Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Temmuz 06, 2008, 09:30:37  

Sayfa: [1] 2 3 4 ... 22   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Ölüm Bizi Ayırana Dek ( Bölüm VI , Kısım II - Yarım Kalan Yüzleşme )  (Okunma Sayısı 8290 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
JameSirius
shopacolic.
Köpüklü Kapuçino

Cazgırkuzu!

Üyelik Bilgileri
« : Ocak 14, 2008, 18:45:33 »

Öncelikle şunu söylemeliyim ki bu benim ilk hikaye denemem.Ve aslında başta Lily & Severus olarak düşünmüştüm ama sonra snape'nin hikayesine benzedi gibi bir laf çıkmasını istemediğim için James & Lily yaptım Gözlerini Deviren Buna en çok Buket'çim sevinecek anlaşılan Sarılan Sarılan Neyse ..  Ben şunun üzerine gittim : Eğer Severus , Kehanet'i duyduğunda Lily'leri bilgilendirseydi , ve Voldemort'a karşı çıkıp , Ölüm Yiyen olmadan sadece Seherbaz olarak hayatına devam etseydi neler olurdu ? Evet , benim hikayeme göre Severus Snape , Hogwarts'ta öğretmenlik yapmıyor , Seherbaz.

Remus , mezun olduktan sonra Hogwarts'ta KSKS Öğretmeni oluyor. Peter de Unbroken Universe'deki gibi bir karakter ama Ölüm Yiyen'liği seçmemiş , Çapulcular'a ihanet etmemiş. Eee anladığınız gibi Voldemort , Kehanet'i başka birinden öğreniyor. Vaftiz töreni ve Fidelius Büyüsü biraz evlilik törenimsi oldu sanki ama kusuruma bakmayın , ikinci kez söylüyorum ilk hikayem. Başlık konusunda epey düşündüm , aklıma bu geldi .. Belki duruma göre ya da yorumlarınıza ve aklıma gelen fikirlere göre değiştirebilirim.

Bölüm II ' nin çoğunluğu bitti , Bölüm III ve IV'ün isimleri hazır. Evet , lafı uzatmıyorum ve iyi kötü yorumlarınızı bekliyorum.Betimleme yapmaya çalıştım.Umarım abartmamışımdır.Ve şunu da bir kenarda bulundurun , tıkandığım yerlerde yorumlarınızı alacağım ve onların üzerine fikir üreteceğim. Her neyse , iyi okumalar  Aww Gözlerini Deviren ..

Bölüm I - Yapılan Seçimler

Soğuk bir gecede , zindanlardan çıkmak için hazırlanan delikanlı , dışarıdaki yağmur sesiyle hafifçe irkildi. Bir bu eksikti diye düşündü. Hemde tam zamanını buldu. Yağmura aldırmadan adımlarını hızlandırdı.O sırada Quidditch sahasındaki Lily Evans çevresine bakındı. Görünen o ki gelmemişti diye iç geçirdi. Arkasını döndüğünde , karşısında hızlı adımlarla ona doğru yürüyen , yağlı gibi görünen siyah saçları biraz ıslanmış , sinirli ve bir o kadar şaşkın bir ifadeye bürünmüş Severus Snape'yi gördü.

"Gelmeyeceğini düşünmeye başlamıştım.'' Snape omuz silkti.
"Saçmalık . Gecenin bu saatinde konuşmak istediysen , beni yerimden eden bu konu önemli birşey olsa gerek ."
"Evet Sev , seninle konuşmam gerek."
"Eğer yine James'le dalaşmayın , o aslında iyi biri saçmalıklarına gireceksen , hemen gideyim - "
"Hayır , hayır konu o değil . Yani o , ama o değil - "
"Neden söz ediyorsun Lily ?! "
"James .. " bir an durdu. Söylememeli miydi acaba ? Sonuçta karşısında duran Severus Snape ile 4.sınıfta bir süreliğine de olsa çıkmışlar , ama sevgili olarak yapamayacaklarını anlamış ve ayrılmışlardı. Derin bir nefes aldı ;
"James ve ben okul bittikten sonra evleniyoruz .. " Severus'un yüzü , karşıdan bakıldığında ifadesizdi ama aslında içinde fırtınalar kopuyordu. Lily'le , Lily'siyle , anıları film şeridi gibi gözünün önünden geçiyordu ; Onu , Muggle ablasıyla lunaparkta gördüğü gün tanışmaları , Hogwarts'a ilk geldikleri zaman Lily'nin Gryffindor'a seçilmesi , küçük gece gezintileri , İksir ve Tılsım çalışmaları -

"Severus .. " Hepsi kafasından uçtu , karşısında cevabını endişeyle bekleyen , yeşil gözlerinden hüzün okunan , inatla kendisine bakan Lily'e baktı bir süre ..
"Severus , bir şey söyle ! "
"Ne dememi bekliyorsun , sağdıcınız benim , kimseye söz vermeyin falan mı? "
"Lütfen Sev , sen benim dostumsun , senin fikirlerin benim için önemli - "
"Bu kararı aldığına göre görüyorum ki fikirlerimin senin için pek bir önemi yok" diye cevabı yapıştırdı Snape.
"Yapma lütfen , James'in değiştiğini sende biliyorsun. Eğer James , senin dediğin gibi biri olsaydı 6.sınıfta onunla çıkmazdım." Snape konuşmak için ağzını açtı , ama Lily ona aldırmadan devam etti.
"1.sınıftan itibaren hep çekilmez biriydi , şımarıktı , havalıydı kabul ediyorum. Aklı fikri kızlarda ve süpürgesine binip ordan oraya aptal aptal uçmaktaydı bunu da kabul ediyorum. Ama kabul et James değişti Sev. Bana değer veriyor , ben istediğim için değil artık kendisi de bunlardan sıkıldığı için sana sataşmayı bıraktı.'' Snape omuz silkti.
"Bak benim tek istediğim o pis Quidditch- Lily'nin bakışını görünce lafını çevirdi - senin mutlu olman. Kararını pek onaylamasamda itiraz etmem , ama benden sakın düğüne gelmemi beklem - " Lily , sevinçle Snape'e sarıldı.

"Teşekkürler Sev , beni yanıltmadığın , bu gece buraya geldiğin ve en önemlisi dostluğun için çok teşekkürler ! Yine de düğüne gelmeni bekleyeceğim" Snape , genç kızın sıcaklığıyla ve kendine has o çiçekle baharat karışımı kokusuyla irkildi. James'e lanetler yağdırdı içinden. Sonra o da kollarını Lily'nin beline doladı ..

Snape , 2 hafta sonra sözünü çiğneyip düğüne gittiğinde , artık bir Ölüm Yiyen'di. Belki de en kıdemlisi.Her ne kadar pişman olsa da , bir anlık bir kızgınlıkla verilen bir karar olsa da , bu onun Ölüm Yiyen olduğu gerçeğini değiştirmiyordu ..

1,5 - 2 yıl sonra ilginç bir konuşmaya kulak misafiri olmuştu Snape. Hogwarts Müdürü - kendi zamanında da müdürdü - Albul Dumbledore ,falcı Cassandra Trelawney'in büyük büyük torunu Sybill Trelawney ile iş görüşmesindeydi aslında. Fakat o an ne olduysa Trelawney sert ve kısık bir sesle konuşmaya başlamıştı ;
  " Karanlık Lord'u alt edecek güce sahip olan geliyor .. ona üç kez karşı çıkmış olanlardan doğacak , yedinci ay ölürken doğacak .. ve Karanlık Lord bu erkek çocuğu kendi dengi olarak işaretleyecek , ama o , Karanlık Lord'un bilmediği bir güce sahip olacak .. ve ikisinden biri diğerinin elinde ölecek , çünkü diğeri varlığını sürdürürken ikisi de yaşayamaz .. Karanlık Lord'u alt edecek güce sahip olan yedinci ay ölürken doğacak .. "

Bu konuşmadan Karanlık Lord'un haberdar edilmesi gerekiyordu. Cisimlenmeye hazırlanmıştı. Durdu , ve aklına geldi. En son Godric's Hollow'a gittiğinde Lily ve James'ten , Lily'nin hamile olduğunu ve bebeklerinin Temmuz ayında doğacağını öğrenmişti. Hatta o gün James bile Snape'ye daha farklı davranmıştı ** . Ya bu çocuk ikisinin çocuğuysa ? Eğer öyleyse , Voldemort üçünü de ortadan kaldırırdı. Lily'i , Lily Potter'ı bir daha görememesi anlamına geliyordu bu. Her ne kadar sevgisini içine gömüm , Lily'e iyi bir dost gözüyle baksa da o huzur verici ve sevgi dolu yeşil gözler , siyahları bulamazdı. Ve tam bunları düşünürken karar verdi. Onlara gerçeği açıklamalıydı. Onlara hem bu kehaneti , hemde aslında bir Ölüm Yiyen olduğunu açıklamalıydı. Godric's Hollow'a cisimlendi.

