|
|
|
|
|
mirabillis_92
|
 |
« Yanıtla #496 : Mayıs 05, 2008, 16:16:34 » |
|
çok güzel olmuş ellerine sağlık snape  azkabandaki savaş bölümüne sözüm yok o da ayrı bir harika  yeni bölüm haftaya mı?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
snape
|
 |
« Yanıtla #497 : Mayıs 05, 2008, 16:41:16 » |
|
teşekkürler canım  valla kesin konuşmayayım ne zaman bilmem,fazla gecikmez ama
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 05, 2008, 17:41:40 Gönderen: snape »
|
|
|
|
|
|
mirabillis_92
|
 |
« Yanıtla #498 : Mayıs 06, 2008, 16:19:32 » |
|
iyi iyi  gecikmeyeceğini öğrendim ya  olsun 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
snape
|
 |
« Yanıtla #499 : Mayıs 14, 2008, 16:22:13 » |
|
Gördüğüm kadarıyla okuyucu sayısı azalıyor ama önemi yok.  Ziyaretçiler için devam edeceğim  Bilginiz olsun diye söylüyorum sezon finaline az kaldı (belki 3 ya da 2 bölüm sonra olcak)  Sezon finali demek aynı zamanda 6. kitabımın sonu demek oluyor.  Sonra, isteyenler için 7. kitaba başlayacağım ama o da pek sürmeyecek.Savaşa çok yaklaştık.  Şimdiye kadar yapılan mantık hatalarımın cevabı bulunacak (-ki başta size öyle gelselerde mantık hatası değiller aslında) neyse..  Bu hafta sonu yeni bölümü atmaya çalışacağım.Bu aralar bayağı yoğunum.. Esenlikler~
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
snape
|
 |
« Yanıtla #501 : Mayıs 14, 2008, 16:28:24 » |
|
O konuda şüphem yok mirabillis_92 cim  Üzgünüm ama artık final yapsam iyi olur.Herkes sıkıldı diye final yapmıyorum zaten, zamanı gelmişti yani ondan  Eh..fazla bişi demeye gerek yok sanırsam artık masal bitmek üzere..  Bakalım sonunu nasıl bulcaksınız 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 14, 2008, 16:28:58 Gönderen: snape »
|
|
|
|
|
|
Fides
|
 |
« Yanıtla #502 : Mayıs 14, 2008, 22:39:06 » |
|
O isteyenlerden biri de benim sanırım  Tabi ki devam emeni istiyorum tatlım. Ama sen bilirsin  Neyse yeni bölümün yakında! geleceğine çok sevindim ve ayrıca yedinci kitaba geçeceğimize de  Savaş artıııık  Ve harry'nin içindeki şeyle olan durumunu da merakla bekliyorum  neyse kolay gelsin 
|
|
|
|
|
|
 Imagine Imagine there's no Heaven It's easy if you try No hell below us Above us only sky * Imagine all the people Living for today Imagine there's no countries It isn't hard to do Nothing to kill or die for And no religion too * Imagine all the people Living life in peace You may say that I'm a dreamer But I'm not the only one I hope someday you'll join us And the world will be as one  Twilight 
|
|
|
|
|
ninocuk
Süt
|
 |
« Yanıtla #504 : Mayıs 19, 2008, 18:16:43 » |
|
inşallah
|
|
|
|
|
|
Kırık kalpler kırık kemiklerden daha çok can acıtır!...
|
|
|
|
snape
|
 |
« Yanıtla #505 : Mayıs 21, 2008, 15:22:15 » |
|
O isteyenlerden biri de benim sanırım  Tabi ki devam emeni istiyorum tatlım. Ama sen bilirsin  Neyse yeni bölümün yakında! geleceğine çok sevindim ve ayrıca yedinci kitaba geçeceğimize de  Savaş artıııık  Ve harry'nin içindeki şeyle olan durumunu da merakla bekliyorum  neyse kolay gelsin  umarım herşey güzel olur  mutlu sonla bitir o zaman ok?  sevenler ayrılmasın....james ölsün  ........voldi ölsün.....bişi diycem lily-snape ve tonks-lupinin bebekleri ne oldu ya  ......neyse yeni bölümde anlarız hepsini inşallah
arkadaşlar teşekkür ederim ama....  kötü bir haberim var en iyisi spoi içinde vereyim  Şincik ben tülün ötesinde adlı bölümü yazmıştım yazmasına ama maalesef bizim bilgisayara format atılmış  (  ) Yani inanın bende sizin kadar üzgünüm.Üzgünüm çünkü asıl sorun format değil.Ben yine yazarım Wordde nasılsa.Asıl sorunn okullar kapanana kadar bilgisayarı kendime yasaklamak zorunda oluşum. Mecburum,derslerimi etkiliyor.. Umarım yakında görüşürüz. ~Esenlikler..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fides
|
 |
« Yanıtla #506 : Mayıs 21, 2008, 17:47:27 » |
|
Bir an bölüm geldi diye mutlu olmuştrum bende  Olsun canım yahu , napalım  Kesinlikle o verdiğin sözü bozma ve okul kapanana dek bekle emi  Görüşürüz canım  İyi çalışmalar çok  Umarım eski bölümü nasıl yazdığını hatırlıyorsundur
|
|
|
|
|
|
 Imagine Imagine there's no Heaven It's easy if you try No hell below us Above us only sky * Imagine all the people Living for today Imagine there's no countries It isn't hard to do Nothing to kill or die for And no religion too * Imagine all the people Living life in peace You may say that I'm a dreamer But I'm not the only one I hope someday you'll join us And the world will be as one  Twilight 
|
|
|
|
mirabillis_92
|
 |
« Yanıtla #507 : Mayıs 22, 2008, 15:16:22 » |
|
hoppaaa  hsstir be şimdi biz seni 6 hazirana kadar beklicez mi yuuhh  kendime hakim olamıyorum kusura bakma ama ben yane....kaldım ööle  _________________________________________________________ şaka bi yana ben beklerim no problem ama.....en önemlisi senin dersler tabii  off..uzun lafın kısası sen bana bakma ben arada bööle saçmalarım 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 22, 2008, 15:18:09 Gönderen: mirabillis_92 »
|
|
|
|
|
|
snape
|
 |
« Yanıtla #508 : Haziran 04, 2008, 16:14:12 » |
|
33.Bölüm sırlar ve yalanlar II.Kısım daki mantık hatası düzeltildi düzeltilmeden önce böyleydi; Babaya karşımı geliyorsun severus? Bunun bedeli ne biliyor musun? Umrumda değil.Annemi bırakmazsan asamdan çıkacakları tahmin edemezsin! Henüz 17'inde değilsin ve daha okuldan mezun olmadığını biliyorum.Şimdi bırak onu ve baban seninle ilgilenebilsin.Haydi..Yoksa sende anneciğine yapacaklarımı tahmin edemezsin.Eileen'in saçlarını sertçe çekiştirdi. ''Hıh,yanlış biliyorsun baba.Artık sana gerçeği söylesek iyi olur.Annem büyücü ailelerin soyundan geliyor,Prens ailesinden.Sana söylemedi çünkü seni sevdi,her zaman.Ben de normal bir çocuk değilim doğal olarak.Bir melezim.Bu evi ve seni terk etmedik, çünkü annem seni gerçekten seviyor baba.Sende bunu anlayamıycak kadar kıtsın.Başka bir sebepse benim burda ömrüm boyunca unutamayacağım kadar harika-arkadaşlarım var.B-bu evde büyü yapmam yasak falan değil.Şimdi annemi bırak dedim sana! Senden nefret ediyorum!Senin gibi iğrenç,ayyaş bir babam olduğu için senden nefret ediyorum! ONU BIRAK! -ki tobias,severus'un bir büyücü olduğunu bilmiyordu ki  ah,aptal kafam.Yine de hikayenin gidişatı bozulmadı merak etmeyin  yeniden yapılan düzenlemeyi görmek için lütfen sırlar ve yalanlar II. Kısım'a bakınız. (33. Bölüm) NOT= Bir dahaki sefere mantık hatası görürseniz LÜTFEN uyarınız. Müjdeli haber,sınavlarım bitti ve şu çok yakında dediğim TÜLÜN ÖTESİNDE adlı bölüm ufukta ~Esenlikler
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Haziran 04, 2008, 16:15:36 Gönderen: snape »
|
|
|
|
|
|
mirabillis_92