abi ben bayıldım bu hikayeye süper olmuş bide açıkçası bella nın luciusa crucio laneti yapması ölmesi malfoyların acıları ağlattı beni valla ağladım burda şuan
''sıradan bir gün''ü okuyorum okuduktan sonra tekrar yorum yazacam.
vay canına yenı bırı daha! HOSGELDIN! tesekkurler

ellerine sağlık snape yine çok güzel olmuş!!! jamesin hogwartsa bakıp "evim" dedği yerde zaten ben bittim

(eee hikayede bitti zaten

) kısa idi ama yine çok güzeldi böyleyken bile hemen yazdığın için saolllllll

rahatladığında devamını bekliyoruz uzun uzun ona göre

Cok saolun bende bu gzl yorumlara dayanamadım ve işte devamı iyi okumalar
Bölüm 11'in devamı ''Harry uyan!Kahvaltıya gec kalıyoruz!'' Ron erkenden kalkmıstı.O harry'i uyandırmaya calısırken dıgerlerıde gurultuden uyanıverdı.Nevil ve Seamus gözlerini ovustururken Dean dudley gıbı horuldadı. ''Günaydın ron'' ''Aa günaydın neville,Şu Mr. Snape'i uyandırırmısın beceriksizin tekiyim.''
Harry gözleri kapalı mumya gıbı dogrularak ''Sacmalama ron mahsus kalkmadım'' dedi ''Cok uykum var'' ''HAdi kalk ev cinlerinin süper yemeklerı senı kendıne getırır'' Ve ikisi giyinip büyük salona gırdıklerınde Hermıone Granger'ı Grıyffındore masasında yalnız basına gelecek postasını okuyup khvaltı ederken görduler. Selamlasıp oturduklarında daha herkes yenı yenı gelıyordu. İkizler hogwarst exprexine sırf arkadaslarını görmek için binmişlerdi.Şimdi şaka dükkanında sabahlıyorlardır.Eger okuldan kacmasalardı 7. senelrınde olacaklardı. Herkes gelmeye basladıgında buyuk salonu yıne o bıldık ugultu kapladı. Buyuk salon'un kapıları acıldıgında Lıly ve Severus uykulu gözlerle bırbırlerının ellerını tutmus ögretmenler masasına yaklastılar.Slytherınlıler harıc onların bu askını herkes kabullenıyordu ki slytherinliler prof. Snape'in bır muggle la evlenmelerını dogal olarak hos karsılamıyorlardı. Kimin umurunda? Onlar alabıldıgıne mutlu bır çiftti. Ron hermıone'a gelecek postasında 'önemli bir sey varmı?' dıye sordu. Hermıone basını iki yana sallarken, ''Hayır, sadece halk endişeli. Ve Lord Voldemort’un bu sessizliğinden hoslanmıyorlar,yanı bakanlıktakı olaydan sonra bu sessizlik onları korkutuyor sadece.’’ Harry de kaslarını cattı. Acaba Voldemort ne yapıyordu? Bunu düşünürken yara izi battı.
Snape ve lily masaya oturduklarında mcggonagalla konusuyorlardı. Mcggonagal telasla ‘’Severus,Albus’u pek iyi görmedim.’’ Dedi. ‘’Merak etmeyın mrs.Dumbledore,Ben ve Lily iksirı hazırladık bıle ,bırazdan gotururum’’ dıye güvence verdi snape. Öyleki yorgunluktan sesi halsız ve az anlasılır cıkıyordu. ‘’Bu arada Mr. Ollıvander dün gece geldi.Şimdi Albusla konusuyor olmalı.’’ Dedi Minerva. Bu haber karsısında lıly ve snape içgüdüsel olarak Harry’e baktılar.
Cocukların pek iştahı yoktu.Bir an önce Hagrıd’ın yanına gıtmek ıcın haylı heyecanlılardı.Daha fazla dayanamayıp masadan kalkıp toplanmaya basladılar.Hernıone gelecek postasını cantasına tıkıştırırken., ‘’umarım ilk günden ödev saganagı patlamaz’’ diye yakındı. Ron ve Harry ’ de bu duruma sıkıldılar.Çünkü ilk derslerı Kehanetti. Bu dersı almalarını özellikle lily istemişti. Ron ‘da yalnız kalmamak için harry ile bırlıkte kehanete gırmeye razı olmustu. Bahceye adımlarını attıklarında üçününde iliklerı donmustu. Aylardan şubattı. Donmuş çiğ tanelerı ayaklarının altında catırdarken hagrıd’ın evının uzaktan perdelerının cekılı oldugunu gorduler. Sanırım Hagrıd hala uyuyor olmalıydı. Ron etrafına göz gezdırıken bırden duraksadı ve gözlerini kısarak uzaktakı bır sılueti secmeye calıstı.Parmagını gostererek ‘’Harry,bak.Bırı gelıyor’’ dedi ‘’bır mısafırımız var sanırım’’ Harry ve Hermıone da durmustu.Nefes alış verişleri koca bır buhar olarak dısarı cıkıyordu. Harry ‘’Tanındık gelmedı’’ dedi. Siluet yaklastı ve yaklastı, topallıyordu,uzun boylu ve koyu kahverengı sacları ve bır de baga cercevelı gözlüğü vardı ama yamulmustu.sonunda harry gözlerini dehsetle ardına kadar actı. Şimdi son sürat çimenlerde kosuyordu .Hermıone ve Ron da anlamıslardı. Harry nin arkasından bagırıyorlardı. ‘’Harry! HArry Dur!’’
Uzaktan kendisine dogru 3 cocugun kostugunu goren James bı ara duraksadı. Vee ‘’Güm!’’ Harry,James’in bogazına atlamıstı. Asasını cıkarıp onun şakagına dayadı. Zar zor nefes alırken Hermı ve ron harry’e yetısmıs,şimdi onun iki kolundanda gerıye dogru cekıstırıp aptalca bırsey yapmasını engellıyorlardı. Gürültüyü duyan bahcedekı cocuklar olay yerınden bır kac metre otede toplastılar. O sırada Severus Snape, tas heykele dogru elinde bır tasla gıderken.Gürültünün koptugu yere dogru başını cevırdı.HArry’i yerde,bırını bogmaya calısırken gördüğünde elindeki iksir dolu tası yere fırlatarak son sürat yanlarına koştu. Harry’i kolundan tutup kenara cektıgınde yerde yatanın James Potter oldugunu gördü. Haylı yaralıydı. ‘’Cekil evlat!’’ ‘’Expelliarmus!’’ James şuan güçsüz oldugu için karsı koyamamıstı.Asası uctugunda ayaga kalkıp dogrulmaya calıstı. Snape, ‘’Senin ne işin var burada!’’ dedi. ‘’Seni ilgilendirmez sümsükus’’ ‘’Bır daha o lafı edersen yemın ederımkı senın canını yakarım Pislik!’’
‘’Umrumda deil snape,Hem kım bu cocuk? Bırden üstüme çullandı.’’
‘’İyi de yapmış.Bu olgum harry, memnun oldun mu?’’ diye ince dudaklarını bükerek sırıttı.
Bahcede toplasmıs olan ögrencı grubu bu yabancının ksks hocasına ‘sümsükus’ demesinden hoslanmamıslardı elbet ama yabancıyı merak ettiler.
‘’Memnun oldugum söylenemez öyleyse’’ dedi James Harry’e bakarak. Snape asasını kaldırdı ve olabıldıgınce yüksek sesle ‘’Cruc-‘’
Dumbledore kosarak olay mahallıne geldı ve ‘’neler olu-?’’ diye sormasına gerek kalmadan durumu kavradı. Şimdi haylı sinirli gorunuyordu. ‘’Neden buradasın James Potter!’’ diye ölümyıyenın omzunu sıkıca kavradı. ‘’HEmde okulumda?!’’ Severus snape asasını indirdi. Dumbledore bıraz daha gecıkseydı James canhıraş cıglık atıyor olacaktı. Butun ögrencıler Dumbledor’un söyledıklerı uzerıne bır hayret nıdası koyverdıler. &