-snüp-snapeee!!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #29 : Ocak 19, 2008, 18:36:18 »

aaiiyy Çokk güzel olmuş! Alkış Niye şimdi farkettim bu hikayeyi anlamadım Gülümseyen
ellerine sağlık JameSirius! Alkış Alkış Sarılan çok hoştu yaa Devamı gelsinnn Alkış

Sayfa: 1 [2] 3 4 5 ... 22   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: