"Müdahale" kelimesine takılmıştım.. Müdahil ceza hukukunda katılan anlamına gelir, kargaşa varsa düzelteyim..
Adam gibi de konuşulduğunu düşünmüştüm.. Sizin dışınızda herkes düzgün cevap verdi, yöneticinin cevabı ne kadar hoş..
Üyelerinizin konuşmasına ve fikirlerini sunmasına izin verilen bir yer olduğunu düşünüyordum, şu ana kadar da öyleydi, "psikopata bağlarsam" banlenirim eminim, ama bu kadar Türkçe'nin düzgünlüğünü isteyen birinin Türkçesi çok şık gerçekten..
Kurallara o sırada aykırı davranmadığıma göre, bana bir şey söylenebileceğini sanmıyorum.. Geçerli kurallarla da yukarıda adam gibi konuşuldu "Arna Belorn"..
Evet canım

Bu insan yazar olduğu için her yerde türkçeyi düzgün kullanmaya kasmıyor. Ya da iki üç yazıyla kendini yazar ve türkçeyi düzgün kullanan bir şahıs olarak görüp, egsiztansiyalist modunda dolaşmıyor ortada. Bu böyle bir insan
Aynı zamanda, başlığını Türkçe bir sitede, Türkçe yazısında Türkçe yapmayanlara da artık vereceği saygı ya da sevgi yok

O yüzden daha fazla açıklama yapmasına gerek yok.
Ayrıca, Türkçe düzgünlüğü ile kafayı bozmuş falan değilim. Tek istediğim ' herkesin ' anlayabileceği durumlarla, ' herkesin ' okuyabileceği yazıların yazılması

herkes ingilizce bilse, burası ingilizce bir site olsa, tamamdır, istediğini yapabilirsin.
Eah, bir de yukarıda, senin tabirinle ' adam ' gibi cevaplar verilmesinin nedeni, bu konu hakkında o ' adam ' gibi olan insanların ilk kez cevap vermesi. Ben ise, kaç yıldır bu sorunla uğraşıyorum ve emin ol bana kalkıp ' adam değilsin ' diyen zibilerin sayısı, bu konuda, 20 yi geçmiştir

Bu sebeple ' adam ' olamıyorum zibidilerimize karşı.
Üzgünüm