|
Camellia
|
 |
« Yanıtla #45 : Mayıs 12, 2008, 20:52:01 » |
|
yoo yo harry ginnyi seviyor ama ginny dracoya aşık gibi bişiy  o da benim sevgilim diyince herm anlamadı kendisinden bahsediyor sandı ve yere düşüp bayıldı  choyu yeni sevmeye başladı  aşkı yeniden depreşti yanee  ben aslında miami diye planlamıştım dallas mış meğer  yakında vegas dersiniz ha  oldu deriz ee sen benim fikri düşündün mu?? çok süper olur düşün bu fikri güneş neyse arkim news bölüm ne ara yaws ağaç olduk burada seni bekliyirik 2 fic inde mews böölüümü yokki mrk edeyirim  (aranızda dallas'ın ne demek olduğunu bilmeyen yoktur herhalde ) neyse ellerine sağlık (hangi bölüm içinse alışkanlık ne olsun yorum için olsun bu da  ) bu arada bellatrix eğer snape ile evlendiysee soy adı snape olmaz mı yaws (sakın bana ben onu lestrange olarak biliyorum dem düşüp bayılırım say adı evlendikten sonra lesrange oliyii) neyse yeni bölüm bekliyorum
|
|
|
|
|
|
 But I loved her first and I held her first And a place in my heart will always be hers From the first breath she breathed When she first smiled at me I knew the love of a father runs deep And I prayed that she'd find you someday But its still hard to give her away

|
|
|
|
|
|
mirabillis_92
|
 |
« Yanıtla #46 : Mayıs 13, 2008, 16:08:37 » |
|
aaaa walla onu düşünmedim  neyse siz onun soyadının snape olduğunu bilin yeter
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mirabillis_92
|
 |
« Yanıtla #48 : Mayıs 14, 2008, 18:00:53 » |
|
6.Bölüm=Sıkıntılar….
*ertesi gün* -Harry? -Efendim aşkım? -İnanamıyorum!Yeniden beraberiz!! -Bende inanamıyorum doğrusunu istersen. -Sirius kızmasın sana.. -Niye kızacakmış? -Sonuçta onun evine kız attın Harry!Onun evi!! -Birincisi: o seninle ilişkimi biliyor, dün söyledim.İkincisi: eğer eve kız atsaydım şuan seninle mutfakta kahve içeceğimize benim odamda olurduk!! -Haklısın, dedi Cho kıkırdayarak. Harry öne doğru eğildi ve onu uzun uzun öptü.Sonra ayrıldılar ve ikiside hafifçe kızardı. -Eee?!? Aileye bir bebek geliyormuş! -Doğru. -Bu seni üzmüyor mu yani..bebek doğunca…sen.. -Bu evden gideceğim mi?Hayır belki bu benim artık kendi ayaklarımın üstünde durmam gerektiğinin işaretidir belki.Hem Sirius ve Ellen benden bıkmıştır artık!, dedi gülerek. -Saçmalama Harry onlar seni seviyor, bütün bu olumsuzluklara, kavgalara karşı….ne diyeyim yani..Seni hep desteklediler.Nasıl senden sıkılırlar? Harry kahkahayı patlattı: Cho şakayı anlayamamıştı. -Hayır sevgilim.Bende öyle düşünmüyorum aslında.Sorun şu ki sen az önce faka bastın!! -NEEE? AŞK OLSUN HARRY YA!! Harry durmadan gülüyordu.Gülmekten kendini alamıyordu.Sonra durmak zorunda kaldı çünkü Cho kızmıştı. -Anlıyorum ki senin canın oyun istiyor.Ama ben öyle kızlardan değilim. -Biliyorum. -Ama bir kereliğine senle oyun oynayabilirim belki!, dedi muzip bir şekilde ve Harry’i gıdıklamaya başladı. -HEEEYY…..YAPMA…AHH HAHA….DUURR….PUHAHAHAHA………HEEYY….CHO’M DUR YA…OHH..!!! Kanter içinde bunu bitirdiler.Harry şok içinde: -Sakın bunu bir daha yapma!Sakın!.... -Emin ol bu sondu. -Pek inanmıyorum ama öyle olsun bakalım.Aşkımın hatrı…. ……………………………………………………………………………………… *snape malikanesi* -AHH!!! -Ne oldu? -Ahhhh çok acıyor!! -Ne …ne var!! -Bebek! -Ne oldu? -Sancım var! -Aptallaşma Bela daha 3. aydasın.Bu ne şimdi? -Ahhh…..seni pislik…..BEN BURDA ÖLÜYORUM SALAK!!!!! -Anlaşıldı St.Mungo’ya gidiyoruz.Hadi Bella kalk yavaşça. -Kesin bir şey oldu kesin düşük oldu!!!! -Şiişşşştthh……Sakin ol yok öyle bir şey hadi…..gel. ………………………………………………………………. *kovuk* -Şiiişşştthh!Bastıbacak Ronnie, ne oldu, dedi George gülerek. -Hiç! -Hadi Ron anlat bana ha?Ne oldu? -Sorun….Sen anlamazsın ki! -Gönül meselesi değil mi? -Evet. George kıs kıs güldü. -Hangi kız?Dur tahmin edeyim Hermione! -Hayır. George şaşkınlıktan tükürdü. -Vay anasını!!!Bizimki gerçekten aşık!! -Niye gerçekten? -L*n oğlum Hermione gibi süpürge kafa seksiliğin s'si bulunmayan bir kadınla çıkılmaz ki!!, dedi gülerek. -O şuan Draco Malfoy’la çıkıyor galiba. -Hmm…Şu sarı kafa mı?Percy’nin partisinde Harry’nin dövdüğü.. -Evet.. -Hayatının hatasını yapıyor… Tam o anda Ron’un dibinden bir tren geçti sanki.Ses abisinin yeni aldığı, Muggle’ların cep telefonu dedikleri şeyden geliyordu. -Oooo Ron’cuk beni çağırıyorlar şimdi.Eee neyse senle sonra laflarız tamam mı? -Tamam. George gidince Ron içini çekerek: -Niye beni aramıyor ki?, dedi umutsuzlukla.
>YORUM İSTİYORUM<
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Haziran 26, 2008, 12:49:34 Gönderen: mirabillis_92 »
|
|
|
|
|
|
|
|
ThE cRaZy DrEaM
|
 |
« Yanıtla #50 : Mayıs 14, 2008, 22:08:58 » |
|
yha bak gıcık oldum okumuyorum falan dermişim cho fln hayırdır yha ezik kız başka kız mı yok harry e
|
|
|
|
|
|
 ***ZaC eFrOn*** Something about us, doesn't seem right these days life keeps getting in the way, Whenever we try, somehow the plan is always rearranged
|
|
|
|
mirabillis_92
|
 |
« Yanıtla #51 : Mayıs 15, 2008, 15:06:56 » |
|
kaç yaşına girdin ayıptır sorması? ooooo bu bişi diil crazy dream  harrye kız mı yoq  tabbii war  buficte harry çok ama çooooookk çakal bir tip olacak  bu daha ilk 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Camellia
|
 |
« Yanıtla #52 : Mayıs 15, 2008, 16:22:09 » |
|
kaç yaşına girdin ayıptır sorması? ooooo bu bişi diil crazy dream  harrye kız mı yoq  tabbii war  buficte harry çok ama çooooookk çakal bir tip olacak  bu daha ilk  hee harbi harry'e kız mı yok ama harry nin tipi nuri alço gibi olduğu için biraz zor orası ama yakışıklı çocuk canııım (ığğğk bunu ben söyliyim) yada sözümü geri aldım ığğğkk sirius daha yakışıklı nesse ben 13 üme girdim güneş (gerçi ö.m de söledim ama  )
|
|
|
|
|
|
 But I loved her first and I held her first And a place in my heart will always be hers From the first breath she breathed When she first smiled at me I knew the love of a father runs deep And I prayed that she'd find you someday But its still hard to give her away

|
|
|
|
|
|
|
|
mirabillis_92
|
 |
« Yanıtla #55 : Mayıs 19, 2008, 10:07:31 » |