Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Temmuz 26, 2008, 03:55:05  

Sayfa: 1 ... 29 30 31 [32] 33 34 35 ... 37   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Lily&Severus (Snape Ailesi) Sezon Finali GELDİİ!  (Okunma Sayısı 21938 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
snape
ALWAYS...
Has Türk Kahvesi

Snip-snap-snüp-snapeee!!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #465 : Nisan 19, 2008, 18:33:01 »

Bunlarda Karakterlerimiz  Sırıtan

İlk resimdeki Yakışıklı Lui

Bu da Maximillian

Kont Vasili

EDİT

maximillian'ın normal ve vampir hali

(göstermek/gizlemek için tıkla)

Şatoları

Verdiği yüzük

« Son Düzenleme: Nisan 19, 2008, 20:44:53 Gönderen: snape » Logged

Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Lily&Severus (Snape Ailesi) Sezon Finali GELDİİ!
« Eklendi: Temmuz 26, 2008, 03:55:05 »

mirabillis_92
C@RMiN@
Telve

...HaRRY~HeRMioNe...

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #466 : Nisan 19, 2008, 19:26:40 »

kont vasili çok korkunç yaa Şaşırmış

« Son Düzenleme: Nisan 19, 2008, 19:31:11 Gönderen: mirabillis_92 » Logged

XD SiRiuS+LiLY~JaMeS+ReMuS=ÇaPuLCuLaR XD
JuliaSirius
UU Seherbazları
Sert Espresso

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #467 : Nisan 19, 2008, 22:38:33 »

Edit= bin bilmem kaç kere tıklanmasının gerçek (daha doğrusu çoğunluk olarak) sebebi ziyaretçiler Dil Çıkaran
 esn nerde?jamesirius nerde?juliasirius nerde?sepet nerde?ninocuk nerde?,masalcı nerde?güll nerde?  Dudaklarını Mühürlemiş ohooo herkes topluca kaçıyomu ne?  Üzgün
kala kala bir sen bir de yasemin+daniel kaldı galiba  Üzgün
Heey ben buradayım Dil Çıkaran Okuduğumda tam anlamıyla yorum yapabilmek ve 30. bölümden başlayıp sonuna kadar okuyabilmek için 23 Nisandan sonrasını beklemem gerekiyor Üzgün Ve deee beni bekleyin yahu , bu ne hız ve uzunluk Acayip

Çok yakında görüşmek üzere Kahkaha Sarılan
JameSirius
shopacolic.
Sıcak Çikolata

Kuzucukların eylemleri devam edecek!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #468 : Nisan 19, 2008, 23:34:41 »

Ellerine sağlık Ekincim Gözlerini Deviren Alkış Çok güzel olmuş. Çok heyecanlı. Harry ne zaman normale dönecek ya <.< Hede Hödö Tüm hücre katsayımı tavana fırlatıyor ... Severus ve Remus gerçekten komiktiler Kahkaha De sancı anı tahmin ettiğin gibi çokta komik olmamış Gözlerini Deviren Fena değil.

Yeni karakter eklemen hoş olmuş. Özellikle şu Lui Gözlerini Deviren Neyse,  tekrar ellerine sağlık Alkış Alkış

Damla'nın Uno Cinneti XD !

yasemin+daniel07
Kakao

__My h€@Rt wilL gO oN__

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #469 : Nisan 19, 2008, 23:39:15 »

of resimler çook iyiymiş yha hehe
snape
ALWAYS...
Has Türk Kahvesi

Snip-snap-snüp-snapeee!!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #470 : Nisan 20, 2008, 00:16:35 »

Ellerine sağlık Ekincim Gözlerini Deviren Alkış Çok güzel olmuş. Çok heyecanlı. Harry ne zaman normale dönecek ya <.< Hede Hödö Tüm hücre katsayımı tavana fırlatıyor ... Severus ve Remus gerçekten komiktiler Kahkaha De sancı anı tahmin ettiğin gibi çokta komik olmamış Gözlerini Deviren Fena değil.

Yeni karakter eklemen hoş olmuş. Özellikle şu Lui Gözlerini Deviren Neyse,  tekrar ellerine sağlık Alkış Alkış

ehehe Sırıtan teşekkür ederim ceymisilius.
Ah heliycik (ayılana gazos bayılana lemon) inşallah ayılır Hede Hödö
ya şu sancı meselesini pek ciddiye almadım,aklıma gelmiyor öyle şeyler.Sonra cımak bendeniz ekin;
aksiyon,ihanet,ölüm,savaş gibi konularda ustayımdır Sırıtan
Maalesef espiri kabiliyetim 0.1 Kahkaha  Olsun ben yinede ben'im.
Tekrar tekrar teşekkürler ekselansları  Tapan 

Öpücük  Sarılan

of resimler çook iyiymiş yha hehe

Sırıtan teşekkürler yasmin (yasmin desem olurmu?)  Sarılan

Edit= bin bilmem kaç kere tıklanmasının gerçek (daha doğrusu çoğunluk olarak) sebebi ziyaretçiler Dil Çıkaran
 esn nerde?jamesirius nerde?juliasirius nerde?sepet nerde?ninocuk nerde?,masalcı nerde?güll nerde?  Dudaklarını Mühürlemiş ohooo herkes topluca kaçıyomu ne?  Üzgün
kala kala bir sen bir de yasemin+daniel kaldı galiba  Üzgün
Heey ben buradayım Dil Çıkaran Okuduğumda tam anlamıyla yorum yapabilmek ve 30. bölümden başlayıp sonuna kadar okuyabilmek için 23 Nisandan sonrasını beklemem gerekiyor Üzgün Ve deee beni bekleyin yahu , bu ne hız ve uzunluk Acayip

Çok yakında görüşmek üzere Kahkaha Sarılan

Tamam,tamam Kahkaha Biz seni bekliyoruz.   Sırıtan Zaten sınavlarımız var bu ay ve mayıs ayında (offf bıktım sınav derdinden) o yüzden bu aralar durulcak biraz  Kararsız

23 Nisandan sonra görüşmek üzere  Kahkaha  Sarılan
« Son Düzenleme: Nisan 20, 2008, 00:20:04 Gönderen: snape » Logged

snape
ALWAYS...
Has Türk Kahvesi

Snip-snap-snüp-snapeee!!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #471 : Nisan 20, 2008, 01:03:12 »

Pekala yeni resimler;

Bayılan Eileen'ın başında duran snape

Tobias ve Eileen kavga ederken;

Severus Spinners End'e giderken

Snape ailesi (Tobias-Eileen-severus)

NOT=> Bunlar Marissa abladan (bkz.Severus Snape Hayran Klubü)

Yüzünü göstermeye çekinen Harry Snape Kahkaha

Kurtadam tiplemesi

« Son Düzenleme: Nisan 29, 2008, 20:33:06 Gönderen: snape » Logged

Herne Peş
Köpüklü Kapuçino

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #472 : Nisan 21, 2008, 19:10:49 »

Aa yeni bölmü görmemişim yeni bölümde resimler de çok güzel ama maalesef resimlerin bir bölümü gözükmüyor Gözlerini Deviren

ruh nasıl bölünüyor ksımı özelikle güzeldi bence Dil Çıkaran bi yer daah çok hoştu ama bulamadım onu nedense Şaşırmış en yakın zamanda yeni bölmü görmek umuduyla teşekürler  Alkış

Hava serin
 Üşümüş bebek elleri gibi bir serinlik
   Avuçlarına alıp onu ısıtasın gelir...
snape
ALWAYS...
Has Türk Kahvesi

Snip-snap-snüp-snapeee!!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #473 : Nisan 21, 2008, 19:19:46 »

Aa yeni bölmü görmemişim yeni bölümde resimler de çok güzel ama maalesef resimlerin bir bölümü gözükmüyor Gözlerini Deviren

ruh nasıl bölünüyor ksımı özelikle güzeldi bence Dil Çıkaran bi yer daah çok hoştu ama bulamadım onu nedense Şaşırmış en yakın zamanda yeni bölmü görmek umuduyla teşekürler  Alkış

Sırıtan Çok teşekkür ederim ne diyceğimi bilemiyorum habire teşekkür etmekten başka söz gelmiyor aklıma  (ööeeh bana  Hede Hödö )
Resimlerin gözükmemesine üzüldüm  Kararsız ama siv'in hayran klubünden bakabilirsin oradaki son resimlerin hikayeyle olan alakasından anlarsın  Göz Kırpan
Tekrardan Saol.  Sarılan Yeni bölüm hızzzzla gelir inşallah  Sırıtan 

holy_solemn
Twilight
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #474 : Nisan 21, 2008, 21:44:17 »

Ooooo Kahkaha Bu bölüm ne güzeldi böyle Alkış Eline sağlık Snape'cim Aww Yeni karakterler eklemen, daha doğrusu varlıklarından haberdar olduğumuz bu vampirlerin konuya iyice dahil olması çok hoş olmuş. Meğer durum hiç de göründüğü gibi değilmiş. Yaşlı vampirin yaptığı fedakarlık çok  büyüktü çünkü Maximillian'ın yaşaması gerek. Vampirlere çok iyi önderlik ediyor ayrıca biraz saygı da duydum Dil Çıkaran Voldemort gibi değil Dil Çıkaran Lui'nin korkusuzluğunu -daha doğrusu yendiği korkusunu- da çok iyi anlatmışsın. Bu Vampirlerin artık tamamiyle İyiler tarafına katıldığı anlamına mı geliyor şimdi Ne? Onları daha çok görecğiz değil mi Gözlerini Deviren

Lily'nin sancısının başlama kısmını gayet iyi bağlamışsın Dil Çıkaran Dediğin gibi değildi yani merak etme Kahkaha O kadar stres ve şoktan sonra normal yani Dil Çıkaran Ama hastanede Tonks ve Lupin ile karşılaştıklarında yok artık dedik tabi Sırıtan  Bu çocukların kaderi bir midir nedir Hede Hödö Sırıtan Aslında bu olaylara bakınca onlardan iyi bir kehanet malzemesi olur gibi gözüküyor Dil Çıkaran Neyse doğum sonrasını sabırsızlıkla bekliyorum Gözlerini Deviren

Üçlümüzün tartışması uzun zamandır beklediğim bir şeydi Gözlerini Deviren Ama daha büyük olacak gibi duruyordu Dil Çıkaran Neyse kapatabildiler konuyu da Harry böyle gittikçe yeniden açılması kaçınılmaz Hede Hödö Hermione bizden iğreniyor dedi, tepkisizliğe bak Dil Çıkaran <.< Neyse Gözlerini Deviren İçinde bir an bir şeyler kıpırdanabildi ya bu da bir şeydir Dil Çıkaran  Hala umut var galiba Gözlerini Deviren Dil Çıkaran Ama canının acıma kısmını pek anlamadım Dil Çıkaran İçindeki hortkuluktan dolayımı öyle oldu Şaşırmış

Yeniden eline sağlık canım Alkış Çok güzeldi Aww Resimleri göremediğime üzüldüm bir tek Üzgün Olsun ama Dil Çıkaran Sarılan 
« Son Düzenleme: Nisan 21, 2008, 21:44:53 Gönderen: holy_solemn » Logged

snape
ALWAYS...
Has Türk Kahvesi

Snip-snap-snüp-snapeee!!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #475 : Nisan 22, 2008, 19:54:37 »

Kahkaha evet onlarla sık sık olmasada karşılaşacağız.Kesinlikle iyilerin tarafındalar Kahkaha
Dın dını dını dınnn! bakalım Rufus ne diycek? Kahkaha

canını acıttım çünkü canım istedi Hede Hödö şaka şaka Kahkaha
cevabı zaten vermişsin. Gülümseyen Yeah! horkutluktan dolayı oldu çünkü içindeki kötü ruh ortaya çıkıp onu sarıp sarmaladı.
Eh, kendisini kontrol edebilmekte elinde aslında.Neysem çok konuştum yine  Hede Hödö  Gözlerini Deviren
ya resimler gözükmüyki? Yoksa hepsi çok gzl resimler ben beğendim yani tam benim karakterler  Kahkaha
Üzüldüm şindi Kararsız  ama internet cafeye gittiğimde banada gözükmedi nedense  Kararsız

Neyse ben müsait bir zamanda linklerini veririm  Göz Kırpan
Holy ablacım çok teşekkürler.  Sarılan Sizleri sevindirebiliyorsam ne mutlu baa   Kahkaha  Sarılan
« Son Düzenleme: Nisan 22, 2008, 19:57:27 Gönderen: snape » Logged

mirabillis_92
C@RMiN@
Telve

...HaRRY~HeRMioNe...

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #476 : Nisan 22, 2008, 20:24:31 »

çok güzeller Kahkaha snape ailesine bayıldım Kahkaha ama tobias çok çirkindi Dil Çıkaran ööğğğk Kahkaha

XD SiRiuS+LiLY~JaMeS+ReMuS=ÇaPuLCuLaR XD
snape
ALWAYS...
Has Türk Kahvesi

Snip-snap-snüp-snapeee!!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #477 : Nisan 22, 2008, 20:29:22 »

çok güzeller Kahkaha snape ailesine bayıldım Kahkaha ama tobias çok çirkindi Dil Çıkaran ööğğğk Kahkaha
Kahkaha saol.
ben tobiasın yakışıklı olmasını beklemiodum zaten Hede Hödö
Ah eilenn ne buldun sanki onda   Kahkaha

snape
ALWAYS...
Has Türk Kahvesi

Snip-snap-snüp-snapeee!!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #478 : Nisan 25, 2008, 16:02:58 »

Haftanın haberi   Hede Hödö

Arkadaşlar bilginiz olsun diye söylüyorum bu hafta yazamayacağım malesef.  Üzgün
Çok meşgulüm sınavlar felan başımıza bela oldu.  Kararsız

Nitekim psikoloji hocası bugünkü sınavı kabul etmeyip iptal ettirince büsbütün tepem attı.  Kızgın  Bir de münazaralar var ohoooo  <.<
neyse beni anladınız siz.  Kahkaha

DİP NOT== Öldüm mü kaldım mı merak etmeyin diye söyledim  Hede Hödö
« Son Düzenleme: Nisan 25, 2008, 16:03:34 Gönderen: snape » Logged

holy_solemn
Twilight
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #479 : Nisan 25, 2008, 17:03:08 »

İyi yapmışsın habaer vermekle canım Aww Tamam o zaman sana kolay gelsin ve bol şans Aww Sarılan

Sayfa: 1 ... 29 30 31 [32] 33 34 35 ... 37   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: