NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Ekincim bir kere haber vermeden gittiğim için üzgünüm

ahhh ahhh beni merak etmişsinnn canım yaaa

ben hiç senin hikayeni kaçırır mıyım hıııı ama malum nedenler işte Buketin'in ve Esra'nın açıkladığı gibi....
Neyseee beni geçelim veee esas mevzuya geleliiiim . Canım bak bakiiim sen! Bu güzelim hikayeyi bitirmeyi mi düşünüyorsun sen hıııı , hem de benim dönememi bile beklemeden....
cık cık cıkkkkk diyorum sana Snape'cim holy'ni hiç mi düşünmezsin bu hikayeyi ne kadar seviyor diye . Ve diğerlerini! bak şimdi sana yazıyorum hikayeyi takip edenlerin listesini...
BEN, Raziel, JuliaSirius [ ki kızımız james'çi olmasına rağmen okuyor bak

] JameSirius, esn, ninocuk, Elfendise GILREAN ve daha bir sürü kişi var [ ki ben düzenlileri yazdım ] Bazılarımız sınavları var, bayram, tatil derken giremiyor sadece ve şimdi
Az mıyız şimdi canım ? bak ne kadar seviyoruz , Dilşat senden esinlendiğini söylüyor eh ben kalbimden geçen Sanpe hikayesini okuyorum diye seviniyorum , James seven bile severek okuyor ... O zaman bu gayet güzel ve sevilen bir hikaye demek değil midir? Bırakma lütfen olur mu ? Eğer derslerime engel oluyor vaktimi çok alıyor yazmak istemiyorum diyorsan ona bir şey diyemem tabi ki hatta yazma ders çalış canım derim biliyorsun ya dda eğert nil'in de hep bahsettiği gibi işlham perilerin sorun çıkarıyorsa bekleriz deriz bunu da bil tamam mı ? Özel mesajla neden yollamak istiyorsun ki bnurada yazmayacaksın? Bana sorarsan eğer canım ben de HERKES gibi bitirmeni istemiyorum, açıklamanıu dört gözle bekliyorum ve eğer olabilirse yeni bölümümüzü de

seni çoook seviiiim

buradan da belirtmeden geçemeyeceğim Dilşat ile hikayenin ilk takipçilerinden olduğumuz için kırmazsın inşallah bizi
not: hikayemize dönerseeeekkkk, bu voldemort'un potranus yapamamasına çok güldüm :d doğru yaadamın bir mutlu anısı bile yok ki

Aslında bir ruh emici ordusunu onun üstüne salsak işini bitirebiliriz yav

bunu daha önce neden düşünememişler

James'e her zamanki gibi sinir! ldum yine[ bana bak dört göz!!! [ bu arada ben de bir dört gözüm o ayrı

] neyse bana baaaak ! hop baksana beee , hıh şimdi eğer Snape ,lily görmüyor diye bir daha bir yaklaş sennnn bittin var ya büyü müyü hak getire kimse alamaz elimden seni , muggle usulü öldürüveririm hııııı

] lütfen bu notuJames'e iletiver Ekin

eline sağlık canım güzeldi çok ama sen süper de yazıyorsun ve ben o bölümleri istiyorum yok savaş mavaş?
not 2:

hiii ne kadar yazmışım yine

elimde değildi ama ben napayım