Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ekim 07, 2008, 22:24:59  

Sayfa: 1 2 [3] 4 5 6 ... 40   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Lily&Severus (Snape Ailesi) 7.Kitap(2.Sezon) Bölüm 3: VEDA / I. Kısım /  (Okunma Sayısı 25326 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
snape
~Sensiz Hogwarts Olmaz~
Has Türk Kahvesi

Daima Severus...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #30 : Kasım 04, 2007, 16:13:16 »

Efenim biz teşekkür ederiz böyle güzel bir hikaye için .. Alkış Alkış Bende kendi adıma cevap verecek olursam kötücül hareketleri falan olsada snape'i kitabın en başından beri hep sevdim  Gözlerini Deviren Gözlerini Deviren .. Hatta bir sürü laf aldım anti-snape'çilerden ''Snape sevilir mi?'' ''Yahu adam kötü Harry'e eziyet çektiriyor ne yapıyorsun sen'' gibi .. Son soruya yazdığın cevapla da ileriki bölümlerde ortamın iyice kızışacağınıda anlamış bulunuyoruz  Dil Çıkaran .. Yanıtlar için teşekkürler ..  Sarılan
eet aynen öyle bayagı bı olay olacak ama bu hemn sonrakı bolumlerde deil tabı bıraz zamn gececek sonra Hogwarstta 2.dönemlerıde bıtınce ben 7.kıtabı anlatacagım sızlere Göz Kırpan asıl ben tesekkur ederım Gülümseyen

Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Lily&Severus (Snape Ailesi) 7.Kitap(2.Sezon) Bölüm 3: VEDA / I. Kısım /
« Eklendi: Ekim 07, 2008, 22:24:59 »

Fides
Larien
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Give peace a chance

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #31 : Kasım 05, 2007, 15:57:50 »

Alkış Alkış Alkış Sarılan  snape çok güzeldiiiii!!! epeydir  bakamamıştım da ikisini birden okuyunca yeni bölümlerin ehe çok sevindim napalım sen istedğin zaman yayınla yeter ki böle uzun olsun(hani istediğin zaman deken yine makul olsun tabi Sırıtan ) neyyyyse  efenim snape-lily kısmı içinde ayrıca teşekkür Gülümseyen devammmm ( lupin ne zaman bu kadar dellendi? Şaşırmış  Kahkaha  ) malfoy a üzülüyorum yaaa   efendim röportajımıza başlayalım hemen seni soru yağmuruna tutacağımmm  Sırıtan
1. sevgili trio muz malfoy ile yakınlaşacak mı ?
2.geçmişlere daha çok dönece misin? yani lily nin nasıl snape i tercih ettiğini veeee jamesin delirdiğini iyice görmek isteriz  Kahkaha (ben de snape e 3. kitaptan sonra alıştım  hatta sanırım 1. kitabın sonunda onun harry nin ölmesini önlemeye çalıştığını öğrendiğimden beri seviyordum am7. d tam olarak her şeyi anlayınca keşke dedim james yerine snape olsaymış...)
3.snape şuan bizden biri olduğuna göre yani ölmediklerine göre srius nasıl 13 yıl azkaban da yattı boşuna?
4.bir de srius nasıl sanpe ile arkadaş olduuuu?(bunu lütfen anlat!)

eeee devamı daha sonra gelecektir....    cevabını bekiyoruz  Kahkaha

Imagine 

Imagine there's no Heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky
*
Imagine all the people
Living for today
Imagine there's no countries
It isn't hard to do
Nothing to kill or die for
And no religion too
*
Imagine all the people
Living life in peace
You may say that I'm a dreamer
But I'm not the only one
I hope someday you'll join us
And the world will be as one

Twilight
Âşık
JameSirius
Ice Queen
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #32 : Kasım 05, 2007, 16:12:38 »

Alkış Alkış Alkış Sarılan  snape çok güzeldiiiii!!! epeydir  bakamamıştım da ikisini birden okuyunca yeni bölümlerin ehe çok sevindim napalım sen istedğin zaman yayınla yeter ki böle uzun olsun(hani istediğin zaman deken yine makul olsun tabi Sırıtan ) neyyyyse  efenim snape-lily kısmı içinde ayrıca teşekkür Gülümseyen devammmm ( lupin ne zaman bu kadar dellendi? Şaşırmış  Kahkaha  ) malfoy a üzülüyorum yaaa   efendim röportajımıza başlayalım hemen seni soru yağmuruna tutacağımmm  Sırıtan
2.geçmişlere daha çok dönece misin? yani lily nin nasıl snape i tercih ettiğini veeee jamesin delirdiğini iyice görmek isteriz  Kahkaha (ben de snape e 3. kitaptan sonra alıştım  hatta sanırım 1. kitabın sonunda onun harry nin ölmesini önlemeye çalıştığını öğrendiğimden beri seviyordum am7. d tam olarak her şeyi anlayınca keşke dedim james yerine snape olsaymış...)
3.snape şuan bizden biri olduğuna göre yani ölmediklerine göre srius nasıl 13 yıl azkaban da yattı boşuna?

Yaa holy_solemn seninle kafalr bu kadar mı uyuşur .. Bencede keşke lily&severus olsa diye düşünüyorum  Gözlerini Deviren Gözlerini Deviren .. Özellikle de kitabı okuduktan 1-2 hafta bu düşünceden çıkamadım .. Ama James&Lily de çok yakışıyor .. Ve bende bu aralar James&Lily ağır basıyor ..Yinede Severus konusunda Bu hikaye bu konuda beni rahatlatan şeylerden bir tanesi .. Çok güzel sorular tebrik ederim cnm  Alkış Sarılan
Fides
Larien
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Give peace a chance

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #33 : Kasım 05, 2007, 18:20:58 »

Kahkaha ehe teşekkür ederim jamesrius  Kahkaha   bende aslında arada gidip geliyorum ama kararsızım  Kararsız  neyse canım kitapta james var hayalimizdekinde de snape devam ediyor  Hede Hödö  ( şekil-a sevgili snape in hikayesi )    saollll daha ben ne sorular sorarım snape de  bıkmadan cevaplarsa... Sırıtan

Imagine 

It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky
*
Imagine all the people
Living for today
It isn't hard to do
And no religion too
*
Imagine all the people
Living life in peace
But I'm not the only one

Twilight
Âşık
snape
~Sensiz Hogwarts Olmaz~
Has Türk Kahvesi

Daima Severus...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #34 : Kasım 10, 2007, 00:07:13 »

Alkış Alkış Alkış Sarılan  snape çok güzeldiiiii!!! epeydir  bakamamıştım da ikisini birden okuyunca yeni bölümlerin ehe çok sevindim napalım sen istedğin zaman yayınla yeter ki böle uzun olsun(hani istediğin zaman deken yine makul olsun tabi Sırıtan ) neyyyyse  efenim snape-lily kısmı içinde ayrıca teşekkür Gülümseyen devammmm ( lupin ne zaman bu kadar dellendi? Şaşırmış  Kahkaha  ) malfoy a üzülüyorum yaaa   efendim röportajımıza başlayalım hemen seni soru yağmuruna tutacağımmm  Sırıtan

harıka sorular!
1.Malfoy kesınlıkle yardım isteyecek trıodan Göz Kırpan
2.Gecmişlere dönmeye calısacagım özellıkle petunıa için Gülümseyen
3.hmm gzl soru, harry babasının zihnine gırdıgınde peter'ı sır tutucu yaptıklarını goruyoruz kı voldemort pter sayesınde evi buldu.Sirius ta onun sır tutucu  oldugunu bıldıgıne gore haın peter 'ın pesınden kosar peter da kıtaptakı gıbı 12 muggle bırden yokedıp toz olur.Pter bır parmagını bırakıp kactıgında sırıus coktan yakalanmıstır... Yanı burada deişen bişi yok kıtaptakı gıbı.suclunun sırıus oldugunu sandılar ve azkabana tıktılar.
4. buda gzl soruuu Gülümseyen james potter dostlarını cekıp gıtmeden önce snape'e bayagı ezıyet  edılıyordu. Lıly onun yanındaydı .Cok sonradan lıly ve snape cıkmaya baslas,dıklarında sırıus ve lupın snape'ten yaptıkları için özür dilerler.Zaten lily james'i deil  sırıus ve lupınle arkadas olmayı sevıyordu .Onlar Evlendıklerınde Lupin ve Sirius artık Snape ailesinin dostlarıydı. Ama james gıtmeseydı olaylar deişebilirdi.

NOT BIKmadan cevaplrım gercekten gzl sorulardı tebrık

JameSirius
Ice Queen
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #35 : Kasım 10, 2007, 01:20:33 »

snapecim .. küçük bir soru  Terleyen Terleyen .. seni sıkmak istemiyorum ama yazılıların bitti mi Ne? (gerçi bitse yüklersin büyük ihtimal,hatta ben dedim tamam snape çevrimiçiyse yüklemiştir Terleyen ) Sabırsız birinin bu sorusuna kızmazsın umarım ..  Terleyen Aww
snape
~Sensiz Hogwarts Olmaz~
Has Türk Kahvesi

Daima Severus...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #36 : Kasım 09, 2007, 21:55:49 »

snapecim .. küçük bir soru  Terleyen Terleyen .. seni sıkmak istemiyorum ama yazılıların bitti mi Ne? (gerçi bitse yüklersin büyük ihtimal,hatta ben dedim tamam snape çevrimiçiyse yüklemiştir Terleyen ) Sabırsız birinin bu sorusuna kızmazsın umarım ..  Terleyen Aww
yok ya ne kızcam canım benım Gülümseyen
sadece benım sorunum bır bılgısayarımın olmaması buna ragmen atmaya calısıorm.
babam yurtdısına cıkacak zaten 1 hafta boyunca atamaya bılırım bugun atacagım beklemenız gerek.  Aww

EDIT== elimden gelenı bu k.bakmayınv :(v az önce defterıme bakarak hızlıca yazdım. Sırıtan bılıorm kısa ama elimden gelenı bu.Bu arada soru sormayı eksık etmeyın  Göz Kırpan

Bölüm 11
Uzun bır sure Lupin, James’e kötü bakıslar atmak dısında hiç konusmadı. Hava kararmıstı.Dolunay  bulutların arkasında gızlenıyordu.Meydana cıktıgında lupin coktan kurtadam olacaktı.Hevesle pencereye yaklastı,çakılı tahtalar arasından dolunayın cıkısına baktı ve ‘’zaman geldi’’ dedi. James ecel teri döküyordu adeta. Umutsuzca cırpınarak onu ikna etmeye calısmıstı butungun.Neden sonra asasını cagırmak geldı aklına? ‘’Accio  asa ! Accio asa!’’  Sessiz bır sekılde cagırırken avucları kendısından haylı uzaktakı asaya cevrılıydı. Kaşları konsantre ile catıktı. Lupin’in tüyleri cıkmaya,pejmurde takımı yırtılmaya ve köpek dişleri uzamaya baslamıstı. James bır anlık korkuyla ‘’Accio Asa!!’’ diye cıldırırcasına bagırdı. Asa eline uctugunda şaşkınlıkla kendısını saran iplerden kurtardı ve anında bacakları ince ama güçlü görünen, son derece tehlikeli boynuzları olan ela gözlü bir catal boynuzlu bır geyiğe dönüştü. Kurtadam kendine gelip uludu. Geyiğin üstüne atladı. Ama geyikte erken davranmıstı.Ön ayaklarını kaldırıp kurtadamın göğsüne bır darbe indirerek duvara yapıstırdı. Tahtalar gıcırdadıgında kurtadam geyiğin o güzel boynuna hırlıyordu.Kurtbogan iksirini içmediği için hayli vahşi görünüyordu.James onu cocuklugunda bıle boyle saldırgan görmemişti.Kurtadam geyiğin yaptığı baskıya aldırmadan cebelleşirken bir pence savurdu.Geyik bu ani tepkiyle tökezleyip dengesini yıtırdı.Ama çevik davranıp kalktı.Şimdi arkadasını durdurmak için cifte atıyordu.Bir süre Kurtadamı kontrol altında tuttu.Isırılmak istemıyordu. Kurtadan acıdan ve pence savurmanın yorgunlugundan köseye büzüştü. Vücudunda darbenın izleri vardı. Sonra isyen edercesine dolunaya karsı uludu. Zavallı geyikte az zarar görmemişti.Sabaha kadar onun basında beklemek zorundaydı.Eger normale dönüşmeye kalkısırsa 2 sn. de parcalanırdı ki onu digerlerınden koruyabılmek içinde baglamak ta  imkansızdı.GEcenın ilerleyen saatlerınde acılı bogusmalar oldu. Sonunda havanın rengi acılmaya, dolunayın parıltısı kaybolmaya basladıgında Lupin eskı halıne dönmüştü .Gögsü hızla inip kalkarken yaraları kötü görünüyordu.James, yaralı lupin’i kontrol için eğildi ama lupin elinin tersiyle james’i   iterek  ‘’Beni yalnız bırak’’ dedi. Üzgün ve solgun görünüyordu. James elini lupin’in omzundan çekerek ayaga kalktı.Gözlüğünü düzelterek pişmanlıkla ‘’özür dilerim’’ dedi. Lupin kurtbogan iksirini içmediği için onu zor idare etmisti.Sirius olsaydı bu kadar zorlanmazdı sanırım. Neyseki geceyi birkaç derin kesik ve çürüklerle atlatabılmıstı.Bacagı sakattı. ‘’Bu gece yine  yanında olmamı istermisin?’’ ‘’Hayır. Kurtbogan iksirini içip kendimi zincire vurmayı bılıyorum James. Beni yalnız bırak’’ James üzgün üzgün derin bır nefes aldı.Topallayarak Bagıran barakanın tünellerinden cıktıgında şamarcı söğüt’ün önündeydi. Hogwarst tüm heybetıyle karsısındaydı. Gözleri buğulandı.  ‘’Evim…’’
« Son Düzenleme: Ocak 21, 2008, 22:35:57 Gönderen: snape » Logged

JameSirius
Ice Queen
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #37 : Kasım 09, 2007, 23:06:59 »

babam yurtdısına cıkacak zaten 1 hafta boyunca atamaya bılırım bugun atacagım beklemenız gerek.  Aww

EDIT== elimden gelenı bu k.bakmayınv :(v az önce defterıme bakarak hızlıca yazdım. Sırıtan bılıorm kısa ama elimden gelenı bu.Bu arada soru sormayı eksık etmeyın  Göz Kırpan

Uzun bır sure Lupin, James’e kötü bakıslar atmak dısında hiç konusmadı. Hava kararmıstı.Dolunay  bulutların arkasında gızlenıyordu.Meydana cıktıgında lupin coktan kurtadam olacaktı.Hevesle pencereye yaklastı,çakılı tahtalar arasından dolunayın cıkısına baktı ve ‘’zaman geldi’’ dedi. James ecel teri döküyordu adeta. Umutsuzca cırpınarak onu ikna etmeye calısmıstı butungun.Neden sonra asasını cagırmak geldı aklına? ‘’Accio  asa ! Accio asa!’’  Sessiz bır sekılde cagırırken avucları kendısından haylı uzaktakı asaya cevrılıydı. Kaşları konsantre ile catıktı. Lupin’in tüyleri cıkmaya,pejmurde takımı yırtılmaya ve köpek dişleri uzamaya baslamıstı. James bır anlık korkuyla ‘’Accio Asa!!’’ diye cıldırırcasına bagırdı. Asa eline uctugunda şaşkınlıkla kendısını saran iplerden kurtardı ve anında bacakları ince ama güçlü görünen, son derece tehlikeli boynuzları olan ela gözlü bir catal boynuzlu bır geyiğe dönüştü. Kurtadam kendine gelip uludu. Geyiğin üstüne atladı. Ama geyikte erken davranmıstı.Ön ayaklarını kaldırıp kurtadamın göğsüne bır darbe indirerek duvara yapıstırdı. Tahtalar gıcırdadıgında kurtadam geyiğin o güzel boynuna hırlıyordu.Kurtbogan iksirini içmediği için hayli vahşi görünüyordu.James onu cocuklugunda bıle boyle saldırgan görmemişti.Kurtadam geyiğin yaptığı baskıya aldırmadan cebelleşirken bir pence savurdu.Geyik bu ani tepkiyle tökezleyip dengesini yıtırdı.Ama çevik davranıp kalktı.Şimdi arkadasını durdurmak için cifte atıyordu.Bir süre Kurtadamı kontrol altında tuttu.Isırılmak istemıyordu. Kurtadan acıdan ve pence savurmanın yorgunlugundan köseye büzüştü. Vücudunda darbenın izleri vardı. Sonra isyen edercesine dolunaya karsı uludu. Zavallı geyikte az zarar görmemişti.Sabaha kadar onun basında beklemek zorundaydı.Eger normale dönüşmeye kalkısırsa 2 sn. de parcalanırdı ki onu digerlerınden koruyabılmek içinde baglamak ta  imkansızdı.GEcenın ilerleyen saatlerınde acılı bogusmalar oldu. Sonunda havanın rengi acılmaya, dolunayın parıltısı kaybolmaya basladıgında Lupin eskı halıne dönmüştü .Gögsü hızla inip kalkarken yaraları kötü görünüyordu.James, yaralı lupin’i kontrol için eğildi ama lupin elinin tersiyle james’i   iterek  ‘’Beni yalnız bırak’’ dedi. Üzgün ve solgun görünüyordu. James elini lupin’in omzundan çekerek ayaga kalktı.Gözlüğünü düzelterek pişmanlıkla ‘’özür dilerim’’ dedi. Lupin kurtbogan iksirini içmediği için onu zor idare etmisti.Sirius olsaydı bu kadar zorlanmazdı sanırım. Neyseki geceyi birkaç derin kesik ve çürüklerle atlatabılmıstı.Bacagı sakattı. ‘’Bu gece yine  yanında olmamı istermisin?’’ ‘’Hayır. Kurtbogan iksirini içip kendimi zincire vurmayı bılıyorum James. Beni yalnız bırak’’ James üzgün üzgün derin bır nefes aldı.Topallayarak Bagıran barakanın tünellerinden cıktıgında şamarcı söğüt’ün önündeydi. Hogwarst tüm heybetıyle karsısındaydı. Gözleri buğulandı.  ‘’Evim…’’

Olsun canım ya mühim diil .. kısa ama yinede çok güzel,böyle sözünü tutan bi yazar varken karşımızda biz sabırlı oluruz yani merak etme  Gülümseyen .. Paylaşım için çok teşekkürler  Sarılan Sarılan

Not : Özele girmezse bi sorum daha var .. Yani şimdi sen internet cafeden falan mı girip koyuyorsun hikayeyi Ne?
snape
~Sensiz Hogwarts Olmaz~
Has Türk Kahvesi

Daima Severus...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #38 : Kasım 10, 2007, 01:28:03 »

ne özeli yaw Gülümseyen
hayır benım bılgsyr benım yasımdaydı zati doru dürüst işlemıodu Üzgün
babamda kuzinime verdi
şuan şirketin babama verdiği laptoptan izin alarak gırmek mecburıyetındeyım öle işte Üzgün

JameSirius
Ice Queen
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #39 : Kasım 10, 2007, 14:40:52 »

Mmmm  Gülümseyen .. Tamam cnm teşekkürler Sarılan
Not  : Şuanki durumdayken bile yani istediğin kadar girememene rağmen bile atıosun ya sen hikayeyi alkış sana alkış  Alkış Alkış
snape
~Sensiz Hogwarts Olmaz~
Has Türk Kahvesi

Daima Severus...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #40 : Kasım 10, 2007, 16:12:02 »

Mmmm  Gülümseyen .. Tamam cnm teşekkürler Sarılan
Not  : Şuanki durumdayken bile yani istediğin kadar girememene rağmen bile atıosun ya sen hikayeyi alkış sana alkış  Alkış Alkış

thanks Gülümseyen

Claire Pace
~Angels of Darkness~
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sert Espresso

~~Claire~Charlie~~:)

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #41 : Kasım 10, 2007, 21:50:26 »

abi ben bayıldım bu hikayeye süper olmuş bide açıkçası bella nın luciusa crucio laneti yapması ölmesi malfoyların acıları ağlattı beni valla ağladım burda şuan
''sıradan bir gün''ü okuyorum okuduktan sonra tekrar yorum yazacam.

Fides
Larien
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Give peace a chance

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #42 : Kasım 11, 2007, 15:22:30 »

Uzun bır sure Lupin, James’e kötü bakıslar atmak dısında hiç konusmadı. Hava kararmıstı.Dolunay  bulutların arkasında gızlenıyordu.Meydana cıktıgında lupin coktan kurtadam olacaktı.Hevesle pencereye yaklastı,çakılı tahtalar arasından dolunayın cıkısına baktı ve ‘’zaman geldi’’ dedi. James ecel teri döküyordu adeta. Umutsuzca cırpınarak onu ikna etmeye calısmıstı butungun.Neden sonra asasını cagırmak geldı aklına? ‘’Accio  asa ! Accio asa!’’  Sessiz bır sekılde cagırırken avucları kendısından haylı uzaktakı asaya cevrılıydı. Kaşları konsantre ile catıktı. Lupin’in tüyleri cıkmaya,pejmurde takımı yırtılmaya ve köpek dişleri uzamaya baslamıstı. James bır anlık korkuyla ‘’Accio Asa!!’’ diye cıldırırcasına bagırdı. Asa eline uctugunda şaşkınlıkla kendısını saran iplerden kurtardı ve anında bacakları ince ama güçlü görünen, son derece tehlikeli boynuzları olan ela gözlü bir catal boynuzlu bır geyiğe dönüştü. Kurtadam kendine gelip uludu. Geyiğin üstüne atladı. Ama geyikte erken davranmıstı.Ön ayaklarını kaldırıp kurtadamın göğsüne bır darbe indirerek duvara yapıstırdı. Tahtalar gıcırdadıgında kurtadam geyiğin o güzel boynuna hırlıyordu.Kurtbogan iksirini içmediği için hayli vahşi görünüyordu.James onu cocuklugunda bıle boyle saldırgan görmemişti.Kurtadam geyiğin yaptığı baskıya aldırmadan cebelleşirken bir pence savurdu.Geyik bu ani tepkiyle tökezleyip dengesini yıtırdı.Ama çevik davranıp kalktı.Şimdi arkadasını durdurmak için cifte atıyordu.Bir süre Kurtadamı kontrol altında tuttu.Isırılmak istemıyordu. Kurtadan acıdan ve pence savurmanın yorgunlugundan köseye büzüştü. Vücudunda darbenın izleri vardı. Sonra isyen edercesine dolunaya karsı uludu. Zavallı geyikte az zarar görmemişti.Sabaha kadar onun basında beklemek zorundaydı.Eger normale dönüşmeye kalkısırsa 2 sn. de parcalanırdı ki onu digerlerınden koruyabılmek içinde baglamak ta  imkansızdı.GEcenın ilerleyen saatlerınde acılı bogusmalar oldu. Sonunda havanın rengi acılmaya, dolunayın parıltısı kaybolmaya basladıgında Lupin eskı halıne dönmüştü .Gögsü hızla inip kalkarken yaraları kötü görünüyordu.James, yaralı lupin’i kontrol için eğildi ama lupin elinin tersiyle james’i   iterek  ‘’Beni yalnız bırak’’ dedi. Üzgün ve solgun görünüyordu. James elini lupin’in omzundan çekerek ayaga kalktı.Gözlüğünü düzelterek pişmanlıkla ‘’özür dilerim’’ dedi. Lupin kurtbogan iksirini içmediği için onu zor idare etmisti.Sirius olsaydı bu kadar zorlanmazdı sanırım. Neyseki geceyi birkaç derin kesik ve çürüklerle atlatabılmıstı.Bacagı sakattı. ‘’Bu gece yine  yanında olmamı istermisin?’’ ‘’Hayır. Kurtbogan iksirini içip kendimi zincire vurmayı bılıyorum James. Beni yalnız bırak’’ James üzgün üzgün derin bır nefes aldı.Topallayarak Bagıran barakanın tünellerinden cıktıgında şamarcı söğüt’ün önündeydi. Hogwarst tüm heybetıyle karsısındaydı. Gözleri buğulandı.  ‘’Evim…’’

Olsun canım ya mühim diil .. kısa ama yinede çok güzel,böyle sözünü tutan bi yazar varken karşımızda biz sabırlı oluruz yani merak etme  Gülümseyen .. Paylaşım için çok teşekkürler  Sarılan Sarılan

Not : Özele girmezse bi sorum daha var .. Yani şimdi sen internet cafeden falan mı girip koyuyorsun hikayeyi Ne?

ellerine sağlık snape  yine çok güzel olmuş!!!  jamesin hogwartsa bakıp "evim" dedği yerde zaten  ben bittim Gülümseyen (eee hikayede bitti zaten Gülümseyen ) kısa idi ama yine çok güzeldi  böyleyken bile hemen yazdığın için saolllllll Gülümseyen rahatladığında devamını bekliyoruz uzun uzun ona göre Gülümseyen

Imagine 

It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky
*
Imagine all the people
Living for today
It isn't hard to do
And no religion too
*
Imagine all the people
Living life in peace
But I'm not the only one

Twilight
Âşık
snape
~Sensiz Hogwarts Olmaz~
Has Türk Kahvesi

Daima Severus...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #43 : Kasım 12, 2007, 17:58:21 »

abi ben bayıldım bu hikayeye süper olmuş bide açıkçası bella nın luciusa crucio laneti yapması ölmesi malfoyların acıları ağlattı beni valla ağladım burda şuan
''sıradan bir gün''ü okuyorum okuduktan sonra tekrar yorum yazacam.
vay canına yenı bırı daha! HOSGELDIN! tesekkurler Gülümseyen

ellerine sağlık snape  yine çok güzel olmuş!!!  jamesin hogwartsa bakıp "evim" dedği yerde zaten  ben bittim Gülümseyen (eee hikayede bitti zaten Gülümseyen ) kısa idi ama yine çok güzeldi  böyleyken bile hemen yazdığın için saolllllll Gülümseyen rahatladığında devamını bekliyoruz uzun uzun ona göre Gülümseyen
Cok saolun bende bu gzl yorumlara dayanamadım ve işte devamı iyi okumalar Gülümseyen

Bölüm 11'in devamı
   ''Harry uyan!Kahvaltıya gec kalıyoruz!'' Ron erkenden kalkmıstı.O harry'i uyandırmaya calısırken dıgerlerıde gurultuden uyanıverdı.Nevil ve Seamus gözlerini ovustururken Dean dudley gıbı horuldadı. ''Günaydın ron'' ''Aa günaydın neville,Şu Mr. Snape'i uyandırırmısın beceriksizin tekiyim.''
Harry gözleri kapalı mumya gıbı dogrularak ''Sacmalama ron mahsus kalkmadım'' dedi ''Cok uykum var'' ''HAdi kalk ev cinlerinin süper yemeklerı senı kendıne getırır'' Ve ikisi giyinip büyük salona gırdıklerınde Hermıone Granger'ı Grıyffındore masasında yalnız basına gelecek postasını okuyup khvaltı ederken görduler. Selamlasıp oturduklarında daha herkes yenı yenı gelıyordu. İkizler hogwarst exprexine sırf arkadaslarını görmek için binmişlerdi.Şimdi şaka dükkanında sabahlıyorlardır.Eger okuldan kacmasalardı 7. senelrınde olacaklardı. Herkes gelmeye basladıgında buyuk salonu  yıne o bıldık ugultu kapladı. Buyuk salon'un kapıları acıldıgında Lıly ve Severus uykulu gözlerle bırbırlerının ellerını tutmus ögretmenler masasına yaklastılar.Slytherınlıler harıc onların bu askını herkes kabullenıyordu ki slytherinliler prof. Snape'in bır muggle la evlenmelerını dogal olarak hos karsılamıyorlardı. Kimin umurunda? Onlar alabıldıgıne mutlu bır çiftti. Ron hermıone'a gelecek postasında 'önemli bir sey varmı?' dıye sordu. Hermıone basını iki yana sallarken,  ''Hayır, sadece halk endişeli. Ve Lord Voldemort’un bu sessizliğinden hoslanmıyorlar,yanı bakanlıktakı olaydan sonra bu sessizlik onları korkutuyor sadece.’’ Harry de kaslarını cattı. Acaba Voldemort ne yapıyordu? Bunu düşünürken yara izi battı.
 Snape ve lily masaya oturduklarında mcggonagalla konusuyorlardı. Mcggonagal telasla ‘’Severus,Albus’u pek iyi görmedim.’’ Dedi. ‘’Merak etmeyın mrs.Dumbledore,Ben ve Lily iksirı hazırladık bıle ,bırazdan gotururum’’ dıye güvence verdi snape. Öyleki yorgunluktan sesi halsız ve az anlasılır cıkıyordu. ‘’Bu arada Mr. Ollıvander dün gece geldi.Şimdi Albusla konusuyor olmalı.’’ Dedi Minerva. Bu haber karsısında lıly ve snape içgüdüsel olarak Harry’e baktılar.
 Cocukların pek iştahı yoktu.Bir an önce Hagrıd’ın yanına gıtmek ıcın haylı heyecanlılardı.Daha fazla dayanamayıp masadan kalkıp toplanmaya basladılar.Hernıone gelecek postasını cantasına  tıkıştırırken., ‘’umarım ilk günden ödev saganagı patlamaz’’ diye yakındı. Ron ve Harry ’ de  bu duruma sıkıldılar.Çünkü ilk derslerı Kehanetti. Bu dersı almalarını özellikle lily istemişti. Ron ‘da yalnız kalmamak için harry ile bırlıkte kehanete gırmeye razı olmustu. Bahceye adımlarını attıklarında üçününde iliklerı donmustu. Aylardan şubattı. Donmuş çiğ tanelerı ayaklarının altında catırdarken hagrıd’ın evının uzaktan perdelerının cekılı oldugunu gorduler. Sanırım Hagrıd hala uyuyor olmalıydı. Ron etrafına göz gezdırıken bırden duraksadı ve gözlerini kısarak uzaktakı bır sılueti secmeye calıstı.Parmagını gostererek ‘’Harry,bak.Bırı gelıyor’’ dedi ‘’bır mısafırımız var sanırım’’ Harry ve Hermıone da durmustu.Nefes alış verişleri koca bır buhar olarak dısarı cıkıyordu. Harry ‘’Tanındık gelmedı’’ dedi. Siluet yaklastı ve yaklastı, topallıyordu,uzun boylu ve koyu kahverengı sacları ve bır de baga cercevelı gözlüğü vardı ama yamulmustu.sonunda  harry gözlerini dehsetle ardına kadar actı. Şimdi son sürat çimenlerde kosuyordu .Hermıone ve  Ron da anlamıslardı. Harry nin arkasından bagırıyorlardı. ‘’Harry!  HArry Dur!’’
Uzaktan kendisine dogru 3  cocugun kostugunu goren James bı ara duraksadı. Vee ‘’Güm!’’ Harry,James’in bogazına atlamıstı. Asasını cıkarıp onun şakagına dayadı. Zar zor nefes alırken Hermı ve ron harry’e yetısmıs,şimdi onun iki kolundanda gerıye dogru cekıstırıp aptalca bırsey yapmasını engellıyorlardı. Gürültüyü duyan bahcedekı cocuklar olay yerınden bır kac metre otede toplastılar. O sırada Severus Snape, tas heykele dogru elinde bır tasla gıderken.Gürültünün koptugu yere dogru başını cevırdı.HArry’i yerde,bırını bogmaya calısırken gördüğünde elindeki iksir dolu tası yere fırlatarak son sürat yanlarına koştu. Harry’i kolundan tutup kenara cektıgınde yerde yatanın James Potter oldugunu gördü. Haylı yaralıydı. ‘’Cekil evlat!’’  ‘’Expelliarmus!’’ James şuan güçsüz oldugu için karsı koyamamıstı.Asası uctugunda ayaga kalkıp dogrulmaya calıstı. Snape, ‘’Senin ne işin var burada!’’ dedi. ‘’Seni ilgilendirmez sümsükus’’  ‘’Bır daha o lafı edersen  yemın  ederımkı  senın canını yakarım Pislik!’’
‘’Umrumda deil snape,Hem kım bu cocuk? Bırden üstüme çullandı.’’
‘’İyi de yapmış.Bu olgum harry, memnun oldun mu?’’ diye ince dudaklarını bükerek sırıttı.
Bahcede toplasmıs olan ögrencı grubu bu yabancının ksks hocasına ‘sümsükus’ demesinden hoslanmamıslardı elbet ama yabancıyı merak ettiler.
‘’Memnun oldugum söylenemez öyleyse’’ dedi James Harry’e bakarak. Snape asasını kaldırdı ve olabıldıgınce yüksek sesle ‘’Cruc-‘’
Dumbledore kosarak olay mahallıne geldı ve ‘’neler olu-?’’ diye sormasına gerek kalmadan durumu kavradı. Şimdi haylı sinirli gorunuyordu. ‘’Neden buradasın James Potter!’’ diye ölümyıyenın omzunu sıkıca kavradı. ‘’HEmde okulumda?!’’ Severus snape asasını indirdi. Dumbledore bıraz daha gecıkseydı James canhıraş cıglık atıyor olacaktı. Butun ögrencıler Dumbledor’un söyledıklerı uzerıne bır hayret nıdası koyverdıler. &