Bu olaydan 6 ay sonra , Severus Snape , James ve Lily'nin bebeklerinin 2-3 gün önce erken doğumla doğduğu haberiyle Godric's Hoolw'a cisimlendi. Kapıyı James açtı. "Snape geldi , Lily .. Hoşgeldin Lily ve diğerleri içeride , bana kalsa olmazdı ama o seni çağırmam için tuttrudu." dedi oturma odasına doğru ilerlerlerken. Snape gözlerini devirdi. Lily'nin sesi içeriden geliyordu. "Seni yalancı adam , gelmek Snape'nin hakkı diyen sendin unutma. Merhaba Sev , bizde seni bekliyorduk." dedi Lily. Lily , tekli bir koltukta oturuyordu. Başında kırmızı kurdele vardı. Minik Potter'ı kucağına almıştı. Sirius, Remus ve Peter'de diğer koltuklara kurulmuşlardı.

"Şaka bir yana Severus , sana hayatımızı borçluyuz. Eğer o kehaneti bize söylemeseydin , belki de şuan çoktan ölmiş olurduk."
"Önemi yok James , ben her vicdan sahibi insanın yapması gerekeni yaptım. Doğru olan buydu." dedi. Duraksadı "Ayrıca bir mendil verin de gözyaşlarımı sileyim. Duygulandım doğrusu" diye ekledi alayla. Altısı da güldüler. Snape , Lily'e döndü. Genç kadının elini nazikçe öptü. Lily gülümsedi ve Snape'nin yanağını okşadı. "Tam vaktinde geldin , bizde Harry'nin vaftiz babasının kim olduğuna karar verecektik ve Fidelius Büyüsü'nü eve uygulayacaktık." dedi ve bebeği Snape'ye verdi. "Adı Harry demek?" dedi Snape. Bebeği aldı , şimdiden James'in bir kopyası olacağı belliydi. "James Potter'ın minyatürü şu anda kucağımda , Potter umarım bu çocuk huylarını senden almaz. Yoksa epey uğraşırsınız." Lily , gülerek Snape'in omzunu yumrukladı " Severus ! "

"Haksızlık ediyorsun Sümsükus , benim ne kadar uslu bir çocuk olduğumu biliyorsun." dedi James en masum halini takınarak. Sirius atıldı. "Yapma Çatalak , aldığımız cezaları ne çabuk unuttun. Hoş 3 cezayla ben kazanmıştım" dedi muzipçe. "Yalan söyleme Patiayak , aramızda sadece 2 ceza fark vardı."
" Üç ! " " İki ! " Sirius tam konuşmaya hazırlanırken , Remus ondan önce davrandı. "Vakit geçiyor , şu cezaları bir yana bıraksak ta artık Harry'nin vaftiz babasını belirleyip , Fidelius Büyüsü'nü yapsak nasıl olur ? " Sonra gülerek ekledi. "Bu arada James , üzgünüm dostum , Sirius üç sayıyla almıştı "

James kırılmış gibi bir ifade takındı. " Sende mi Brütüs ? " " Brütüs'te kim ? " " Bilmem , bir yerde duymuştum , bir Muggle olması lazım." Lily güldü , Severus'tan bebeği alırken "Roma İmparatoru Sezar'ın yardımcısı" dedi. "Böylece bilgi küpü sevgili karımdan birşey daha öğrendik." dedi James ve Lily'nin dudaklarına doğru eğildi. "Heey , farkında mısınız bilmiyorum ama yarım saat içinde dönüşüm geçireceğim." dedi Remus gözlerini devirerek. "Pekala Severus , büyüleri sen yapar mısın ? " "Bana uyar. Evet , hazır mıyız ? " Buna karşılık mırıldanmalar yükseldi. " Güzel vaftiz babamız kim olacak ? " Lily ve James kısa bir süre düşündüler.  "Sirius .. Sirius olsun." Lily de başını sallayarak onayladı. "Ooow dostum " dedi Sirius. James'e sarılarak omzuna bir şaplak attı. 

"Fidelius Büyüsü kimin üzerine ? " " Remus " Remus onaylar bir şekilde başını salladı. "Tamam başlıyprum. Sirius Black , şuandan itibaren Harry James Potter'ın vaftiz babasısın. Kabul ediyor musun ? " " Evet. " "Remus John Lupin , Potterların Sır Tutucusu olmayı kabul ediyor musun ? " Bir evet daha yükseldikten sonra Fidelius Büyüsü , evi yıkayıp geçti. Harry James Potter , annesinin kucağında gözlerini açtı.

