Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ağustos 30, 2008, 08:16:44  

Sayfa: [1] 2 3 4 ... 11   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Kuralsız Aşklar(4.Bölüm=Yeni Yaşamlar-1.kısım-eklendi)  (Okunma Sayısı 4210 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
mirabillis_92
C@RMiN@
Demleme Çay

~Punk Baby~

Üyelik Bilgileri WWW
« : Nisan 13, 2008, 20:55:47 »

Eveeeeeeeeeeeettt arkadaşlar bu benim 2. ficim Kahkaha umarım beğenirsiniz bunu da
Bu hikaye Gizemli Sırlar gibi öldürme möldürme kavgalar içermiyor.
Ama vazgeçilmez unsur olan aşk var Kahkaha
Hemde öyle bir aşk ki!!!
Anlayacağınız çeşitli çiftler var ve bunlar koca büyücü toplumunu ayağa kaldıracak kadar delicesine aşıklar… Kahkaha
Lafı fazla uzatmadan konuya giriyorum:
-Herkes herkese aşık!!
-Ama bu aşıklar arasında pek kural yok!
-Yanlış anlaşılmasın bir kız öbür kıza bir oğlan öbür oğlana gibi garip aşklar yok Kahkaha Kahkaha
Karakterler:
-Harry potter(giiny ve cho arasında kalmış)
-Ron weasley(hermione ve cho arasında kalmış zavallım)
-Hermione granger(onu ron ve draco seviyor ama o harryi seviyor)
-Draco malfoy(pansyle sadece annesinin isteği için beraber gerçek aşkı hermione)
-Pansy Parkinson(dracoyla çıkıyor gibi görünüyor ama harryi seviyor )
-Ginny weasley(önce harryle çıkıyordu sonra draco malfoya aşık oldu)
-Sirius black(ölmemiştir bellatrixe hala inanmamaktadır gençlik aşkı Ellen ile nişanlı Kahkaha )
-Severus Snape(o da ölmedi bellatrixle evlendi)
-Bellatrix lestrange(iyi tarafta görünen kötü tarafa hizmet eden bir casus)
-Cho chang(harryi asla sevmekten vazgeçmedi ama ronuda yakışılı buluyor)
-Ellen Lovagood(lunanın teyzesi siriusa aşık ama snape’ide seviyor!!!!!!!!!!!!!!)
-Luna lovegood(mezun olur olmaz deanla evlenmiştir)
-Dean Thomas(luna ile evlidir ama hala ginnye olan hisleri bitmemiştir)

Eğer sizce güzel olacaksa bu fic yazıldığında başlıyorum Kahkaha
« Son Düzenleme: Ağustos 09, 2008, 15:47:16 Gönderen: mirabillis_92 » Logged

Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Kuralsız Aşklar(4.Bölüm=Yeni Yaşamlar-1.kısım-eklendi)
« Eklendi: Ağustos 30, 2008, 08:16:44 »

Marissa
Son Yok Edilecek Düşman,Ölümdür.
Mod
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Nisan 13, 2008, 20:58:46 »

Alıntı
Severus Snape(o da ölmedi bellatrixle evlendi)

hööö itiraz ediyorum benim aşkımcım onunla evlenemez... Terleyen çok karışık bişi görünüyor ama bu şekilde yapmayalım arkadaşlar yeni bir hikaye başlayacaksa ilk bölümü de verin bu şekilde bir şey anlaşılmaz.

mirabillis_92
C@RMiN@
Demleme Çay

~Punk Baby~

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #2 : Nisan 13, 2008, 20:59:29 »

tamam başlıyorum Kahkaha

Camellia
~Chronometer Girl [Kronometre]
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Has Türk Kahvesi

Can I Eat Your Brain!?

h_sevval@hotmail.com
Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #3 : Nisan 13, 2008, 21:37:27 »

haha güzel olmuş bahsettiğn gibi lütfen bir bölüme giriş yapar mısın???

"Sylar,bana gel şeker vericem derse şekeri yemeli miyim"
"Sylar'ın beynini o benimkini yemeden nasıl yiyebilriim?"
"Sylar,etobur mudur yksa sadece obur mudur?"
"Sylar'a gabriel desem beni de yer mi"
Sylar'ın kalbi gerçekten tiktaklıyor mudur?Yoksa sadece çütçütlüyor mudur?

mirabillis_92
C@RMiN@
Demleme Çay

~Punk Baby~

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #4 : Nisan 13, 2008, 21:47:15 »

olu cnm tabi yaparım Kahkaha yaptım bile Kahkaha

1.Bölüm=İçimden geliyor ki……

Harry o sabah erkenden uyandı.Çok karmaşık bir rüya görmüştü.Rüyasında Ginny ve Malfor dudak dudağa öpüşüyordu.Tiksinerek uyandı.Tiksindiği şey Draco’nun sümüklü biri olması değildi.Ginny onu rüyasında aldatmıştı.Harry durdu.Daha sonra ’’ aman boşver ya sadece aptal bir rüyaydı hem unutma Ginny sana deliler gibi aşık hala, öyle olmasa evlilik teklifini kabul edip senle nişanlanır ve 2 ay sonrasına nikah yapalım der miydi?’’ diye düşündü.Nasıl yanılıyordu!!!...
    Aynı zamanda Ron uyanmıştı, kovukta.O da rüyasında Hermione’nin bir uçurumdan düştüğünü görmüş kan ter içinde uyanmıştı.Gerçek değildi, değil, o şuan iyi diye düşünüp kendini rahatlatmaya çalıştı.Kendine gelince kaldığı yerden hotlayarak uyumaya devam etti…
    Hermione ise hiç rüya görmemişti, çünkü uyumamıştı, uyuyamamıştı.Ne zaman gözlerini kapasa Droco’nun ona sana aşığım demesi geliyordu.2 gün önceydi.Draco ona buluşalım demişti.Hermione de kabul etti.Deniz kıyısında bir kayanın üstünde oturup dalgaların kıyıya çarpmasını izlerken Draco geldi.Havadan sudan konuştular.Daha sonra Draco ona sana aşığım demişti.Hermione öylece kalmıştı.Bir şay demesine fırsat olmadan Draco onu susturdu ve ‘’konuşmak için daha çok vaktimiz olacak’’ demişti.
    Draco pek uyuyamıyordu.Hermione rüyalarına giriyordu uyursa.Uyumak istemiyordu. Ölüm döşeğindeki annesinin biricik oğlundan tek dileği onun namuslu, temiz, hoş bir kızla evlendiğini görmekti.Bu minik dilek bile ona fazlaydı çünkü annesi bu kızın Pansy olmasını istiyordu.Ama Draco Hermione’ye aşıktı.Mecburiyetten Pansy ile nişanlandı ve beraber yaşamaya başladılar.Bir düğün tarihi bile aldılar.2 ay sonraya.Harry ile aynı gün olmasına inanamıyordu Draco.Yan tarafa döndü.Yanında siyah uzun saçlı manken gibi güzellikteki Pansy mışıl mışıl uyuyordu.Hogwarts bitince Pansy değişmişti.Eski buldog suratlı kız gitmiş, yerine dünyalar güzeli bir kız gelmişti.Ama anlamayacaklardı.Kimse anlamayacaktı. Hermione ondan daha güzeldi, daha zayıftı.Bazen şöyle düşünmekten kendini alamıyordu:’’İçimden geliyor ki keşek ben Hermione ile olsam ama….’’ Bu ama’ların sonunda hep annesi vardı.
          -Ah annecim, dedi Draco sinirle, Hermione’nin nesi vardı ki?Ah tabii unutmuştu, o bir bulanıktı bu yüzden annesinin istememesi doğaldı.
    Grimmauld Meydanı 12 numarada ise durum pek farksız değildi.İki sevgili beraver gece boyu sohbetten uyuyamamıştı.Konular değişikti.Azalan ölüm yiyenler, komik fıkralar(Sirius Ellen’ın hep belden aşağı fıkralar anlatmasına çok kızıyordu), yoldaşlık sohbetleri, yeni alınan televizyondaki programlar hakkındaki konuşmalar derken gün ağarmaya başlıyordu.Sirius:
          -Aaauuhhaaaa!!!Uyusam iyi olacak, dedi ağzı kopacak gibi esneyerek.
          -Benimde, dedi Ellen.
     Sirus Ellen’a bir adet iyi geceler öpücüğü verdikten sonra:
          -Yatmayacak mısın?
          -Şuraları toplayayım
          -Aman be aşkım yarın toplarsın
          -Yok hemen toplayayım
          -Sen yat ben hemen hallederim
          -Sirius!!
          -İyi aşkım sen nasıl istersen
    Ellen tabakları alıp mutfağa götürdü.Bulaşıklar kendi kendilerine temizlenirken Ellen kontrol ediyordu.Tabaklar yerinden kalkıp sabunlu su dolu kasede yıkanırken, ve daha sonra musluk suyu altında durulanıtken aklına ilk aşkı Severus geldi.Onu hala unutamamıştı, ama o Bellatrix’le evliydi.Apar topar evlenmişlerdi.Kimse bu sır perdesinin altında ne olduğunu bilmiyordu.Ellen çok üzülmüştü.Şu şansıma bak, diye düşündü.Evlenmek üzereydi ama hala eski sevgilisini seviyordu.Sonra işine döndü.Bitmişti.Ayak sesleriyle yerinden sıçradı.Harry gelmişti.Ellen hala inanmakta biraz zorlanıyordu.Harry 23 yaşında olmuştu, ama sanki hala 13 yaşında bir çocuktu.
           -Gene mi uyumadınız?, dedi muzip bir şekilde.
           -Uyumadık, dedi Ellen gülerek
           -Ne yaptınız?, dedi Harry.
           -Sanane! ,dedi Ellen kızararak.
           -Oooo!!, dedi Harry gülerek.
           -Çabuk odana!!Hadi!!!
    Harry kahkaha ardına kahkaha atarken kapı açıldı, Sirius’tu.Uykulu bir halde:
           -Harry anlıyorum gençsin dinamiksin, yaşıtların Muggle’lar barlarda günlerini gün ediyorlar, sende taşıyorsun ama, ne olur biraz sessiz ol.
           -Tamam, dedi Harry uysal bir tavır alarak.
           -İyi, dedi Sirius.Daha sonra kapıyı çarparak kapattı.Harry odasına gidince Hedwig’in geldiğini gördü.Bir mektup vardı.Kim acaba diye düşünürken ismi gördü ve midesi ani yalpa yaptı.
    Mektup Cho Chang’ten gelmişti.

mirabillis_92
C@RMiN@
Demleme Çay

~Punk Baby~

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #5 : Nisan 13, 2008, 21:48:43 »

yorummmm

Camellia
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Has Türk Kahvesi

Can I Eat Your Brain!?

h_sevval@hotmail.com
« Yanıtla #6 : Nisan 13, 2008, 22:02:15 »

spr olmuş komedi fic ii değildeee hımmm... güzel olmuşş ama genede bazı yerlerine güldüm beniiiiiiim aşkımı kılbık yapmışsın Sirius umaa hiiç yakışmaaadı ve please bölümler uzun olsun çok güzell oliiyiii Kahkaha Sırıtan Alkış Alkış

mirabillis_92
C@RMiN@
Demleme Çay

~Punk Baby~

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #7 : Nisan 13, 2008, 22:07:57 »

kılıbık değil aslında ama sevgilisini kızdırmal istemiyor ilerleyen bölümlerde ellenın bir volkan gibi patladığını göreceğiz
snapenin evliliğinin nedeni bir sürprizle ortaya çıkacak ve sonra bella pek casusluk yapamayacak
harryi kural tanımaz bir genç yaptım ellenle araları zaten çok iyi değil çünkü harry aslında siriusun bu kararına pek alışamadı chonun mektubundan sonra değişecek ama
draco annesine yaranmaya çalışıyor ne yapsın zavallıcık
harry ve ron ilerleyen bölümlerde kavga edecekler
amma spoiler ha Kahkaha

yorumlar gelsin lütfen 2. bölüm hafta içi bir ara gelecek

Camellia
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Has Türk Kahvesi

Can I Eat Your Brain!?

h_sevval@hotmail.com
« Yanıtla #8 : Nisan 13, 2008, 22:14:07 »

ooooooo sen 2. bölümü yazdın yaaa haha amma sonunda harry ee çok güldüm beaa bana göre yazi bence (genel değil) SİRİUSSSSSSSSSS uuum daha yahşıdır haha ona bakmaya kıyamazzsın o saçlar oo gözler oo karizmaaaa ooo ooooo ooooooo spr biii adam harika hastasıyıııım yaaaaaaa mucuk mucuk kendisini burdan da çoooook öpücük yollıyıııım Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan

mirabillis_92
C@RMiN@
Demleme Çay

~Punk Baby~

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #9 : Nisan 14, 2008, 17:11:26 »

ooooooo sen 2. bölümü yazdın yaaa haha amma sonunda harry ee çok güldüm beaa bana göre yazi bence (genel değil) SİRİUSSSSSSSSSS uuum daha yahşıdır haha ona bakmaya kıyamazzsın o saçlar oo gözler oo karizmaaaa ooo ooooo ooooooo spr biii adam harika hastasıyıııım yaaaaaaa mucuk mucuk kendisini burdan da çoooook öpücük yollıyıııım Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan

yoq yha Kahkaha daha başlamadım bi ara yazacam hepsini Dil Çıkaran 2. yi yazarkken 3.yü de hazır etmek istiyorum Kahkaha
sirius senin aşkın haa Kahkaha ölünce ben nerdeyse ağlayacaktım sen kriz geçirmiş olmalısın Dil Çıkaran
burdan sevgili patiayakın ruhuna el fatiha Kahkaha yakınlarına başsalığı dilerim Kahkaha Dil Çıkaran

ginevra
Demleme Çay

~ölünce hayat bitiyor mu?

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #10 : Nisan 14, 2008, 18:48:58 »

Aman bosverin Sirius'u ölenle ölünmüyor  Kahkaha
Neyse güzel bir hikayeye baslamissin, özellikle ilk mesajdaki ciftler cok enteresan  Hede Hödö
Ama biraz daha güzel olacagini düsünmüstüm
Anlatim tarzi ve imla hatalarina dikkat edersen sevinirim  Aww
Sanirim ve umarim komedi olucak  Sırıtan
Bunun disinda daha hos bir hale gelecegini düsünüyorum
Tebrikler eline ve hayal gücüne saglik  Sarılan

Daima Safkan

kimsenin hakkımızda bisey bilmesine qereq yhoq...
herqes haddini bilsin yeter..!
Pesimisticc
I <3 Hayden
Köpüklü Kapuçino

--Lonca Editörü--

meryembulbul94@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #11 : Nisan 14, 2008, 20:42:58 »

herm şimdi dracoyu mu harry yi mi sevio anlamadım orasını Kahkaha
ya draco bu kadar masum olamaz yaa kötü o olmamalı nihahaha Kahkaha
ginny e kıl oluom yha harry ya choya dönsün ya da hermin sevgisine karşılık versin Kahkaha
güzel bölümdü sirius hakkında yorum yapmıcam Gülümseyen ellen desen snape in neresine aşık olmuş hadi olmuş nesini  unutamamış çok merak ettim Kahkaha bu arada tonksla remusu da sok bi yere eksik hissettim Kahkaha
neyse çok konuştum ben yeni bölümü bekliyorum ama bu çok kısa olmuş daha uzun olsun please Göz Kırpan Gülümseyen

Where did I go wrong, I lost a friend

Somewhere along in the bitterness

And I would have stayed up with you all night

Had I known how to save a life...
mirabillis_92
C@RMiN@
Demleme Çay

~Punk Baby~

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #12 : Nisan 15, 2008, 18:05:03 »

onlar da dönecek ilerleyen bölümlerde Kahkaha
« Son Düzenleme: Nisan 15, 2008, 18:56:24 Gönderen: mirabillis_92 » Logged

mirabillis_92
C@RMiN@
Demleme Çay

~Punk Baby~

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #13 : Nisan 15, 2008, 18:55:47 »

2. Bölüm=Hay Ben Bu Şansımın…. 

Harry şaşa kaldı.Gözlerine inanamıyordu.Kaç sene önceki sevgilisi ona uzun yıllar sonra mesaj atıyordu.’’Ne iş şimdi?’’ diye düşündü.Ve mektubu açtı, okudu.Her satırda şaşkınlığı artıyordu.Cho ondan özür diliyordu.O zamanlar Cedric’i unutamadığından öyle davranıyordu.Çok aptallık ettiğini söylüyordu daha sonra, Harry gibi birini bırakmak en büyük hatasıymış.Mektubun sonunda ise:

Ginny’le evlenmek üzere olduğunu biliyorum Harry ama bir düşün.Cedric meselesi dışında iyi anlaşmıyor muyduk?
                                                                        Sevgilerle
                                                                       Cho Chang   

Harry şaşkındı ne yapacağını bilmiyordu.Bildiği tek şey bunu Ginny öğrenirse gider Cho’nun ağzına…….Harry bu lafı ağzına almayı hiç istemiyordu ama gerçek buydu.eğer öyleyse, Ginny bilmeyecekti…Harika fikir diye düşündü Harry.

...
           -İnanmıyorum sana!
           -Azıcık daha bağır da bütün mahalle duysun!
           -Senin gibi insanı ilk defa görüyorum
           -İyi işte gördün ya.Kültürün arttı kızım!!!
           -Senin gibisi yok bu dünyada.
           -Öyle canım!!
           -Allah aşkına!!Tıraş olurken sırtını keseni ilk kez görüyorum.Hadi suratın neyse!
           -Aaaaahhhh ulan o******u dikkat etsene!!!!!!!!
           -Özür dilerim Sirius acıdı mı?
           -Daha dikkatli olsan…
           -Nasıl becerdin?
           -Aniden sırtım kaşındı ve…
     Ellen sinir içinde cıkcıkladı.Uykusu yoktu.Kahvaltıyı hazırlayayım bari Harry yer diye düşünmüştü.Her şeyi mutfak tezgahının üstüne dizmişti ki, yukarıdan Sirius’un küfür üstüne küfür eden feryadını duyunca yukarı koşmuş, gördüğü manzara midesini bulandırmıştı.Yara bandını taktıktan sonra:
           -Bir daha ki sefere sırtını kaşırken elimde tıraş bıçağın olmasın.Remus boşuna mı yolladı o aleti Çin’den?
           -Ama o alette çok boktan be aşkım doğru dürüst işlemiyor.Remus gitmiş en ……
           -SİRİUS!!!
           -Tamam sustum be!

...
    Hermione hazırdı.Bugün için süslenmişti.Evet, bugün!!Bugün Harry’e onu sevdiğini söyleyecekti.Ginny umurunda değildi.Kabarık gür saçlarını çok güzel fönlemişti.Şimdi dümdüzdü ve parlıyordu.Hafif allık ve pembe bir ruj sürmüştü.Üstüne kırmızı ceket, pembe çizgili beyaz bluz, siyah mini etek, siyah çorap ve kırmızı ceketiyle aynı renkte bir babet giymişti.Yıllardır bu günü bekliyordu.Kendini dışarı attı.Bir ceylan gibi hoplaya zıplaya yürürken hafif bir ıslık çalmaya başladı.Tam o anda bir aracın ani fren sesi ve karanlık…..

...
            -Ahhh!..
            -Bayan iyi misiniz?
            -Başım…
            -Acınız var mı?
            -Sen kimsin?
            -Pardon aracımla size yanlışlıklar çarptım..
            -Ahhhhhh
            -Acınız var mı?
            -Başım..başım acıyor.
     Hermione acıyan yerini yokladı ve eli ıslandı.Başının sol yanında hafif bir kanama vardı.
            -Ayağa kalkabilecek misiniz?
            -Sanırım evet.
     Hermione yavaşça oturdu.Özene bezene giydiği kıyafetler toz olmuştu.İçinden küfrederek ayağa kalktı.Başı döndü, sendeleyince adam onu tuttu.
            -İyi misiniz?
            -!!??....
            -Sanırım hastaneye gitmeniz gerekecek.
            -Ne-..Niye?
            -Başınız…. Dikiş atılması gerek.
            -Anaaamm …İstemem dikiş mikiş……
            -Ama yaranız çok kötü.İsterseniz sizi götüreyim.
      Hermione arabaya bindi.Adam onu bir hastanenin önüne bıraktı.Dikiş atılırken Hermione canının çok yandığını hissetti, ama sesini çıkarmadı.Onunla ilgilenen doktor isterde ona çarpan adamdan şikayetçi olabileceğini söyledi ama Hermione gerek yok dedi.Daha sonra bir taksi tutup evine gitti.Yukarı yatağına çıkınca hıçkırarak ağlamaya başladı.Günü çok kötü geçmişti, Harry’le buluşması mahvolmuştu.Kendini toplayınca daha önümde uzun zaman var ona gerçekleri söylemek için diye düşündü ve yüzü güldü biraz.Tam o anda telefon çaldı.

YORUM İSTİYORUMMMMM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
« Son Düzenleme: Nisan 15, 2008, 18:57:20 Gönderen: mirabillis_92 » Logged

ginevra
Demleme Çay

~ölünce hayat bitiyor mu?

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #14 : Nisan 15, 2008, 23:42:31 »

Komedi olucak yeffu  Alkış  Hede Hödö

Alıntı
Ginny’le evlenmek üzere olduğunu biliyorum Harry ama bir düşün.Cedric meselesi dışında iyi anlaşmıyor muyduk?

bu cok güzeldi koptum  Sırıtan

Biraz fazla küfür icerikli onun disinda olaylar cok cabuk gelisiyor
Kendini gelistirebilecegine inaniyorum
Devami gelsin ama daha uzun olursa sevinirim

Daima Safkan

kimsenin hakkımızda bisey bilmesine qereq yhoq...
herqes haddini bilsin yeter..!
Sayfa: [1] 2 3 4 ... 11   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: