Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ekim 07, 2008, 22:33:35  

Sayfa: 1 [2] 3 4 5 ... 40   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Lily&Severus (Snape Ailesi) 7.Kitap(2.Sezon) Bölüm 3: VEDA / I. Kısım /  (Okunma Sayısı 25332 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Fides
Larien
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Give peace a chance

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #15 : Ekim 25, 2007, 18:06:18 »

Alkış ellerine sağlık ama bişi diyecektim  aslında rica edecektim Terleyen ehe biz demiştik ya sana snpe ve lily i daha fazla işle diye, üçlüyü de ön plana çıkarır mısın? aslında sanırım buradan demek istediğim şey şuna geliyo daha uzun yazar mısın? Terleyen ama bak kızma çok sevdiğim için hikayeyi  oyüzden böyle diyorum  kolay gelsin yeni bölümü hemen eklediğin içinde saolllllll Alkış Alkış  Alkış   ( bi de geçen bölümdeki sanpe in harry e jamesi bırak o benim demesini harikaydı  Sırıtan
ha ewt orayı begennler oldu Sırıtan >>> istedıgınızı bılıorm bunlar eskı bolumlerı ben baska bı cafede de yayımlıyorum bu hıkayeyı üçlüyü ön plana cıkarmamı söylemediler oldugu gıbı begendıklerı için böyle kaldı. Ya biraz daha ilerki bölümlerde söz,  beklemenız gerekcek çünkü daha önce böyle bır istek almadım ve deiştiremem şimdi. NEyse beni anlarsınız siz  ama söz verdim merak etmeyın Gülümseyen 

ehe  Kahkaha tabi ki anlarız  değiştirme boş ver ben sadece aslında hikayeyi uzzuuun uzzuun yaz ki bizde doyalım diye dedimdi Sırıtan    kolay gelsinnnn   Sırıtan  Alkış

gerçekten çok iyi.. Alkış Alkış Alkış başka yerde de yazdığını bilmiyordum.Ama bence trio'nun burada ne bileyim fazla ön planda olmalarına gerek yok.Meydan biraz yetişkinlere kalsın ha..?? Terleyen Terleyen Her neyse ayrıca hemen eklediğinden ötürü çok teşekkürler.. Sarılan
evt ya aslında ... haklısınız  Kahkaha habire bu trio ! bense ilk kez bi yerde srius-lily görmüşüm hala trio olmaski! sen bildiğin gibi devam et snape! Sırıtan ne de olsa biliyosun napacağını  Kahkaha
« Son Düzenleme: Ekim 25, 2007, 18:15:04 Gönderen: holy_solemn » Logged

Imagine 

Imagine there's no Heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky
*
Imagine all the people
Living for today
Imagine there's no countries
It isn't hard to do
Nothing to kill or die for
And no religion too
*
Imagine all the people
Living life in peace
You may say that I'm a dreamer
But I'm not the only one
I hope someday you'll join us
And the world will be as one

Twilight
Âşık
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Lily&Severus (Snape Ailesi) 7.Kitap(2.Sezon) Bölüm 3: VEDA / I. Kısım /
« Eklendi: Ekim 07, 2008, 22:33:35 »

snape
~Sensiz Hogwarts Olmaz~
Has Türk Kahvesi

Daima Severus...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #16 : Ekim 29, 2007, 13:27:37 »

Alkış ellerine sağlık ama bişi diyecektim  aslında rica edecektim Terleyen ehe biz demiştik ya sana snpe ve lily i daha fazla işle diye, üçlüyü de ön plana çıkarır mısın? aslında sanırım buradan demek istediğim şey şuna geliyo daha uzun yazar mısın? Terleyen ama bak kızma çok sevdiğim için hikayeyi  oyüzden böyle diyorum  kolay gelsin yeni bölümü hemen eklediğin içinde saolllllll Alkış Alkış  Alkış   ( bi de geçen bölümdeki sanpe in harry e jamesi bırak o benim demesini harikaydı  Sırıtan
ha ewt orayı begennler oldu Sırıtan >>> istedıgınızı bılıorm bunlar eskı bolumlerı ben baska bı cafede de yayımlıyorum bu hıkayeyı üçlüyü ön plana cıkarmamı söylemediler oldugu gıbı begendıklerı için böyle kaldı. Ya biraz daha ilerki bölümlerde söz,  beklemenız gerekcek çünkü daha önce böyle bır istek almadım ve deiştiremem şimdi. NEyse beni anlarsınız siz  ama söz verdim merak etmeyın Gülümseyen 

ehe  Kahkaha tabi ki anlarız  değiştirme boş ver ben sadece aslında hikayeyi uzzuuun uzzuun yaz ki bizde doyalım diye dedimdi Sırıtan    kolay gelsinnnn   Sırıtan  Alkış

gerçekten çok iyi.. Alkış Alkış Alkış başka yerde de yazdığını bilmiyordum.Ama bence trio'nun burada ne bileyim fazla ön planda olmalarına gerek yok.Meydan biraz yetişkinlere kalsın ha..?? Terleyen Terleyen Her neyse ayrıca hemen eklediğinden ötürü çok teşekkürler.. Sarılan
evt ya aslında ... haklısınız  Kahkaha habire bu trio ! bense ilk kez bi yerde srius-lily görmüşüm hala trio olmaski! sen bildiğin gibi devam et snape! Sırıtan ne de olsa biliyosun napacağını  Kahkaha
arkadaslar hepinize tesekkur ederım saolun yakında gelecek... Gülümseyen

Kahkaha  bu hikaye çok güzeldiiii  eline sağlık Alkış dahası esas snape ve lily nin olmasına sevindim Âşık ama bence de onları biraz daha ön plabna çıkarsan çok daha tatlı olur!!! yani onları böyle birlikte okumak çok güzel!!! ki 7. kitabı okuyunca insan bunu çok istiyor!!!   birde olayları daha yarıntılı yaz olurmu? kolay gelsinnnnnn devamı ne zaman?  Kahkaha
valla görüşümü bir kere yazdım bir daha bir daha yazıyorum ve arkimizi (+1) olarak onaylıyorum.Birde bir adı olsun bu hikayenin,başka bir adı olsun bence(bknz:Unbroken Universe) 
Lily & Severus Gözlerini Deviren Gözlerini Deviren Âşık Âşık
  hmm bunu düşündüm zaten ama şimdi baslıgı deiştirirsem ne bılım bulamassınıs felan Dil Çıkaran Sırıtan tmm tmm bahaneydi. Hikayenın başlıgı Lily&Severus mu yoksa Lily Evans&Severus Snape mı olsun?  Ne?
« Son Düzenleme: Kasım 13, 2007, 19:53:21 Gönderen: snape » Logged

lord_voldemort_gfb
... Her Sonun Bir Baslangıcı Vardır ...
Telve

ℓσя∂ νσℓ∂ємσят

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #17 : Ekim 29, 2007, 13:54:28 »

ohoooo yoqlugumda dokturmussun ck gsl olmus dewam dewam her defasnda daha ii lmuyo yhaa Sırıtan Alkış

ℓσя∂ νσℓ∂ємσят   ℓσя∂ νσℓ∂ємσят  ℓσя∂ νσℓ∂ємσят

snape
~Sensiz Hogwarts Olmaz~
Has Türk Kahvesi

Daima Severus...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #18 : Ekim 29, 2007, 14:49:00 »

ohoooo yoqlugumda dokturmussun ck gsl olmus dewam dewam her defasnda daha ii lmuyo yhaa Sırıtan Alkış
tesekkurler Gülümseyen
« Son Düzenleme: Ekim 29, 2007, 15:18:04 Gönderen: snape » Logged

snape
~Sensiz Hogwarts Olmaz~
Has Türk Kahvesi

Daima Severus...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #19 : Ekim 29, 2007, 15:31:20 »

*** lily-harry-severus***bölümünde  2. paragrafta yazılar karısmıs ve *** Little Hangleton***  da da aynı sekılde olmus..  okumanızı engellemıs olmalı orayı düzelltim kusura bakmayın işte düzellttiğm paragraf...
1 saat sonra

“ne dedi acaba ona?” “ belki birazdan uyanır, onun azgından dınlerız” diye adım atıp duruyordu siyah cüppeli genç bır adam. Daha fazla dayanamıyordu. 1 saat ona 1 yılmıs gıbı geldı.Harry’nin basında durmaktan ksks dersini iptal etmişti. Lily de aynı sekılde yapmıştı. Gecen seferden beri ilk kez bu kadar telaslıydılar. Sirius,Lily’nın gözü önünde tüle ucmustu , Bellatrix’in bebek gibi “sirius’u öldürdüüüm” diyişi kulaklarında çınlıyordu.
Orada cok sey olmuştu….

*** Little Hangleton***
Kilometrelerce ötede, Little Hangleton’un mezarlıgı korkunç bir sessizlik içindeydi. Ne bir agacın yapragı nede gece kuşlarının kanat çırpışları bu gece hiç duyulmuyordu. Riddle evinin üst katında, hafif aydınlatılmış renksiz oda da gergin bir siluet, grimsi çıplak ayaklarıyla volta atıyordu.
Yılanımsı yassı burnundan çıkan soluma sesleri şöminede çıtırdayan odunların arasına karışıyor ve net bir şekilde duyulabiliyordu.Bu ürkütücü ses bile kılkuyruğun ciklemesine yetmişti.Köşede sinmiş, sırtı kambur duran faremsi adam,pis tırnaklarını kemiriyordu.
Sonunda sessizliği bozan kılkuyruk oldu.

işte düzeltilen yerler tekrar özür diliyorum..   Utanmış  Utanmış

snape
~Sensiz Hogwarts Olmaz~
Has Türk Kahvesi

Daima Severus...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #20 : Kasım 02, 2007, 00:53:58 »

ewt arkiler bu özel bölümün daha önce anlattıgım konularla bır alakası yok sadece lily ve severusu  ön plana cıkarmamı isteyen arkadaşlar için.Burada Grimmauld evinde geçen '1 gün' anlatılmakta. Kısa olmus olabılır Sırıtan ...  Özel bölümden sonra yazdıklarım önceki hikayenın devamıdır.Size söz verdiğim gibi bu haftaki bölümler uzun ve heyecanlı oldu Gülümseyen Daha fazla bekletmeden İyi Okumalar diyorum Sırıtan

_ÖZel BölüM_
Weaslyler ve hermione birkaç saattliğine kovuktaydı.Harry odasında Hedwingle ilgilenmekle ve çapulcu haritasına bakmakla meşguldü.
 Lily ve Severus Grimmauld evinin mutfagında karşılıklı ve yalnız kahve içmekteydiler.Ev can sıkıcı bir sessizlikteydi.Snape kahvesini yudumlarken lily'e bakmadn kendisini alamıyordu.Bu bakışalrı farkeden lily ''bir seymi oldu?'' diye sordu nazikçe. Snape içini çekerek fincanı masaya bıraktı. ''Evet.Çok güzelsin Lily.Gözlerimi senden alamıyorum ve Seni seviyorum'' dedi o güzel sacları okşayarak.Severus Snape, paskalya tatilinin bile olaylı geçmesine ragmen kendisini paklamaya zamn ayırabilmişti. Sabun ve Şampuan kokusu hissedilebilirdi.Omuzlarına kadar uzanan saçları parıldıyordu.Cüppesinin vücudunu sıkı sarmasından dolayı vücut kasları belli oluyordu.Lily'nin de  doğal bir güzelliği vardı.Dudaklarının kendisine has bir rengi vardı, saçları fön çekilmiş gibi düzdü ve omuzlarının üstüne dağılmıştı.Çağla yeşili gözleriyle dikkat çekiciydi. Snape'e göre biraz beyaz tenliydi ve hiç makyaj yapıp oje sürerek rita skeeter gibi kendisini çirkinleştirmezdi.Severus,Lily'nin dogal olmasını sevıyordu zaten. Lily, severus snape 'in o kızıl meşalelerin parlayan ışıgında bile solgun görünen yanagını öptü.Şimdi pembeleşmişti.''Bende seni seviyorum severus.Herşeyden çokk''   ''Seni özledim Lily.İş peşinde koşmaktan sana ve harry'e zaman ayıramıyorum.Yalnız kalmamız iyi oldu.''  ''Evet,hep meşgulüz.BEnde birbirimize zaman ayırmayı çok istiyorum.Evimizde...'' Snape yavaşça Lily'e dogru eğildi ve Lilynin boynunu zarifçe kavradı.İnce dudakları lilynin dudaklarıyla birleşmişti. İlkkez başbaşa kalmanın sevincini yaşıyorlardı.

Sırıtan Sırıtan umarım begendiniz şimdii asıl hikayemiss... biraz uzun oldu özel bölümle birlikte,umarım fazla sıkmam sizi ama geçen hafta yayınlayamadıgım için hakkını vermek lazım dime Sırıtan

BÖLÜM 9
Yorgun argın döndüklerinde herkes yatmıstı bile.Harry anne ve babasına iyi geceler diledikten sonra arkadaslarıyla yukarı cıkmaya hazırlandı.Snape kolunu lily'nin omzuna dolayaıp odalarına cekildi Hermione St. Mungoda Longbottomları ziyaret ettikleri için mutlu oldugunu söylerken Ron kafasını sallayıp ona katıldıgını belırtti. Hermione esneyerek Harry ve Ron'un üst katındaki odaya Ginny'nın yanına gitti ki ginny kesinlikle uyumamıstı.İkizlerden ses yoktu.
  Ron pijamalarını giyip coktan yataga atmıstı kendısını. Harry yatagının üzerine kamburunu cıkararak oturdu.Uykusu yoktu ancak yarın hogvarsta yolculuk vardı.
_Çoktan uyanmamız gerekırdı harry!
    Ron telasla  ayakkabısını gıyıyor bir yandanda söyleniyordu.Kızlar erkenden kalktıkları için telaslı deillerdi.Harry dün gece üzerini cıkarmadan yattıgı iiçin sanslıydı.Ron'a yardım edip dierlerine yetiştiklerinde Snape harry'nın yanına gelip 'günaydın' dedi. Oglunun omzuna dokunmasıyla Kings Cross'ta bir kösede belirmeleri bir oldu.Kins Cross kalabalıktı,büyücü ailelerinin bir kısmı telas içinde 9 ve 1o nolu peronun arasındakı duvara gecıs yapmaktaydılar.Bu ugultu sırasında Harry ve Snape Hogwarst exprexine giden bölmeye yaslanıp cevrelerıne bakındıktan sonra caktırmadan gectiler.Etrafta bır sürü muggle vardı cünkü.Diğerlerıde gelmeye baslamıstı.Mrs.Weasly ron'a sandvic uzattı.Mr. Weasly ginny ve hermione'un bavullarını yerlestırmelerıne yardım etti.HArry ve ron da güçlükle yerlestırebıldıler.Hedwing ve Hermes ciyaklıyodu.Herkes bırbırlerıne sarılıp vedalasırken büyükler yaramazlık yapmamaları konusunda uyarıda bulunuyordu.Bill ve Fleur ''görüşürüz!'' diyerek tren gözden kaybolana dek el salladılar.Percy gelemeyecek kadar mesgul oldugunu üzüntü ile belirtmişti.Cornellius gittiginden berı Rufus Scrimgeur adına calısmaktaydı.Lily ve Snape tren hareket etmeden evvel cisimlenmişlerdi.
_Ne diye King Cross'a bıraktılar sanki?Onlarla birlikte direkt hogwarst'a gidebilirdik.  dedi ron.
Ginny yanına gelerek ağabeyine ''Aman ron,Bir an önce o lezzetli yemekciklerine kavusmak için simdiden sacma sapan konusmaya baslamıssın bile'' dedi.
''Kapa çeneni ginny.Sorun yemek değil.Malfoyun kompartımana gelip 'Emmeline öldümü?' diye kahkahayı basmasını istemiyorum.Hem burda bartie botss'un (böylemi denılıo bılmıorum) binbir renklı fasulyelerı var onları yerim.'' ''Hele bı dalga gecsin.Gösteririm ona'' dedi ginny.Eli asasına dogru gitti. Tam o anda ikizler ginny nin önüne atlayıp ''Waoow,yoksa yine o ünlü yarasa umacı büyüsümü?'' dediler.Sonra Fred gülerek devam etti. ''Artık o tarihe karıscak kardeş'' ginny bir kaşını kaldırdı. ''Neymiş o?'' ''İzle bakalım.'' Fred cevreye göz attı. O sırada Goyle paytak paytak kompartımana dogru yürüyordu. ''Aha!'' Fred en az 35 cmlik asasını cıkarıp goyle'a dogrultup ''parepne!'' diye fısıldadı.Goyle 'un kemeri aniden geniş cüssesinden çözülüp pantolonunun düşmesine sebep oldu.Koridorda Goyle'u gören herkes onun benekli donuna bakıp gülmekten yerlere yattılar.Sliytherinlilerde ufaktan gülüyordu ama Goyle'a griffindore'un yaptıgını görünce yarı sinirle uludular.Goyle pantolonunu çekerken yüzü hem şaşkındı,hem de utançtan kıpkırmızıydı.Ginny ağabeylerine döndüğünde gülüyordu.''komikti.'' Fred ve George işleri oldugunu söyleyip arkadaslarının yanına gittiler.Ginny de kendi sınıfından arkadaslarına rastlamıstı.Onların arasına karısıp kayboldu.Bir başlarına kalan hermi,ron ve harry pencerelerınden yağmurlu güne bakarak sohbet ettiler.Malfoy kompartımanlarının önünden gecmişti ama ne bakmıs ne de konusmustu.Dogal olarak şaşırdılar.Onu gördüklerinde yüzü her zamankinden de solgundu.Tek farkettikleri sey üzgün olduguydu. ''Tuhaftı deilmi?'' dedi Hermi. Ron ve Harry birsey demedi.
 Goyle'a olanlar trende orman yangını hızıyla  yayılmıstı.Herkes gülüşüp espiriler yapıyordu.Hava kararmaya ve tren kompartımanında ışıklar yanmaya basladıgında günlük kıyafetlerının üstüne siyah cüppelerini geçirdiler.Hafif bir sey oldugu için rahattı ve terletmezdi.Kravat veya gömlek giymek gibi bir zorunluluk yoktu.Hangı bınadan oldukları üzerlerindeki armalardan anlasılıyordu zaten.Hermione Crockhans'ı kucagına alıp tüylerini okşarken perona indi.Hogwarst'ın ısıkları tepede bır suru yıldızın parlaması gıbı parlıyordu.Hagrid'in 1. sınıfları götürmesine gerek yoktu.Artık sınıf baskanlarının göreviydi bu.Hermı ve Ron da Testrallerı görebiliyorlardı.Ron alçak sesle ''Lanet olası cadı'' dedi. Testrallerı her gördüğünde bunu söylerdi. Harry onun kime dediğini gayet iyi biliyordu. Ayrıca ron testrallerden hiç hoslanmamıstı.Hermione da öyle.Mide bulandırıcı bulmuslardı ancak yön bulmaları konusunda yararlıydı.Ama artık umursamıyorlardı bile.Arabaya atladıklarında Neville,Luna ve ginny nefes nefese cıkageldıler.Onlarda arabaya bındıklerınde Harry kapıyı kapattıgında araba çamurlu yolda yavaşca,sallanarak hareket ediyordu bile.Bu arada Hermione ''Ne oldu?'' dedi. ''Ne olacak, bize yetişmek için koştular.'' ''Onu bende biliyorum Ron!'' Hermi kızgın bakıslar attı.''Tamam,kesin şunu.'' dedi ginny. Neville heyecanla,''Bir haberimiz var.'' ''evet'' dedi luna ''Malfoyu testralleri okşarken gördük.Bizi görünce hızla arabasına atladı.'' Hala boynunda ve kulaklarında o acaip takıları vardı.''Belki önceden bir yakını ölmüştür''dedi ron. ''Hayır.Bence öyle birsey yok.Çünkü Hagrid Umridge'in teftişinde testralleri getirdiğinde malfoy korkuyla göremediğini söylemişti.'' dedi hermione düşünceli bir şekilde.Saçları bıraz daha kabarmıstı sanki. Ron,''Haklısın.Ee o zamn kimin öldüğünü gördü ki?'' Konusa konuşa Hogwarst'ın girişine gelmişlerdi.Koca merdivenleri tırmandıktan sonra heybetli kapıdan içeri,büyük salona girdiler.Tavan mumlarla doluydu ve gökyüzü karanlıktı.Küçük yıldızlar mumlarla bırlıkte eşlik etmişlerdi.Yıldızlar harry'e göz kırpıyordu sanki.Buraya ilk gelişinde de tavan aynen böyleydi.Masalarına yerleşirlerken severus,lily ve hagrid onlara gülümsedi.Dumbledore henüz gelmemişti.Herkes oturduktan sonra ögretmenler masasının arkasındakı kapı yavaşça açıldı.Dumbledore'un sacları ve sakalı daha da beyazlamıstı.gök mavisi gözleri gri bulutlarla kaplanmıs gibi solgundu.Üzgün görünmekten çok,düşünceli bir hali vardı.Ama gülümsemesini yüzünden eksik etmedi.Müdür de yerini aldıktan sonra herkes kendi arasında sohbete başlamıstı.Kimileri Hogwarst'a yenıden gelmenın mutlulugunu yaşarken,kimileri de 2.dönemin güzel geçecegini söylüyordu.Malfoy'un yüzü görünmesede sırtı ve başının arkası griyffindore masasından görülebiliyordu.Kollarını kavusturmus öylece oturmaktan başka birşey yapmadı. Bir müddet fısıldaşmalardan sonra Dumbledore ayağa kalktı.Ellerını tüm ögrencilerini kucaklar gibi iki yana açarak ''Hosgeldiniz!'' dedi.''2.Dönem de sizlere basarılar diliyorum.Bende sizin kadar burada olmaktan mutluluk duyuyorum.'' Herkesin gözü bir an için Dumbledore'un sol eline kaydı.Kararmıştı.Severus,lily,hagrid ve diğer ögretmenlerde şaşkındı.Onlarda yeni görmüşlerdi anlaşılan.Minerva zaten biliyor olmalıydı.Dumbledore hata yaptıgını anlayarak elini nazikçe indirdi.''Önemli bir şey değil.Sadece ufak bır hata.'' diye gülümsedi.Sol elını cüppesinin yenini çekiştirerek örttü.Boşta duran sağ eliyle kürsüden destek aldı.Siyah taşlı bir yüzük vardı yüzük parmagında.Bu sefer yeşilimsi mavi giyinmişti.yarım ay biçimli gözlügünün üstünden bakarak devam etti.''Sizi herzamanki gibi uyarmak istiyorum.Lütfen dediklerimi hafife almayın.Korıdorlarda gece gec saatlerde dolasmanızı yasaklıyorum.Bu yüzden ögretmenleriniz belli bir saate kadar nöbet tutacak ve sınıf başkanlarınada birtakım yetkiler tanıyacagım.'' Herkes niçin böyle birseyin ciddiye alındıgını bılmıyordu.Hermione anlam veremedi. ''Ancak şimdi,Yumulun!'' dedi Dumbledore ve yerine oturdugunda herkesin önünde lezziz yemekler belirdi.Bütün çocuklar iştahla saldırıya gecti.Harry yahnisini önüne çekerken ''Ona ne oldu?'' diye sordu. Ron agzını tıkmakla mesgul oldugundan duymadı.Neville şokotop alırken ''yanmış gıbıydı'' dedi. Hermi de bir acıklama yapamadı.Harry bır yandan yerken ögretmenler masasına baktı.Snape ve lily Dumbledore ile konusmaya heveslıydıler ama diger ögretmenlerın kulak mısafırı olmasını ıstemedıklerı için kendilerını tuttular.Dumbledore hiçbirsey olmamıs gibi Profesör Flitwickle ciddi ciddi konuşuyordu.Sonra Sliytherin masasına baktı.Malfoy yemıyordu.Bir süre çatal-bıçak şangırtıları ve ugultulardan sonra malfoy sıkılıp kalktı.Büyük salonun kapısına dogru hızla yürüyordu.İlk Sliytherinler farketti.Sonra herkes malfoya bakmaya basladı.Dumbledore bu anlık sessizlikte duyulan ayak seslerıyle kendısıne geldi.Malfoyu gözlerini kısarak süzdü.Hiç bir tepki vermedi.Ta ki o iki koluyla kapıyı itip açana kadar.Şimdi başlar Dumbledore'a döndü.Belliki bu davranısın saygısızlık oldugunu düşünüyorlardı.Dumbledore Flitwickle olan sohbetıne dewam etti.''Ne yaptı bu rezil?'' ''Bilmiyorum Ron.Ama hiç iyi görmedim.morali bozuk gibi.Baktıgımda yemegınıde yememişti.'' dedi harry kapıya bakarak. Ron yılışık yılışık sırıttı. ''Sonunda buraya ait olmadığını anladı.Yalnız olmalı.'' ''Ay ne alakası var'' dedi hermione ''Ama yalnız olabılır...''   ''Kimin umurunda?'' dedi Neville sertçe.şokotopu yalamayı kesti. O, malfoy ailesini sevmezdi, bellatrixle baglantıları oldugu için.Harry,hermi ve ron anlamıstı.Bu yüzden Neville'in yanında malfoydan konuşmamaya karar verdiler. Yemekler yenildikten sonra ögrencıler sıra ile ortak salonlarına sınıf baskanları eşlıgınde gidiyorlardı.Üç cocuk Hagrid'in yanına gidip yarın en kısa zamnda kulübede buluşmaları gerektiğini söylediler.Büyük salondan cıktıklarında harry,merdivenlerden tırmanmaya baslayan ron ve hermiye ''siz gidin.Ben birazdan dönerim'' dedi.İki genç ısrar etmeyip anlayışla karsıladı. ''çabuk ol.'' harry başını salladı.Onların gitmesini izlerken Dumbledore,snape,lıly ve mcggonagal taş heykele dogru yürüyorlardı bile.Harry acele edip iç cebinden 39 cmlik asasını çıkardı ve merdivenlerden yukarı dogru tutup ''Accio görünmezlik pelerini!'' dedi. Pelerin eline zariflikle uçtugunda harry çabucak başına geçirdi.Duvara yaslandıgında Dumbledore ve diğerleri taş heykele doluşmuşlardı. Dumbledore Taş heykele ''Dumbledore ailesi'' dedi. ''HArika'' harry sevinmişti.Çünkü Dumbledore parolayı genellikle söylemez,asasıyla dokunup öyle çıkardı.Harry 5 dklık bır zamn sonra Asansöre binip parolayı söyledi.Taştan heykel dönerek durdugunda karşısında 4 binanın simgesi olan tokmak, çamdan yapılan kapıda gösterişli bir sekilde duruyordu.Bir takım sesler duyan harry kapıya kulagını dayadı. ''...Önemli değil çocuklar.Sadece ufak bir yanlışlık oldu.'' ''Lütfen efendim.İzin verin bakayım.'' Bu sessizlikte severus,Albus Dumbledore'un elini inceliyordu.Sonra  kaşlarını çatarak, ''Efendim,ne yaptınız böyle?Telafi edilemeyecek gibi.'' ''Hiçbirşey. Bildiğim kadarıyla bu beni hasta edecek severus, dediğin gibi telafi edilemez ama geciktirilebilir.Merak etme beni öldürmez ama gücümden edebilir.Bu yüzden Hogwarst'a yaptıgım efsunlar yetersiz.Endişeliyim.'' Minerva Dumbledore'un sağlam elini tutarak, ''Bir şeyin kalmayacak.Severus sana gereken iksiri yapacaktır.Değilmi severus?'' Gözleri Snape'e kaydı. ''Evet.Gerekli iksirler dolabımda olmalı.Lily ile birlikte çabucak yapabilirim.Fakat zor olabilir.Eliniz lanetlenmiş efendim.'' Lily Dumbledore'a dönerek, ''Lanet mi? NAsıl? savaştınız mı?'' ''Hayır lily inan bana, sadece benim hatam.Endişelenme'' Snape arkasına döndü ve gerekli iksirin yarına hazır olacagını söyleyip lilynin elini kavradı.''Geçmiş olsun.''Ayak seslerını duyan harry geri çekildi. Kapı açıldı.Lily ve severus cıktıgında Minervada onlara yetişmişti.Hepsi asansöre bindi.HArry yine bekledikten sonra asansöre tam adımını atacakken acık kapının ardından Dumbledore ''Harry'' dedi.Masasında oturuyordu fakat gözleri, üzerine görünmezlik pelerini geçirmiş olan Harry snape'teydi...

Devam edecek.........
« Son Düzenleme: Ocak 21, 2008, 22:33:56 Gönderen: snape » Logged

Stupefy
Asphyxiated.
UU Seherbazları
Telve

I'm not worried. I'm with you.

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #21 : Kasım 02, 2007, 01:46:52 »

valla okumaya yeni yeni başladım ama baya güzel olmuş !! böyle devamm!! Sırıtan

Nobody can tell ya:
There's only one song worth singin'!
They may try and sell ya
'cause it hangs them up to see someone like you..!
But you've gotta make your own kind of music!
Sing your own special song!
Make your own kind of music
Even if nobody sings along!

snape
~Sensiz Hogwarts Olmaz~
Has Türk Kahvesi

Daima Severus...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #22 : Kasım 02, 2007, 01:47:55 »

olsun okuman bıle ii Gülümseyen tesekkurler!

snape
~Sensiz Hogwarts Olmaz~
Has Türk Kahvesi

Daima Severus...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #23 : Kasım 02, 2007, 16:32:12 »

eeet sabırsızlıktan kendımı tutamadım ve bır tane daha attım Sırıtan ama uzun zamn yazamaya bılırım. BU iki güzel bölümle idare edin. Cok heyecanlı seyler olmaya baslayacak icookk ilerki bölümlerde: Bu arada sizinle röportaj yapacagım.Bana Hikayelerım hakkında istediğiniz soruları yöneltin. Mesela gecmişlerini filan Dil Çıkaran   Evett okyun ve benı soru yagmuruna tutun Kahkaha

BÖLÜM 10
Malfoyların malikanesinde ölü bir sessizlik hakimdi.Narsisca Malfoy üzüntüden hastalanmıstı.
James,onu odasına ziyaret etmeye gelmişti.Bağa cercevelı gözlüğüyle yakısıklı bırıydı.Koyu kahverengı sacları dagınıktı. Yavas adımlar atarak NArsiscanın yanına geldi.Yatagında uzanmıs vazıyette göz yası döken narsısca'nın yanına yaklastı.Onun solmuş ellerini kavradı ve elini nazıkce öperek ''Hoscakal'' dedi.
  James onun odasından cıktıgında ziyareti pek kısa sürmüştü.Acelesi vardı.Attıgı adımların bu buyuk evde duyulmaması imkansızdı.Korkunc yankılar yaparak yururken bır duvarda bulunan mınıcık yuvaya eğildi. ''Cık oradan peter'' minik fare hiç beklemedenyuvasından çıktı ve tombul,pis ellerını kemıren kırlı halıne dönüştü.Kekeleyerek  ''Ne oldu?'' dedi. ''BEn gıdıyorum peter.Burada duramam.'' Peter Pettıngrew ellirıyle oynamayı kesıp minicik gözleri ile ödlek bakıslar atıp ''nereye?'' dedi isyan edercesine. ''B-ben cok cok büyük hatalar yaptım peter.Karanlık sanatlara cok agırlık verdım.Biliyorsun o konuda Lordumuz kadar olmasada ne kadar ii oldugumu ve bildiğin gibi karanlık lordun gücüne hayran kaldım.kendimi geliştirmek,daha da geliştirmek istedim.Gözümü hırs bürüdü.Sonra Griyffindore'dan cıkan tek ölüm yıyen oldum ki K.Lord bina ayrımı yapmaksızın benı kabul ettı.Güclü oldugumu biliyordu. ''Ee'' dedi peter ''bunları yıllar önce anlatmıstın.GEç'' ''Sabret ,sözüm bitmedi.Sonra dostlarımı unutmaya basladım.Sirius'u,Lupin'i ve aşkım Lily'i sonsuza dek kaybettim.Çok pişmanım.Elime hiç birşey gecmedi peter güçten başka...Kötü bir insan oldum.İnsanları öldürdüm ben! Buradan gidecegim''
 'SEn ne diyorsun?Benı bırakamazsın!''diye James'in yakasına atladı.''Bende senın dostunum!Hem yıllar sonra mı aklına geldi bunlar?! Cok gec James.Lily'i yenıden gördüğün için sacmalıyorsun!Buna izin veremem K.Lord seni öldürür.Hemde bizzat! BEni bırakamazsın!''
 '' Ölüm umrumda deil Peter.Ama Lily'i gördugumden deği. BElki biraz... ama asıl sebebi,eger burada daha fazla kalırsam vicdan azabından ölecegım.Yıllardır yalnızım.Üstelik bunu ilkkez düşünmüyorum.Yani Pisman oldugumu.Ben yıllardır pismandım peter.Taki gerceklerı gorene dek...''  ''Sen aptalmısın!Senı öldürecek.Lütfen vazgec.Bosuna yemişsin kendini o zamn.Artık cok geç!'' ''Hiç bir zaman gec bır zamn deil peter.Hala zamanım var.'' James susup düşünmeye basladı.
  ''Bizi unutuyorsun james!Şu haline bak,kendini yatakhaneye kapatmıs karanlık sanatlar calısıyorsun!'' diye bagırdı Sirius.Henüz gençti son sınıftaydı ve acayıp derecede yakısıklıydı.Omzuna kadar uzanan saçları dalgalıydı. James ile tartısıyordu. ''Sizi unuttugum yok Sirius!Sadece fazla mesai yapıyorum!'' ''Gercektenmı?Neden sadece Ksks o zamn!? HAdi bıtkıbılım calıssan senı rahat bırakıcam!'' ''Tanrı aşkına! Lily o sümsükusla cıkmaya basladı!Onu güçlü buluyor!Halbuki salagın teki!Sırf iksir ve ksks da basarılı diye bütün bunlar!Ama o gününü görecek! LİLY BENİM!!''
  ''Sanırım o sümsükus'a cok yüklenırsen lily senden tabıkı nefret eder james bıraz rahat bıraksaydın! Şİmdi daha cok sıkıştırmayı hedeflıyorsun.Sen aklını yıtırmıssın!Üstelik senı bır grup slıytherınlı ıle anlasırken gorduk ve bu hıc hosumuza gitmedi!Bizi ihmal ediyorsun.Artık dostum olamazsın!Lupin sensiz 2 gun can cekişti bagıran barakada. Tek söylediği 'Jameesss!' diye ulumak oldu!'' sirius 'jamesss' derken acı bır sekılde agzını bır kurt gıbı acıp haykırma taklıdını yapmıstı. James ayaga kalkıp sirius'un kolunu tutu. ''BAk, o gün için üzgünüm a-'' ''Kapa cenenı James! BIrak kolumu. Defol burdan, git de bına deiştir!''
  James silkindiğinde karsısında tıtreyen Kılkuyrugu gördü. Gecmısıne dalmıstı ve gıtmeden önce son söylediği ''kararım kesın.Buradan gıdıyorum'' oldu. ve aniden buharlastı. Peter James'ın buharlastıgı yere kosarak 'James' diye haykırdı. Ama artık cok gecti.  ''Sende gittin.Şimdi ben nasıl söylerım lorduma?'' ve kasılıp tıtreyerek yuvasına gerı döndü.

----

James Potter,siyah cüppesinin sapkasını basına gecırdı. Bagıran barakaya dogru yürüyordu. Hazır kimse yokken oturup düşünecek ve özlem giderecekti. Bagıran barakanın merdıvenlerınden cıkarken tahtalar gıcırdadı. ''Hala eskisi gibi'' diye gülümsedi.Burayı özlemişti.Pencerelerıne tahtalar cakılı bu harabenın üst katına vardı.Soldakı kapıyı acıp içeri girdi. ''Expelliarmus!'' Lupin kapının ardından cıktı. ''Sen... Bir ses duydugumu hayal etmıstım kı dogru tahmın etmısım.Neden geldin buraya!? BEnimiş öldürecektin?!'' 'Sacmalama lupin. Senın burada oldugunu bıle bılmıyordum ki?'' ''HA.. daha iyi oldu o zamn james.Bugün dolunay'' ve korkunc bır sekılde sırıttı. ''İki gundur hastayım.'' dedi ve aniden asasız jamesi savunmasız bırakan bır buyu yaptı. Onu baglamıstı. Sonra devam etti lupin,'' Severus snape sagolsun.Bana kurtbogan iksiri yapmıstı.'' dedi eline bır matara aldı ve kapagını acıp kokladı. ''BAk,benim kurtadamken aklımı basıma getırmemı saglayan iksir.''  sonra matarayı yan yatırarak yere bosaltmaya basladı. James 'yapma!' diye bagırdı ama lupin vahsice gülerek ''bu gece ihtiyacım olmayacak'' dedi ''ne zamandır taze kan içmedim.Bu gece senı paramparca edecegım james.''
''Kahretsin!Sen lupin deilsin!'' lupin bır kahkaha patlattı. ''bak,dinle beni.Cok pişmanım.Artık sızın yanınıza geldım.Ölüm yıyenlikten istifa ettim!Yemin ederim!'' ''Cidden mi? Dahada iyi.Cunku k.Lord ölüm yıyenlikten istifa edenı öldürür.EE senı ben öldürsem ne deişcek?'' die gülmeye basladı.Sonra gulmeyı kesıp ''Artık çok geç.Dolunayı bekleyecegım Potter.Sirius bu anı zewkle izlerdi.'' ''Hayır! Sirius öyle bırı deil! O bana bır sans daha tanırdı!''  ''Hiç sanmıyorum. SEni öldürmeme izin vermezdi belki ama senı kendi ellerıyle öldürebilirdi'' dedi gülerek ''Sen peter'ı öldürmedin. aksine onunla arkadas oldu.Sirius senın ve peter yuzunden azkabanda 13 yıl bos yere yattı!'' Lupin kendisini kaybetmişti. Bu gece kötü seyler olacaktı...

To Be Contunued....
« Son Düzenleme: Ocak 26, 2008, 12:24:57 Gönderen: snape » Logged

JameSirius
Ice Queen
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #24 : Kasım 02, 2007, 19:55:21 »

Oha..!!  Acayip  Bu 2. bölüme yuh diyorum başkada bişey demiyorum yani.. Acayip Snape yine harika yine harika  Alkış Alkış Alkış ..Daha heyecanlı olacağı belli zaten.Evet bu bölümlerle idare edicez artık naapalım  Ağlayan Ağlayan ..(şaka şaka)Olsun seninde yazılıların falan var yanılmıyorsam.İşlerin bitince belirlediğin aralıkta yazarsın gene  Aww Aww
zilli
Süt
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #25 : Kasım 03, 2007, 16:08:39 »

harika bir yazı bu ben çok beğendim .trio yeterince ön planda zaten dahasına gerek yok .hem biraz yetişkinler ön planda olsunlar hemen yazdığın için sağol . Alkış
« Son Düzenleme: Kasım 03, 2007, 16:09:15 Gönderen: zilli » Logged

'gerçek' DAHA AYAKKABISINI GİYMEDEN,'yalan' DÜNYAYI 3 KEZ DOLAŞIRMIŞ.
 narnia severler kulübü
snape
~Sensiz Hogwarts Olmaz~
Has Türk Kahvesi

Daima Severus...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #26 : Kasım 04, 2007, 14:50:36 »

harika bir yazı bu ben çok beğendim .trio yeterince ön planda zaten dahasına gerek yok .hem biraz yetişkinler ön planda olsunlar hemen yazdığın için sağol . Alkış
Oha..!!  Acayip  Bu 2. bölüme yuh diyorum başkada bişey demiyorum yani.. Acayip Snape yine harika yine harika  Alkış Alkış Alkış ..Daha heyecanlı olacağı belli zaten.Evet bu bölümlerle idare edicez artık naapalım  Ağlayan Ağlayan ..(şaka şaka)Olsun seninde yazılıların falan var yanılmıyorsam.İşlerin bitince belirlediğin aralıkta yazarsın gene  Aww Aww
arkadaslar saolun Gülümseyen yalnız bana hıııc soru sormamısınız? Yoksa röportaj ıptalmı ne Gülümseyen neyse begenmeıze harbı sevındım haftaya pazar yenı bolumlerını atabılecegm insallah.Dogru bıldınız sayın okurum sınavlarım var Gülümseyen tekrar thanks sorularınızı beklıyorum Göz Kırpan

JameSirius
Ice Queen
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #27 : Kasım 04, 2007, 15:40:44 »

arkadaslar saolun Gülümseyen yalnız bana hıııc soru sormamısınız? Yoksa röportaj ıptalmı ne Gülümseyen neyse begenmeıze harbı sevındım haftaya pazar yenı bolumlerını atabılecegm insallah.Dogru bıldınız sayın okurum sınavlarım var Gülümseyen tekrar thanks sorularınızı beklıyorum Göz Kırpan
Ben ben ben..!! Ben yapmak istiyorum röportajı  Sırıtan
evet başlıyorum ..
Sevgili yazarımız snape ; size bazı sorularım var
1. Bu hikayeyi yazmaya ne zaman,hangi sitede başladınız Ne?(ya reklam yapmak yasak sanırsam ama bana ö.mde atabilirsin cnm Sırıtan)

2.Snape'i çok sevdiğiniz bu hikayeden de gayet net anlaşılıyor.Sizde snape'i başından beri sevenlerden misiniz?yoksa snape'e zamanla alıştınız mı Ne?

3.İleriki bölümlerde biz okurları neler bekliyor  Ne?
snape
~Sensiz Hogwarts Olmaz~
Has Türk Kahvesi

Daima Severus...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #28 : Kasım 04, 2007, 15:50:34 »

Oha..!!  Acayip  Bu 2. bölüme yuh diyorum başkada bişey demiyorum yani.. Acayip Snape yine harika yine harika  Alkış Alkış Alkış ..Daha heyecanlı olacağı belli zaten.Evet bu bölümlerle idare edicez artık naapalım  Ağlayan