** James ve Severus , düğünden sonra , Lily'nin de çabalarıyla daha iyi anlaşmaya başladılar. Birbirlerine ve kendilerine duydukları saygı , zaman geçtikçe nefretlerini köreltti.

« Son Düzenleme: Haziran 07, 2008, 14:10:12 Gönderen: JameSirius » Logged

Sırıtan Acayip XD Hede Hödö
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Ölüm Bizi Ayırana Dek ( Bölüm VI , Kısım II - Yarım Kalan Yüzleşme )
« Eklendi: Temmuz 06, 2008, 09:30:37 »

Marissa
Son Yok Edilecek Düşman,Ölümdür.
Mod
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Ocak 14, 2008, 18:59:41 »

çokkk değişik ve güzel olmuş ha şöle yahu Snape cim yaşasın ,cici olsun dimi yani.hatta flörtü ben olayım... Kahkaha

neyse eline sağlık yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyorum.

JameSirius
shopacolic.
Köpüklü Kapuçino

Cazgırkuzu!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Ocak 14, 2008, 19:03:10 »

Aaiiii , çok teşekkürler , beğenmene çok sevindim Sarılan Şeyy , heyecanlıyım da biraz Terleyen .. Ben her zaman Snape'in böyle bir rolde olmasını hayal etmişimdir Gözlerini Deviren Düşmanlığa falan ne gerek var canım Hede Hödö , Allah allah <.< İnşallah olayların ilerlemesine göre Remus & Tonks düşünüyorum .. Bakalım beğenilirse , yazmaya devam edip onu da yapacağım inşallah .. Tekrar teşekkürler Gözlerini Deviren ..

holy_solemn
Twilight
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Ocak 14, 2008, 19:03:18 »

dilçatçım değişik başlatmışsın çok Kahkaha yani hepsi birarada Kahkaha  güzel gözüküyor Kahkaha eline sağlık Kahkaha ama devamını merak ettim çok hain yok mu ortada ?  ama voldemort biliyor mu harry'nin seçilmiş kişi olduğunu ? epe soru işaretim oldu doğrusu Kahkaha tekrar eline sağlık canım Kahkaha devamını dört gözle beklerim hadi tamamla ikinci bölümü de [ bu arada ikinci bölümün ismi ne? ] 

not:  bu hem jameçi olmuş hem de snapeçi  Kahkaha yani benim de kalbime uyar Kahkaha ne güzel yaşıyorlar Dil Çıkaran hayırrrr kalbimden geçen diğer çift Dil Çıkaran ama söylemeliyim ki bu çok sıradışı olmuş sen de robin gibi değişik bir yerden başlatmışsın bakıyorum hikayeyi Dil Çıkaran Sarılan sen yazdıkça daha da güzelleşir anladım ben brinci bölümden onu Kahkaha
« Son Düzenleme: Ocak 14, 2008, 19:42:15 Gönderen: holy_solemn » Logged

JameSirius
shopacolic.
Köpüklü Kapuçino

Cazgırkuzu!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Ocak 14, 2008, 19:09:06 »

dilçatçım değişik başlatmışsın çok Kahkaha yani hepsi birarada Kahkaha  güzel gözüküyor Kahkaha eline sağlık Kahkaha ama devamını merak ettim çok hain yok mu ortada ?  ama voldemort biliyor mu harry'nin seçilmiş kişi olduğunu ? epe soru işaretim oldu doğrusu Kahkaha tekrar eline sağlık canım Kahkaha devamını dört gözle beklerim hadi tamamla ikinci bölümü de [ bu arada ikinci bölümün ismi ne? ]
Zeynep ablacım çok teşekkürler Sarılan Sarılan Şimdi , hain yok evet ama normal HP'deki kişiler hain değil .. Bu Kehanet , Voldemort'un kulağına tabiiki gidecek , eğer gitmezse bizim Harry'ciğimiz nasıl ünlü olacak dimi ama ? 2.bölümün ismi biraz değişik , mantıksız da diyebiliriz aslında .. Bakış açısına göre değişir Terleyen .. Neyse , bölüm adını hemen söyleyemeyeyim Aww Biraz heyecan yaratalım Sırıtan  sorular fazlalaşsın söyleyeceğim Gözlerini Deviren Tekrar teşekkürler , ama şimdi çıkmalıyım , geldiğimde yine burdayım görüşürüz Öpücük Öpücük

Raziel Neith
....вαηα вιя мєℓєк уαяαт....
Krema

..gözleri lâl tragedyası..

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Ocak 14, 2008, 19:29:43 »

Sırıtan Sırıtan Sırıtan hahaha koptum ölüyorum bitiyorum Dil Çıkaran çok abarttım ama komık olmuş canım

Bu kararı aldığına göre görüyorum ki fikirlerimin senin için pek bir önemi yok" diye cevabı yapıştırdı Snape.

burada harıka yapıştırmış lafı okudum dur ya dedim tekrar okudum mamamiyya Dil Çıkaran (yanlış yazdım farkındayım ama anla işte yahu Dil Çıkaran )

Sarılan Sarılan Sarılan Sarılan ilk olmasına rağmen senden böylesini beklemiyordum walla. canım sende saklı bir cevher varmış da haberimiz yokmuş resmen Dil Çıkaran niye sakladın bu zamana kadar cık cık cık..

tek sorun war o da herşeyi çok çabuk yaşattın bize daha birini sindiremeden diğer bölüme geçtin ama pişceksin pişceksin zamanla dimi Sırıtan

bir an sandım ki Severus vaftiz babası olucak ne yakışırdı ama Sırıtan kucağına aldığı kısım birden gözümde bir canlandı bir canladı Allah'ım çok hoştu =)

James'le Lily... olsun bana uyar benim kastım yok kimseye zaten ben ikisinide severım Hem Severus hem James yazılışa bağlı benım sevgim Dil Çıkaran güsel anlatmışsın

başlığın anlamı ne acep?Ne? bende don't speak english Dil Çıkaran gördüğün gibi

ellerin, kolların dert görmesin canım yeni yeni bölümlerde daha daha güzel yazasın, daha daha güzel tasvirler kullanasın Sarılan

-Kim kaldı geriye en taze düşler kuran?
Ve kim vardı kendi bodrumlarının rutubetli duvar diplerinde aşk ekip büyüten,saygıyı doğuran ve kendi kalesinin duvarlarını kendi tırnaklarıyla ören ?
Aphrael
Kakao

Bazen herşey birazdan fazladır...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Ocak 14, 2008, 20:26:06 »

Tebrikler James.İlk önce gerçekçi bir hikaye olmuş.Lilly ve Severus hikayelerini okumakta çok güzel ama Lily ve James çiftinin yanında Sev in böylece bulunması daha bir hoş.Nasıl olsa hikaye bu değişebilir de sonuçta  Kahkaha Ayrıca ilk diyorsun ama üslup olarak iyi,tökezlemiyor,akıcılığını yitirmemiş.Bir de espriler gerçekten güzeldi  Sırıtan

Seni yalancı adam , gelmek Snape'nin hakkı diyen sendin unutma. Merhaba Sev , bizde seni bekliyorduk." Bunu James ten bekleyemem ama uslu çocuk senii Hede Hödö

Neyse Snape bir yerde Lily nin elini öpmedi mi tamam dedim James ti Harry di tanımayacak Lily i öyle görünce alıp gidecek.Neyse ki büyüyünce uslanmışlar biraz Hede Hödö

Neyse böyle yani kısa bir yorum oldu ama şimdilik işim var bir daha ki bölümlere inşallah.Bekletme ama fazla  Terleyen

Seçimlerimiz siyahı beyazdan ayırmak gibi olsa keşke.Turkuazı nasıl anlatabilirim sana ? Gri aydınlık mı karanlık mı ? Nasıl seçebilirim ?
Anyanka
Süt
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Ocak 14, 2008, 20:47:06 »

Alıntı
başlığın anlamı ne acep? bende don't speak english  gördüğün gibi

Ölüm bizi ayırana kadar demek Terleyen
e2 de yayınlanan bir dizi var ordan esinlenmiş galiba arkadaş güzel bi dizi ama bende takip ederim Gülümseyen

Hikaye çok güzel uzun zamnadır doğru düzgün lily-james hikayesi yoktu çok iyi geldi bu anlatımın imlan güzel en önemli seylerden biri bunlar zaten senaryo zaten bizim hpnin mutasyona uğramıs hali ama tabi bu halini tercih ederiz Gülümseyen
JameSirius
shopacolic.
Köpüklü Kapuçino

Cazgırkuzu!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Ocak 14, 2008, 21:22:45 »

not:  bu hem jameçi olmuş hem de snapeçi  Kahkaha yani benim de kalbime uyar Kahkaha ne güzel yaşıyorlar Dil Çıkaran hayırrrr kalbimden geçen diğer çift Dil Çıkaran ama söylemeliyim ki bu çok sıradışı olmuş sen de robin gibi değişik bir yerden başlatmışsın bakıyorum hikayeyi Dil Çıkaran Sarılan sen yazdıkça daha da güzelleşir anladım ben brinci bölümden onu Kahkaha
Notunu sonradan eklemişsin anlaşılan Zeynep ablacım yeni gördüm Gözlerini Deviren Ya ben açıklamamda da yazdım , benim asıl niyetim zaten Lily & Severus olmasıydı .. Ama snape' inde Snape Ailesi diye bir hikayesi var , işte ona benzedi falan denmesin diye Lily & James yaptım .. Keşke Severus , Lily'i elinden kaçıp götürse Eftendise'nin dediği gibi - ona da sonra geleceğim - aah ah !

Neyse , dediğiniz gibi duruma göre bakacağım , belki küçük süprizler olur bilinmez .. İlk ipucumu verdim size .. İşin içinde büyük ihtimalle Remus & Dora göreceksiniz Dil Çıkaran

Sırıtan Sırıtan Sırıtan hahaha koptum ölüyorum bitiyorum Dil Çıkaran çok abarttım ama komık olmuş canım

Bu kararı aldığına göre görüyorum ki fikirlerimin senin için pek bir önemi yok" diye cevabı yapıştırdı Snape.

burada harıka yapıştırmış lafı okudum dur ya dedim tekrar okudum mamamiyya Dil Çıkaran (yanlış yazdım farkındayım ama anla işte yahu Dil Çıkaran )

Sarılan Sarılan Sarılan Sarılan ilk olmasına rağmen senden böylesini beklemiyordum walla. canım sende saklı bir cevher varmış da haberimiz yokmuş resmen Dil Çıkaran niye sakladın bu zamana kadar cık cık cık..

tek sorun war o da herşeyi çok çabuk yaşattın bize daha birini sindiremeden diğer bölüme geçtin ama pişceksin pişceksin zamanla dimi Sırıtan

bir an sandım ki Severus vaftiz babası olucak ne yakışırdı ama Sırıtan kucağına aldığı kısım birden gözümde bir canlandı bir canladı Allah'ım çok hoştu =)

James'le Lily... olsun bana uyar benim kastım yok kimseye zaten ben ikisinide severım Hem Severus hem James yazılışa bağlı benım sevgim Dil Çıkaran güsel anlatmışsın

başlığın anlamı ne acep?Ne? bende don't speak english Dil Çıkaran gördüğün gibi

ellerin, kolların dert görmesin canım yeni yeni bölümlerde daha daha güzel yazasın, daha daha güzel tasvirler kullanasın Sarılan

Nilcim Sarılan !!Çok teşekkürler .. Aralarındaki tartışmayı vs.vs falan yaparken gerçekçi olmaya özen gösterdim , umarım öyle olmuştur - ki sen beğendiysen birazda olsa gerçekçi olmuşum demektir - ..

Cevher kısmına gelirsek .. ehm Terleyen :şekerpembesileşenifade: o kadar da değil canım , ben zaten hep böyle bir hikaye yazmayı düşünmüştüm , 2 gün önce karar verdim ve dün ilk bölümümü yazdım , bu sabah nedendir bilinmez 6.30'da uyandım ve hikayemin tüm ayrıntılarını hesapladım (en azından 2,3 ve 4.bölümlerin)

Ben fazla - anormal derecede fazla - fic okuyan bir insanım , ama emin olun oradaki gördüğüm şeyleri buraya katmamaya özen gösterdim , ve evet inşallah zamanla pişeceğim Gözlerini Deviren Severus'un Harry'nin vaftiz babası olması meselesini inan düşündüm ama o noktada Sirius sevgim ağır bastı Aww ..

İngilizce meselesine de gelirsek , daha önce burada bir arkadala yazmıştım niye ingilizce , aynısını bakınız kendimde yapmışım meğer Dil Çıkaran İngilizce olunca daha bir şey göründü gözüme ama değiştireceğim .. Neyse , tekrar teşekkürler Sarılan geciktirmemeye özen göstereceğim Gözlerini Deviren

Tebrikler James.İlk önce gerçekçi bir hikaye olmuş.Lilly ve Severus hikayelerini okumakta çok güzel ama Lily ve James çiftinin yanında Sev in böylece bulunması daha bir hoş.Nasıl olsa hikaye bu değişebilir de sonuçta  Kahkaha Ayrıca ilk diyorsun ama üslup olarak iyi,tökezlemiyor,akıcılığını yitirmemiş.Bir de espriler gerçekten güzeldi  Sırıtan

Seni yalancı adam , gelmek Snape'nin hakkı diyen sendin unutma. Merhaba Sev , bizde seni bekliyorduk." Bunu James ten bekleyemem ama uslu çocuk senii Hede Hödö

Neyse Snape bir yerde Lily nin elini öpmedi mi tamam dedim James ti Harry di tanımayacak Lily i öyle görünce alıp gidecek.Neyse ki büyüyünce uslanmışlar biraz Hede Hödö

Neyse böyle yani kısa bir yorum oldu ama şimdilik işim var bir daha ki bölümlere inşallah.Bekletme ama fazla  Terleyen

Gelelim sana Eftendise .. Çooo..ok teşekkürler sana da Sarılan Ben hem Lily & Severus'u hemde Lily & James'i çok seviyorum , ikisinin de bende yeri ayrı , ama açıkladığım nedenlerden ötürü böyle oldu , yine de mutluyum Aww Ben aslında orada Sev'e , Lily'nin alnını öptürecektim ama hadi dedim çok cıvıtmayalım Hede Hödö Yani buda şimdi öylesine bir insan değil James sonuçta , deli damarı atar falan Dil Çıkaran

Yorumun kısa olmamış çok hoşuma gitti aksine Aww Fazla bekletmeyeceğim söz , çoğunluğu bitti sayılır 2.bölümün .. Vee dayanamıyorum söylüyorum ismini , bölümün ismi ; " 6 Ay Önce , 3 Ay Sonra "

İsim biraz garip gelebilir ama bu bölüm açıklama niteliğinde olduğu için , böyle bir ad koymamın nedenini anlayabilirsiniz belki Gözlerini Deviren .. Uzattım , tekrar teşekkürler Sarılan

Alıntı
başlığın anlamı ne acep? bende don't speak english  gördüğün gibi

Ölüm bizi ayırana kadar demek Terleyen
e2 de yayınlanan bir dizi var ordan esinlenmiş galiba arkadaş güzel bi dizi ama bende takip ederim Gülümseyen

Hikaye çok güzel uzun zamnadır doğru düzgün lily-james hikayesi yoktu çok iyi geldi bu anlatımın imlan güzel en önemli seylerden biri bunlar zaten senaryo zaten bizim hpnin mutasyona uğramıs hali ama tabi bu halini tercih ederiz Gülümseyen

Evet , anlam doğru Gülümseyen e2'de yayınlanan o diziyi çok seviyorum Kahkaha . Düşünürken o geldi aklıma birden. İmlaya özellikle dikkat ediyorum , daha okunabilir hale gelmesi için , gözlerinizi yormaması için Aww .. Sana da teşekkürler Anyanka ve hoşgeldin Sarılan Caféde iyi eğlenceler Gülümseyen

Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Cry with our tears

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #9 : Ocak 14, 2008, 21:28:17 »

başlık değiştirilmiştir. ingilizce başlık kullanmak yasaktır. kullanılan eserlerin direk silineceğini söylemiştim fakat, hoş bir yazıya benzediği için bırakıp sadece başlığını değiştirdim. bundan sonra ki bölümler içinde ayrı başlık açılmayacak. bu kuralıda hatırlatırım. bu sayfa altından devam edicek serinin diğer bölümleri.

kolay gelsin =)

Amy Winehouse please ' DON'T ' die ...
JameSirius
shopacolic.
Köpüklü Kapuçino

Cazgırkuzu!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : Ocak 14, 2008, 21:32:41 »

Ehm Terleyen  Utanmış Utanmış .. Teşekkürler Fırat Abi Aww Ben tabii kuralları okumadığım için kusuruma bakma Terleyen Tamda şimdi Nilin yorumu üzerine başlığı değiştirecektim  Utanmış .. Çok iyi oldu söylediğin(gerçi sorumlu olduğu bir bölümü denetleyip yanlışları düzeltmen görevin ama Gözlerini Deviren)Yeni bölümler içinde ayrıca başlık açmayacağım zaten , diğer arkadaşlarımın yaptığı gibi , yeni bölümü burdan duyuracağım ve burdan devam edeceğim Terleyen Tekrar teşekkürler Aww

miss-potter
Angels of Darkness
UU Seherbazları
Sert Espresso

~Lonca Editörcübaşısı~:p

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #11 : Ocak 14, 2008, 22:12:01 »

güzel bi hikaye olmuş ama hani bunun devamı hem böyle bir yeteneği nasıl bizden saklarsın ayıp ayıp neyse bununla hatanı biracıkta olsa telafi etmiş oldun dvm nı bekliyorum kolay gelsin

JameSirius
shopacolic.
Köpüklü Kapuçino

Cazgırkuzu!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #12 : Ocak 14, 2008, 22:20:34 »

güzel bi hikaye olmuş ama hani bunun devamı hem böyle bir yeteneği nasıl bizden saklarsın ayıp ayıp neyse bununla hatanı biracıkta olsa telafi etmiş oldun dvm nı bekliyorum kolay gelsin
Kahkaha Kahkaha Çok teşekkürler miss-potter .. Yok canım yetenek falan değil , çünkü ben bir kompozisyon yazmaktan aciz bir insanım Hede Hödö . Giriş , gelişme ve sonuçu hiçbir zaman olması gereken yerlerde bulamazsınız Dil Çıkaran İlk denememi paylaşsam burada kaçarsınız benden Dil Çıkaran

Teşekkürler (x2) böyle güzel ve objektif olduğuna inandığım yorumları okuyunca kolay gelecektir umarım Aww Devamı gelecek ve fazla bekletmeyi de düşünmüyorum . Neyse , teşekkürler (x3) Dil Çıkaran

Herne Peş
Köpüklü Kapuçino

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #13 : Ocak 15, 2008, 15:43:34 »

Süper olmuş Dilşat eline sağlık Gülümseyen Jamesciğim benim ne kadar mutlu oh ne güzel ! devamnı iple çekiyorummm

Hava serin
 Üşümüş bebek elleri gibi bir serinlik
   Avuçlarına alıp onu ısıtasın gelir...
JuliaSirius
UU Seherbazları
Sert Espresso

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #14 : Ocak 15, 2008, 16:34:46 »

dilşat'çım Sarılan Sarılan  canım benm yaa..kocaman sarılıorum sana Sarılan Sarılan

bayıldım ben bu hikayeye..bu hikayenin en büyük fanatiği benm bundan sonra..itiraz istemiyorum Aww Sırıtan 

james Âşık lily  daha ne isterim Dil Çıkaran sev.i de çok sevdim canım benm ya..afern sevenlerin arasına girilmez..çok ayıp..

hahaha..bayıldım buraya..bi de

"Haksızlık ediyorsun Sümsükus , benim ne kadar uslu bir çocuk olduğumu biliyorsun." dedi James en masum halini takınarak. Sirius atıldı. "Yapma Çatalak , aldığımız cezaları ne çabuk unuttun. Hoş 3 cezayla ben kazanmıştım" dedi muzipçe. "Yalan söyleme Patiayak , aramızda sadece 2 ceza fark vardı."
" Üç ! " " İki ! " Sirius tam konuşmaya hazırlanırken , Remus ondan önce davrandı. "Vakit geçiyor , şu cezaları bir yana bıraksak ta artık Harry'nin vaftiz babasını belirleyip , Fidelius Büyüsü'nü yapsak nasıl olur ? " Sonra gülerek ekledi. "Bu arada James , üzgünüm dostum , Sirius üç sayıyla almıştı "

James kırılmış gibi bir ifade takındı. " Sende mi Brütüs ? " " Brütüs'te kim ? " " Bilmem , bir yerde duymuştum , bir Muggle olması lazım." Lily güldü , Severus'tan bebeği alırken "Roma İmparatoru Sezar'ın yardımcısı" dedi. "Böylece bilgi küpü sevgili karımdan birşey daha öğrendik." dedi James ve Lily'nin dudaklarına doğru eğildi. "Heey , farkında mısınız bilmiyorum ama yarım saat içinde dönüşüm geçireceğim." dedi Remus gözlerini devirerek. "Pekala Severus , büyüleri sen yapar mısın ? " "Bana uyar. Evet , hazır mıyız ? " Buna karşılık mırıldanmalar yükseldi. " Güzel vaftiz babamız kim olacak ? " Lily ve James kısa bir süre düşündüler.  "Sirius .. Sirius olsun." Lily de başını sallayarak onayladı. "Ooow dostum " dedi Sirius. James'e sarılarak omzuna bir şaplak attı. 

bi de burayı çok sevdim..

devamını sabırsızlıkla bekliorum  Sarılan
Sayfa: [1] 2 3 4 ... 22   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: