Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ağustos 21, 2008, 12:45:23  

Sayfa: 1 [2] 3   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Olanlardan Sonra...  (Okunma Sayısı 3256 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
cnnys-potters
Süt
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #15 : Şubat 19, 2008, 23:32:52 »

yazcam ama hiç beğenn yok o kadar çirkin mi yaa?Ne?
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Olanlardan Sonra...
« Eklendi: Ağustos 21, 2008, 12:45:23 »

miss-potter
~SoniAdorA~
UU Seherbazları
Köpüklü Kapuçino

~Lonca Editörcübaşısı~:p

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #16 : Şubat 20, 2008, 21:30:05 »

hımmmm güzel olmuş ellerine sağlık daha yeni görebildim valla devam et tamam mı bizi merakta bırakma

Harry Potter ve Umudun Büyüsü<br /><br />~Dans Kulübü~<br /><br />~HPC Yazarları Loncası~
dewil
Süt
*

hepimiz kan kitabıyız, neremizden açsak kırmızıyız

dewil_girl_93@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #17 : Şubat 20, 2008, 23:51:09 »

bncede gzl olmuş
« Son Düzenleme: Şubat 22, 2008, 00:45:16 Gönderen: dewil » Logged
dewil
Süt
*

hepimiz kan kitabıyız, neremizden açsak kırmızıyız

dewil_girl_93@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #18 : Şubat 22, 2008, 00:28:06 »

başka beğenn yok mu yaa Ne?  <.< Ağlayan
« Son Düzenleme: Şubat 22, 2008, 00:45:28 Gönderen: dewil » Logged
rup_emma4ewa
Süt
*

intellegentsinem_altun@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #19 : Şubat 22, 2008, 00:59:20 »

süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrr olmuş ellerine sağlık Kahkaha devamı ne zmn? =)

R/Hr Shipper

cnnys-potters
Süt
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #20 : Şubat 22, 2008, 04:06:31 »

bu hafta gelir saolun saolun
aktas
Kakao

MİLLİ TAKIM DEMEK 70 MİLYON DEMEK!!

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #21 : Şubat 22, 2008, 19:54:04 »

var beğenen burda lütfen ayıp oluyo  Hede Hödö  Sırıtan
cnnys-potters
Süt
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #22 : Şubat 22, 2008, 21:20:43 »

saolun Gülümseyen yeni bölüm bu hafta gelir yetiştirirsem en geç bu salı
josephine
Şeker
**

WHéRé iS MY BaD BoY?

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #23 : Şubat 23, 2008, 15:19:45 »

cnm bnm yarım bırakma sakın ya çok güzel gidiosun ilerletmişsinde kendini çok güzel dewam edio sakın kesme  Sırıtan

Belki durup dururken yanına gelince
Söylediklerimi anlamsız buldun
Oysa vakit yoktu ama sen haklıydın
Çünkü böyle şeyler aceleye gelmezdi

Yalandan da olsa
Ne güzel güldün o akşam
Bana…

Belki tanışmak zor, iyi anlaşmak zor
Peki, görüşmek çok mu kolaydı?
Çok kısa bir zamanda belki birazda zorla
Bence gayet iyide anlaştık

Yalandan da olsa
Ne güzel güldün o akşam
Bana…

Bana bir söz verdin yine gelirim diye
Sen gelmesen bile ben gelirdim
Sana bi' şarkı yazdım söylersin diye
Beni hiç unutmamanı istedim

Yalandan da olsa
Ne güzel güldün o akşam
Bana…
cnnys-potters
Süt
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #24 : Şubat 24, 2008, 21:35:19 »

bugün geliyo düzenlemelri yapıyorum en geç akşama koyucam teşekkürler beğenmenize sevindim Terleyen Terleyen umarım bu bölümü de beğenirsiniz
NOT: yarın sabahta koyabilirim Sırıtan XD
cnnys-potters
Süt
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #25 : Şubat 25, 2008, 03:09:03 »

Bölüm 4..

Harry ve Ron kızları almak için sözleştikleri saatte almak üzere cadı heykelinin önüne geldiler.Ron,’’Bu kızlar bir yere tam vaktinde gelse üff işin yıoksa bekle.’’.Suratını buruşturup Harry’e baktı.’’O Harry takımın çok güzel çok yakışıklı gözüküyorsun , bide bana bak.’’.Harry Ron’u dikkatle süzdü.Yeni aldığı siyah takımın içinde oldukça yakışıklı görünüyordu işi kuruntuya vermişti anlaşılan.Ron’un Hermione ‘nin en az geçen seferkinden daha güzel görüneceğinden endişeleniyordu , belliydi.’’Ron saçmalıyorsun bence şuan çok yakışıklı görünüyorsun.’’.Ron , ‘’Harry abarttığının farkında mısın?’’.’’Şey hiç de fena sayılmasın..’’
Onları beklerken sıkılan Ron,‘’ Dissendium.’’ dedi.Kambur cadı heykelindeki gizli geçit açıldı.Ron sonra onu tekrar kapattı.Geçitteki kapı kapanırken duvara acemi bir elle yazılmış Slytherin işaretini gördü. Bu işaret o gece olmalıydı olanları düşündü.

Annesiyle babası gelmişti.Ölenler bedenlerine geri kavuşmuştu.Voldemort’un bedenindeki ışık ve son kez yara izindeki sancı…
  Büyük zafer gecesi kimi zaferle güldü , coştu.Kimi ölenlerine ağladı;Ron da bunlardan biriydi.Ama birkaç saat sonra onların tekrar bedenlerine kavuşacaklarını kim bilebilirdi.Harry’le Voldemort karşılaştılar.Harry Voldemort’un karanlık büyüsünü ters püskürterek Karanlık Lord’u alt etti.O gece olanlar yalnız bunla kalmamıştı.
  Çığlıklar ve ağıtların arasında Hermione yanına gelmişti.’’Harry Ron’u gördün mü?’’.’’Şey şurda kardeşinin cesetinin yanında’’.Hermione ,’’Saol Harry bizim için çok uğraştın. Ama şuanda sanırım zafare gülecek halimiz yok.’’ Dedi.
  Cesetler dışarı çıkarılmıştı.Harry de herkes gibi dışarı çıktı.
  Harry sevdiklerini kaybetmenin ve ailesini görmenin tüm acizliğini yaşarken .Yara izi patlayacak gibi acımaya başladı.Artık gelmeyeceğini düşünüyordu. Arkaşaşları durumu anlamış korku içinde başına toplanmıştı.Canı çok yanıyordu.Acıdan hiçbir şeyi anlayamaz , duyamaz olmuştu.İki büklüm kıvranırken ilerde beyaz parlak bir ışık gördü.Biraz doğruldu. Acısı da dinmeye başlamıştı , birden herkesin neler olduğunu kendisi gibi merak ettiğini anladı.Çünkü ışığın kaynağı Karanlık Lord’un bedeniydi.Işık bedenini öyle sarmıştı ki , bedeni görülmüyordu.
  Acısı dinen Harry doğruldu.Birden bir ses duyuldu , bir güç onları yere itti.Etraflarını ışık sarmıştı.Zifiri karanlıkta bile sadece ışık görünüyordu.Harry gözlerini açamadı gözlerini kamaştırıyordı. Patlamıştı ,  birden yağmur yağdığını hissetti.Işık azalıyordu.Herkes yavaş yavaş kalkmaya her zamanki gibi ne olduğunu soruyordu.Yağan yağmur yapış yapış , aynı zamanda insanı rahatlatan bir yağmurdu .Üzerine baktığında sırılsıklam olduğunu gördü, demekki uzun zamandır yağıyordu.
  Hemen kalktı ve Voldemort’un cesetine doğru koştu.Evet orda bir beden hala vardı.Ama yeşil derisi kırmızı gözleriyle Karanlık Lord’un ceseti değil , tüm saflığıyla Tom Riddle’ın ceseti duruyordu.
  Bu gariplik yalnız burada kalmadı.Etrafına baktığında şaşırdı.Onlar bu kadar kalabalık mıydı?Değillerdi.Arkadaşlarının ruhları ve bedenleri buluşmuştu.Nedenini anlamak da o kadar zor değildi.Anka kuşlarının hep bir ağızdan bağırmasıyla her şey açıklığına tam olarak anlatmıştı.Yağan yağmu değildi.Anka kuşlarının gözlerinden onlara doğru süzülen eşsiz göz yaşlarıydı.Nasıl yapmışlardı bilmiyordu , sanırım profesörler de bilmiyodu.Ama o eşsiz kuşlar mücize’yi yaratmışlardı.Bakanlık görevlileri durumu duyup gelmiş , neler olduğunu anlamaya çalışıyordu.

Birden Harry karnının acıdığını hissetti(bu acının sebebi Ron’un ona dirsek atmasıydı) ve gerçeğe döndü.Ginny , Hermione , Luna ve Neville gelmişlerdi.Ron 5. sınıfta giydiği balo elbisesini giymemiş , hoş siyah bir takım giymişti , turuncu saçları ve gülüşüyle aslında çok yakışıklı görünüyordu.Harry şimdiye kadar Ron’un bu kadar değişmiş olduğunu görmemişti.Acaba kendisi mi yeni farkına varıyordu..Bu onu çok yakışıklı gösteriyordu.Ama o hala kendini beğenmeyerek çığır açıyordu.
  Ginny mor uzun bir elbise giymişti. Turuncu saçlarını açmıştı , pembe dudakları ve yeşil gözleriyle gerçekten çok hoş görünüyordu.Biran onu bu kadar beğenmesini anlamıştı.Ginny’nin eski sevimli çocuk havası gitmiş , onu yerini hoş alımlı bi genç kız almıştı
  .Hermione kırmızılı ,siyahlı bir elbise giymişti.Görünüşe göre Ron Hermione’yi çok beğenmişti.Krum gibi biri kapmasından korktuğu her halinden belliydi , hemen Hermione’nin koluna girdi.Kulağına birkaçşey fısıldadı , herne söylediyse Hermione kızardı ve gülümsedi.
  Harry , Ginny’nin kulağına ‘’ Çok hoş görünüyorsun’’ diye fısıldadı.Ginny utangaç bir gülümsemeyle ‘’Sende çok yakışıklı görünüyorsun , sanırım seni boş bırakmamam gerek’’.’’Eğer hiç yalnız bırakmıycaksan ben de hep böyle gezerim..’’.Ginny ona döndü ve gülümsedi ‘’Harry !!’’.
  Neville her zamanki gibi gözüksede Luna galiba günün yıldızıydı.Harry ile Ron ne kadar çaktırmasalarda , çocuk gibi sevimli Luna’daki bu değişim onları şaşırtmıştı.Saçları dümdüz ve açıktı.Yeşil parlak bir elbise giymiş, ayağında ona uygun topuksuz yeşil bir babet vardı.Sallanan gümüş , sade yıldızlı bir küpe takmış.Ve hımhım kolyesini çıkarmıştı.
  Hogsmeade ziyafetinin dışında Dumbledore’nin bir süprizi daha vardır.Kapıya çıktıklarında onları bekleyen yüzlerce uçan araba vardı.Ginny .’’ Wow Harry bu çok güzel bu elbiseyle uçmak zorunda kalmamak yani’’.Harry’’ Bende uzun zamandan beri uçmuyordum.Uçmak iyi olur diye düşünmüştüm.’’.Hermione hemen arkadan ‘’Harry , şu halimizi görmüyor musun? Lütfen bencil olma!!’’ dedi. Harry mahcup olmuştu tam bir şey söyleyecekken Luna hem günün yıldızı oldu hemde Harry’yi kurtardı.
  Luna ,’’Acele etmesek kendimize bir araba bulamayacağız.’’ Diyerek bir arabaya atladı.Tabi herkes arkasından.Ginny,’’ Voldemort yok oldu , sevdiklerimiz hayatta.’’.Ron ‘’Evet , kazanmamıza üzülecek hale gelmiştim.’’. Harry ‘’ Bakıyorum Adı Anılmaması Gereken Kişi yerine Voldemort diyosunuz’’. Buna hepsi güldü. Luna’’Ee artık öldü’’.
  Şölen yerinin önünde arabalar durdu.Çiftler içeri girdiler.O kadar muhteşemdi ki kimse etrafı seyretmekten konuşmadı…

Umarım beğenmişsinizdir.. yorum yazarsanız sevinirimm.. Terleyen Gülümseyen
derhavril
Allen Iverson,Diana Taurasi, Cappie Pondexter,Rafael Nadal, Asafa Powell,Venüs Williams,Elvan Abeylegesse,Michael Phelps,Felipe Massa:Ferrari
UU Seherbazları
Sıcak Çikolata

Lonca Editörü

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #26 : Şubat 25, 2008, 16:27:32 »

devamını bekliyorum   Dil Çıkaran
çabucak yaz
   Hede Hödö Sarılan  XD

Karanlık tarafı, insanın kendine en yakın tarafıdır. Bu yüzden metal müzik, insana en yakın müziktir."

Fernando Riberio
cnnys-potters
Süt
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #27 : Şubat 25, 2008, 23:38:16 »

teşekkürler ama hiç yorum gelmiyo üzülüyorum bn nese yazarın saol..
Herne Peş
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Köpüklü Kapuçino

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #28 : Şubat 26, 2008, 14:41:36 »

teşekkürler ama hiç yorum gelmiyo üzülüyorum bn nese yazarın saol..

En iyi yazarlar bile ilk kitapları çıktığında hasılar rekoru kırmadı:P Hatırlıyorumda ben snape ve harry ile ilgili öyküye başladığımda yazdığımda sırf 2 kişivardı ilerleyince okuyuvular çoğalıyor devam et bence elbet okyucuların çoğalır  Terleyen

Hava serin
 Üşümüş bebek elleri gibi bir serinlik
   Avuçlarına alıp onu ısıtasın gelir...
cnnys-potters
Süt
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #29 : Şubat 26, 2008, 18:36:50 »

saol bende tahmin ediyorum aslında ama neyse yorumun için teşekkürler..Ayrıca herkesin yorumunu iyi kötü bekliyorum..
« Son Düzenleme: Şubat 27, 2008, 22:10:09 Gönderen: cnnys-potters » Logged
Sayfa: 1 [2] 3   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: